Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-08, 14:25   #3090
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Łoooł, wróciłam z Rybnika i jestem WY KOŃ CZO NA.

Jaka świetna tu u nas pogoda, norrrmalnie jak na wiosnę, aż chce się żyć
Tylko lipa, że dopiero ta godzina, a już się robi taka dziwna aura, że wiadomo, że za chwilę słońce będzie zachodzić...

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Uhahana ta siedzienia po nocach w wakacje.. eh.. może w ferie świąteczne do tego powrócimy
Nooo, w święta to ja na pewno, już to wiem.
I wiem też, że nie powinnam
Ale lubię tak posiedzieć, jak jest cisza i spokój.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wow, super!! A jaki poziom pisałaś, bo nie pamiętam?

Sprawdzałam sobie rozszerzony francuski i bez wypracowania mam 75%. Nie jest źle, zwłaszcza że na maturze chcę mieć 80%.
Podstawa
Ty to w ogóle z tym francuskim jesteś kozak

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Uhahana, Ty geniuszku
Jakby tak było na normalnej, to super! nie chcesz sie przerzucić na rozszerzenie?

Sprawdziłam sobie te odpowiedzi i mam nadzieje, że mnie pamięć zawodzi, bo teraz mi sie wydaje, że mam wszystko źle
Nie wiem jak to możliwe.
chyba wolę poczekać na oficjalnie sprawdzoną pracę, bo sie załamię.
Hyhy, ja bym powiedziała raczej farciaro a nie geniuszku Mam szczęście w życiu

A z tymi odpowiedziami to ja przeważnie mam tak samo i rzadko kiedy sprawdzam sobie sama, bo później i tak niczego nie jestem pewna, szkoda nerwów

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
em, uhahana gratuluję wyników mam nadzieję, że powtórzą się w maju

i w ogóle, dobrze, że próbna już za nami
Thx
A ja niezbyt cieszę się, że to już koniec tych matur próbnych. Bo znów zacznie się mega młyn w szkole, a teraz to juz w ogóle - wystawianie ocen.
Tak to na luzie sobie 3 dni żyłam, bez stresu, bez niczego...

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Właśnie znalazłam zdjęcie B. na naszej klasie Jak któraś chce to moge przesłać linka na PW

zapomniałam... uhahana gratylacje Mi tez narazie wychodzi 98% ale bez wypracowania....
Dzięki, no i dawaj linka

Spać mi się chce, a wypadałoby wieczorem iść gdzieś. O 18 mecz, ale wątpię, żebym dała radę kogoś wyciągnąć...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora