Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Czerwiec, ubrania, książki, inne...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-17, 20:50   #1
Keisha
Raczkowanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Czerwiec, ubrania, książki, inne...

Witam i zapraszam do wymiany

1. Nie mam wishlisty - jak coś mi wpadnie w oko, to chętnie się wymienię, również w opcji np. kosmetyki na ubrania i odwrotnie .
2. Wszystkie rzeczy staram się dokładnie opisywać, ale można pytać, jeśli coś budzi wątpliwości.
3. Pracuję na zmiany, mam obowiązki w domu, więc może się zdarzyć, że będę odpisywać z opóźnieniem.
4. N
a życzenie mogę wysłać dodatkowe zdjęcia. Raczej nie robię zdjęć ubrań na sobie, gdyż większość jest już na mnie za mała lub za duża
(nietrafione prezenty, rzeczy przywiezione z Londynu, przysłane z USA).
5.
Jeśli mnie coś zainteresuje, odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie.
6. Liczę na uczciwe wymiany - za nieuczciwe wystawiam negatyw.

7. Kolorem "szarym" oznaczam rzeczy wymienione/niedostępne. Będę je co jakiś czas usuwać, żeby nie zawalały wątku.
8. Wszystkie kosmetyki i inne produkty, które można, przed wysyłką zdezynfekuję płynem Skinsept.
9. W moim domu nie pali się papierosów, ale mam kotka, więc w przesyłce mogą zaplątać się jakieś "kłaczki" zwierzaka, za co z góry przepraszam.

Zapraszam też na mój DRUGI wątek wymiankowy -
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890076

Lista rzeczy do wymiany:
1. Spodnie "Pepe Jeans", roz. 34, stan bdb-. Posiadają na tych "zakładkach"/paskach w niektórych miejscach malutkie przetarcia). Oryginalne, materiał delikatnie gumowany. Pas:41x2, biodra:50x2, długość: 105cm, stan:25cm.

2. Spodnie męskie "Lee", Blake L708AEPQ, roz. 31/32, biodrówki. Pomijając przetartą lewą nogawkę na dole (patrz zdjęcie) i na prawej delikatne trzy punkciki przetarte, to stan jest super. Z tyłu przy napisie "Lee" jest też przetarcie, ale patrzyłam na "nówki" spodnie i też tak mają, więc jest to fabryczne. Pas:40x2, biodra:52x2, długość: 106cm, stan:24cm.

3. Spodnie "Falmer", roz. 32, stan bdb. Mają obniżony pas, są płytkie. Z tyłu wyszyty przy pasie piękny kolorowy kwiatuszek. Pas:39x2, biodra:45x2, długość: 104cm, stan:19cm.

4. Spodnie "Nep-Star", roz. 30/33, stan: nowe, z metkami. Pas:39x2, biodra:50x2, długość: 108cm, stan:26cm.

5. Spodnie z paskiem, roz. 27, stan: bdb-. Dół nogawek podszyty taśmą, bo były odkładane u krawcowej i dlatego też na dole powstał taki (według mnie ciekawy) wzorek. Na jednej z nogawek jest też malutki "guzek", który w zasadzie jest mało widoczny, tylko go czuć pod palcem - takie były kupione już. Materiał to dosyć elastyczny jeans, więc fajnie się dopasowują. Pas:38x2, biodra:47x2, długość: 106cm, stan:24cm.

6. Spodenki "River Flower", roz. 38, stan: nowe, z metkami. Nie mogłam uchwycić rzeczywistego koloru - są takie wpadające w zgniłą zieleń. Z boku nogawki mają wyszyty obrazek z orłem. Pas:38x2, biodra:44x2, długość: 30cm, stan:21cm.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03202.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  115,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03203.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  123,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03204.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  280,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03266.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  125,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03205.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  93,9 KB  

Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03207.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  259,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03208.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  120,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03209.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  101,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC03231.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  107,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Wymiana:
1). Ubrania, buty, książki i inne drobiazgi.
2). Kosmetyki, wszystkowątek.

Edytowane przez Keisha
Czas edycji: 2017-04-03 o 14:12
Keisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując