2015-04-23, 18:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Cytat:
Napisane przez loluska
Hej kochane  Od wczoraj jesteśmy w domu. Myko przepraszam że ci wczoraj nie odp ale miałam zamiar odpisać już tutaj na wątku. Mała jest cudowna, uczymy się siebie nawzajem, ja walczę z cycami i próbuję odespać cokolwiek bo od soboty do wczoraj spałam 4 godziny. Podejrzewam że to z emocji 
Spróbuję zaraz ogarnąć opis porodu, a was proszę o streszczenie tego wątku
Nadzieja
ogromne  Mam nadzieję że macie się dobrze!
Dziewczyny dziękuje za wszystkie kciuki, przydały się bardzo 
|
loluska super,że jesteś piekny opis porodu.. ja już chcę niedzielę jak tak was czytam 
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Jestem. Przepływy super i ktg też. Mały waży 2740 g i jest cudny. Wiercił się bardzo i lekarz zapytał gdzie on mi się mieści jak ja taka drobna, chyba jednak powinien nosić okulary  . Dowiedziałam się też, że u mnie w szpitalu ciąże gdzie mama jest cukrzycowa rozwiązuje się cc  .
|
oo kurde..ale trzymam kciuki za to,aby sie udało SN 
Cytat:
Napisane przez agnes188
Boli;(
|
trzymaj się Kochana..teraz będzie tylko lepiej
Cytat:
Napisane przez irenka78
Dziewczyny jestem po wizycie. Mała ma jakieś 3,5 kg, wyniki moje ok, przytyłam 1,5 kg od ostatniej wizyty.Rozwarcie na prawie 2 palce, więc coś tam zaczyna się dziać. skierowanie do szpitala jesli nie urodzę mam na 7 maja (jak dla mnie dopiero) myślałam że zaraz w terminie będzie mi kazał przyjść, ale mam nadzieję że się rozpakuję przed terminem. 2 razy w tyg mam podjechać do szpitala na ktg, tak więc jutro jadę . tak mnie zbadał że do teraz czuję cały dół, no i krew mi leci ale powiedział że tak może być, mogę mieć jeszcze większe skurcze no i w ogóle po takim badaniu może akcja się zacząć....
|
to mała wcale nie taka mała już no nic troszkę musisz poczekać jeszcze,ale może samo się zacznie dziać wcześniej 
idę na kolację mężową
|
|