Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-10, 12:51   #623
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Mykam poćwiczyć, czy coś. Miłego dzionka
Milego cwiczenia chociaz ja w niedziele nigdy nic nie robie dzien odpoczynku sie nalezy kazdemu. Nawet na diecie
A z tym kopiowaniem to wiesz...fajny pomysl

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
oj Baby kolejny wielbiciel ^^

dzien dobry Laseczki

niedawno wstalam, zjadlam sniadanie i chyba sobie poleniuchuje troche, a tak o 11 biore sie za cwiczonka

milego dnia
Hehe tu tez cwiczonka Kochana wysłałam Ci zaproszenie na NK

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Ja obudziłam się o 7 i wstałam z jakąś tam werwą do robienia "czegoś". Trochę pozmywałam, wstawiłam pranie, próbowałam doczyścić moje trampki itd. Niedawno zjadłam śniadanko i chyba sobie poczytam książkę Czeka mnie dziś jeszcze ciąg dalszy poszukiwań tych papierów, o których pisałam Wam niedawno. Ale to później

Miłego dnia
Mam nadzieje ze wkoncu je znajdziesz A co czytasz jesli mozna wiedziec?

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
wiesz, z tym domem to zalezy w której dzielnicy/ na jakim osiedlu on jest. bo jak na drugim końcu miasta ode mnie to raczej nie słyszałam

no i w końcu nie wiem jak z tym obiadem. zobaczę jak wyjdzie w praniu - jeszcze nie jadłam nawet śniadania
a to ten dom to na poczatku Krk od strony Rzeszowa jak sie jedzie

A sniadanie juz zjedzone tak?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Ale im na Tobie zależy i chcą wiedzieć jak ich ukochana spędziła dzień ^^ . I , łoo , ale masz branie- nowy wielbiciel ; D .

A u mnie nic szczególnego, tyłka mi się z krzesła nawet nie chce ruszać miałam jechać dziś na zakupy, ale rodzicom się odwidziało niestetyy . A wczoraj jeden z tych braci poprosił mnie o chodzenie; powiedziałam że nie, w nadziejii że wyjdzie coś z tym drugim .. ciekawe czy wogóle coś wyjdzie, ale ja się już o to zacznę bardziej starać ; D .
No to miłej niedzieli dziewczyny, idę się dalej obijać z kąta w kąt .

Moze wyciagniesz rodzicow na zakupy jeszcze? Ja chetnie dzis zrobie cos w tym kierunku
Hah staraj sie staraj Ja ostatnio przelamalam jakakolwiek niesmialosc^^

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kawy lub czegoś podobnego. Ja usypiam na siedząco... Masakra!
Idę gotować obiad może się rozbudzę...
A co Ty malinko taka senna ostatnio chodzisz?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora