![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
no z tym moze być teoretycznie problem, chyba że powiem, że po prostu zjadłam wcześniej jak robiłam dla ich xD (jeśli uda mi sie wkręcić w szykowanie obiadu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Wtajemniczenie
|
Asiek ja tez lubie Hey i bylam na koncercie w zeszlym roku w Elblagu
![]() Tata byl w Norwegii?? ![]() ![]() ![]() Baby brat ma rozne jazdy ![]() ![]() a w Norwegii to fakt, ze mieszkalam m.in. z facetem mamy, ale nie tylko ![]() ![]() Ja tez chce do galerii krakowskiej ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zasługujesz na odpoczynek ![]() Cytat:
![]() A czyli tak chcesz to zrobic ![]() ![]() Cytat:
A w galerii byłas juz? Moze sie przylaczysz hehe? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Wtajemniczenie
|
Agolek to fajna ta furka, ktora chcesz kupic
![]() Tarantulku spadnie spadnie ![]() ![]() ![]() Baby w galerii bylam raz ![]() ![]() ![]() chetnie bym sie przylaczyla, ale w Krk bede dopiero jakos pod koniec wrzesnia ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tata był w Oslo, czasami jeździł do Moss i Kristiansund ale to chyba raczej na północy ![]() Cytat:
![]() przed chwilą sie wkręciłam w orbienie obiadu - czyli sie udało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde felek oby spadła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
Asiek ja bylam w Larviku, to jest jakies 2 godziny drogi od Oslo
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Wtajemniczenie
|
To musimy zrobic jakies spotkanie w galerii kiedys w wiekszym gronie
![]() ![]() /sorki za post pod postem, ale myslalam, ze moj post nie byl ostatni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaczekamy,zaczekamy ![]() Idę spać juz-dobranoc ![]()
![]() |
#610 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Wtajemniczenie
|
Baby14: Kochana, nie powiem Ci dokładnie ile tej mieszanki/czyt. zmielonego siana ;P było i ile kalorii bo wyrzuciłam opakowanie [razem z zawartością;P] Wiem tylko, że nie była z Hortexu, to jakiś mix warzywny made In China ;]]] W każdym bądź razie wydziubałam dosłownie łyżkę tych listków, które nadawały się do zjedzenia, reszta – w koszu ;]
Ah, i co ugotowałam? Odezwało się we mnie lenistwo, gotować mi się odechciało, ale zrobiłam za to pyszniastą sałatkę brokułową z pestkami słonecznika 88niezapominajka88: weeeź cmoknij ode mnie tego małego brzdąca ![]() Tarantulek: Dobrze, że się pogodziliście. Przyjaźń to chyba najważniejsze uczucie, bo miłość w każdej chwili może sobie ulecieć w siną dal… Trzeba dbać o prawdziwych przyjaciół, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło;-) Nie przejmuj się mierzeniem, na efekty niestety trzeba poczekać;/ Ja się z kolei dzisiaj ważyłam – i nic w dół. Całe szczęście, że nie poszło w górę, bo bym chyba szału dostała. Tym się jedynie pocieszam. Głowa do góry! agolek: A prawie ‘amerykańskie’ letnie kino samochodowe jest u mnie w mieście – w Białymstoku, jeśli kojarzysz północny-wschód;P Podobnie, jak pisała niezapominajka, u mnie przed jedną z Galerii ustawiono wielki ekran, przyjeżdża się na parking wieczorami w weekendy i ogląda się filmiki ;] Wszystko za darmo, nawet popcorn gratis ;-) Bardzo fajny pomysł muszę przyznać;-) Współczuję tych ulewnych 800km;/, jazda w takich warunkach jest straszna, ja bym chyba przeżywała każdy kilometr. A co do autka to się nie martwimy! Lepiej sprawdzić wszystkie dostępne możliwości i znaleźć idealny, niż potem żałować, mieć wyrzuty sumienia, że wybrało się jakiś rupieć, o! Odpłyń, tylko nie za daleko ;-) Może przyśni Ci się nowe autko. asiek14: Co zrobić z obiadem? Zjeść małe porcje, bo mama będzie pewnie nalegać ;-) I ja zmykam spaćku, Tż zasypia właśnie z sunią w ramionach, lol, chyba muszę interweniować ![]() ![]()
#612 | ||||
Zakorzenienie
|
Dein dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze tak czy siak sie w niej spotkamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli nie zjedzenie z goscmi gwaarantowane? ![]() Asia ja z innej beczki teraz ![]() Powiedzi mi czy słyszałas o tym domu w Krk co straszy i teraz cos zrobili z tym...tylko nie wiem czy to restauracja czy co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A sałatka to pyszna musiała byc ![]() Milej niedzieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
Bry wszystkim śpiochom
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#614 |
Wtajemniczenie
|
oj Baby
![]() ![]() dzien dobry Laseczki ![]() niedawno wstalam, zjadlam sniadanie i chyba sobie poleniuchuje troche, a tak o 11 biore sie za cwiczonka ![]() milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Banalne, ale musiałam to napisać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja obudziłam się o 7 i wstałam z jakąś tam werwą do robienia "czegoś". Trochę pozmywałam, wstawiłam pranie, próbowałam doczyścić moje trampki itd. Niedawno zjadłam śniadanko i chyba sobie poczytam książkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wpadłam się przywitać
![]() Niedziela mija mi niezwykle sympatycznie i zaraz lecę do parku z bratem ![]() Mam nadzieje, że u Was też tak miło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i w końcu nie wiem jak z tym obiadem. zobaczę jak wyjdzie w praniu - jeszcze nie jadłam nawet śniadania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzis jestem jakas dziwna-niby próbuje sobie dobry humor zrobić, a z drugiej strony mam zły ![]() ![]() Ale i tak Wam zycze miłego dnia ![]()
![]() |
#619 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to również mój ulubiony zespół ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze znajdziesz te papiery w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj znów w środku nocy wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() a na dziś plan jechanie z TŻ-em do Katowic (dawno nie byłam wszakże ![]() ![]() udanej niedzieli ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie nic szczególnego, tyłka mi się z krzesła nawet nie chce ruszać ![]() No to miłej niedzieli dziewczyny, idę się dalej obijać z kąta w kąt .
![]() |
#621 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i właśnie - jaki to niezdrowy obiad będziecie mieli, że nie możesz się do niego przekonać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A papiery mam nadzieję, że znajdę, ale najpierw muszę faktycznie zacząć ich szukać... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kawy lub czegoś podobnego. Ja usypiam na siedząco... Masakra!
Idę gotować obiad może się rozbudzę... ![]()
#623 | ||||
Zakorzenienie
|
Milego cwiczenia
![]() ![]() ![]() A z tym kopiowaniem to wiesz...fajny pomysl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sniadanie juz zjedzone tak? Cytat:
![]() Moze wyciagniesz rodzicow na zakupy jeszcze? Ja chetnie dzis zrobie cos w tym kierunku ![]() Hah staraj sie staraj ![]() ![]() A co Ty malinko taka senna ostatnio chodzisz? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
Yerba oby papierzyska sie znalazly w koncu
![]() Asiek po 12, a Ty bez sniadania?? popraw sie!!! ![]() Tarantulku co to za zly humor ![]() ![]() ![]() Ewusia ja sie tam za bardzo nie wprawiam przy bracie ![]() ![]() fajnie, ze sie domowka udala ![]() ![]() Ewelka Ty to sie masz z tymi bracmi-wielbicielami ![]() ![]() ![]() Malinko <kawa> sialala pij ja do dna ![]() a ja sobie pocwiczylam z godzinke i 15 min, potem byl prysznic i balsamowanko ![]() ![]() ![]() edit: Baby dzieki za zaproszonko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#625 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a u mnie dziewczyny jest całkiem sympatycznie. czas się wolno toczy, powoli i spokojnie. typowo niedzielnie. zaraz lecę oglądać film na dvd z rodzicami, takie rodzinne popołudnie.. a od jutra zapowiada się tydzień pełną parą- dużo spotkań mam umówionych ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |||
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszem i wobec, ja juz po zakupach(kupilam swietna podkoszulke) i 2 przewodniki (po Meksyku i Nowej Anglii i Bostonie.Akurat byla promocja wiec udalo sie 2 w cenie 1).Potem poszlismy do PizzaHut i zjadlam 5 kawalkow pizzy ![]() ![]() teraz zalegamy z TZ na sofach,takie ''pol godzinki dla sloninki'' i zabieram sie za czytanie przewodnika ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#627 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie ze zakupy udane ![]() bezchmurne niebo a ja w domu siedzę, skandal ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Baby - bo ja jestem zwierze zimnolubne i ten upał mnie męczy...
niezapominajka - taak łatwo powiedzieć trudniej zrobić ![]() Ewusia - heh ![]() ![]() ![]()
#629 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tutaj nie chodzi o nieśmiałość, tylko raczej o rozmowy zaczynające się i kończące w wielu przypadkach ' co tam ? ' ? 'bla bla, a co u ciebie ? ' 'bla bla ' . Bo my już tyle o sobie wiemy, że nie wiemy o co pytać ![]() Cytat:
![]() a zająć się czymś muszę, kurczę bo zaraz jajko zniose ![]() Hihi, a jak ! ; D trza jakoś korzystać z życia, no nie ? ^^ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#630 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.