Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 00:47   #1576
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Witam Was po pracowitym weekendzie
W końcu nasz ogród przypomina...ogród Jeszcze dużo pracy i pieniędzy przed nami, ale w końcu zaczyna to jakoś wyglądać
Niestety od dźwigania ziemi,kopania, przesadzania znów zaczyna mi dokuczać moja łopatka, poszłam nawet na basen wczoraj żeby się rozruszać, ale chyba jeszcze bardziej pogorszyło to sprawę. Znów leżę i jęczę.

malaMi i Rybka - strasznie to przykre, że znów nie wyszło
Nawet nie pocieszam, bo już nie wiem co można w takich sytuacjach mówić

Cavagirl - trzymam kciuki za zbliżający się wielkimi krokami test

Myślę też o naszej Megan. Ciekawe co u niej, co nowego w sprawie tych poronien. Megan - odezwij się do nas

A i w ogóle dzisiaj przeglądałam wątek październikowych mam i wyczytałam, że nasze dziewczyny Ewula i Kruszynkaa86 będą miały dziewczynki Kruszynka nawet dwie, bo czeka na bliźniaczki
Szkoda, że dziewczyny tak zniknęły i nie chwalą nam się dobrymi wiadomościami. A nam jak mało komu potrzeba ciążowych fluidów
Skoro potrzeba ciążowych fluidów, to chwalę się, że u nas wszystko dobrze, powoli kończę I trymestr, na usg wszystko super a moje dziecko to oaza spokoju, normalnie Budda [emoji2] i wstydzioch, bo zakrywał twarz rękami. Mamy filmik z usg i mogłabym na tego stworka mojego patrzeć się godzinami. Wg gin będzie chłopiec na stówę [emoji2]

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora