Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-04-23, 18:21   #1816
majaa86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej kochane Od wczoraj jesteśmy w domu. Myko przepraszam że ci wczoraj nie odp ale miałam zamiar odpisać już tutaj na wątku. Mała jest cudowna, uczymy się siebie nawzajem, ja walczę z cycami i próbuję odespać cokolwiek bo od soboty do wczoraj spałam 4 godziny. Podejrzewam że to z emocji

Spróbuję zaraz ogarnąć opis porodu, a was proszę o streszczenie tego wątku

Nadzieja
ogromne Mam nadzieję że macie się dobrze!

Dziewczyny dziękuje za wszystkie kciuki, przydały się bardzo
loluska super,że jesteś piekny opis porodu.. ja już chcę niedzielę jak tak was czytam

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Jestem. Przepływy super i ktg też. Mały waży 2740 g i jest cudny. Wiercił się bardzo i lekarz zapytał gdzie on mi się mieści jak ja taka drobna, chyba jednak powinien nosić okulary . Dowiedziałam się też, że u mnie w szpitalu ciąże gdzie mama jest cukrzycowa rozwiązuje się cc .
oo kurde..ale trzymam kciuki za to,aby sie udało SN

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Boli;(
trzymaj się Kochana..teraz będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po wizycie. Mała ma jakieś 3,5 kg, wyniki moje ok, przytyłam 1,5 kg od ostatniej wizyty.Rozwarcie na prawie 2 palce, więc coś tam zaczyna się dziać. skierowanie do szpitala jesli nie urodzę mam na 7 maja (jak dla mnie dopiero) myślałam że zaraz w terminie będzie mi kazał przyjść, ale mam nadzieję że się rozpakuję przed terminem. 2 razy w tyg mam podjechać do szpitala na ktg, tak więc jutro jadę . tak mnie zbadał że do teraz czuję cały dół, no i krew mi leci ale powiedział że tak może być, mogę mieć jeszcze większe skurcze no i w ogóle po takim badaniu może akcja się zacząć....
to mała wcale nie taka mała już no nic troszkę musisz poczekać jeszcze,ale może samo się zacznie dziać wcześniej

idę na kolację mężową

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora