|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
no z tym moze być teoretycznie problem, chyba że powiem, że po prostu zjadłam wcześniej jak robiłam dla ich xD (jeśli uda mi sie wkręcić w szykowanie obiadu)
|
|
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiek ja tez lubie Hey i bylam na koncercie w zeszlym roku w Elblagu
![]() Tata byl w Norwegii?? a mozna wiedziec, czy na poludniu, czy na polnocy?? ja bylam na samym poludniu nad morzem, blisko Szwecji ![]() Baby brat ma rozne jazdy ale nie jest z nim tak zle i w nocy spi raczej, zreszta, ja nie slysze, jak sie budzi, tylko mama sie meczy ![]() a w Norwegii to fakt, ze mieszkalam m.in. z facetem mamy, ale nie tylko no i nie od poczatku, bo to tak w trakcie wyszlo mojego pobytu ![]() Ja tez chce do galerii krakowskiej ^^
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co innego gdyby z tego zjesc jakies kanapki...ale sytuacja bez wyjascia-lepiej zjesc cos niz nic![]() Zasługujesz na odpoczynek Cytat:
A czyli tak chcesz to zrobic No w sumie moze by i przeszlo...chociaz u mnie to watpie ale Twojej rodzinki nie znam takze moze sa troszke inni i bardziej wyrozumiali![]() Cytat:
A w galerii byłas juz? Moze sie przylaczysz hehe?
|
||||
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Agolek to fajna ta furka, ktora chcesz kupic
Tarantulku spadnie spadnie nie martw sie ja tez sie boje, ze mi nie spadnie nic, ale mysle, ze nie powinno byc tak zle Baby w galerii bylam raz miesiac temu, jak bylam w Krk dokonac wpisu na studia no i w galerii buszowalam kilka godzin dla zabicia czasu, bo czekalam na pociag ale spodobalo mi sie ^^chetnie bym sie przylaczyla, ale w Krk bede dopiero jakos pod koniec wrzesnia wiec moze innym razem
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tata był w Oslo, czasami jeździł do Moss i Kristiansund ale to chyba raczej na północy ![]() Cytat:
im nas wiecej, tym lepiej xD przed chwilą sie wkręciłam w orbienie obiadu - czyli sie udało |
||
|
|
|
#606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde felek oby spadła A ja tez chcem do krakowskiej-byłam tam ostatnio i tak ide ide ide i sobie mmysle a jak tu jest jakas wizazanka? Powinnysmy miec jakis znak rozpoznawczy
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiek ja bylam w Larviku, to jest jakies 2 godziny drogi od Oslo
do oslo niestety nie dotarlam
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
To musimy zrobic jakies spotkanie w galerii kiedys w wiekszym gronie
tylko musicie na mnie zaczekac!!! bo ja tez cem ![]() /sorki za post pod postem, ale myslalam, ze moj post nie byl ostatni /
|
|
|
#609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaczekamy,zaczekamy Idę spać juz-dobranoc
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#611 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby14: Kochana, nie powiem Ci dokładnie ile tej mieszanki/czyt. zmielonego siana ;P było i ile kalorii bo wyrzuciłam opakowanie [razem z zawartością;P] Wiem tylko, że nie była z Hortexu, to jakiś mix warzywny made In China ;]]] W każdym bądź razie wydziubałam dosłownie łyżkę tych listków, które nadawały się do zjedzenia, reszta – w koszu ;]
Ah, i co ugotowałam? Odezwało się we mnie lenistwo, gotować mi się odechciało, ale zrobiłam za to pyszniastą sałatkę brokułową z pestkami słonecznika 88niezapominajka88: weeeź cmoknij ode mnie tego małego brzdąca , strasznie polubiłam małe dzieci ostatnio;-) Wszystkie wydają mi się słodkie i kochane tak przez 5 min przebywania z nimi ;P Później tracę cierpliwość.Tarantulek: Dobrze, że się pogodziliście. Przyjaźń to chyba najważniejsze uczucie, bo miłość w każdej chwili może sobie ulecieć w siną dal… Trzeba dbać o prawdziwych przyjaciół, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło;-) Nie przejmuj się mierzeniem, na efekty niestety trzeba poczekać;/ Ja się z kolei dzisiaj ważyłam – i nic w dół. Całe szczęście, że nie poszło w górę, bo bym chyba szału dostała. Tym się jedynie pocieszam. Głowa do góry! agolek: A prawie ‘amerykańskie’ letnie kino samochodowe jest u mnie w mieście – w Białymstoku, jeśli kojarzysz północny-wschód;P Podobnie, jak pisała niezapominajka, u mnie przed jedną z Galerii ustawiono wielki ekran, przyjeżdża się na parking wieczorami w weekendy i ogląda się filmiki ;] Wszystko za darmo, nawet popcorn gratis ;-) Bardzo fajny pomysł muszę przyznać;-) Współczuję tych ulewnych 800km;/, jazda w takich warunkach jest straszna, ja bym chyba przeżywała każdy kilometr. A co do autka to się nie martwimy! Lepiej sprawdzić wszystkie dostępne możliwości i znaleźć idealny, niż potem żałować, mieć wyrzuty sumienia, że wybrało się jakiś rupieć, o! Odpłyń, tylko nie za daleko ;-) Może przyśni Ci się nowe autko. asiek14: Co zrobić z obiadem? Zjeść małe porcje, bo mama będzie pewnie nalegać ;-) I ja zmykam spaćku, Tż zasypia właśnie z sunią w ramionach, lol, chyba muszę interweniować Dobranoc dziewczęta
|
#612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dein dobry
Moze pozniej wyskocze na lody czyc cos Wiem ,wiem ze to co anpisze bedzie nudne ,ale mam new wielbiciela Cytat:
![]() Mam nadzieje ze tak czy siak sie w niej spotkamy Cytat:
![]() Czyli nie zjedzenie z goscmi gwaarantowane? ![]() Asia ja z innej beczki teraz ![]() Powiedzi mi czy słyszałas o tym domu w Krk co straszy i teraz cos zrobili z tym...tylko nie wiem czy to restauracja czy co a ładnie wygladaCytat:
Ale tez zawsze nachodza mnie takie mysli![]() Cytat:
ja raz kuplam z Hotrexu i tez wywaliliam. Jakies grzyby mung czy cos![]() A sałatka to pyszna musiała byc Milej niedzieli |
||||
|
|
|
#613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bry wszystkim śpiochom
Cytat:
|
|
#614 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Baby
kolejny wielbiciel ^^dzien dobry Laseczki niedawno wstalam, zjadlam sniadanie i chyba sobie poleniuchuje troche, a tak o 11 biore sie za cwiczonka ![]() milego dnia
|
|
|
#615 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Banalne, ale musiałam to napisać ( głównie do samej siebie )Cytat:
Cytat:
Ja obudziłam się o 7 i wstałam z jakąś tam werwą do robienia "czegoś". Trochę pozmywałam, wstawiłam pranie, próbowałam doczyścić moje trampki itd. Niedawno zjadłam śniadanko i chyba sobie poczytam książkę Czeka mnie dziś jeszcze ciąg dalszy poszukiwań tych papierów, o których pisałam Wam niedawno. Ale to później ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
Niedziela mija mi niezwykle sympatycznie i zaraz lecę do parku z bratem ![]() Mam nadzieje, że u Was też tak miło ![]() |
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i w końcu nie wiem jak z tym obiadem. zobaczę jak wyjdzie w praniu - jeszcze nie jadłam nawet śniadania
|
|
|
|
|
#618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzis jestem jakas dziwna-niby próbuje sobie dobry humor zrobić, a z drugiej strony mam zły Ech...a takie ładne słoneczko swieci a ja coś wymyslamAle i tak Wam zycze miłego dnia
|
|
#619 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w przyszłym tygodniu 2 imprezki się szykują więc może jakaś relacja jeszcze wpadnie ![]() Cytat:
![]() to również mój ulubiony zespół ale na koncercie nie miałam przyjemności być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję ze znajdziesz te papiery w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj znów w środku nocy wróciłam domówka fajna, gadanie głupot przy wódeczce trochę mi się później zaczęło przysypiać, niedobór snu się kłania no ale dziś znów się dla odmiany nie wyspałam ![]() a na dziś plan jechanie z TŻ-em do Katowic (dawno nie byłam wszakże ) Ale najpierw obiadek i inne czynności niedzielno-rodzinne ![]() udanej niedzieli
|
|||||||||
|
|
|
#620 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie nic szczególnego, tyłka mi się z krzesła nawet nie chce ruszać miałam jechać dziś na zakupy, ale rodzicom się odwidziało niestetyy . A wczoraj jeden z tych braci poprosił mnie o chodzenie; powiedziałam że nie, w nadziejii że wyjdzie coś z tym drugim .. ciekawe czy wogóle coś wyjdzie, ale ja się już o to zacznę bardziej starać ; D . No to miłej niedzieli dziewczyny, idę się dalej obijać z kąta w kąt .
|
|
#621 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze z obiadem kombinujesz Nieładnie, lanie się należy! ![]() no i właśnie - jaki to niezdrowy obiad będziecie mieli, że nie możesz się do niego przekonać ![]() Cytat:
Ja sobie dziś też zacznę 8minute na brzuch, a może i inne. Ale głównie to brzuch chcę sobie umięśnić, bo reszta po aktywnym urlopie wygląda całkiem nice ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A papiery mam nadzieję, że znajdę, ale najpierw muszę faktycznie zacząć ich szukać... No dziś w każdym razie muszę wiedzieć czy je mam czy nie, żeby jutro ewentualnie spróbować załatwić jakieś duplikaty czy odpisy. Tylko to byłby pewnie horror.... ![]() Więc trzymajta kciuki za moją motywację w szukaniu... i za efekty.
|
|||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kawy lub czegoś podobnego. Ja usypiam na siedząco... Masakra!
Idę gotować obiad może się rozbudzę...
|
#623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Milego cwiczenia
chociaz ja w niedziele nigdy nic nie robie dzien odpoczynku sie nalezy kazdemu. Nawet na diecie![]() A z tym kopiowaniem to wiesz...fajny pomysl ![]() Cytat:
Kochana wysłałam Ci zaproszenie na NK![]() Cytat:
A co czytasz jesli mozna wiedziec?Cytat:
![]() A sniadanie juz zjedzone tak? Cytat:
![]() Moze wyciagniesz rodzicow na zakupy jeszcze? Ja chetnie dzis zrobie cos w tym kierunku ![]() Hah staraj sie staraj A co Ty malinko taka senna ostatnio chodzisz? |
||||
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
Yerba oby papierzyska sie znalazly w koncu
Asiek po 12, a Ty bez sniadania?? popraw sie!!! ![]() Tarantulku co to za zly humor glowka do gory, bedzie dobrze slonce swieci, wiec nie jest zle Ewusia ja sie tam za bardzo nie wprawiam przy bracie mnie nie ciagnie do macierzynstwa ![]() fajnie, ze sie domowka udala czekamy na kolejne relacje z szalonych zabaw ![]() Ewelka Ty to sie masz z tymi bracmi-wielbicielami ![]() ![]() hihiMalinko <kawa> sialala pij ja do dna zaraz sie rozbudzisz ^^a ja sobie pocwiczylam z godzinke i 15 min, potem byl prysznic i balsamowanko przed chwila zjadlam obiadek i teraz sie zastanawiam, co by tu porobic jakos nic mi sie nie chce ![]() edit: Baby dzieki za zaproszonko
|
|
|
#625 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młode lata w końcu, musimy się wyszaleć!Cytat:
a brzdąc słodki musi być, uwielbiam małe dzieci, ale tylko czyjeś.. ; D gdybym miała na co dzień takiego mieć w domu, to bym chyba oszalała.Cytat:
Cytat:
![]() i podoba mi się jak piszesz 'laleczki', nie wiem, czemu.. ^^ świetnie brzmi.Cytat:
ale może kiedyś spróbuję. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wyjdzie, wyjdzie na pewno coś z tym drugim. cóż za romanse. ;Da u mnie dziewczyny jest całkiem sympatycznie. czas się wolno toczy, powoli i spokojnie. typowo niedzielnie. zaraz lecę oglądać film na dvd z rodzicami, takie rodzinne popołudnie.. a od jutra zapowiada się tydzień pełną parą- dużo spotkań mam umówionych miłego dnia. ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||||
|
|
|
#626 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
mi sie tez bardzo podoba, obym tylko wkoncu znalazla taka zey mi pasowalo wszystko..![]() Cytat:
szalowo, szkoda,ze tu nie ma takiego czegos, zreszta przy takiej pogodzie to zadna frajda by byla..Cytat:
![]() Cytat:
jakos tak sympatycznie ![]() dzien dobry wszem i wobec, ja juz po zakupach(kupilam swietna podkoszulke) i 2 przewodniki (po Meksyku i Nowej Anglii i Bostonie.Akurat byla promocja wiec udalo sie 2 w cenie 1).Potem poszlismy do PizzaHut i zjadlam 5 kawalkow pizzy jak na mnie to nie lada wyczyn, oczywiscie bez koncowek ale chyba i tak z 1000 kalorii.. mam nadzieje,ze nie bedzie lalo popoludniu bo chce pobiegac troche i zrzucic balast..teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki'' i zabieram sie za czytanie przewodnika ![]() milego popoludnia
|
|
#627 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to niezły numer z tymi braćmi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko obawiam się ze ja to nigdy nie dorosnę, a tu za niecały miesiąc znowu muszę zostać poważną panią nauczycielką Cytat:
![]() fajnie ze zakupy udane ![]() bezchmurne niebo a ja w domu siedzę, skandal chyba idę na ogród z książką do Kato dopiero pod wieczór , chociaż pewnie szybko zleci
|
||||||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - bo ja jestem zwierze zimnolubne i ten upał mnie męczy...
niezapominajka - taak łatwo powiedzieć trudniej zrobić ![]() Ewusia - heh rozbudziłam się już w miarę ale ci dobrze, z tym ogrodem... ja się kiszę na 6stym piętrze
|
#629 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tutaj nie chodzi o nieśmiałość, tylko raczej o rozmowy zaczynające się i kończące w wielu przypadkach ' co tam ? ' ? 'bla bla, a co u ciebie ? ' 'bla bla ' . Bo my już tyle o sobie wiemy, że nie wiemy o co pytać ![]() Cytat:
![]() a zająć się czymś muszę, kurczę bo zaraz jajko zniose Hihi, a jak ! ; D trza jakoś korzystać z życia, no nie ? ^^ Cytat:
i dobrze, spotkań udanych Ci życzę ( ; Cytat:
Cytat:
Cytat:
wypróbowałam tyyle sposobów na zabicie nudy, żaden nie chce pomóc.
|
|
#630 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to super
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

No w sumie moze by i przeszlo...chociaz u mnie to watpie ale Twojej rodzinki nie znam takze moze sa troszke inni i bardziej wyrozumiali

, strasznie polubiłam małe dzieci ostatnio;-) Wszystkie wydają mi się słodkie i kochane tak przez 5 min przebywania z nimi ;P Później tracę cierpliwość.

Wiem ,wiem ze to co anpisze bedzie nudne ,ale mam new wielbiciela
a ładnie wyglada

Kurcze!!No nic jutro zaczne od nowa....A ty który dzien juz dietkujesz?
No dziś w każdym razie muszę wiedzieć czy je mam czy nie, żeby jutro ewentualnie spróbować załatwić jakieś duplikaty czy odpisy. Tylko to byłby pewnie horror.... 
a jak sie wymigam, to mama znów pomyśli że wpadam w anoreksje... ech no i co tu zrobić?