Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-06, 11:32   #3269
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cześć dziewczyny! Ale się wczoraj wkurzyłam z tym niedziałaniem wizażu... Tyle razy próbowałam wysłać wiadomość, że hej...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)

myślał, że sie zabawi, a tu nic z tego

piękny i piesek i bukiet

(...)
edit.
Przed chwilą wpadłam na świetny pomysł Moja przyjaciółka jest z zawodu fotografem, niestety nie pracuje w zawodzie, ale czasem proszona jest o filmowanie przyjęć czy robienie zdjęć. No i tak sobie właśnie wymyśliłam, że poproszę ją żeby po ślubie zrobiła nam małą sesję myślę, że nam nie odmówi no i wtedy pojechalibyśmy na d jeziorko i porobili sobie fotki nad wodą, na plaży i gdzie nam się tylko będzie chciało Tylko, że muszę mieć sukienkę na własność, a nie wypożyczoną, bo wtedy mogę się rzucać na trawę i nie będę się stresować, że ją zniszczę do cna, no i termin dodatkowej sesji będzie mógł być kiedy tylko zechcemy
Dziękuję Basiu Oj tak, mój pies to często takie małe dziecko. Mówimy na niego czasem "braciszek", bo ja mam same siostry (3), a on jest jedynym, oprócz taty, męskim członkiem rodziny

Twój pomysł świetny! Aż żal byłoby nie wykorzystać okazji

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
(...)powiedzcie ile miesiecy przed slubem pierwszy raz wybrałyscie sie na przymierzanie sukni??
Ja zamierzam pójść przymierzać suknie w grudniu, bo wtedy są w moim mieście Targi Ślubne Będzie to 8 miesięcy przed ślubem

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hmm ja powiem tak jak jestem z TZ to jem bo on mi daje co chwilę pizza praktycznie codziennie jakis kebab itd a jak jestem sama to zapominam jeść
dzisiejszy przykład rano o 6:00 miseczka płatków z mlekiem, ok 13:00 makaron ryżowy z sosem z bambusa i kurczaczkiem i tyle
Ja jak gdzieś wyjeżdżam z TŻem, nie mam sznas praktycznie poczuć głodu... Rano śniadanko, owoce, coś słodkiego, potem zaraz obiad, kawka i znowu słodkości, kolacja, a potem może wyjście do knajpki i znowu coś przekąsić...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio wlasnie my tez razem meszkamy...a tu 9dzien bez niego..na razie tylko smski syg i skype nam zostal, ale jeszcze 5 dni kurcze strasznie sie boje bo bardzo duzo wypadkow drogowych jest na tyuch naszych polskich drogach a moj tezus bedzie samochodem jechal do pl ja chyba oszaleje ze strachu
Sas, widzę, że z Ciebie podobna panikara do mnie Ja tez się zawsze boję, jak TŻ gdzieś jedzie beze mnie... Nie przeżyłabym, gdyby coś mu się stało.
Ale nie martw się kochana Będzie jechał jak na skrzydłach do swojej żoneczki, a wszyscy mu się będą z drogi cofać Jeszcze tylko 3 dni i się do niego przytulisz

Cytat:
(...)ja juz miewam sny zwiazane z tym dniem, jeden byl taki, ze nagle obudziłam sie dzien przed slubem i zdałam sobie sprawe ze niczego nie mam ani sukni ani fotografa, sali - totalna porazka!!! jedynie gosci o dziwo mialam zaproszonych.. obudziłam sie cała mokra z krzykiem i ze łzami w oczach ale na szczescie to był tylko sen tzn. koszmar... oby juz sie takie nie zdarzały więcej... a Wam śniło sie juz coś takiego??
A ja właśnie nie... Czy coś ze mną nie tak?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Rybulko widzę, że nie tylko ja jestem maniaczką simsów
Mój biedny tż ma zawalone 40GB w komputerze tymi moimi simsami, mam chyba wszystkie dodatki jakie tylko wyszły I czasem jak dopadnę to pół dnia mnie nie ma. Tylko, że jak "moja rodzina" jest już za bardzo rozwinięta tomi się nudzą i zakładam od nowa. Teraz właśnie jestem na etapie pomiędzy zaręczynami a ślubem Normalnie jak w życiu (...)
Ja zawsze tworzę rodzinkę Magda i Michał M. A dzieci nazywam tak, jak byśmy chcieli, żeby nasze się nazywały Ostatnio pokazywałam TŻowi efekty... Jedna z dziewczynek była niegrzeczna, płakała, rzucała się, krzyczała itd, a mój TŻ: "Oooo, charakterek ma po mamusi!"

MisQa, cieszę się, że już doszłaś do porozumienia z TŻem. Miłość najważniejsza!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
dziewczynki ze śląska i południa jak przezyłyście burzę, bo słyszę właśnie że jakaś masakra była wczoraj na południu (...)
U mnie strasznie wiało! Takiej wichury jeszcze na oczy nie widziałam... Ja w ogóle bardzo się boję wybryków natury... Burz, wichur, mocengo deszczu itd. Drzewa tak się zginały, że już miałam przed oczami spadające na dom jedno z nich...

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
Też zawsze tworze swoją osobistą rodzinke po za tym sliczny bukiet dostałaś...
(...)
Stare baby, a tak nas to wciąga Dziękuję

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)
cio do sprzatania to jak lubie prasowac a rezszta zajec to tak srednio...
dzis mialam cos w domu proobic, ale pogoda jest okropna..nie wiem wy tez tak macie..normalnie cisnienie skacze jak oszalalae...niby jest slonce ale wiatr jest taki sam jak w nocy masakra....(...)
Ja bardzo lubię sprzątać. Siostry się ze mnie śmieją, że jestem taka Anthea z "Perfekcyjnej pani domu"

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Okna nawet lubię myć, ale pod warunkiem, że są nowe, plastikowe, bo przy takich starych to mnie jasna krew zalewa - dwa razy więcej roboty i przy każdym pociągnięciu ścierką szyba jęczy jakby miała zaraz wyskoczyć.
Bardzo lubię prasować.
Jeśli chodzi o gotowanie, to najbardziej lubię te chwile, kiedy razem z tż robimy coś dobrego do jedzonka - pełna współpraca. Tylko, że tż mnie zawsze leje po łapach, bo nie mogę przestać podjadac
Ja w domu mam stare drewniane okna... MASAKRA! Ostatnio myłam okna w moim i TŻa przyszłym domku, tam są nowe plastikowe O niebo lepiej! Z niczego tak się nie cieszę w naszym wspólnym domku, jak z tych plastikowych okien

Cytat:
ja własnie chciałabym zmywarke bo wiecznie stoi gora talerzy i ja to wszystko potem musze zmywac i jak sobie pomysle z\e kolejnego dnia mam robic obiad to mi sie na sama mysl juz jesc odechciewa :/ (...)
Mój TŻ się upiera przy zmywarce w naszym domu, ale ja mu powiedziałam, że nie chcę... Lubię zmywać. Kiedyś sobie kupimy, jak przypędzie nam lokatorów. Na razie, jako dwie osoby nie zabrudzimy góry naczyń. Sama mam w domu 3 siostry i rodziców. Jest nas więc szóstka, a zmywarki nie mamy i radzimy sobie Wolę kupić inne sprzęty

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Z powodu ślectwa pewnej wizazanki (pozdrawiam baja) postanowilam wrocic na dobra sciezke

U mnie bez zmian. Mieszkam z TZ (ktorego zaraz zatłuke ), a slub w miejscu: mamy sale, orkiestre, kamerzyste i fotografa, do księdza idziemy we wrzesniu.

Wczytam sie troche w watek, calego i tak nie nadrobie, ale poznam te dziewczyny ktorych nie znam
Witaj po długaśnej przerwie Odzywaj się częściej, bo widzę, że już chyba macie internet

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Oto i ja dołączam do grona Panien Młodych 2009
Cytat:
01.08.2009 śliczna data, prawda?
Witaj w naszym gronie Data śliczna, bo my też taką wybraliśmy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
Dla tych co nie wiedzą/nie pamiętają o karczochach, załączam moje karczochowe jajka wielkanocne.
O jacie! Świetne! Bardzo mi się to podoba Nigdy nie widziałam czegoś takiego

Madzialenka, musisz po prostu szczerze porozmawiac z TŻem. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś, bo ja bym nie wytrzymała A z resztą, może już wczoraj to zrobiłaś

Strippi, mam nadzieję, że powiedziałaś temu gościowi do słuchu! Co to za natrętny buc!

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić- zostałam rano magistrem i to na dwie piąteczki się obroniłam(...)
Gratuluję kochana!

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wy, ale ja kocham komedie z Hugh Grantem a właśnie na dwójce jest 4 wesela i pogrzeb więc zmykam- to nawet lepsze niż Wizaż
Też lubię z nim filmy Ale muszę się przyznać, że tego filmu nie widziałam Wczoraj włączyłam samą końcówkę...

Cytat:
A ja panią magister zostanę tuż przed ślubem...
Ja tak samo (mam nadzieję)

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
Madzialenka myśle tak jak dziewczyny, TŻ czeka pewnie na Twój ruch... szczerze Wam powiem, że ja też dziś miałam z TŻ'tem małe spięcie i pierwszy raz rzuciłam mu pierscionkiem... powód oczywiście praktycznie rzadny tylko wkurzył mnie bo zawsze jak się kłócimy to mi powtarza to samo i już się wkurzyłam i powiedziałam, żeby sobie poszukał innej.. w kazdym razie on ten pierścionek wziął i powiedział czy go biore spowrotem, a ja nic, a on 'jak go nie weźmiesz to mam rozumieć że nie chcesz być ze mną?' no i jak miałam go nie wziąść jak to mój najukochanszy na swiecie Łuki.. (...)
Mnie tez się zdarzyło oddać TŻowi pierścionek... Wszystko to pod wpływem chwili. Czułam się bez pierścionka okropnie!

Cytat:
czeeesc spioszki widze ze tylko kilka wizażanek już wstało, wiec jestem w czołówce a nie jak zawsze ostatnia jako wielki spioch dziwie sie ze wstałam tak wczesnie
dzis mam wizyte u neurologa - trzymajcie kciuki dziewczyny bo boje sie zlych wiesci - mam silne zawroty głowy od kilku lat co roku sie powtarza mdleje itp :/ badania niby ok, ale jak mnie neurolog z innego miasta wyslal w tamtym roku do szpitala to ja glupek nie poszlam, bo sesja wtedy byla i nie bylo jak poza tym ja unikam szpitali jak ognia wiec trzymajcie kciuki (...)
Trzymam kciuki

Cytat:
dziekuje za wsparcie dziewczyny a co do diamondbitch to moze patrzac na moj avatar tak Ci sie kojarzy?? (...)
A może od tego, że Doda chyba kiedyś wydała taką płytę "Diamond Bitch"...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora