Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-06, 19:11   #3061
tak-po-prostu
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Ja pisałam o Weselu Też go za bardzo nie lubię ale z Lalki nie wiem kompletnie nic i z Wesela mieliśmy podobny temat wypracowania na lekcji Co do tekstu JPII to myślałam, że robię wszystko dobrze ale okazało się, że raczej mało co tam mam dobrze

Ja zdaję niemiecki... Piszecie, że angielski był łatwy, ale niemiecki jak dla mnie niestety nie :/ No i u innych też słyszałam pomruki niezadowolenia

Jutro piszę matematykę i geografię... Macie jakieś przecieki? Z maty jeszcze jakoś napiszę ale z gery to będzie porażka... Bo matę całe liceum miałam rozszerzoną a teraz zdaję tylko podstawę a z gerą na odwrót
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 20:54   #3062
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Jutro piszę matematykę i geografię... Macie jakieś przecieki? Z maty jeszcze jakoś napiszę ale z gery to będzie porażka... Bo matę całe liceum miałam rozszerzoną a teraz zdaję tylko podstawę a z gerą na odwrót
matma i geo pytania na watku o maturzystkach
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 11:53   #3063
Ywonula
Zadomowienie

Więc wypowiem się pierwsza.

TO JAKAŚ KATASTROFA!!!!!!!
Stary 2007-12-07, 11:55   #3064
Ywonula
Zadomowienie

Więc wypowiem się pierwsza.

TO JAKAŚ KATASTROFA!!!!!!!
Nie jestem pewna prawie zadnego pytania, nic nie wiedziałam, a arkusz rozpoczął się tym czego wczoraj powtarzając nie mogłam zrozumieć. Juz widze moja babe z bioi. Bedzie wyglądała tak: tyle ze ta buzia bedzie tak krzyczec
Stary 2007-12-07, 12:02   #3065
uhahana
Zakorzenienie

Ja też już po.
Poszło mi bardzo średnio, ale nie rozpaczam, bo to na żywioł było. Może niezbyt jestem zadowolona z tego, ile zrobiłam, ale po przygotowaniach takich porządnych, jak już do prawdziwej matury, zrobiłabym wszystko albo prawie wszystko.

Aa tam, nie ma co się ekscytować.

Już bardziej mnie wkurza kwestia studniówki...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 12:02   #3066
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja żałuje, że u nas w szkole mogliśmy pisać tylko 3 przedmioty, bo ja z WOSem też bym sie z chęcią zmierzyła

Historia rozszerzona trudna nie była, ale moja wiedza jest niewielka więc poszło mi dość marnie
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 12:04   #3067
Ywonula
Zadomowienie

sorry za dubel ale cos sie tu poplątało

A z angla sprawdzałam odp i mam tylko 1 błąd. Oczywiście bez listu i ogłoszenia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 12:54   #3068
emememsik
po prostu Em :)

A mi poszło całkiem nieźle. (r. geografia)
Stary 2007-12-07, 13:28   #3069
marta6704
Zakorzenienie

A mi tak sobie
Wos był łatwiejszy,ale brakowało mi troche wiedzy,zeby dobrze napisac.
Zaś historia też nie trudna. Ale problem ten sam.

Czyli jeden wniosek.Musze się wiecej uczyć i wszystko popowtarzać

Jednak jestem zadowolona z wosu wypracowanie napisane z histori praca też:P Mimo,że pisalam na odwalonego byle jak.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 18:06   #3070
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Jejku, ale tu puchy
Ciekawe co porabiacie

Ja czekam na W. bo umowiłam sie dzis z nim.
Jest u cioci na iminiach dwie klatki obok i ok. 20:30 ma sie urwać
Pwnie pójdziemy do puby, bo pogada beznadzijna.
Olewał mnie i olewał, we wtorek wreszcie napisał i od tej pory przestał olewać Zrozumieć faceta...
Tematu studniówkowego chyba nie podejmę, bo nie wiem w tej sytuacji powinnam zrobić. Zapomnieć o tym, ze mnie olewał, czy powiedzieć, że jak nie chce to ja go ciągnąc nie będę?
Czekam na głosy w tej sprawie
Stary 2007-12-07, 18:21   #3071
laylaaa
Zakorzenienie

sprawdzalam odp z anglika i mam zle tylko dwa w tekscie o popularnosci ksiazek wsrod dzieci, czyli 4% mi juz umknęło. ogloszenie mam raczej dobrze napisane, list tez, moze cos kolo 90% bedzie

krowka hmm ja bym na Twoim miejscu chyba nie zaczynala tego tematu, moze napomknij cos o sukience, ze chodzilas i nic ciekawego nie znalazlas () wiem, ze faceci nie lubia sluchac o takich, ich zdaniem, pierdołach ale moze W. wtedy pociagnie temat? albo zazartuj, ze jak nie chce isc to bez łaski :P chociaz nie wiem jakie ma poczucie humoru, jeszcze serio to wezmie.

kupilam dzis na szmateksie takiego http://ecx.images-amazon.com/images/...NL._AA280_.jpg tylko jasniejszego i wiekszego za 4 zl, z metkami uwielbiam takie misie stylizowane na stare

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'

Edytowane przez laylaaa
Czas edycji: 2007-12-07 o 18:41
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 18:50   #3072
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

No mi moja biologia poszła tak sobie.. liczę na ok 50%, ale niestety nie wiecej Częście rzeczy wogóle jeszcze nie przerobiliśmy, część rzeczy jeszcze nie powtórzyliśmy (ja mama cos takiego że dany dział na dany tydzień, tak by się ze wszystkim do matury wyrobić).
Jedno zadanie pamiętałam z ostatniej lekcji biologii, choć i go nie byłam pewna, ale jak teraz sprawdziłam w książce moja pamięć nie zawiodła mnie
Raczej na pewno zaliczę to na 30%, ale mnie 30% nie satysfakcjonuje

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Czyli jeden wniosek.Musze się wiecej uczyć i wszystko popowtarzać
Dokładnie

SPrawdziłam angielski..
zadanie 1 i 2 o dziwno mi najgorzej poszło (o ile dobrze pamietam odpowiedzi).
na zadanie z muffinkami jestem zła, bo tak mnie coś kusiło aby zaznaczyć C, ale ostatecznie zaznaczyłam A, bo stwierdziłam, że będę zła jeśli zaznaczę A, a wyszło na to że to było C.. no i jest C.. wrr.. a tak to bym miała maxa..
W zadaniu z hotelami 1 błąd (teraz jak na to patrzę to to taki głupi bład nie wiem jak dałam się złapać na to)
Zadanie 5 było proste, ale tak samo jak w zadaniu z hotelami zrobiłam 1 bład i też się dziwię dlaczego taką głupotę zaznaczyłam..
Zadanie 6 wydawało mi się proste.. ale jak zobaczyłam na odpowiedzi to jestem pewna tylko 3 punktów, a reszty juz nie pamietam...
Ale ogólnie powinnam mieć ponad 50 %

Krówka ja się całkowicie co do kwestii W. z Laylą zgadzam

Z TŻ nie jest za dobrze
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 19:12   #3073
laylaaa
Zakorzenienie

pamelija nie przejmuj sie, to tylko próba z próby

nie wiem co sie stalo ale na pewno sytuacja z TZ sie polepszy : *

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 19:19   #3074
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
pamelija nie przejmuj sie, to tylko próba z próby
Wiem wiem, że próbna, ale bardzo dobrze, że ją zrobili, bo teraz wiem, że naprawdę muszę się wziąść do roboty.. biologii jestem w stanie sama się nauczyć, anglika sąsiadka mnie nauczy, tylko jeszcze jakąś babkę od polaka sobie znajdę i będzie luz

Layla a TŻtowi jak co jakiś czas za bardzo odwala i nie umie zrozumieć, że w tym tygodniu trochę inaczej było przez matury.. ale staram się nie przejmować, bo jak zacznę się przejmować, to tylko sama siebie zacznę nakręcać, a to jest złe, ale dziękuję Ci kochana
Stary 2007-12-07, 19:20   #3075
Ywonula
Zadomowienie

krówka tez się dziwie co tu takie pustki... Niby matury się skończyły i chwilowo nie ma na co kuć Co do W. to powiem tak: moze przez ten czas jak Cie olewał to coś sobie uswiadomił, albo coś zrozumiał (ale to dziwnie brzmi o facecie). Najlepiej właśnie zacząc o takich pierdołach. Jezeli będzie go coś gryzło i będzie mu zależało na temacie to go pociągnie dalej. :ehem:

pamelija A cio się stało kochanie?

Dzwoniłam do B. i jednak nie podwiezie mnie w nd do silesi. Zaczął sie tłumaczyć czemu a ja mu na to ze nie musi i się tłumaczyć, a on na to ze on chce mi się tłumaczyć.Chyba to dobry znak? Tylko czemu mało się odzywa...

Po krótce jestem załamana tą dzisiejszą biologią. Naprawde myślałam ze duzo umiem. Ze do maja pozostały mi tylko powtórki. A tu się okazuje ze przez te 3 lata moje oceny nic nie znaczą... A ch*j z tym!!
Stary 2007-12-07, 20:20   #3076
pamelija
Rozeznanie

Ywonula a Ty pisałaś biologię podstawową czy rozszerzoną? Wybacz, ale nie pamiętam, jak mówiłaś, bo tyle osób zdaje maturzę, że wszystko mi się miesza ale mam wrażenie, że pisałaś rozszerzenie
Hmm.. to widzę, że z B. coraz lepiej.. Oby tak dalej
Hmm.. a nie jestem pewna, czy mi się coś nei pomieszało.. B. to Twój były chłopak tak? I niedługo obecny? Jeśli mi się coś poplątało to przepraszam
a TŻ to o pierdoły się czepia.. typu, że miałam się z nim spotkać ok.18 i że odeszłam od gg, a ja poszłam w tym czasie do mamy, zjeść z nią obiad i pogadać o maturach.. ogólnie o takie pierdoły chodzi.. on powiedział, że idzie z kumplami do klubu by zrobić mi na złość, teraz napisał, że nie idzie, tylko zostaje w domu i że nigdzie nie idzie dlatego, bym się na niego nie złościła.. no o takie pierdoły ogólnie chodzi.. jeszcze mu humor nie wrócił po wczorajszej kłótni - zaczeło się wczoraj o tego, że nie dałam mu prezentu na mikołajki, a ja kompletnie zapomniałam, że są mikołajki!!
Stary 2007-12-07, 20:30   #3077
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
matma i geo pytania na watku o maturzystkach
Wiem widziałam, jednym okiem spojrzałam ale jednak nie zajrzałam do vademecum żeby zobaczyć odpowiedzi... Miało być sprawdzenie siebie no to było...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A mi poszło całkiem nieźle. (r. geografia)
Ja myślę, że była przyjemna Właściwie z geografii jestem jeszcze noga bo realizowałam program podstawowy i do tego olewałam bo myślałam, że nie będę zdawać a tu teraz rozszerzony Wiedzy nie miałam zbyt dużej ale poszło całkiem znośnie.
Na pewno lepiej niż matma porażka :ściana:
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 21:06   #3078
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja już po
Nie poszliśmy jednak do pubu, bo on mógł sie wyrwać z imienin ciotki tylko na godzinę, a i tak przedłożył swój pobyt na klatce o jeszcze pół
Było bardzo sympatycznie, pogadaliśmy. I nie wiem co sie zmieniło, ale jestem pewna, ze już mnie nie olewa. Wręcz przeciwnie..
Nawet sam coś tam wspomniał o studniówce, ale ja nie pociągnęłam tematu. Chce zupełnie zatrzeć wrażenie, że mu sie narzuciłam z tym i żeby to jemu zaczęło zależeć. Mam wrażenie, ze mi się udaje..

Ywonula- z B. to raczej dobrze
Pamelija- bywaja czasem gorsze okresy, nie martw się : przytul:

Możecie mi podać link do strony na której sprawdzacie te odpowiedzi z matury?
Stary 2007-12-07, 21:24   #3079
pamelija
Rozeznanie

krowka no pewnie i tak trzymaj niech on pokaże, że mu zależy na studniówce i na.. Tobie Zobaczysz, jeszcze będzie z Tobą biegał po te wszystkie pierdoły na studniówkę
Adres strony do odpowiedzi z matur: http://www.probnamatura.pl/
wiem, że zawsze może być gorzej, dlatego staram się nie przejmować, ale musiałam gdzieś to napisać i padło na Was ; p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 22:25   #3080
uhahana
Zakorzenienie

A to ja Wróciłam niecałą godzinę temu z Gliwic i jak zwykle jestem padnięta. Co mnie zaskoczyło: wracamy, w aucie i dzwoni mama z domu: "Magda, wracasz prosto do domu, czy gdzieś do knajpy?" A ja: Moja mama, hehehe, po niedawnej akcji to mnie mega zaskoczyła Haha.

Pamelija masz zamiar chodzić na korki z polskiego? A liczy Ci się on do rekrutacji na studia?
A z TŻ na pewno się poprawi, pewnie już tak nieraz mieliście =) Wiadomo, każdy ma gorsze dni, ale na szczęście każdemu mijają =)
A on czyta jeszcze czasem co piszemy? Hyhyhy

Krówka widać chłopak przemyślał to i owo i zmądrzał To się chwali, wiadomo

Właśnie mi pani z angielskiego napisała, że mam 98%
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-12-07, 23:01   #3081
pamelija
Rozeznanie

uhahana wow 98% gratuluję kochana
kiedyś czytał, a teraz to nie wiem..
kurczę coś czuję, że dziś on mnie okłamał, a ja już mam dosyć.. kurczę nie chciałabym tego mówić w taki sposób, ale tak wewnętrznie czuję, ze jakgdyby ja się bardziej poświęcam dla tego związku, zazwyczaj to ja ustępuję, ja przepraszam (chodź nie ważne czyja była wina), to ja zawsze pocieszam, pozwalam się wyżalić itp.. a gdy ja potrzebuję do kogoś się przytulić, powiedzieć o swoich kłopotach, zmartwieniach to zawsze jest - "idź se do P." - koleżanka.. i kurcze jeszcze np. jak widzę, że mi ściemnia na 100%, to on mi mówi, że mówi prawdę i ja mówię, że mu wierzę, staram się mu wierzyć, ale w głębi duszy wiem jak było naprawdę. i to zawsze to ja wychodzę na tą złą i niedobrą,która własnemu chłopakowi nie ufa.. Rany jestt jeszcze million sytuacji, rzeczy w których strasznie mnie on denerwuje..
Rany, przepraszam, że wszystkie głupoty tu wypisuję, ale jaczasami naprawdę przestaję mieć siły.. nie czytajcie i nie komentujcie tego, jak nie chcecie.. przepraszam, że Was zanudzam.. jejku, ale doła złapałam

Stary 2007-12-07, 23:25   #3082
uhahana
Zakorzenienie

Heh czyżbyśmy wracały do wakacyjnych tradycji siedzenia po nocach?
Nie ma to jak łikend
Kurczę nie znam Waszej sytuacji i nie mogę z tego powodu nic konstruktywnego napisać...
Wiesz w sumie są 2 możliwości, albo naprawdę tak jest, albo masz gorszy dzień i sprawy wydają Ci się po prostu 'niezbyt'. Zawsze mi się wydaje, że najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, ale to chyba nie zawsze jednak odnosi skutek... A zresztą, ja się nie znam, nie mam doświadczenia za bardzo.
Będzie dobrze, zobaczysz =)

A jutro muszę wstać kołó ósmej ;/ w SOBOTĘ, eeee... no cóż, wyśpię się po śmierci... chyba.
Choose life.
'

Stary 2007-12-08, 00:17   #3083
pamelija
Rozeznanie

Uhahana ta siedzienia po nocach w wakacje.. eh.. może w ferie świąteczne do tego powrócimy
Może, masz i rację, może to gorszy dzień.. spróbuję z nim pogadać, bo zawsze to ja wyciągam pierwsza rękę i próbuje porozmawiać.. zobaczymy czy będzie chciał.. a nawet jeśli będzie chciał, to ciekawe czy będzie wogóle słuchał tego co mówię..
Ja jutro też wstaję raniutko koło 9-10 bo z kolegą/kolegami się umówiłam eh.. dziwne to będzie spotkanie..
Stary 2007-12-08, 08:24   #3084
Ywonula
Zadomowienie

Pamelija rozszerzenie . A B. to taki chłopak który kiedyś ze mną kręcił a ja go olałam Uhahana ma racje. Rozmowa jest potrzebna tylko czy on będzie chiała Ci powiedzieć całą prawde co myśli czy tylko coś tam napomknie na temat... A z tymi mikołajkami to się mowi ze faceci nie mają pamięci do dat Ale wg mnie to powinien Cię zrozumieć, bo przecież miałaś próbne matury i nie dziwie się ze wyleciało Ci to z głowy... Jak ktoś kiedyś powiedział ze kłotnie umacniają związki... Napewno się zacznie wszystko wyjaśniać Czas najlepszym doradcą

Krówka noooo. No to widze ze się zaczyna pomału wszystko układać Oby tak dalej... Tak jak Ci napisałam pewnie chłopina coś zrozumiał (cokolwiek to było...)

Ide dziś na basen. Moze jednak przejade sie jutro do tej silesi ale pociągiem z koleżanką. A potem moze nas B. przywiezie ...?
Stary 2007-12-08, 10:08   #3085
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Właśnie mi pani z angielskiego napisała, że mam 98%
Wow, super!! A jaki poziom pisałaś, bo nie pamiętam?

Sprawdzałam sobie rozszerzony francuski i bez wypracowania mam 75%. Nie jest źle, zwłaszcza że na maturze chcę mieć 80%.

Wiecie jak się fajnie czuję.. Przyszłam do pracy i stwierdziłam, że już czas na świąteczne piosenki. Puściłam ścieżkę dźwiękową z "To właśnie miłość" (uwielbiam! ) i tak mi świątecznie..
Stary 2007-12-08, 10:16   #3086
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Uhahana, Ty geniuszku
Jakby tak było na normalnej, to super! nie chcesz sie przerzucić na rozszerzenie?
Em, jesteś boska!

Mądre mamy dziewczynki w naszym wąteczku

Pamelija, dziękuje

Sprawdziłam sobie te odpowiedzi i mam nadzieje, że mnie pamięć zawodzi, bo teraz mi sie wydaje, że mam wszystko źle
Nie wiem jak to możliwe.
chyba wolę poczekać na oficjalnie sprawdzoną pracę, bo sie załamię.
Stary 2007-12-08, 10:20   #3087
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Sprawdziłam sobie te odpowiedzi i mam nadzieje, że mnie pamięć zawodzi, bo teraz mi sie wydaje, że mam wszystko źle
Nie wiem jak to możliwe.
ja mam tak samo..

a wczorajsza biologia była dla mnie łatwa gdyby taki poziom był na prawdziwej, to byłabym przeszczęśliwa
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 10:30   #3088
Nija_
Zakorzenienie

Widzę, że jakaś faza na świąteczne piosenki, bo ja weszłam sobie na:
http://www.miastodzieci.pl/teksty.php/d,7.html
i po kolei ->youtube / wrzuta i słucham

em, uhahana gratuluję wyników mam nadzieję, że powtórzą się w maju

i w ogóle, dobrze, że próbna już za nami
Stary 2007-12-08, 10:37   #3089
Ywonula
Zadomowienie

Właśnie znalazłam zdjęcie B. na naszej klasie Jak któraś chce to moge przesłać linka na PW

zapomniałam... uhahana gratylacje Mi tez narazie wychodzi 98% ale bez wypracowania....
Stary 2007-12-08, 14:25   #3090
uhahana
Zakorzenienie

Łoooł, wróciłam z Rybnika i jestem WY KOŃ CZO NA.

Jaka świetna tu u nas pogoda, norrrmalnie jak na wiosnę, aż chce się żyć
Tylko lipa, że dopiero ta godzina, a już się robi taka dziwna aura, że wiadomo, że za chwilę słońce będzie zachodzić...

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Uhahana ta siedzienia po nocach w wakacje.. eh.. może w ferie świąteczne do tego powrócimy
Nooo, w święta to ja na pewno, już to wiem.
I wiem też, że nie powinnam
Ale lubię tak posiedzieć, jak jest cisza i spokój.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wow, super!! A jaki poziom pisałaś, bo nie pamiętam?

Sprawdzałam sobie rozszerzony francuski i bez wypracowania mam 75%. Nie jest źle, zwłaszcza że na maturze chcę mieć 80%.
Podstawa
Ty to w ogóle z tym francuskim jesteś kozak

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Uhahana, Ty geniuszku
Jakby tak było na normalnej, to super! nie chcesz sie przerzucić na rozszerzenie?

Nie wiem jak to możliwe.
Hyhy, ja bym powiedziała raczej farciaro a nie geniuszku Mam szczęście w życiu

A z tymi odpowiedziami to ja przeważnie mam tak samo i rzadko kiedy sprawdzam sobie sama, bo później i tak niczego nie jestem pewna, szkoda nerwów

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
em, uhahana gratuluję wyników mam nadzieję, że powtórzą się w maju

i w ogóle, dobrze, że próbna już za nami
Thx
A ja niezbyt cieszę się, że to już koniec tych matur próbnych. Bo znów zacznie się mega młyn w szkole, a teraz to juz w ogóle - wystawianie ocen.
Tak to na luzie sobie 3 dni żyłam, bez stresu, bez niczego...

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Właśnie znalazłam zdjęcie B. na naszej klasie Jak któraś chce to moge przesłać linka na PW

zapomniałam... uhahana gratylacje Mi tez narazie wychodzi 98% ale bez wypracowania....
Dzięki, no i dawaj linka

Spać mi się chce, a wypadałoby wieczorem iść gdzieś. O 18 mecz, ale wątpię, żebym dała radę kogoś wyciągnąć...
Choose life.
'

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości