|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
czeeesc spioszki
![]() ![]() ![]() ![]() dzis mam wizyte u neurologa - trzymajcie kciuki dziewczyny bo boje sie zlych wiesci - mam silne zawroty głowy od kilku lat co roku sie powtarza mdleje itp :/ badania niby ok, ale jak mnie neurolog z innego miasta wyslal w tamtym roku do szpitala to ja glupek nie poszlam, bo sesja wtedy byla ![]() ![]() ![]() ![]() jak wroce wszystko napisze co i jak ![]() ![]() a co do rzucania pierscionkiem rowniez to przechodzilam ... moj TŻ (jak sie dre to milczy - co mnie bardziej denerwuje) podniosl biedny pierscioneczek i położył na stół mowiac: "jak sie uspokoisz to go załóż z powrotem" i wyszedł z pokoju... no a ja głupek posiedziałam pokwiliłam z bezsilnosci i założyłam bo mi tez lyso bez pierscionka ![]() aaa i z tych pierogów to chyba nici dzisiaj ale moze... zobaczymy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej zaraz wychodze do pracy, a tak mi teskno za skarbem moim.... ![]() ![]() ech.... jak sie wyleczylam z anginy to teraz jakiegos uczulenia dostałam...;/ cala w ciapeczki jestem, coraz bardziej czerwona sie robie , twarz to masakra, mam nadzieje ze to nic nienormalnego i ze szybko minie, bo oszaleje z tego wszystkiego.... jak nie urok to *** ![]() milego dnia kobitki ![]()
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
MisQa przeczytaj na ulotce antybiotyku czy nie ma takich efektów ubocznych
![]() ![]() ![]() diamond kurde neurolog i omdlenia to powazna sprawa nie lekceważ tego ![]() ps. nie wiem czemu zale zamiast diamnodbabe ciagle mam chęć napisania diamondbitch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do pierścionka to ja miałam bardzo podobną sytuację do Ciebie hehe jak sobie teraz przypomnę to śmiać mi sie chce jak nie wiem ![]()
![]() |
#3245 |
Wtajemniczenie
|
W zeszłym tygodniu też przez coś podobnego przechodziłam. Oprócz tego, że mnie głowa bolała, tak że najlepiej się nie ruszyć przypadkiem, to jak już wstawałam i chodziłam to zawracało mi się w głowie tak, że myślałam że zemdleję. Taki ułamek sekundy, a potem było w porządku aż do następnego razu i następnego... Dziwne to było. TŻ mnie wysyła do lekarza z tymi moimi zawrotami i bólami głowy. Ale sama nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj drugi dzień urlopu. Zupełnie nie umiem zorganizować sobie czasu- wolne dni to jakaś nowość
![]() Miłego dnia ![]()
#3248 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#3249 |
Zakorzenienie
|
jakbym miała urlop to już bym wiedziała co robić
![]() kiedy to nastąpi to nie wiem ![]() ![]() perspektywa pracy codziennie od pon do piatku do grudnia mnie przeraża! kaśka czesc spiochu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kliwia a moze po prostu w tym roku dolaczylas do grona alergików?? moze powinnas isc zrobic sobie testy na alergie - mnie alergia pojaiła sie 3 lata temu a dzis moge powiedziec ze jesli chodzi o te alergeny poza zywnoscia to najlepiej zebym z domu w lecie nie wychodzila no i na wiosne bo masakra :/ popscene proponuje Ci wybrac sie do lekarza zeby wypisał Ci skierowanie na badania takie ogolne, to na poczatek, raz na rok takie trzeba robic.. ja na samym poczatku ciaze podejrzewałam ![]() a co do tych moich omdlen... niby wyniki mam ok bo wszystko w normie ale kurcze jednak te omdlenia wystepuja :/ kaska87 dzien dobry ![]() oki dziewczatka zbieram sie do lekarza!! jak wrócę to się odezwę!! buziakersiki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak bedzie spokojny wieczor posiedzimy pogadamy bo niechcemy jej forsowac ![]() ![]() ![]() ale ci fajnie.. nad morze ja juz raczej nigdzie nie pojade jak cos to na pare dni do polanicy.. i wogole to dzien dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Rozeznanie
|
Czeeeeść dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale strasznie sie cieszyłam, bo to świetny prezent- TŻ bardzo taką chciał i akurat idealnie na jego urodziny się znalazła w takim dobrym sklepie i na dodatek tak tanio ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=413229036 Kliwia, ta sukienka jest świetna, tak przyszło mi od razu do głowy, że ja miałabym w niej super podkreśloną figurę - taki krój ukrywa gruby tyłek ![]()
#3254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny ja pomału zaczynam moja przygode z zaproszeniami kupilam gotowe kartoniki w komplecie z kopertami koloru ecru, ciesze sie bo nie musze juz wycinać z a4 jak planowałam poczatkowo no i koperta ma idealnie ten sam kolor co kartonik tylko inna fakture teraz musze dokupic reszte i zaczynam dzialac.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
oo agnes pokaż pierwsze efekty i pomysły
![]() ![]() diamondbabe ja alegrikiem? coś musiałaś źle przeczytać ![]() ![]() ![]() jupik nooo to zazdroszcze marynarki, musi być super, ja też ciągle szukam dla Tż i dupa blada ![]() ha! tadam znalazłam odziezowe pole w Poznanu ![]() Poznań ul. Jaskółcza 16 (róg ul. Wrocławskiej) Warszawa tel. 0-22 622 48 67, 814 07 55 pole@neostrada.pl www.pole.com.pl Strona ww niestety nie działa ![]() znalazłam zdjęcia 'gwiazd' z pokazu mody. w dodatku odziezowe pole jest też marką ekologiczną cokolwiek to oznacza, nie zaglebialam sie http://picasaweb.google.com/betsson.polska/MasoCorto |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
A mój Tż się probuje wymigać od brązowego garnituru
![]()
#3258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mają ładne ciuchy ale nie na moją kieszeń, może kiedyś... Z marynarki jesteśmy strasznie zadowoleni, ale najlepsze jest to, że TŻ zawsze mi marudził, że by chciał biały garnitur i że do slubu może też. Oczywiście ja mu mówiłam, że chyba na głowę upadł i że jak głupek będzie wyglądał ![]() ![]()
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
to zaproponuj mu kawę z mlekiem taki jasny brąz
![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
justyna brązowe garnitury nie zawsze pasuja do sukni
![]() ![]() jupik wyobrażam sobie że te ciuchy sa drogie, ale może jakaś ładna (tańsza niż w salonie) suknia się trafi ![]() ![]() a to nie jest gdzieś w okololicach złotnika Kruk ? jak się schodzi na rynek ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Chyba będę walczyć o jakieś cappuccino
#3262 |
Raczkowanie
|
za to mój tż chce frak!!! i to z cylindrem!!! a ja tylko jak sobie to wyobrażę to się zachodzę ze śmiechu
![]()
#3263 |
Rozeznanie
|
Kliwia, patrząc od strony Paderewskiego, gdzie jest Kruk, to po prawej stronie Rynku duga ulica, idziesz nią i wchodzisz w trzecią taką maleńką prostopadłą. Na zumi.pl jest na mapie ten sklep.
![]() |
#3264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc jak by się upierał to niech najpierw ten frak przymierzy, może ci się spodobać ![]() Sorki za post pod postem!
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Narazie pomysł mam w głowie ale jak zrobie 1 zaproszenie to wam pokaze. Chce mniej wiecej cos takiego. Ecru kartonik w niego włozona karteczka z cieniutkiego polyskujacego papieru przypominajacego kalke techniczna wycieta wzorkiem na ktorej bedzie nadruk to bedzie razem zwiazane bordowa lub czerwona taśmą z organzy. Na zewnetrznej stronie w prawym dolnym rogu bedzie naklejony prostokącik z bordowego lub czerwonego papieru i na nim nakleje stickers koloru złotego "Zaproszenie". Środek bedzie wydrukowany czarnym tuszem nie wiem jeszcze jaka czcionka szkoda ze nie pasuje Cosmic (moja ulubiona czcionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
kurcze co tu dzisiaj tak dziwnie
![]()
#3268 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki po tak dlugiej nieobecnosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | ||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Ale się wczoraj wkurzyłam z tym niedziałaniem wizażu... Tyle razy próbowałam wysłać wiadomość, że hej...
Cytat:
![]() ![]() Twój pomysł świetny! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale nie martw się kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() MisQa, cieszę się, że już doszłaś do porozumienia z TŻem. Miłość najważniejsza! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj w naszym gronie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzialenka, musisz po prostu szczerze porozmawiac z TŻem. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś, bo ja bym nie wytrzymała ![]() Strippi, mam nadzieję, że powiedziałaś temu gościowi do słuchu! Co to za natrętny buc! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja tak samo (mam nadzieję) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jaką chcesz mieć sukienkę? bo do śnieżnobiałej brąz nie pasuje Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.