![]() |
#3061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ja pisałam o Weselu
![]() ![]() ![]() Ja zdaję niemiecki... Piszecie, że angielski był łatwy, ale niemiecki jak dla mnie niestety nie :/ No i u innych też słyszałam pomruki niezadowolenia ![]() Jutro piszę matematykę i geografię... Macie jakieś przecieki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
matma i geo pytania na watku o maturzystkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
Więc wypowiem się pierwsza.
TO JAKAŚ KATASTROFA!!!!!!!
#3064 |
Zadomowienie
|
Więc wypowiem się pierwsza.
TO JAKAŚ KATASTROFA!!!!!!! Nie jestem pewna prawie zadnego pytania, nic nie wiedziałam, a arkusz rozpoczął się tym czego wczoraj powtarzając nie mogłam zrozumieć. ![]() ![]()
#3065 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po.
Poszło mi bardzo średnio, ale nie rozpaczam, bo to na żywioł było. Może niezbyt jestem zadowolona z tego, ile zrobiłam, ale po przygotowaniach takich porządnych, jak już do prawdziwej matury, zrobiłabym wszystko albo prawie wszystko. Aa tam, nie ma co się ekscytować. Już bardziej mnie wkurza kwestia studniówki...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
Ja żałuje, że u nas w szkole mogliśmy pisać tylko 3 przedmioty, bo ja z WOSem też bym sie z chęcią zmierzyła
![]() Historia rozszerzona trudna nie była, ale moja wiedza jest niewielka więc poszło mi dość marnie ![]()
![]() |
#3067 |
Zadomowienie
|
sorry za dubel ale cos sie tu poplątało
![]() A z angla sprawdzałam odp i mam tylko 1 błąd. Oczywiście bez listu i ogłoszenia. ![]()
#3068 |
po prostu Em :)
|
A mi poszło całkiem nieźle.
![]()
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
A mi tak sobie
![]() Wos był łatwiejszy,ale brakowało mi troche wiedzy,zeby dobrze napisac. Zaś historia też nie trudna. Ale problem ten sam. Czyli jeden wniosek.Musze się wiecej uczyć i wszystko popowtarzać ![]() Jednak jestem zadowolona z wosu wypracowanie napisane z histori praca też:P Mimo,że pisalam na odwalonego byle jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Jejku, ale tu puchy
![]() Ciekawe co porabiacie ![]() Ja czekam na W. bo umowiłam sie dzis z nim. Jest u cioci na iminiach dwie klatki obok i ok. 20:30 ma sie urwać ![]() Pwnie pójdziemy do puby, bo pogada beznadzijna. Olewał mnie i olewał, we wtorek wreszcie napisał i od tej pory przestał olewać ![]() Tematu studniówkowego chyba nie podejmę, bo nie wiem w tej sytuacji powinnam zrobić. Zapomnieć o tym, ze mnie olewał, czy powiedzieć, że jak nie chce to ja go ciągnąc nie będę? Czekam na głosy w tej sprawie ![]()
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
sprawdzalam odp z anglika i mam zle tylko dwa w tekscie o popularnosci ksiazek wsrod dzieci, czyli 4% mi juz umknęło. ogloszenie mam raczej dobrze napisane, list tez, moze cos kolo 90% bedzie
![]() krowka hmm ja bym na Twoim miejscu chyba nie zaczynala tego tematu, moze napomknij cos o sukience, ze chodzilas i nic ciekawego nie znalazlas ( ![]() ![]() kupilam dzis na szmateksie takiego http://ecx.images-amazon.com/images/...NL._AA280_.jpg tylko jasniejszego i wiekszego ![]() ![]() ![]()
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2007-12-07 o 18:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Rozeznanie
|
No mi moja biologia poszła tak sobie.. liczę na ok 50%, ale niestety nie wiecej
![]() Jedno zadanie pamiętałam z ostatniej lekcji biologii, choć i go nie byłam pewna, ale jak teraz sprawdziłam w książce moja pamięć nie zawiodła mnie ![]() Raczej na pewno zaliczę to na 30%, ale mnie 30% nie satysfakcjonuje ![]() Dokładnie ![]() ![]() ![]() SPrawdziłam angielski.. zadanie 1 i 2 o dziwno mi najgorzej poszło (o ile dobrze pamietam odpowiedzi). na zadanie z muffinkami jestem zła, bo tak mnie coś kusiło aby zaznaczyć C, ale ostatecznie zaznaczyłam A, bo stwierdziłam, że będę zła jeśli zaznaczę A, a wyszło na to że to było C.. no i jest C.. wrr.. a tak to bym miała maxa.. W zadaniu z hotelami 1 błąd (teraz jak na to patrzę to to taki głupi bład nie wiem jak dałam się złapać na to) Zadanie 5 było proste, ale tak samo jak w zadaniu z hotelami zrobiłam 1 bład i też się dziwię dlaczego taką głupotę zaznaczyłam.. Zadanie 6 wydawało mi się proste.. ale jak zobaczyłam na odpowiedzi to jestem pewna tylko 3 punktów, a reszty juz nie pamietam... Ale ogólnie powinnam mieć ponad 50 % ![]() Krówka ja się całkowicie co do kwestii W. z Laylą zgadzam ![]() Z TŻ nie jest za dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
pamelija nie przejmuj sie, to tylko próba z próby
![]() nie wiem co sie stalo ale na pewno sytuacja z TZ sie polepszy : * ![]()
#3074 |
Rozeznanie
|
Wiem wiem, że próbna, ale bardzo dobrze, że ją zrobili, bo teraz wiem, że naprawdę muszę się wziąść do roboty.. biologii jestem w stanie sama się nauczyć, anglika sąsiadka mnie nauczy, tylko jeszcze jakąś babkę od polaka sobie znajdę i będzie luz
![]() Layla a TŻtowi jak co jakiś czas za bardzo odwala i nie umie zrozumieć, że w tym tygodniu trochę inaczej było przez matury.. ale staram się nie przejmować, bo jak zacznę się przejmować, to tylko sama siebie zacznę nakręcać, a to jest złe, ale dziękuję Ci kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zadomowienie
|
krówka tez się dziwie co tu takie pustki... Niby matury się skończyły i chwilowo nie ma na co kuć
![]() ![]() pamelija A cio się stało kochanie? ![]() Dzwoniłam do B. i jednak nie podwiezie mnie w nd do silesi. Zaczął sie tłumaczyć czemu a ja mu na to ze nie musi i się tłumaczyć, a on na to ze on chce mi się tłumaczyć.Chyba to dobry znak? Tylko czemu mało się odzywa... Po krótce jestem załamana tą dzisiejszą biologią. Naprawde myślałam ze duzo umiem. Ze do maja pozostały mi tylko powtórki. A tu się okazuje ze przez te 3 lata moje oceny nic nie znaczą... A ch*j z tym!!
![]() |
#3076 |
Rozeznanie
|
Ywonula a Ty pisałaś biologię podstawową czy rozszerzoną? Wybacz, ale nie pamiętam, jak mówiłaś, bo tyle osób zdaje maturzę, że wszystko mi się miesza
![]() ![]() Hmm.. to widzę, że z B. coraz lepiej.. ![]() ![]() Hmm.. a nie jestem pewna, czy mi się coś nei pomieszało.. B. to Twój były chłopak tak? I niedługo obecny? Jeśli mi się coś poplątało to przepraszam ![]() a TŻ to o pierdoły się czepia.. typu, że miałam się z nim spotkać ok.18 i że odeszłam od gg, a ja poszłam w tym czasie do mamy, zjeść z nią obiad i pogadać o maturach.. ogólnie o takie pierdoły chodzi.. on powiedział, że idzie z kumplami do klubu by zrobić mi na złość, teraz napisał, że nie idzie, tylko zostaje w domu i że nigdzie nie idzie dlatego, bym się na niego nie złościła.. no o takie pierdoły ogólnie chodzi.. jeszcze mu humor nie wrócił po wczorajszej kłótni - zaczeło się wczoraj o tego, że nie dałam mu prezentu na mikołajki, a ja kompletnie zapomniałam, że są mikołajki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zadomowienie
|
Wiem widziałam, jednym okiem spojrzałam ale jednak nie zajrzałam do vademecum żeby zobaczyć odpowiedzi... Miało być sprawdzenie siebie no to było...
![]() Ja myślę, że była przyjemna ![]() ![]() Na pewno lepiej niż matma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Ja już po
![]() Nie poszliśmy jednak do pubu, bo on mógł sie wyrwać z imienin ciotki tylko na godzinę, a i tak przedłożył swój pobyt na klatce o jeszcze pół ![]() Było bardzo sympatycznie, pogadaliśmy. I nie wiem co sie zmieniło, ale jestem pewna, ze już mnie nie olewa. Wręcz przeciwnie.. ![]() Nawet sam coś tam wspomniał o studniówce, ale ja nie pociągnęłam tematu. Chce zupełnie zatrzeć wrażenie, że mu sie narzuciłam z tym i żeby to jemu zaczęło zależeć. Mam wrażenie, ze mi się udaje.. ![]() Ywonula- z B. to raczej dobrze ![]() Pamelija- bywaja czasem gorsze okresy, nie martw się : przytul: Możecie mi podać link do strony na której sprawdzacie te odpowiedzi z matury?
![]() |
#3079 |
Rozeznanie
|
krowka no pewnie i tak trzymaj
![]() ![]() ![]() Adres strony do odpowiedzi z matur: http://www.probnamatura.pl/ wiem, że zawsze może być gorzej, dlatego staram się nie przejmować, ale musiałam gdzieś to napisać i padło na Was ; p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
A to ja
![]() ![]() ![]() Pamelija masz zamiar chodzić na korki z polskiego? A liczy Ci się on do rekrutacji na studia? A z TŻ na pewno się poprawi, pewnie już tak nieraz mieliście =) Wiadomo, każdy ma gorsze dni, ale na szczęście każdemu mijają =) A on czyta jeszcze czasem co piszemy? Hyhyhy Krówka widać chłopak przemyślał to i owo i zmądrzał ![]() ![]() ![]() Właśnie mi pani z angielskiego napisała, że mam 98% ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Rozeznanie
|
uhahana
![]() ![]() kiedyś czytał, a teraz to nie wiem.. kurczę coś czuję, że dziś on mnie okłamał, a ja już mam dosyć.. kurczę nie chciałabym tego mówić w taki sposób, ale tak wewnętrznie czuję, ze jakgdyby ja się bardziej poświęcam dla tego związku, zazwyczaj to ja ustępuję, ja przepraszam (chodź nie ważne czyja była wina), to ja zawsze pocieszam, pozwalam się wyżalić itp.. a gdy ja potrzebuję do kogoś się przytulić, powiedzieć o swoich kłopotach, zmartwieniach to zawsze jest - "idź se do P." - koleżanka.. i kurcze jeszcze np. jak widzę, że mi ściemnia na 100%, to on mi mówi, że mówi prawdę i ja mówię, że mu wierzę, staram się mu wierzyć, ale w głębi duszy wiem jak było naprawdę. i to zawsze to ja wychodzę na tą złą i niedobrą,która własnemu chłopakowi nie ufa.. Rany jestt jeszcze million sytuacji, rzeczy w których strasznie mnie on denerwuje.. Rany, przepraszam, że wszystkie głupoty tu wypisuję, ale jaczasami naprawdę przestaję mieć siły.. nie czytajcie i nie komentujcie tego, jak nie chcecie.. przepraszam, że Was zanudzam.. jejku, ale doła złapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Heh czyżbyśmy wracały do wakacyjnych tradycji siedzenia po nocach?
![]() Nie ma to jak łikend ![]() ![]() Kurczę nie znam Waszej sytuacji i nie mogę z tego powodu nic konstruktywnego napisać... Wiesz w sumie są 2 możliwości, albo naprawdę tak jest, albo masz gorszy dzień i sprawy wydają Ci się po prostu 'niezbyt'. Zawsze mi się wydaje, że najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, ale to chyba nie zawsze jednak odnosi skutek... A zresztą, ja się nie znam, nie mam doświadczenia za bardzo. Będzie dobrze, zobaczysz =) A jutro muszę wstać kołó ósmej ;/ w SOBOTĘ, eeee... no cóż, wyśpię się po śmierci... chyba.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Rozeznanie
|
Uhahana
![]() ![]() Może, masz i rację, może to gorszy dzień.. spróbuję z nim pogadać, bo zawsze to ja wyciągam pierwsza rękę i próbuje porozmawiać.. zobaczymy czy będzie chciał.. a nawet jeśli będzie chciał, to ciekawe czy będzie wogóle słuchał tego co mówię.. Ja jutro też wstaję raniutko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
Pamelija rozszerzenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krówka noooo. No to widze ze się zaczyna pomału wszystko układać ![]() ![]() Ide dziś na basen. Moze jednak przejade sie jutro do tej silesi ale pociągiem z koleżanką. A potem moze nas B. przywiezie ![]()
#3085 |
po prostu Em :)
|
Wow, super!!
![]() ![]() Sprawdzałam sobie rozszerzony francuski i bez wypracowania mam 75%. Nie jest źle, zwłaszcza że na maturze chcę mieć 80%. ![]() Wiecie jak się fajnie czuję.. Przyszłam do pracy i stwierdziłam, że już czas na świąteczne piosenki. Puściłam ścieżkę dźwiękową z "To właśnie miłość" (uwielbiam! ![]() ![]()
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Uhahana, Ty geniuszku
![]() Jakby tak było na normalnej, to super! nie chcesz sie przerzucić na rozszerzenie? ![]() Em, jesteś boska! ![]() Mądre mamy dziewczynki w naszym wąteczku ![]() Pamelija, dziękuje ![]() Sprawdziłam sobie te odpowiedzi i mam nadzieje, że mnie pamięć zawodzi, bo teraz mi sie wydaje, że mam wszystko źle ![]() Nie wiem jak to możliwe. chyba wolę poczekać na oficjalnie sprawdzoną pracę, bo sie załamię.
![]() |
#3087 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() a wczorajsza biologia była dla mnie łatwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że jakaś faza na świąteczne piosenki, bo ja weszłam sobie na:
http://www.miastodzieci.pl/teksty.php/d,7.html i po kolei ->youtube / wrzuta i słucham ![]() em, uhahana gratuluję wyników ![]() ![]() i w ogóle, dobrze, że próbna już za nami ![]()
#3089 |
Zadomowienie
|
Właśnie znalazłam zdjęcie B. na naszej klasie
![]() zapomniałam... uhahana gratylacje ![]() ![]()
#3090 | |||||
Zakorzenienie
|
Łoooł, wróciłam z Rybnika i jestem WY KOŃ CZO NA.
Jaka świetna tu u nas pogoda, norrrmalnie jak na wiosnę, aż chce się żyć ![]() Tylko lipa, że dopiero ta godzina, a już się robi taka dziwna aura, że wiadomo, że za chwilę słońce będzie zachodzić... Cytat:
I wiem też, że nie powinnam ![]() Ale lubię tak posiedzieć, jak jest cisza i spokój. Cytat:
![]() Ty to w ogóle z tym francuskim jesteś kozak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tymi odpowiedziami to ja przeważnie mam tak samo i rzadko kiedy sprawdzam sobie sama, bo później i tak niczego nie jestem pewna, szkoda nerwów ![]() Cytat:
![]() A ja niezbyt cieszę się, że to już koniec tych matur próbnych. Bo znów zacznie się mega młyn w szkole, a teraz to juz w ogóle - wystawianie ocen. Tak to na luzie sobie 3 dni żyłam, bez stresu, bez niczego... ![]() Cytat:
![]() ![]() Spać mi się chce, a wypadałoby wieczorem iść gdzieś. O 18 mecz, ale wątpię, żebym dała radę kogoś wyciągnąć...
Choose life.' |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.