Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-09, 21:11   #601
asiek14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
czyli mogłabys sie tam pojawic?
A z obiadem mozna i tak. Ale myslisz ze nie beda sie dopytywac czemu Ty nie jesz?
mogłabym ,mogła )
no z tym moze być teoretycznie problem, chyba że powiem, że po prostu zjadłam wcześniej jak robiłam dla ich xD (jeśli uda mi sie wkręcić w szykowanie obiadu)

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:11   #602
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Asiek ja tez lubie Hey i bylam na koncercie w zeszlym roku w Elblagu
Tata byl w Norwegii?? a mozna wiedziec, czy na poludniu, czy na polnocy?? ja bylam na samym poludniu nad morzem, blisko Szwecji

Baby brat ma rozne jazdy ale nie jest z nim tak zle i w nocy spi raczej, zreszta, ja nie slysze, jak sie budzi, tylko mama sie meczy
a w Norwegii to fakt, ze mieszkalam m.in. z facetem mamy, ale nie tylko no i nie od poczatku, bo to tak w trakcie wyszlo mojego pobytu

Ja tez chce do galerii krakowskiej ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:19   #603
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Z wagą nie wiem-bo mam zepsutą, no nic poczekam jeszcze 10 dni i zobaczymy czy coś poleci....
za 10 dni to na 100 poleci

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
skromny nieskromny, 300 bezsensownych kalorii..smaczne ale sie nie najadlam..ale teraz nadrobilam pizza.

no, ja juz po drinczku i pizzy,leze pod kocem i czuje ze jeszcze 30 min i odplyne,wykonczyl mnie ten dzien..

dobranoc dziewczyny, kolorowych
No tak...300 kalori z takie czegos wogole nie nasyca Co innego gdyby z tego zjesc jakies kanapki...ale sytuacja bez wyjascia-lepiej zjesc cos niz nic
Zasługujesz na odpoczynekDobranoc: cmok:

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
mogłabym ,mogła )
no z tym moze być teoretycznie problem, chyba że powiem, że po prostu zjadłam wcześniej jak robiłam dla ich xD (jeśli uda mi sie wkręcić w szykowanie obiadu)
Ale fajnie
A czyli tak chcesz to zrobic No w sumie moze by i przeszlo...chociaz u mnie to watpie ale Twojej rodzinki nie znam takze moze sa troszke inni i bardziej wyrozumiali

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość

Baby brat ma rozne jazdy ale nie jest z nim tak zle i w nocy spi raczej, zreszta, ja nie slysze, jak sie budzi, tylko mama sie meczy
a w Norwegii to fakt, ze mieszkalam m.in. z facetem mamy, ale nie tylko no i nie od poczatku, bo to tak w trakcie wyszlo mojego pobytu

Ja tez chce do galerii krakowskiej ^^
Tobie to dobrze;D A biedna mama musi z maluchem byc ^^hehe

A w galerii byłas juz? Moze sie przylaczysz hehe?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:25   #604
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolek to fajna ta furka, ktora chcesz kupic

Tarantulku spadnie spadnie nie martw sie ja tez sie boje, ze mi nie spadnie nic, ale mysle, ze nie powinno byc tak zle

Baby w galerii bylam raz miesiac temu, jak bylam w Krk dokonac wpisu na studia no i w galerii buszowalam kilka godzin dla zabicia czasu, bo czekalam na pociag ale spodobalo mi sie ^^
chetnie bym sie przylaczyla, ale w Krk bede dopiero jakos pod koniec wrzesnia wiec moze innym razem

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 21:26   #605
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Asiek ja tez lubie Hey i bylam na koncercie w zeszlym roku w Elblagu
Tata byl w Norwegii?? a mozna wiedziec, czy na poludniu, czy na polnocy?? ja bylam na samym poludniu nad morzem, blisko Szwecji
ja byłam na Juwenaliowym w Krakowie (wiem, Juwenalia są dla studentów itp. ale oc mi tam )
Tata był w Oslo, czasami jeździł do Moss i Kristiansund ale to chyba raczej na północy

Cytat:
Ale fajnie
A czyli tak chcesz to zrobic No w sumie moze by i przeszlo...chociaz u mnie to watpie ale Twojej rodzinki nie znam takze moze sa troszke inni i bardziej wyrozumiali

A w galerii byłas juz? Moze sie przylaczysz hehe?
no to ise jeszczem usimy z terminem dogadać im nas wiecej, tym lepiej xD
przed chwilą sie wkręciłam w orbienie obiadu - czyli sie udało

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-08-09, 21:28   #606
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Tarantulku spadnie spadnie nie martw sie ja tez sie boje, ze mi nie spadnie nic, ale mysle, ze nie powinno byc tak zle

Baby w galerii bylam raz miesiac temu, jak bylam w Krk dokonac wpisu na studia no i w galerii buszowalam kilka godzin dla zabicia czasu, bo czekalam na pociag ale spodobalo mi sie ^^
chetnie bym sie przylaczyla, ale w Krk bede dopiero jakos pod koniec wrzesnia wiec moze innym razem

Kurde felek oby spadłaA ja tez chcem do krakowskiej-byłam tam ostatnio i tak ide ide ide i sobie mmysle a jak tu jest jakas wizazanka?Powinnysmy miec jakis znak rozpoznawczy

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:32   #607
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Asiek ja bylam w Larviku, to jest jakies 2 godziny drogi od Oslo do oslo niestety nie dotarlam

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 21:33   #608
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

To musimy zrobic jakies spotkanie w galerii kiedys w wiekszym gronie tylko musicie na mnie zaczekac!!! bo ja tez cem

/sorki za post pod postem, ale myslalam, ze moj post nie byl ostatni /

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 21:51   #609
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
To musimy zrobic jakies spotkanie w galerii kiedys w wiekszym gronie tylko musicie na mnie zaczekac!!! bo ja tez cem

/sorki za post pod postem, ale myslalam, ze moj post nie byl ostatni /

Zaczekamy,zaczekamy

Idę spać juz-dobranoc

To ja Mercy!
Stary 2008-08-09, 22:48   #610
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Zaczekamy,zaczekamy

Idę spać juz-dobranoc
dobranoc
ja tez zmykam

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 22:59   #611
Niuniuska
Wtajemniczenie

Baby14: Kochana, nie powiem Ci dokładnie ile tej mieszanki/czyt. zmielonego siana ;P było i ile kalorii bo wyrzuciłam opakowanie [razem z zawartością;P] Wiem tylko, że nie była z Hortexu, to jakiś mix warzywny made In China ;]]] W każdym bądź razie wydziubałam dosłownie łyżkę tych listków, które nadawały się do zjedzenia, reszta – w koszu ;]
Ah, i co ugotowałam? Odezwało się we mnie lenistwo, gotować mi się odechciało, ale zrobiłam za to pyszniastą sałatkę brokułową z pestkami słonecznika

88niezapominajka88: weeeź cmoknij ode mnie tego małego brzdąca, strasznie polubiłam małe dzieci ostatnio;-) Wszystkie wydają mi się słodkie i kochane tak przez 5 min przebywania z nimi ;P Później tracę cierpliwość.

Tarantulek: Dobrze, że się pogodziliście. Przyjaźń to chyba najważniejsze uczucie, bo miłość w każdej chwili może sobie ulecieć w siną dal… Trzeba dbać o prawdziwych przyjaciół, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło;-)
Nie przejmuj się mierzeniem, na efekty niestety trzeba poczekać;/ Ja się z kolei dzisiaj ważyłam – i nic w dół. Całe szczęście, że nie poszło w górę, bo bym chyba szału dostała. Tym się jedynie pocieszam. Głowa do góry!

agolek: A prawie ‘amerykańskie’ letnie kino samochodowe jest u mnie w mieście – w Białymstoku, jeśli kojarzysz północny-wschód;P Podobnie, jak pisała niezapominajka, u mnie przed jedną z Galerii ustawiono wielki ekran, przyjeżdża się na parking wieczorami w weekendy i ogląda się filmiki ;] Wszystko za darmo, nawet popcorn gratis ;-) Bardzo fajny pomysł muszę przyznać;-)
Współczuję tych ulewnych 800km;/, jazda w takich warunkach jest straszna, ja bym chyba przeżywała każdy kilometr. A co do autka to się nie martwimy! Lepiej sprawdzić wszystkie dostępne możliwości i znaleźć idealny, niż potem żałować, mieć wyrzuty sumienia, że wybrało się jakiś rupieć, o!
Odpłyń, tylko nie za daleko ;-) Może przyśni Ci się nowe autko.

asiek14: Co zrobić z obiadem? Zjeść małe porcje, bo mama będzie pewnie nalegać ;-)

I ja zmykam spaćku, Tż zasypia właśnie z sunią w ramionach, lol, chyba muszę interweniować Dobranoc dziewczęta

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 07:20   #612
Baby14
Zakorzenienie

Dein dobry Cos pogoda sie pogoda poprawia Moze pozniej wyskocze na lody czyc cos Wiem ,wiem ze to co anpisze bedzie nudne ,ale mam new wielbiciela z NK> Szczerze?Mam juz tego dosc.Kazdemu pisac z osobna co porabiam,ja sie czuje i jak miinal mi dzien...

Cytat:

W galerii mozna zabawic dluzej niz dluzsza chwilke
Mam nadzieje ze tak czy siak sie w niej spotkamy
Cytat:

no to ise jeszczem usimy z terminem dogadać im nas wiecej, tym lepiej xD
przed chwilą sie wkręciłam w orbienie obiadu - czyli sie udało
Tak ,musimy tylko termin uzgodnic
Czyli nie zjedzenie z goscmi gwaarantowane?
Asia ja z innej beczki teraz
Powiedzi mi czy słyszałas o tym domu w Krk co straszy i teraz cos zrobili z tym...tylko nie wiem czy to restauracja czy coa ładnie wyglada

Cytat:
Kurde felek oby spadłaA ja tez chcem do krakowskiej-byłam tam ostatnio i tak ide ide ide i sobie mmysle a jak tu jest jakas wizazanka?Powinnysmy miec jakis znak rozpoznawczy
Mercy Twoje pomysły sa boskie Ale tez zawsze nachodza mnie takie mysli

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Baby14: Kochana, nie powiem Ci dokładnie ile tej mieszanki/czyt. zmielonego siana ;P było i ile kalorii bo wyrzuciłam opakowanie [razem z zawartością;P] Wiem tylko, że nie była z Hortexu, to jakiś mix warzywny made In China ;]]] W każdym bądź razie wydziubałam dosłownie łyżkę tych listków, które nadawały się do zjedzenia, reszta – w koszu ;]
Ah, i co ugotowałam? Odezwało się we mnie lenistwo, gotować mi się odechciało, ale zrobiłam za to pyszniastą sałatkę brokułową z pestkami słonecznika
A b o chinszczyzna to takie niedobre ja raz kuplam z Hotrexu i tez wywaliliam. Jakies grzyby mung czy cos
A sałatka to pyszna musiała byc

Milej niedzieli
Stary 2008-08-10, 08:17   #613
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry wszystkim śpiochom

Cytat:
Dein dobry Cos pogoda sie pogoda poprawia Moze pozniej wyskocze na lody czyc cos Wiem ,wiem ze to co anpisze bedzie nudne ,ale mam new wielbiciela z NK> Szczerze?Mam juz tego dosc.Kazdemu pisac z osobna co porabiam,ja sie czuje i jak miinal mi dzien...

Uuu, ktoś tu jest rozchwytywany jak ciepłe bułeczki Rada: skopiuj to co pisałaś jednemu i potem wklejaj każdemu ;-) Zaoszczędzisz czas i paluszki przy pisaniu ;]

łoo, ja kiedyś byłam w tej Waszej Galerii, jak zawitałam tam z koleżankami, to wyjść nie mogłyśmy. Parę godzin wyjętych z życiorysu;] Stanowczo za duużo tych sklepów.
A sałatka to pyszna musiała byc
Ano, była, istna poezja smaku
Milej niedzieli
Mykam poćwiczyć, czy coś. Miłego dzionka

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 08:46   #614
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

oj Baby kolejny wielbiciel ^^

dzien dobry Laseczki

niedawno wstalam, zjadlam sniadanie i chyba sobie poleniuchuje troche, a tak o 11 biore sie za cwiczonka

milego dnia

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-10, 10:01   #615
yerba
Raczkowanie

Cytat:
najgorsze,ze caly dzien w aucie a ja nie kupilam zadngo...ale nie wydam kasy jak nie jstem calkiem pewna..
To jest bardzo dobre podejście. Zresztą nie tylko apropos kupna auta, ale w ogóle apropos życia. Trzeba być pewnym tego co się robi.

Banalne, ale musiałam to napisać ( głównie do samej siebie )

Cytat:
no własnie rano się mierzyłam....co mnie jeszcze bardziej podłamało, bo sie spodziewałam ze moze chociaz 2 cm spadną z kądś a tu nic a nic
Tarantulku, spokojnie, wiesz że trzeba do tego nieco cierpliwości. A ćwiczysz coś, czy tylko dietkujesz?

Cytat:

dzien dobry Laseczki

niedawno wstalam, zjadlam sniadanie i chyba sobie poleniuchuje troche, a tak o 11 biore sie za cwiczonka

milego dnia
no to pewnie za chwilę zaczynasz ćwiczyć..?

Ja obudziłam się o 7 i wstałam z jakąś tam werwą do robienia "czegoś". Trochę pozmywałam, wstawiłam pranie, próbowałam doczyścić moje trampki itd. Niedawno zjadłam śniadanko i chyba sobie poczytam książkę Czeka mnie dziś jeszcze ciąg dalszy poszukiwań tych papierów, o których pisałam Wam niedawno. Ale to później

Miłego dnia
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 10:18   #616
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Wpadłam się przywitać

Niedziela mija mi niezwykle sympatycznie i zaraz lecę do parku z bratem

Mam nadzieje, że u Was też tak miło

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 11:17   #617
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje ze tak czy siak sie w niej spotkamy

Tak ,musimy tylko termin uzgodnic
Czyli nie zjedzenie z goscmi gwaarantowane?
Asia ja z innej beczki teraz
Powiedzi mi czy słyszałas o tym domu w Krk co straszy i teraz cos zrobili z tym...tylko nie wiem czy to restauracja czy coa ładnie wyglada

Mercy Twoje pomysły sa boskie Ale tez zawsze nachodza mnie takie mysli

Milej niedzieli
wiesz, z tym domem to zalezy w której dzielnicy/ na jakim osiedlu on jest. bo jak na drugim końcu miasta ode mnie to raczej nie słyszałam

no i w końcu nie wiem jak z tym obiadem. zobaczę jak wyjdzie w praniu - jeszcze nie jadłam nawet śniadania

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-08-10, 11:31   #618
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Tarantulek: Dobrze, że się pogodziliście. Przyjaźń to chyba najważniejsze uczucie, bo miłość w każdej chwili może sobie ulecieć w siną dal… Trzeba dbać o prawdziwych przyjaciół, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło;-)
Nie przejmuj się mierzeniem, na efekty niestety trzeba poczekać;/ Ja się z kolei dzisiaj ważyłam – i nic w dół. Całe szczęście, że nie poszło w górę, bo bym chyba szału dostała. Tym się jedynie pocieszam. Głowa do góry!

no własnie trzeba poczekac a ja troche niecierpliwa jestem bo myslałam co tam pare cm-a tu jednak nie ruszyło i dziś kurcze takie mnie zniechecenie dopadło ze zjadłąm i loda i kawałek ciastaKurcze!!No nic jutro zaczne od nowa....A ty który dzien juz dietkujesz?
Trzeba dbać o prawdziwych przyjacoł ale w sumie nie wiem czy on jest prawdziwy--ee tam i tak go lubię na moje nieszczęscie
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Tarantulku, spokojnie, wiesz że trzeba do tego nieco cierpliwości. A ćwiczysz coś, czy tylko dietkujesz?

Cwicze cwicze hardo jak nigdy-wszystkie 8 minute w jeden dzien i areoby albo interwały w drugi dzienTylko ze jutro zacznę od nowa bo dziś cos się ze mna niedobrego dzieje...jakis niechceiej straszny mnie dopadł czy coś...moze po południu bedzie lepiej..

Ja dzis jestem jakas dziwna-niby próbuje sobie dobry humor zrobić, a z drugiej strony mam złyEch...a takie ładne słoneczko swieci a ja coś wymyslam

Ale i tak Wam zycze miłego dnia

To ja Mercy!
Stary 2008-08-10, 11:55   #619
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie dzis caly dzien nie bylo, bo rano pojechalam z mama i moim braciszkiem (chyba sie nie chwalilam jeszcze, ze mam braciszka, ktory ma 8 tygodni ) do przyjaciolki mamy, ktora tez ma takiego malego brzdaca
no to możesz sie wprawiać na bracie w takim razie

Cytat:
Aha no i....pogodziłam się z przyjacielem..nie wiem czy pamiętacie ale pisałam tu troche o nim...napisał do mnie....a ja nie jestem z tych pamiętliwych i się gniewac nie potrafie na smierc i zycie, ciesze się ze się pogodzilismy i oby tak juz zostało w koncu bo te poł roku było straszne...ale jestem ostrozna i nie robie sobie nadzieii, zobaczymy jak to bedzie..oby dobrze
fajnie ze sie pogodziłaś tylko byle ostrożnie z nim

Cytat:

oj Ewcia, ty to jstes ciesze sie,ze sie bawilas dobrze,uwielbiam czytac o twoich poimprezowych przebojach
polecam się w przyszłym tygodniu 2 imprezki się szykują więc może jakaś relacja jeszcze wpadnie

Cytat:
wrocilismy 30 min temu, 800km zrobilismy auta nie kupilam mimo,ze 3 ogladalam, jedno za glosno chodzilo, drugie mialo cos z biegami a trzecie sie eokazlo automatem!najgorsze, ze tu dzis koniec swiata poprostu!!!takie ulewy od rana,ze wycieraczki na najwiekszych obrotach nie nadazaly...aut przed nami nie bylo widac,tylko sciana deszczu.. 10h jchalismy i z 5 razy sie zamienialimy z TZ...nogi mi sie trzesly tak strasznie bylo...

teraz nalalismy sobie po drinku i jemy kolacje bo na obiad tylko McFlurry zjadlam..

najgorsze,ze caly dzien w aucie a ja nie kupilam zadngo...ale nie wydam kasy jak nie jstem calkiem pewna..
dobrze ze autka na siłę nie kupowałaś współczuję tej trasy, to musiało być straszne

Cytat:
zespół to Hey
to również mój ulubiony zespół ale na koncercie nie miałam przyjemności być

Cytat:
no i sobie poshishowałam miejsce bardzo sympatycznie, taka herbaciarnia z klimatem no i nie było zadnego problemu z wiekiem więłysmy sobie smak cytrynowy i praktycznie bez przerwy wciągałyśmy jakieś 1,5 godizny (byłam pierwszy raz ) i w sumie nic mnie nie wzięło po za lekkim bólem glowy takim jak po tabace
heheh, no trochę się kręci w głowie po takim paleniu, ale całkiem przyjemnie

Cytat:

I ja zmykam spaćku, Tż zasypia właśnie z sunią w ramionach, lol, chyba muszę interweniować

Cytat:

Ja obudziłam się o 7 i wstałam z jakąś tam werwą do robienia "czegoś". Trochę pozmywałam, wstawiłam pranie, próbowałam doczyścić moje trampki itd. Niedawno zjadłam śniadanko i chyba sobie poczytam książkę Czeka mnie dziś jeszcze ciąg dalszy poszukiwań tych papierów, o których pisałam Wam niedawno. Ale to później
nie ma jak aktywny poranek

mam nadzieję ze znajdziesz te papiery w końcu

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Niedziela mija mi niezwykle sympatycznie i zaraz lecę do parku z bratem

faaajnie

Cytat:
Ja dzis jestem jakas dziwna-niby próbuje sobie dobry humor zrobić, a z drugiej strony mam złyEch...a takie ładne słoneczko swieci a ja coś wymyslam

oby się humorek poprawił

ja wczoraj znów w środku nocy wróciłam domówka fajna, gadanie głupot przy wódeczce trochę mi się później zaczęło przysypiać, niedobór snu się kłania no ale dziś znów się dla odmiany nie wyspałam
a na dziś plan jechanie z TŻ-em do Katowic (dawno nie byłam wszakże ) Ale najpierw obiadek i inne czynności niedzielno-rodzinne

udanej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 12:07   #620
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale im na Tobie zależy i chcą wiedzieć jak ich ukochana spędziła dzień ^^ . I , łoo , ale masz branie- nowy wielbiciel ; D .

Cytat:
Spadną, spadną, napewno, cierpliwościii (( ;

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja wczoraj znów w środku nocy wróciłam domówka fajna, gadanie głupot przy wódeczce
Tacy to pożyją . ; D

A u mnie nic szczególnego, tyłka mi się z krzesła nawet nie chce ruszać miałam jechać dziś na zakupy, ale rodzicom się odwidziało niestetyy . A wczoraj jeden z tych braci poprosił mnie o chodzenie; powiedziałam że nie, w nadziejii że wyjdzie coś z tym drugim .. ciekawe czy wogóle coś wyjdzie, ale ja się już o to zacznę bardziej starać ; D .
No to miłej niedzieli dziewczyny, idę się dalej obijać z kąta w kąt .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:10   #621
yerba
Raczkowanie

Cytat:
wiesz, z tym domem to zalezy w której dzielnicy/ na jakim osiedlu on jest. bo jak na drugim końcu miasta ode mnie to raczej nie słyszałam

no i w końcu nie wiem jak z tym obiadem. zobaczę jak wyjdzie w praniu - jeszcze nie jadłam nawet śniadania
Nie jadłaś śniadania? I jeszcze z obiadem kombinujesz Nieładnie, lanie się należy!
no i właśnie - jaki to niezdrowy obiad będziecie mieli, że nie możesz się do niego przekonać

Cytat:

Ale i tak Wam zycze miłego dnia
no to dobrze, że ćwiczysz i bądź w tym wytrwała Ja sobie dziś też zacznę 8minute na brzuch, a może i inne. Ale głównie to brzuch chcę sobie umięśnić, bo reszta po aktywnym urlopie wygląda całkiem nice

Cytat:
nie ma jak aktywny poranek

mam nadzieję ze znajdziesz te papiery w końcu
aktywny niby, ale coś i tak nie chce mi się robić tego co trzeba - żadna nowość

A papiery mam nadzieję, że znajdę, ale najpierw muszę faktycznie zacząć ich szukać... No dziś w każdym razie muszę wiedzieć czy je mam czy nie, żeby jutro ewentualnie spróbować załatwić jakieś duplikaty czy odpisy. Tylko to byłby pewnie horror.... Więc trzymajta kciuki za moją motywację w szukaniu... i za efekty.
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:41   #622
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Dziewczyny kawy lub czegoś podobnego. Ja usypiam na siedząco... Masakra!
Idę gotować obiad może się rozbudzę...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 12:51   #623
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

Mykam poćwiczyć, czy coś. Miłego dzionka
Milego cwiczenia chociaz ja w niedziele nigdy nic nie robie dzien odpoczynku sie nalezy kazdemu. Nawet na diecie
A z tym kopiowaniem to wiesz...fajny pomysl

Cytat:

dzien dobry Laseczki

milego dnia
Hehe tu tez cwiczonka Kochana wysłałam Ci zaproszenie na NK

Cytat:

Miłego dnia
Mam nadzieje ze wkoncu je znajdziesz A co czytasz jesli mozna wiedziec?

Cytat:

a to ten dom to na poczatku Krk od strony Rzeszowa jak sie jedzie

A sniadanie juz zjedzone tak?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Ale im na Tobie zależy i chcą wiedzieć jak ich ukochana spędziła dzień ^^ . I , łoo , ale masz branie- nowy wielbiciel ; D .

A u mnie nic szczególnego, tyłka mi się z krzesła nawet nie chce ruszać miałam jechać dziś na zakupy, ale rodzicom się odwidziało niestetyy . A wczoraj jeden z tych braci poprosił mnie o chodzenie; powiedziałam że nie, w nadziejii że wyjdzie coś z tym drugim .. ciekawe czy wogóle coś wyjdzie, ale ja się już o to zacznę bardziej starać ; D .

Moze wyciagniesz rodzicow na zakupy jeszcze? Ja chetnie dzis zrobie cos w tym kierunku
Hah staraj sie staraj Ja ostatnio przelamalam jakakolwiek niesmialosc^^

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
A co Ty malinko taka senna ostatnio chodzisz?
Stary 2008-08-10, 12:54   #624
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Yerba oby papierzyska sie znalazly w koncu

Asiek po 12, a Ty bez sniadania?? popraw sie!!!

Tarantulku co to za zly humor glowka do gory, bedzie dobrze slonce swieci, wiec nie jest zle

Ewusia ja sie tam za bardzo nie wprawiam przy bracie mnie nie ciagnie do macierzynstwa
fajnie, ze sie domowka udala czekamy na kolejne relacje z szalonych zabaw

Ewelka Ty to sie masz z tymi bracmi-wielbicielami hihi

Malinko <kawa> sialala pij ja do dna zaraz sie rozbudzisz ^^

a ja sobie pocwiczylam z godzinke i 15 min, potem byl prysznic i balsamowanko przed chwila zjadlam obiadek i teraz sie zastanawiam, co by tu porobic jakos nic mi sie nie chce

edit: Baby dzieki za zaproszonko

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-10, 13:32   #625
star15
Zakorzenienie

Cytat:

nawet nie zdążyłam odespać zbytnio bo już do rodziców wróciłam, jestem jakaś zakręcona teraz przez to

fajka wodna wygląda np tak: http://www.wildorchidquilts.com/upload/AVALANCHE.jpg

mam nawet własną sishę w domu i palimy sobie czasami, pysznie jest

szkoda ze nie wypaliła imprezka... ale następnym razem na pewno będzie super

imprezka odbyła się i była bardzo udana, nawet pogoda się poprawiła szkoda tylko ze w katowickich pubach i klubach nie było zbyt dużo ludzi... może pogoda ich zniechęciła no w każdym razie się bawiłyśmy w swoim towarzystwie, jak zwykle fantastycznie o 3 w nocy szłyśmy przez centrum Kato śpiewając (a właściwie drąc się) dopóki nas policjant nie uciszył (i my mamy po 20-kilka lat )

jestem trochę zmęczona życiem, aleee idę dziś z TŻ-em na domówkę do jego znajomych, więc muszę zebrać siły

miłego popołudnia Kochane
nie narzekaj Kochana, takie życie w biegu jest boskie! ^^ przynajmniej ja uwielbiam. ;d a jeszcze z tż-tem to już w ogóle bajka, potańczyć można, zawsze ma kto obronić i w ogóle. ja mam niby 17 lat, ale zachowuję się jak dzieciak czasami i.. dobrze mi z tym. młode lata w końcu, musimy się wyszaleć!

Cytat:

nie traktuja mnie serio, bo czesto im chodzi o...jedno nie wiem czemu, bo ja na dziewczyne playboya nie wygladam

dobrze, ze pozytywnie sie masz a balety nie uciekna ja tez mam nadzieje wyskoczyc gdzies w przyszly weekend

a mnie dzis caly dzien nie bylo, bo rano pojechalam z mama i moim braciszkiem (chyba sie nie chwalilam jeszcze, ze mam braciszka, ktory ma 8 tygodni ) do przyjaciolki mamy, ktora tez ma takiego malego brzdaca
niezapominajko, olewaj takich, którym po głowie chodzi jedno. zresztą mądra dziewczyna jesteś i sama na pewno potrafisz rozróżnić tych wartościowych od tych mniej a brzdąc słodki musi być, uwielbiam małe dzieci, ale tylko czyjeś.. ; D gdybym miała na co dzień takiego mieć w domu, to bym chyba oszalała.

Cytat:
Dzis jest taka pogoda ze tylko spac i spać i jestem jakos lekko przygnębiona sama nie wiem czym
Aha no i....pogodziłam się z przyjacielem..nie wiem czy pamiętacie ale pisałam tu troche o nim...napisał do mnie....a ja nie jestem z tych pamiętliwych i się gniewac nie potrafie na smierc i zycie, ciesze się ze się pogodzilismy i oby tak juz zostało w koncu bo te poł roku było straszne...ale jestem ostrozna i nie robie sobie nadzieii, zobaczymy jak to bedzie..oby dobrze

Miłego wieczorka
mam podobnie- bardzo łatwo wybaczam innym ich błędy. świetne podejście- z dystansem. będzie dobrze. ; *

Cytat:
no i jak zakupy?masz bluzeczke? gdzie szalejesz dzis? udanej imprezki!!

ja mowie dobry wieczor,

wrocilismy 30 min temu, 800km zrobilismy auta nie kupilam mimo,ze 3 ogladalam, jedno za glosno chodzilo, drugie mialo cos z biegami a trzecie sie eokazlo automatem!najgorsze,ze tu dzis koniec swiata poprostu!!!takie ulewy od rana,ze wycieraczki na najwiekszych obrotach nie nadazaly...aut przed nami nie bylo widac,tylko sciana deszczu.. 10h jchalismy i z 5 razy sie zamienialimy z TZ...nogi mi sie trzesly tak strasznie bylo...

teraz nalalismy sobie po drinku i jemy kolacje bo na obiad tylko McFlurry zjadlam..

mielgo wieczorka laleczki
a dziękuję, impreza będzie dopiero w piątek ; D bluzki też jeszcze nie ma, ale poniedziałek-wtorek szykują się zakupy. szkoda, że nie kupiłaś auta.. czasami tak bywa. ale przynajmniej przyjemny wieczór spędzasz z tą kolacją, drinkiem.. pozazdrościć. aż mnie ochota na procenty wzięła. i podoba mi się jak piszesz 'laleczki', nie wiem, czemu.. ^^ świetnie brzmi.

Cytat:

poszłam z nią - i tak fajnie było
a te chipsy gdzieś w carrefourze widziałam - ale nie wzielam, po co mnie ma na R kusić

jw

no i sobie poshishowałam miejsce bardzo sympatycznie, taka herbaciarnia z klimatem no i nie było zadnego problemu z wiekiem więłysmy sobie smak cytrynowy i praktycznie bez przerwy wciągałyśmy jakieś 1,5 godizny (byłam pierwszy raz ) i w sumie nic mnie nie wzięło po za lekkim bólem glowy takim jak po tabace
dopiero jak przyszłam do domu to mi się zaczęło lekko kręcić w głowie

jutro przychodzą jacyś goście, pewnie bedzie bardzo niezdrowy obiad i nie zbyt mi sie to uśmiecha a jak sie wymigam, to mama znów pomyśli że wpadam w anoreksje... ech no i co tu zrobić?

idę nadganiać inne zaległości
miłego wieczoru.
zjedz ten obiad, ale w małej porcji- chyba najlepsza metoda. a chipsy dietetyczne, np. jabłkowe mi się nawet uśmiechają, tylko ich cena już mniej.. ale może kiedyś spróbuję.

Cytat:
Kurcze jestem podłamana troche, juz 10 dzien mojego dietkowania i mi się zachciało się pomierzyć a tu nic nie spadło....
trzymaj się dalej i nie zważaj na uparty brak efektów- często na początku jest nic, nic, a potem jak poleeeeeci..

Cytat:
ja wczoraj znów w środku nocy wróciłam domówka fajna, gadanie głupot przy wódeczce trochę mi się później zaczęło przysypiać, niedobór snu się kłania no ale dziś znów się dla odmiany nie wyspałam
a na dziś plan jechanie z TŻ-em do Katowic (dawno nie byłam wszakże) Ale najpierw obiadek i inne czynności niedzielno-rodzinne

udanej niedzieli
no to fajnie, że dżampra się udała. ;D i nawzajem miłej niedzieli.

Cytat:

może książka? może spacer? jejku łamaczko serc nasza! wyjdzie, wyjdzie na pewno coś z tym drugim. cóż za romanse. ;D

a u mnie dziewczyny jest całkiem sympatycznie. czas się wolno toczy, powoli i spokojnie. typowo niedzielnie. zaraz lecę oglądać film na dvd z rodzicami, takie rodzinne popołudnie.. a od jutra zapowiada się tydzień pełną parą- dużo spotkań mam umówionych miłego dnia. ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 14:31   #626
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dziekuje mi sie tez bardzo podoba, obym tylko wkoncu znalazla taka zey mi pasowalo wszystko..

Cytat:
agolek: A prawie ‘amerykańskie’ letnie kino samochodowe jest u mnie w mieście – w Białymstoku, jeśli kojarzysz północny-wschód;P Podobnie, jak pisała niezapominajka, u mnie przed jedną z Galerii ustawiono wielki ekran, przyjeżdża się na parking wieczorami w weekendy i ogląda się filmiki ;] Wszystko za darmo, nawet popcorn gratis ;-) Bardzo fajny pomysł muszę przyznać;-)
kurcze,fantastyczny pomysl, i za darmo jeszcze szalowo, szkoda,ze tu nie ma takiego czegos, zreszta przy takiej pogodzie to zadna frajda by byla..

Cytat:
polecam się w przyszłym tygodniu 2 imprezki się szykują więc może jakaś relacja jeszcze wpadnie no ja mysle,ze mnie nie zawiedziesz

a na dziś plan jechanie z TŻ-em do Katowic (dawno nie byłam wszakże ) Ale najpierw obiadek i inne czynności niedzielno-rodzinne
udanej niedzieli
tobie rowniez milutkiego

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
a dziękuję, impreza będzie dopiero w piątek ; D bluzki też jeszcze nie ma, ale poniedziałek-wtorek szykują się zakupy.co sie odwlecze to nie uciecze szkoda, że nie kupiłaś auta.. czasami tak bywa. no szkoda,szkoda ale nic na sile..ale przynajmniej przyjemny wieczór spędzasz z tą kolacją, drinkiem.. pozazdrościć. aż mnie ochota na procenty wzięła. i podoba mi się jak piszesz 'laleczki', nie wiem, czemu.. ^^ świetnie brzmi.
*
ja tez lubie laleczki jakos tak sympatycznie

dzien dobry wszem i wobec,

ja juz po zakupach(kupilam swietna podkoszulke) i 2 przewodniki (po Meksyku i Nowej Anglii i Bostonie.Akurat byla promocja wiec udalo sie 2 w cenie 1).Potem poszlismy do PizzaHut i zjadlam 5 kawalkow pizzy jak na mnie to nie lada wyczyn, oczywiscie bez koncowek ale chyba i tak z 1000 kalorii.. mam nadzieje,ze nie bedzie lalo popoludniu bo chce pobiegac troche i zrzucic balast..

teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki'' i zabieram sie za czytanie przewodnika

milego popoludnia
Stary 2008-08-10, 14:43   #627
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
oby Twoja cierpliwość została nagrodzona w ogóle to niezły numer z tymi braćmi

Cytat:

A papiery mam nadzieję, że znajdę, ale najpierw muszę faktycznie zacząć ich szukać... No dziś w każdym razie muszę wiedzieć czy je mam czy nie, żeby jutro ewentualnie spróbować załatwić jakieś duplikaty czy odpisy. Tylko to byłby pewnie horror.... Więc trzymajta kciuki za moją motywację w szukaniu... i za efekty.

Cytat:
pobudka Malinko!!!!!

Cytat:

Ewusia ja sie tam za bardzo nie wprawiam przy bracie mnie nie ciagnie do macierzynstwa
to zupełnie jak mnie

Cytat:
nie narzekaj Kochana, takie życie w biegu jest boskie! ^^ przynajmniej ja uwielbiam. ;d a jeszcze z tż-tem to już w ogóle bajka, potańczyć można, zawsze ma kto obronić i w ogóle. ja mam niby 17 lat, ale zachowuję się jak dzieciak czasami i.. dobrze mi z tym. młode lata w końcu, musimy się wyszaleć!
też tak mówię tylko obawiam się ze ja to nigdy nie dorosnę, a tu za niecały miesiąc znowu muszę zostać poważną panią nauczycielką

Cytat:

ja juz po zakupach(kupilam swietna podkoszulke) i 2 przewodniki (po Meksyku i Nowej Anglii i Bostonie.Akurat byla promocja wiec udalo sie 2 w cenie 1).Potem poszlismy do PizzaHut i zjadlam 5 kawalkow pizzy jak na mnie to nie lada wyczyn, oczywiscie bez koncowek ale chyba i tak z 1000 kalorii.. mam nadzieje,ze nie bedzie lalo popoludniu bo chce pobiegac troche i zrzucic balast..

teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki'' i zabieram sie za czytanie przewodnika

milego popoludnia
oby pogoda dopisała

fajnie ze zakupy udane

bezchmurne niebo a ja w domu siedzę, skandal chyba idę na ogród z książką do Kato dopiero pod wieczór , chociaż pewnie szybko zleci

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 14:59   #628
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Baby - bo ja jestem zwierze zimnolubne i ten upał mnie męczy...
niezapominajka - taak łatwo powiedzieć trudniej zrobić
Ewusia - heh rozbudziłam się już w miarę ale ci dobrze, z tym ogrodem... ja się kiszę na 6stym piętrze

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 15:02   #629
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:

Moze wyciagniesz rodzicow na zakupy jeszcze? Ja chetnie dzis zrobie cos w tym kierunku
Hah staraj sie staraj Ja ostatnio przelamalam jakakolwiek niesmialosc^^
Nie, nie uda mi się ich wyciągnąć bo powiedzieli, że nie a nieugięci są, niestety. Za to może jutro, hm .
A tutaj nie chodzi o nieśmiałość, tylko raczej o rozmowy zaczynające się i kończące w wielu przypadkach ' co tam ? ' ? 'bla bla, a co u ciebie ? ' 'bla bla ' . Bo my już tyle o sobie wiemy, że nie wiemy o co pytać

Cytat:
może książka? może spacer? jejku łamaczko serc nasza! wyjdzie, wyjdzie na pewno coś z tym drugim. cóż za romanse. ;D
Mam nadzieję, że wyjdzie, teraz tylko trza czekać .
a zająć się czymś muszę, kurczę bo zaraz jajko zniose

Cytat:
Ewelka Ty to sie masz z tymi bracmi-wielbicielami hihi
Hihi, a jak ! ; D trza jakoś korzystać z życia, no nie ? ^^

Cytat:
a u mnie dziewczyny jest całkiem sympatycznie. czas się wolno toczy, powoli i spokojnie. typowo niedzielnie. zaraz lecę oglądać film na dvd z rodzicami, takie rodzinne popołudnie.. a od jutra zapowiada się tydzień pełną parą- dużo spotkań mam umówionych miłego dnia. ; *
Widzę, że się nie obijasz i dobrze, spotkań udanych Ci życzę ( ;

Cytat:
Ee tam 1000 kcal, nie zaszkodzą a ważne, że smakowało : )

Cytat:
oby Twoja cierpliwość została nagrodzona w ogóle to niezły numer z tymi braćmi
Heh, oby, oby : )

Cytat:
bezchmurne niebo a ja w domu siedzę, skandal chyba idę na ogród z książką do Kato dopiero pod wieczór , chociaż pewnie szybko zleci
Yh, a co ja mam powiedzieć, jak nawet ogrodu nie mam, a książek czytać nie lubię wypróbowałam tyyle sposobów na zabicie nudy, żaden nie chce pomóc.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 15:02   #630
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

fajnie ze sie pogodziłaś tylko byle ostrożnie z nim

Będe napewno ostrozna bo pamiętam jak było

oby się humorek poprawił

Własnie juz mi troche lepiej, siedze z mama i gawędzimy, oglądamy filmy przyrodnicze i się troche przyluzowałam

udanej niedzieli
Heheheh imprezujesz sobie-i bardzo dobrze szalej szalej

Cytat:

Jak Ci sie ten drugi bardziej podoba to się bierz za niego

Cytat:

no to dobrze, że ćwiczysz i bądź w tym wytrwała Ja sobie dziś też zacznę 8minute na brzuch, a może i inne. Ale głównie to brzuch chcę sobie umięśnić, bo reszta po aktywnym urlopie wygląda całkiem nice

mi sie własnie bardzo podobaja te cwiczenia-kiedys cwiczyłam a6w i o dziwo dotrwałam do konca ale mi si ętak nudzilo przy nich ze....

aktywny niby, ale coś i tak nie chce mi się robić tego co trzeba - żadna nowość

okok, bedziemy trzymac-ja tez zawsze wszystko gubie, jakbys widziała moje przygotowania do matury ustej z polskiego, notatki-ja poł dnia traciłam na szukaniu

Cytat:
Obudz się Malinko!!!

Cytat:
Y
Tarantulku co to za zly humor glowka do gory, bedzie dobrze slonce swieci, wiec nie jest zle
juz mi lepiej troszke własnie

Cytat:

no własnie!

mam podobnie- bardzo łatwo wybaczam innym ich błędy. świetne podejście- z dystansem. będzie dobrze. ; *

Oby, oby

No to superMiłego dnia!

To ja Mercy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości