2015-09-17, 16:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. X :)
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Mój mały ma katarek 
|
Biedulka
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Mten
O matko jaki rozstrzal  A z ciekawości, którym terminem gin kazał się sugerować jeśli np miałabys się zgłosić do szpitala?
Bo mój mówił że bardziej kierujemy się moim terminem z Usg czyli 21/09 a z Om miałam na 14/09 i lekarz z IP powiedział że szpital kieruje się terminem z Om i 21/09 to ja mam się stawić w szpitalu jak nie urodzę :-P
|
Mi akurat położna kazała podawać tetmin z om
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------
Cytat:
Napisane przez meryy82
ja mam z usg termin na 19.09. Ale mimo, że ta końcówka jest upierdliwa, nadal wolę poczekać do 23 września.
ale jest też postęp, bo przez większość ciąży moje piersi były tak wrażliwe, że nie pozwalałam tż-etowi na dotykanie, a teraz sutki przestały być wrażliwe, ba dotyk tż-ete stał się bardzo, bardzo przyjemny. Aż normalnie chyba go znowu zmolestuję, tylko biedna chłopina odmawia bliższych kontaktów, od kiedy usłyszał, że główka dziecka jest nisko  mam nadzieję, że dotrze do niego argument, że po porodzie to 6 tygodni celibatu
|
U mnie też tak z sutami. Wcześniej to nawet dotknąć nie pozwalalam a,teraz może mietosic, ciumkac i mi nie przeszkadza a nawet to przyjemne jak kiedys;-) i nadal nic nie leci.
|
|
|