Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-15, 16:59   #1741
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

hejka

chyba się uzależniłam od ćwiczeń
cały czas nie mogę się doczekać kiedy znów poćwiczę młotek ze mnie
mam nadzieję, że ćwiczenia przyniosą jakiś efekt

zrobiłam 6 dni Metamorfozy
a dzisiaj zamierzam coś innego.. może skalpel z krzesłem...pomyślę...
bo w sumie się zastanawiam czy Metamorfoza 21 dni polega na tym, żeby codziennie przez 3 tyg robic ten sam program? czy jak myślicie?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 17:54   #1742
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hejka
zrobiłam 6 dni Metamorfozy
a dzisiaj zamierzam coś innego.. może skalpel z krzesłem...pomyślę...
bo w sumie się zastanawiam czy Metamorfoza 21 dni polega na tym, żeby codziennie przez 3 tyg robic ten sam program? czy jak myślicie?
Chodzi o jeden i ten sam program, bo też to przeglądałam, ale jak dla mnie na chwilę obecną jest za ciężki.

Dziękuję za miłe przywitanie Mam nadzieję, że wytrwam z Wami i będę zadowolona z efektów.

Dziś za mną drugi skalpel. Zdecydowałam się na niego i na program secret, żeby za bardzo mi się nie nudziło. Kiedy wypracuję Ewkę dodam jeszcze Mel B, bo bardzo ją lubię. Nie ukrywam, że w pewnych momentach przerywam i muszę napić się wody, albo wykonuję krócej ćwiczenia, robię ich mniej, bo po prostu nie daję rady, ale żywię nadzieję, że z kolejnym treningiem będzie lepiej. Myślicie, że w ten sposób i tak mogą pojawić się efekty?
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:04   #1743
Mya_93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
Chodzi o jeden i ten sam program, bo też to przeglądałam, ale jak dla mnie na chwilę obecną jest za ciężki.

Dziękuję za miłe przywitanie Mam nadzieję, że wytrwam z Wami i będę zadowolona z efektów.

Dziś za mną drugi skalpel. Zdecydowałam się na niego i na program secret, żeby za bardzo mi się nie nudziło. Kiedy wypracuję Ewkę dodam jeszcze Mel B, bo bardzo ją lubię. Nie ukrywam, że w pewnych momentach przerywam i muszę napić się wody, albo wykonuję krócej ćwiczenia, robię ich mniej, bo po prostu nie daję rady, ale żywię nadzieję, że z kolejnym treningiem będzie lepiej. Myślicie, że w ten sposób i tak mogą pojawić się efekty?
Oczywiście. Ważna jest systematyczna praca Ja też przy niektórych programach muszę odpoczywać, bo inaczej bym umarła.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Metamorfoza 21 dni polega na tym, żeby codziennie przez 3 tyg robic ten sam program? czy jak myślicie?
Ja mam w planach właśnie wypróbować ten trening przez 21 dni i zobaczymy 2 treningi już za mną, miałam 3 dnia przerwy niestety, ale teraz spinam tyłek i będę starała się codziennie.
Mya_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:37   #1744
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja dzisiaj zrobiłam skalpel z krzesłem i do tego dorzuciłam rowerek stacjonarny....dla urozmaicenia

no to skoro tak mówicie, to od jutra wracam do Metamorfozy
zaczęłam 09.09 wiec akurat do końca miesiąca się wyrobię

ja tez na początku całego programu nie wytrzymywałam.... pierwszy zrobiłam chyba tylko z 22-25 minut... codziennie więcej ale Metamorfoza ma to do siebie, że do połowy jest trudniejsza a potem już są lżejsze te ćwiczenia (przynajmniej dla mnie ) a po tych 5-6 treningach już nie mam zakwasów....
Stary 2015-09-15, 20:16   #1745
xMayx
Raczkowanie

Wybaczcie za zwłokę. Odpisywałam wcześniej, ale strona mi się wyłączyła i skasowały się całe moje wypociny

Witam alarunka w naszych skromnych progach! Czuj się jak u siebie
Skalpele są trzy: ten podstawowy że tak go nazwę, z krzesłem i wyzwanie. Z krzesłem nie ćwiczyłam, ten pierwszy jest raczej spokojny, całkiem niezły na początek. Skalpel Wyzwanie to trochę wyższa szkoła jazdy, ale osobiście bardzo go lubię, a ćwiczę już jakiś czas. Może ćwicz pilates przez jakiś czas, wzmocnisz mięśnie i będzie trochę łatwiej Co prawda zakwasy mogą okazać się nieuniknione, ale to coś naturalnego po długim okresie nieruszania się. Pamiętaj, szukaj różnych treningów dla siebie, a aktywność okaże się naprawdę przyjemna. Jeśli podczas ćwiczeń czujesz, że naprawdę nie dajesz rady, przerwij i złap oddech. Napij się wody i rusz z kopyta Powodzenia!
xMayx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 20:28   #1746
Mya_93
Rozeznanie

Cytat:
ja dzisiaj zrobiłam skalpel z krzesłem i do tego dorzuciłam rowerek stacjonarny....dla urozmaicenia

no to skoro tak mówicie, to od jutra wracam do Metamorfozy
zaczęłam 09.09 wiec akurat do końca miesiąca się wyrobię

ja tez na początku całego programu nie wytrzymywałam.... pierwszy zrobiłam chyba tylko z 22-25 minut... codziennie więcej ale Metamorfoza ma to do siebie, że do połowy jest trudniejsza a potem już są lżejsze te ćwiczenia (przynajmniej dla mnie ) a po tych 5-6 treningach już nie mam zakwasów....
Też tak mam że pierwsze 5/6 rund to myślę, że się zasape, ale potem z górki
Jak to po każdym nowym treningu zakwasy dają znać, ja po pierwszym ledwo chodziłam a dzisiaj trening lekko i przyjemnie wszedł, więc właśnie melduję, że trening wykonany! 8)
A Wy?
Stary 2015-09-16, 08:56   #1747
xMayx
Raczkowanie

Dziewczyny, mam do Was pytanie - czy któraś ma konto na myfitnesspal? Jeśli tak, to jak oznaczacie ćwiczenia z Ewą? Jeśli chodzi o rodzaj ćwiczeń, jestem niestety kompletnie zielona i nie mam pojęcia co po ćwiczeniach wybrać z listy

A teraz czas na rozgrzewkę i Turbo Wyzwanie. Przejrzałam te ćwiczenia i jest szansa, że się polubimy
Stary 2015-09-16, 09:21   #1748
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xMayx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do Was pytanie - czy któraś ma konto na myfitnesspal? Jeśli tak, to jak oznaczacie ćwiczenia z Ewą? Jeśli chodzi o rodzaj ćwiczeń, jestem niestety kompletnie zielona i nie mam pojęcia co po ćwiczeniach wybrać z listy

A teraz czas na rozgrzewkę i Turbo Wyzwanie. Przejrzałam te ćwiczenia i jest szansa, że się polubimy
Podczepiam się do pytania

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 09:57   #1749
Guziczka1
Przyczajenie

Uwielbiam z nią ćwiczyć turbo i killera uzależnia !
Guziczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 10:15   #1750
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybaczcie za zwłokę. Odpisywałam wcześniej, ale strona mi się wyłączyła i skasowały się całe moje wypociny

Witam alarunka w naszych skromnych progach! Czuj się jak u siebie
Skalpele są trzy: ten podstawowy że tak go nazwę, z krzesłem i wyzwanie. Z krzesłem nie ćwiczyłam, ten pierwszy jest raczej spokojny, całkiem niezły na początek. Skalpel Wyzwanie to trochę wyższa szkoła jazdy, ale osobiście bardzo go lubię, a ćwiczę już jakiś czas. Może ćwicz pilates przez jakiś czas, wzmocnisz mięśnie i będzie trochę łatwiej Co prawda zakwasy mogą okazać się nieuniknione, ale to coś naturalnego po długim okresie nieruszania się. Pamiętaj, szukaj różnych treningów dla siebie, a aktywność okaże się naprawdę przyjemna. Jeśli podczas ćwiczeń czujesz, że naprawdę nie dajesz rady, przerwij i złap oddech. Napij się wody i rusz z kopyta Powodzenia!
Bardzo dziękuję za odpowiedź, pomogłaś mi Jak już złapię trochę kondycji to popróbuję jej inne ćwiczenia.
Stary 2015-09-16, 10:48   #1751
xMayx
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo dziękuję za odpowiedź, pomogłaś mi Jak już złapię trochę kondycji to popróbuję jej inne ćwiczenia.
Nie ma sprawy Sama zaczynałam identycznie, właśnie od pilatesu Ewki.

Turbo Wyzwanie za mną. Nie wiem czemu myślałam, że nigdy go nie ćwiczyłam - kiedyś już miałam z nim do czynienia Chyba poprzednim razem poszło mi gorzej, skoro było to daaawno temu i nie wróciłam do tego zestawu Muszę przyznać, że Skalpel Wzywanie całkiem nieźle przygotował mnie do powtórnego Turbo Wyzwania. Pot kapał na ręcznik, na oczy, spływał z brody, ale jestem szczęśliwa Do tego dorzuciłam spokojniejszy zestaw, który nakręciły jakieś wczasy odchudzające nad polskim morzem - jakoś tak go lubię, połowa skupia się na wewnętrznych stronach ud a jak każda kobieta uprawiająca jakąś aktywność, chcę się pozbyć tych baleroników Do tego Dance Cardio, stretching trwający paręnaście minut, i.. Jak to już prawie 11, przecież jak zaczynałam było ledwo po 9 Chyba wycisnę sobie jakiś sok owocowo-warzywny
Stary 2015-09-16, 10:53   #1752
alarunka
Wtajemniczenie

Gratulacje! Podziwiam Cię bardzo

Ja się tak błąkam i nie mogę się zebrać, chyba lepiej mi się ćwiczy wieczorem.
Stary 2015-09-16, 10:57   #1753
Mya_93
Rozeznanie

Cytat:

Turbo Wyzwanie za mną. Nie wiem czemu myślałam, że nigdy go nie ćwiczyłam - kiedyś już miałam z nim do czynienia Chyba poprzednim razem poszło mi gorzej, skoro było to daaawno temu i nie wróciłam do tego zestawu Muszę przyznać, że Skalpel Wzywanie całkiem nieźle przygotował mnie do powtórnego Turbo Wyzwania. Pot kapał na ręcznik, na oczy, spływał z brody, ale jestem szczęśliwa Do tego dorzuciłam spokojniejszy zestaw, który nakręciły jakieś wczasy odchudzające nad polskim morzem - jakoś tak go lubię, połowa skupia się na wewnętrznych stronach ud a jak każda kobieta uprawiająca jakąś aktywność, chcę się pozbyć tych baleroników Do tego Dance Cardio, stretching trwający paręnaście minut, i.. Jak to już prawie 11, przecież jak zaczynałam było ledwo po 9 Chyba wycisnę sobie jakiś sok owocowo-warzywny
Gratuluję Oby zawsze tyle chęci do aktywności!

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:

Ja właśnie skończyłam 4 trening Metamorfozy Nie zastanawiaj się, zakładaj buty i rób trening! Ja od kiedy mam takie podejście to zawsze odbebnie trening :P
Stary 2015-09-16, 11:26   #1754
Moni_qka
BAN stały

Mi podobnie ten styl się spodobał, mam nadzieję, że moja motywacja nie zniknie zbyt szybko
Moni_qka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:05   #1755
alarunka
Wtajemniczenie

No i jestem PO skalpelu, zmotywowałaś mnie i w sumie masz rację, nie ma co się zastanawiać jak jest czas Znowu omijałam parę ćwiczeń albo kończyłam wcześniej, ale chyba mi idzie coraz lepiej Myślicie, że robienie ćwiczeń z Ewką od kopa jest OK? Czy raczej obowiązuje jakaś rozgrzewka przed?
Stary 2015-09-16, 12:26   #1756
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Cytat:

Jesteś moim dzisiejszym motywatorem Zdecydowanie. Prawie dwie godzinki ćwiczeń są godne podziwu Mi by chyba nie wystarczyło ani siły ani czasu na takie ekscesy. Musiałabym chodzić spać po północy
Ja dzisiaj planuję poskakać chociaż 40minut - po wczorajszym odpoczynku powinno się obyć bez tragedii.

Cytat:

Każda pora w której udaje się zabrać do ćwiczeń jest dobra! Prawda jest taka, że wieczorem chyba jednak trudniej się zabrać. Cały dzień na nogach jednak trochę męczy.
StonkaaZiemniaczana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:09   #1757
xMayx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana Pokaż wiadomość
Jesteś moim dzisiejszym motywatorem Zdecydowanie. Prawie dwie godzinki ćwiczeń są godne podziwu Mi by chyba nie wystarczyło ani siły ani czasu na takie ekscesy. Musiałabym chodzić spać po północy
Ja dzisiaj planuję poskakać chociaż 40minut - po wczorajszym odpoczynku powinno się obyć bez tragedii.

Każda pora w której udaje się zabrać do ćwiczeń jest dobra! Prawda jest taka, że wieczorem chyba jednak trudniej się zabrać. Cały dzień na nogach jednak trochę męczy.
Hahaha, cieszę się
Dlatego póki mogę, ćwiczę rano. Od października pory ćwiczeń będą mocno uzależnione od godzin zajęć. Jeśli będę miała na później, godzinkę z rana jestem w stanie wygospodarować. Po całym dniu pracy, nawet tej umysłowej, czuje się już pewne zmęczenie. Warto poskakać te 40 minut

Cytat:
Napisane przez alarunka
Znowu omijałam parę ćwiczeń albo kończyłam wcześniej, ale chyba mi idzie coraz lepiej Myślicie, że robienie ćwiczeń z Ewką od kopa jest OK? Czy raczej obowiązuje jakaś rozgrzewka przed?
Będzie coraz lepiej, zobaczysz Co do rozgrzewki, zawsze warto ją zrobić. To tylko kilka minut, ale rozgrzeje stawy i mięśnie, dzięki czemu łatwiej uniknąć kontuzji.

Co do Turbo Wyzwania, robiłam praktycznie wszystkie warianty dla zaawansowanych. Dałam sobie jedynie spokój z przeskokami z nogi na nogę z uwagi na problemy z kolanami, więc robiłam zwykłe wykroki/wypady. No i to z podskakiwaniem kiedy opiera się na rękach, niestety, tyłek za ciężki żeby aż tak go podnieść No i oczywiście pięć wsuwek i gumka nie dały rady utrzymać włosów w formie koka do końca Koleżanki mnie wyklinają, że mam tyle włosów na głowie, ale w przypadku ćwiczeń to ja wyklinam samą siebie Macie jakieś sprawdzone sposoby na utrzymanie włosów w rydzach? Zwykły kucyk związany Invisibooble (no dobra, podróbką...) też po kilku podskokach nie jest już na swoim miejscu.
Stary 2015-09-16, 19:25   #1758
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

siemka laseczki

ja po treningu
jestem z siebie strasznie dumna dzisiaj 8 dzień cwiczę i jeszcze ani jednego nie odpuściłam a zwykle poddaję się po 3-4
ale teraz wiem, że nie mogę się poddać bo mam dość użalania się nad swoim wyglądem... tyle przyciasnych ubrań czeka w szafie!!!! trzeba spinać tyłek
Stary 2015-09-16, 20:12   #1759
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
siemka laseczki

ja po treningu
jestem z siebie strasznie dumna dzisiaj 8 dzień cwiczę i jeszcze ani jednego nie odpuściłam a zwykle poddaję się po 3-4
ale teraz wiem, że nie mogę się poddać bo mam dość użalania się nad swoim wyglądem... tyle przyciasnych ubrań czeka w szafie!!!! trzeba spinać tyłek
co ćwiczysz?
Stary 2015-09-16, 20:20   #1760
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
co ćwiczysz?
Metamorfozę 21 dni tylko wczoraj zrobiłam przerywnik w postaci Skalpela 2 ale dzisiaj znów metamorfoza.. z tym, że po każdym treningu dorzucam jeszcze rowerek stacjonarny
Stary 2015-09-16, 20:28   #1761
MadziaW17
Przyczajenie

Ja ćwicze Metamorfoze i dziś miałam 17 trening, a efekty czułam i widziałam już po niecałych 2 tygodniach, także polecam wszystkim Ja ćwiczę bez piłki, miałam tylko 1 dzień przerwy, bo tak to robię ten trening codziennie Staram się też dobrze odżywiać, zero słodyczy itp i to na pewno jeszcze bardziej wpływa na efekty )))
Stary 2015-09-16, 20:32   #1762
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez MadziaW17 Pokaż wiadomość
Ja ćwicze Metamorfoze i dziś miałam 17 trening, a efekty czułam i widziałam już po niecałych 2 tygodniach, także polecam wszystkim Ja ćwiczę bez piłki, miałam tylko 1 dzień przerwy, bo tak to robię ten trening codziennie Staram się też dobrze odżywiać, zero słodyczy itp i to na pewno jeszcze bardziej wpływa na efekty )))
no to super
a waga tez spada czy tyko cm?
Stary 2015-09-16, 21:32   #1763
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Cytat:
No i to z podskakiwaniem kiedy opiera się na rękach, niestety, tyłek za ciężki żeby aż tak go podnieść No i oczywiście pięć wsuwek i gumka nie dały rady utrzymać włosów w formie koka do końca Macie jakieś sprawdzone sposoby na utrzymanie włosów w rydzach? Zwykły kucyk związany Invisibooble (no dobra, podróbką...) też po kilku podskokach nie jest już na swoim miejscu.
Mój tyłek też niestety za bardzo ciąży przy tym ćwiczeniu U mnie kok również się nie sprawdza - ciasny kucyk wypada najlepiej Co prawda nie jestem posiadaczką super grubych włosów, ale potrzebowałam sporo czasu aby opatentować sposób na nie Gumeczki z rossmana sprzedawane w zestawach (cieńsze + grubsze) najlepiej dają radę.

Uf! Po dzisiejszym treningu dopisuję do ulubionych zestawów Skalpel Wyzwanie Hektolitry potu wylane - można iść spokojnie spać. Dobranoc
Stary 2015-09-17, 08:00   #1764
xMayx
Raczkowanie

Cytat:
Mój tyłek też niestety za bardzo ciąży przy tym ćwiczeniu U mnie kok również się nie sprawdza - ciasny kucyk wypada najlepiej Co prawda nie jestem posiadaczką super grubych włosów, ale potrzebowałam sporo czasu aby opatentować sposób na nie Gumeczki z rossmana sprzedawane w zestawach (cieńsze + grubsze) najlepiej dają radę.

Uf! Po dzisiejszym treningu dopisuję do ulubionych zestawów Skalpel Wyzwanie Hektolitry potu wylane - można iść spokojnie spać. Dobranoc
Moje też nie są najgrubsze na świecie, ale są zwyczajnie.. Ciężkie. Fryzjer mi powiedział, że to dlatego loki mi się nie trzymają, na dodatek są długie, więc już w ogóle. Może spróbuję je wiązać dwoma gumkami

Jakie mam zakwasy! Najbardziej czuję barki, ramiona i plecy. Ratujcie, ledwo się ruszam

Zastanawia mnie ta Metamorfoza
Stary 2015-09-17, 09:11   #1765
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Cytat:
Moje też nie są najgrubsze na świecie, ale są zwyczajnie.. Ciężkie. Fryzjer mi powiedział, że to dlatego loki mi się nie trzymają, na dodatek są długie, więc już w ogóle. Może spróbuję je wiązać dwoma gumkami

Jakie mam zakwasy! Najbardziej czuję barki, ramiona i plecy. Ratujcie, ledwo się ruszam
Moje również do krótkich nie należą, ale za to są naturalnie falowane więc akurat z lokami nie mam problemu
Myślę, że dwie gumki powinny dać radę.

Może pocieszy Cię fakt, że wiem co czujesz. Po wczorajszym wyzwaniu ze skalpelem i boczkach Tiffany czuję się zniszczona. Ale... Mam ochotę na więcej! To chyba ten etap, w którym zaczynam lubić ten wysiłek i palące mięśnie.
Stary 2015-09-17, 13:49   #1766
Mya_93
Rozeznanie

Cytat:
Moje również do krótkich nie należą, ale za to są naturalnie falowane więc akurat z lokami nie mam problemu
Myślę, że dwie gumki powinny dać radę.

Może pocieszy Cię fakt, że wiem co czujesz. Po wczorajszym wyzwaniu ze skalpelem i boczkach Tiffany czuję się zniszczona. Ale... Mam ochotę na więcej! To chyba ten etap, w którym zaczynam lubić ten wysiłek i palące mięśnie.
U mnie i sto gumek nie daje rady ;d
I tak się rozwala wszystko.
Ja już po kolejnej metamorfozę, oczywiście nie chciało mi się i po pierwszej rundzie chciałam się poddać, ale wytrwalam!
Stary 2015-09-17, 15:12   #1767
alarunka
Wtajemniczenie

Ja zostawiłam skalpel na wieczór, jakoś tak w biegu jestem i poczekam aż się chłodno zrobi
Stary 2015-09-17, 15:33   #1768
szmallas
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Po lenistwie w wakacje planuję od przyszłego tygodnia wrócić do ćwiczeń z Ewą. Żałuję, że kiedyś odpuściłam, gdy turbo spalanie szło mi już całkiem nieźle i sama się paliłam do ćwiczeń, żeby pozbyć się złych emocji Potem na wiosnę trochę ćwiczyłam, no bo lato, ale jakoś nie przykładałam się i zabrakło mi systematyczności
Zobaczymy jak będzie teraz. Chyba zacznę od turbo wyzwania - dotychczas był to mój ulubiony trening, gdy miałam mniej czasu wieczorem (bo niestety tylko o tej porze mogę poświęcić czas na ćwiczenia), a dawał kopa i po 3 rundzie pot spływał strumieniami
szmallas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 18:22   #1769
xMayx
Raczkowanie

Cytat:
Jednak to w plecach to nie były zakwasy. Raczej naciągnięcie. Bolało tak potwornie, że nie umiałam ani siedzieć, ani leżeć (w różnych konfiguracjach, serio, nawet na całkiem płasko), ani stać, ani chodzić, ani nic. Nawet przy oddychaniu bolało Dobrze, że wygrzebałam jakieś mocniejsze tabsy przeciwbólowe, wzięłam po 11 i trzymają do tej pory. Dzięki temu chociaż włosy mogłam umyć, bo było tragicznie. Jeśli do jutra ból nie wróci, postaram się poćwiczyć cokolwiek.

Cytat:
Napisane przez szmallas
Hej dziewczyny
Po lenistwie w wakacje planuję od przyszłego tygodnia wrócić do ćwiczeń z Ewą. Żałuję, że kiedyś odpuściłam, gdy turbo spalanie szło mi już całkiem nieźle i sama się paliłam do ćwiczeń, żeby pozbyć się złych emocji Potem na wiosnę trochę ćwiczyłam, no bo lato, ale jakoś nie przykładałam się i zabrakło mi systematyczności
Zobaczymy jak będzie teraz. Chyba zacznę od turbo wyzwania - dotychczas był to mój ulubiony trening, gdy miałam mniej czasu wieczorem (bo niestety tylko o tej porze mogę poświęcić czas na ćwiczenia), a dawał kopa i po 3 rundzie pot spływał strumieniami
Witaj Brak systematyczności to jedna z najgorszych rzeczy, zaraz po braku motywacji. Turbo Wyzwanie jest całkiem fajne, ale to chyba ono załatwiło mi plecy Następnym razem spróbuję je mniej obciążać, bo tak być to nie będzie
Powodzenia i duuużo wytrwałości!
Stary 2015-09-17, 18:49   #1770
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

siemka

ja dzisiejszy trening zaliczony ale cos dzisiaj w słabej jestem formie :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości