Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-24, 09:47   #4513
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Bosh, czekam na to ktg. Masakra. Przede mną dwie osoby. Gorąco mi, remontują piętro. Śmierdzi farba i co chwila cos wiercą i jeszcze niektórym powinno sie dezodorant sprezentowac
Fuuuuuj,

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mi rano też Tapatalk nie działał
I przywitał mnie śnieg za oknem

Ale pięknie. U mnie dzisiaj kilka placków czegoś na kształt sniegu na niskich dachach i tyle z zimowej aury.

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Moja siostra mi się wczoraj pożaliła, że teściowa wydała w tym miesiącu 2900 zł. Teściowa ma 750 zł renty ale nie opłaca żadnych rachunków, nie robi zakupów spożywczych itp. I ma dostęp do kont swoich dzieci
Ooooo matko Ale jak, jak tak można? Nie ogarniam!

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
A ile czasu robią pomiar na ktg?pół godziny czy dłużej?
Różnie. Mnie w szpitalu robili i krótsze - 15 minut i raz z 40 minut bo Młody coś leniwy był, a chcieli sporo ruchów zapisac.

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Kurcze jak tak piszecie o tych różnych sytuacjach to aż nie chce mi się wierzyć że tak niektórzy rodzice robią i że tak zachowują się wobec swoich dzieci: jakiś wyzysk, kłótnie, wypominki. U mnie to zarówno moi jak i męża rodzice są super, także pod tym względem mamy fajnie. I wiemy, że zawsze można liczyć na ich pomoc w razie potrzeby.
U nas to samo - zarówno moja Mama jak i Teściowie nieba by nam przychylili.
A jak czasem czytam to nie ogarniam jak można się tak zachowywać w stosunku do własnych dzieci, utrudniać, jakieś problemu robić. Serio, nie mogę ogarnąć.

Oooo rany, ale się dzisiaj wyspałam. Jak nigdy! Wstałam co prawda w nocy raz, ale na chwilę i później od razu wróciłam do spania (a nie jak zwykle, godzina przewalania się po takiej pobudce).
Nie dość, że żadne głupoty mi się nie sniły - pierwszy raz od nie pamiętam kiedy, to jeszcze ledwo co się budziłam. Oby więcej takich nocy było.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2015-11-24 o 09:48
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora