Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 08:50   #1771
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Cytat:
Napisane przez xMayx Pokaż wiadomość
Jednak to w plecach to nie były zakwasy. Raczej naciągnięcie. Bolało tak potwornie, że nie umiałam ani siedzieć, ani leżeć (w różnych konfiguracjach, serio, nawet na całkiem płasko), ani stać, ani chodzić, ani nic. Nawet przy oddychaniu bolało Dobrze, że wygrzebałam jakieś mocniejsze tabsy przeciwbólowe, wzięłam po 11 i trzymają do tej pory. Dzięki temu chociaż włosy mogłam umyć, bo było tragicznie. Jeśli do jutra ból nie wróci, postaram się poćwiczyć cokolwiek.
Ojejku to można się tak zmasakrować Ewką? Bardzo Ci współczuję, mam nadzieję że dzisiaj już jest lepiej

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
siemka

ja dzisiejszy trening zaliczony ale cos dzisiaj w słabej jestem formie :/
Każdy ma wzloty i upadki, ale najważniejsze że zmotywowałaś się i jednak mimo kiepskiej formy zrobiłaś trening Zamiast się cofnąć - zrobiłaś kroczek do przodu

Ja wczoraj zaliczyłam 30min Cardio z Bipasha Basu i 10min dance Cardio. Nie odczuwam jakiś strasznych zakwasów (poza tymi w okolicy żeber) Dzisiaj pora na coś cięższego - chyba znowu wybiorę któryś zestaw Chodakowskiej.
StonkaaZiemniaczana jest offline Zgłoś do moderatora