|  2017-11-19, 19:05 | #1 | 
	| Zakorzenienie 

Przekupka: 82  pkt  / 100% pozyt.

| 

Listopad u Szarady - perfumy, kosmetyki, cuchy, buty

NIEAKTUALNE
 Bardzo proszę, piszcie co Was u mnie interesuje. Nie bardzo wiem, jak reagować na zapytania "coś u mnie?"

Osoby z małą ilością przekupek (lub z negatywami) mogą zostać poproszone o wysłanie swojej przesyłki jako pierwsze.

Perfumy - flaszki:

NEW! - Mancera Velvet Vanilla - ze 120 ml. zostało tyle, ile na zdjęciu, czyli ok. 50 ml.

- 212 Sexy Carolina Herrera - pojemność wyjściowa 50 ml.

Poszukuję np. Kors Sexy Amber, Goldea The Roman Night, Emporio She

Miniaturki:

- Miniaturka So Elixir Yves Rocher EDP, pojemność wyjściowa 5 ml., ubytek jak na zdjęciu

- Miniaturka spray Modern Muse Le Rouge Estée Lauder, pojemność wyjściowa 4 ml., ubytek jak na zdjęciu

Odlewki:

NEW!-  Kenzo  Jeu d'Amour l'Elixir - odlewka w szklanym atomizerku 10 ml.

Kosmetyki:

NEW!- Kat Von D  Lock-It Powder Foundation (podkład w pudrze) odcień Medium 53, użyty raz pędzlem. Mogę go jeszcze użyć kilka razy, żeby się przekonać, czy aby na pewno chce się go pozbyć

- Smashbox Photo Op Eye Shadow odcień Cruise- cień do oczu w (nie rudym) brązie). Użyty ze 3 razy, powierzchnia tylko lekko zarysowana.

- Shiseido SHEER AND PERFECT COMPACT I00 very light - - puder w kompakcie lekkiej konsystencji. Puder był użyty raz, pędzlem.

- Yves Rocher Olejek Peelingujący do dłoni nieużywany

- Yves Rocher żel chłodzący do zmęczonych stóp nieużywany

NEW!- Yves Rocher, Eclat Radiance, Vinaigre de Rinçage (Płukanka octowa z malin) - nieotwierana, nieużywana

Ciuchy i buty:

- Wsuwane buty na koturnie-korku H&M rozmiar 37, raz nałożone

- Wsuwane buty z obcasem typu klocek H&M rozmiar 37, raz nałożone

- Wiązane czarne sandały Sinsay ze sztucznego czarnego zamszu, rozmiar 37. Raz nałożyłam, jednak obcas nieco zbyt wysoki dla mnie (noszę płaskacze )

- Zara Trafaluc, spodnie jeansy w kolorze ciemno-szarym, rozmiar 36. Prawie w ogóle nie noszone, lekko przecierane, zgodnie z modą

- Żakiet w zeberkę, modny wzór, czarno-beżowy H&M rozmiar 36, nowiutki, z metką. Rękawy 3/4.

Edytowane przez Szarada
 Czas edycji: 2018-01-30 o 19:01
 | 
	|     |   |