|  2015-09-18, 08:50 | #1771 | 
	| Raczkowanie 

| 

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Ojejku to można się tak zmasakrować Ewką?Cytat: 

| 
					Napisane przez xMayx  Jednak to w plecach to nie były zakwasy. Raczej naciągnięcie. Bolało tak potwornie, że nie umiałam ani siedzieć, ani leżeć (w różnych konfiguracjach, serio, nawet na całkiem płasko), ani stać, ani chodzić, ani nic. Nawet przy oddychaniu bolało    Dobrze, że wygrzebałam jakieś mocniejsze tabsy przeciwbólowe, wzięłam po 11 i trzymają do tej pory. Dzięki temu chociaż włosy mogłam umyć, bo było tragicznie. Jeśli do jutra ból nie wróci, postaram się poćwiczyć cokolwiek. |   Bardzo Ci współczuję, mam nadzieję że dzisiaj już jest lepiej  

Każdy ma wzloty i upadki, ale najważniejsze że zmotywowałaś się i jednak mimo kiepskiej formy zrobiłaś treningCytat: 

| 
					Napisane przez neska22  siemka    
ja dzisiejszy trening zaliczony    ale cos dzisiaj w słabej jestem formie :/ |   Zamiast się cofnąć - zrobiłaś kroczek do przodu  
 Ja wczoraj zaliczyłam 30min Cardio z Bipasha Basu i 10min dance Cardio. Nie odczuwam jakiś strasznych zakwasów (poza tymi w okolicy żeber)
  Dzisiaj pora na coś cięższego - chyba znowu wybiorę któryś zestaw Chodakowskiej. | 
	|     |  |