2019-04-13, 01:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Cytat:
Napisane przez butterfly20
jakie my jednomyślne
A ja leżę. Byłam u lekarza, kosmetyczki i w urzędzie, potem po dziewczyny i opadłam z sił, brzuch twardnieje, czuję się bardzo tak sobie...steryd do nosa dostałam, oby podziałał.
Dziewczyny poszły na noc do babci, było o dawna ustalone, a my mieliśmy pójść gdzieś na kolację...
tylko po co mam iść na kolację, skoro totalnie straciłam węch i smak przy tym katarze?  ( Lilly współczuję Twojemu mężowi
|
Super że steryd dali inhalacje jakieś robisz?
Cytat:
Napisane przez butterfly20
ty liczysz,że nie będzie Cię bolało po, a ja,że przed  Skoro już i tak musi boleć po, to chociaż takich nieprzyjemności wolę uniknąć wcześniej 
|
O to to. I tego nam życzę!
Cytat:
Napisane przez Misha_
|
Dokładnie..a już na pewno nie od braku obrazka..
Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090
No właśnie miałam pytać Was czy prasujecie ale bałam się że dostanę łatkę wyrodnej maDki[emoji1787]
Uprasuję raz żeby mieć czyste sumienie i na tym się kończy moja nadgorliwosc[emoji1] tak samo jak ostatnio się zastanawiałam czy ciuszki nowe prac raz czy dwa razy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
Ja kiedyś miałam faceta który ziemniaki potrafił obierać godzinę bo co chwilę chodził piwko dopijać i muzyczkę na jutubie zmieniać[emoji27]
|
Ja prasowalam raz. Tzn przykladalam Żelazko żeby wybić bakterie a nie dla idei wyprasowanego ubrania... I to zamierzam do czasu aż odpadnie pępek
Cytat:
Napisane przez Misha_
Eceea ale on musial byc taki przed ciaza juz i jak widac nawet twoje zle samopoczucie go nie motywuje... Przykre to jest... Ale wez sie zastanow co zrobisz po porodzie jak obibok sie rozsiadzie na kanapie a ty z pampersem miedzy nogami i oczami na zapalki bedziesz szorowala mieszkanie. Moze pogadaj z jego rodzicami ze sobie tego nie wyobrazasz ze on palcem nie kiwnie gdy ty juz nie masz sily. Moj tz swiety nie jest ale jakby mial salon pol dnia sprzatac to bym wyszla z siebie
|
Po porodzie wreczysz dziecko i wyjdziesz i będzie musiał się zająć. Łatwiej to zdelegowac niż skręcenie kolyski
Tzn mnie to dziwi bo póki ciąża nie jest zagrożona to gdybym miała się tak stresować że nie będzie obrazków albo kołyski to bym choćby i 5 dni po trochu ale sama sobie skręciła kolyske i bez Laski. Jak taki stres i nerwy że facet nie robi...
Cytat:
Napisane przez Eceea
W punkt. Jeśli będę miała syna to nauczę go sprzątać
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
Wiem, że dziecku niepotrzebne, ale wstawienie kołyski w istatniej chwili to też slabo dlamnie. Dobija mnie to nieprzygotowanie. Chcialabym po szpitalu wrócić do czystego mieszkania ;(
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
|
Tzn mnie to dziwi bo póki ciąża nie jest zagrożona to gdybym miała się tak stresować że nie będzie obrazków albo kołyski to bym choćby i 5 dni po trochu ale sama sobie skręciła kolyske i bez Laski. Jak taki stres i nerwy że facet nie robi...
Rozumiem cukrzyca i że się gorzej po wysiłku człowiek czuje ale też stres nie działa najlepiej na ciąże.
Bez sensu później na hormonach płakać że pierwsze zdjęcia są bez obrazków nad kołyska..
Wróciłam z imprezki. Nie rodze 
Wszyscy się śmiali że to mój babyshower... [emoji15] [emoji23]
Dobrej nocy!
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|