2008-08-14, 13:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Cytat:
Napisane przez myshia
c.d. fotek:
7. Misiek na szczycie
8. W kolejce do kolejki
9. Dzisiejszy tatuaż
10. Wanna pełna facetów czyli małpy w kąpieli 
|
super fotki, wakacje udane
Cytat:
Napisane przez dune321witaszek
Czesc dziewczyny -dolaczam do Was z moim synkiem Alexandrem - urodzonym 11 wrzesnia 2007

|
Hej witaj. Synkowie ( istnieje taka forma ) świetni. Też planowałam drugie dziecko, ale narazie moja królewna urzadza rozrywki i sie odechciało.
Jestem Jola (Joli) ( prawie najstarsza na wątku ) moja córka Agatka urodziła się 18 września. Waży ok 10 kg, jest nadal na piersi i ostatnio pokazuje humory, ryczy płacze i wystawia moją cierpliwość na próbę. Na szczęście czasem sypia w dzien i jest chwila spokoju.
teściowa jakies 2 miesiace temu zapowiedziała, że kupi, i czekam. Niedługo sama jakieś kupię, bo ileż mozna czekać 
Cytat:
Napisane przez pysiamn
hey
Właśnie stwierdziłam, ze już padam trochę poczytałam,,,jutro odpiszę
Dziś spędziłam milutko czas w milym i doborowym towarzystwie...zobaczcie same
Dobranoc cioteczki 
|
Super spędzony dzionek, chłopcy mają wiele wspólnego .... nawet gusty mam
Cytat:
Napisane przez eszeweria
dzień dobry - jesteście takie dla mnie łaskawe i zawsze miłe slowa... dziekuję...
wracam do dzieci bo słysze ze mąż juz ledwie daje sobie rade...może zajrzę później jak znajde jakąś chwilę... narazie nie mam czasu by was czytać i odnosic się do postów - przepraszam... ale obiecuję jak sytuacja u nas się kiedys unormuje to jeszcze bedzie mnie miały dość
|
Trzymaj się kochana. Dobrze, że zdrówko dopisuje. Oszczędzajcie się ( w miare możlwości, bo przy dwóch diabełkach to raczej niemożliwe) 
Cytat:
Napisane przez maatra
uwielbiam takie zyczliwe osoby...mozesz juz teraz przeciez zaczac ja oduczac szarpania,narazie robi to tylko w domu,wiec nie jest zle  bierz sie mamusiu do pracy 
|
Zresztą podobne przykłady masz na swoim podwórku.
No i popisałam. Zaś syrena się włączyła.
Olcia słodka , Majeczka taka delikatna .
Miłego dnia.
|
|
|