|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
hejka
![]() chyba się uzależniłam od ćwiczeń ![]() cały czas nie mogę się doczekać kiedy znów poćwiczę ![]() mam nadzieję, że ćwiczenia przyniosą jakiś efekt zrobiłam 6 dni Metamorfozy a dzisiaj zamierzam coś innego.. może skalpel z krzesłem...pomyślę... bo w sumie się zastanawiam czy Metamorfoza 21 dni polega na tym, żeby codziennie przez 3 tyg robic ten sam program? czy jak myślicie? |
|
|
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe przywitanie Mam nadzieję, że wytrwam z Wami i będę zadowolona z efektów.Dziś za mną drugi skalpel. Zdecydowałam się na niego i na program secret, żeby za bardzo mi się nie nudziło. Kiedy wypracuję Ewkę dodam jeszcze Mel B, bo bardzo ją lubię. Nie ukrywam, że w pewnych momentach przerywam i muszę napić się wody, albo wykonuję krócej ćwiczenia, robię ich mniej, bo po prostu nie daję rady, ale żywię nadzieję, że z kolejnym treningiem będzie lepiej. Myślicie, że w ten sposób i tak mogą pojawić się efekty? |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też przy niektórych programach muszę odpoczywać, bo inaczej bym umarła. ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
2 treningi już za mną, miałam 3 dnia przerwy niestety, ale teraz spinam tyłek i będę starała się codziennie.
|
||
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zrobiłam skalpel z krzesłem i do tego dorzuciłam rowerek stacjonarny....dla urozmaicenia
no to skoro tak mówicie, to od jutra wracam do Metamorfozy ![]() zaczęłam 09.09 wiec akurat do końca miesiąca się wyrobięja tez na początku całego programu nie wytrzymywałam.... pierwszy zrobiłam chyba tylko z 22-25 minut... codziennie więcej ale Metamorfoza ma to do siebie, że do połowy jest trudniejsza a potem już są lżejsze te ćwiczenia (przynajmniej dla mnie ) a po tych 5-6 treningach już nie mam zakwasów....
|
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie za zwłokę. Odpisywałam wcześniej, ale strona mi się wyłączyła i skasowały się całe moje wypociny
![]() Witam alarunka w naszych skromnych progach! Czuj się jak u siebie Skalpele są trzy: ten podstawowy że tak go nazwę, z krzesłem i wyzwanie. Z krzesłem nie ćwiczyłam, ten pierwszy jest raczej spokojny, całkiem niezły na początek. Skalpel Wyzwanie to trochę wyższa szkoła jazdy, ale osobiście bardzo go lubię, a ćwiczę już jakiś czas. Może ćwicz pilates przez jakiś czas, wzmocnisz mięśnie i będzie trochę łatwiej Co prawda zakwasy mogą okazać się nieuniknione, ale to coś naturalnego po długim okresie nieruszania się. Pamiętaj, szukaj różnych treningów dla siebie, a aktywność okaże się naprawdę przyjemna. Jeśli podczas ćwiczeń czujesz, że naprawdę nie dajesz rady, przerwij i złap oddech. Napij się wody i rusz z kopyta Powodzenia! |
|
|
|
#1746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak to po każdym nowym treningu zakwasy dają znać, ja po pierwszym ledwo chodziłam a dzisiaj trening lekko i przyjemnie wszedł, więc właśnie melduję, że trening wykonany! 8)A Wy? |
|
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam do Was pytanie - czy któraś ma konto na myfitnesspal? Jeśli tak, to jak oznaczacie ćwiczenia z Ewą? Jeśli chodzi o rodzaj ćwiczeń, jestem niestety kompletnie zielona i nie mam pojęcia co po ćwiczeniach wybrać z listy
A teraz czas na rozgrzewkę i Turbo Wyzwanie. Przejrzałam te ćwiczenia i jest szansa, że się polubimy
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam z nią ćwiczyć turbo i killera uzależnia !
|
|
|
|
#1750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama zaczynałam identycznie, właśnie od pilatesu Ewki. Turbo Wyzwanie za mną. Nie wiem czemu myślałam, że nigdy go nie ćwiczyłam - kiedyś już miałam z nim do czynienia Muszę przyznać, że Skalpel Wzywanie całkiem nieźle przygotował mnie do powtórnego Turbo Wyzwania. Pot kapał na ręcznik, na oczy, spływał z brody, ale jestem szczęśliwa Do tego Dance Cardio, stretching trwający paręnaście minut, i.. Jak to już prawie 11, przecież jak zaczynałam było ledwo po 9
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje! Podziwiam Cię bardzo
Ja się tak błąkam i nie mogę się zebrać, chyba lepiej mi się ćwiczy wieczorem. |
|
|
|
#1753 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oby zawsze tyle chęci do aktywności!---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Nie zastanawiaj się, zakładaj buty i rób trening! Ja od kiedy mam takie podejście to zawsze odbebnie trening :P
|
||
|
|
|
#1754 |
|
BAN stały
|
Mi podobnie ten styl się spodobał, mam nadzieję, że moja motywacja nie zniknie zbyt szybko
|
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jestem PO skalpelu, zmotywowałaś mnie i w sumie masz rację, nie ma co się zastanawiać jak jest czas
Myślicie, że robienie ćwiczeń z Ewką od kopa jest OK? Czy raczej obowiązuje jakaś rozgrzewka przed?
|
|
|
|
#1756 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdecydowanie. Prawie dwie godzinki ćwiczeń są godne podziwu Mi by chyba nie wystarczyło ani siły ani czasu na takie ekscesy. Musiałabym chodzić spać po północy Ja dzisiaj planuję poskakać chociaż 40minut - po wczorajszym odpoczynku powinno się obyć bez tragedii. Cytat:
Prawda jest taka, że wieczorem chyba jednak trudniej się zabrać. Cały dzień na nogach jednak trochę męczy.
|
||
|
|
|
#1757 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego póki mogę, ćwiczę rano. Od października pory ćwiczeń będą mocno uzależnione od godzin zajęć. Jeśli będę miała na później, godzinkę z rana jestem w stanie wygospodarować. Po całym dniu pracy, nawet tej umysłowej, czuje się już pewne zmęczenie. Warto poskakać te 40 minut Cytat:
Co do Turbo Wyzwania, robiłam praktycznie wszystkie warianty dla zaawansowanych. Dałam sobie jedynie spokój z przeskokami z nogi na nogę z uwagi na problemy z kolanami, więc robiłam zwykłe wykroki/wypady. No i to z podskakiwaniem kiedy opiera się na rękach, niestety, tyłek za ciężki żeby aż tak go podnieść Koleżanki mnie wyklinają, że mam tyle włosów na głowie, ale w przypadku ćwiczeń to ja wyklinam samą siebie Macie jakieś sprawdzone sposoby na utrzymanie włosów w rydzach? Zwykły kucyk związany Invisibooble (no dobra, podróbką...) też po kilku podskokach nie jest już na swoim miejscu.
|
||
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
siemka laseczki
![]() ja po treningu jestem z siebie strasznie dumna dzisiaj 8 dzień cwiczę i jeszcze ani jednego nie odpuściłam a zwykle poddaję się po 3-4 ale teraz wiem, że nie mogę się poddać bo mam dość użalania się nad swoim wyglądem... tyle przyciasnych ubrań czeka w szafie!!!! trzeba spinać tyłek
|
|
|
|
#1759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
Ja ćwicze Metamorfoze i dziś miałam 17 trening, a efekty czułam i widziałam już po niecałych 2 tygodniach, także polecam wszystkim
Staram się też dobrze odżywiać, zero słodyczy itp i to na pewno jeszcze bardziej wpływa na efekty )))
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a waga tez spada czy tyko cm? |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie kok również się nie sprawdza - ciasny kucyk wypada najlepiej Gumeczki z rossmana sprzedawane w zestawach (cieńsze + grubsze) najlepiej dają radę.Uf! Po dzisiejszym treningu dopisuję do ulubionych zestawów Skalpel Wyzwanie
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakie mam zakwasy! Najbardziej czuję barki, ramiona i plecy. Ratujcie, ledwo się ruszam Zastanawia mnie ta Metamorfoza |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że dwie gumki powinny dać radę. Może pocieszy Cię fakt, że wiem co czujesz. Po wczorajszym wyzwaniu ze skalpelem i boczkach Tiffany czuję się zniszczona. Ale... Mam ochotę na więcej! To chyba ten etap, w którym zaczynam lubić ten wysiłek i palące mięśnie.
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak się rozwala wszystko. Ja już po kolejnej metamorfozę, oczywiście nie chciało mi się i po pierwszej rundzie chciałam się poddać, ale wytrwalam! |
|
|
|
|
#1767 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zostawiłam skalpel na wieczór, jakoś tak w biegu jestem i poczekam aż się chłodno zrobi
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Po lenistwie w wakacje planuję od przyszłego tygodnia wrócić do ćwiczeń z Ewą. Żałuję, że kiedyś odpuściłam, gdy turbo spalanie szło mi już całkiem nieźle i sama się paliłam do ćwiczeń, żeby pozbyć się złych emocji Potem na wiosnę trochę ćwiczyłam, no bo lato, ale jakoś nie przykładałam się i zabrakło mi systematyczności ![]() Zobaczymy jak będzie teraz. Chyba zacznę od turbo wyzwania - dotychczas był to mój ulubiony trening, gdy miałam mniej czasu wieczorem (bo niestety tylko o tej porze mogę poświęcić czas na ćwiczenia), a dawał kopa i po 3 rundzie pot spływał strumieniami
|
|
|
|
#1769 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Brak systematyczności to jedna z najgorszych rzeczy, zaraz po braku motywacji. Turbo Wyzwanie jest całkiem fajne, ale to chyba ono załatwiło mi plecy Następnym razem spróbuję je mniej obciążać, bo tak być to nie będzie Powodzenia i duuużo wytrwałości! |
||
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
siemka
![]() ja dzisiejszy trening zaliczony ale cos dzisiaj w słabej jestem formie :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

a dzisiaj trening lekko i przyjemnie wszedł, więc właśnie melduję, że trening wykonany! 8)

Oby zawsze tyle chęci do aktywności!
Zdecydowanie. Prawie dwie godzinki ćwiczeń są godne podziwu