Benefit, mac, kat von d, colourpop + drogeria
NIEKATUALNE
1.
Paleta Makeup obsession Be in love with... - kupiona na początku 2019, używana sporadycznie
Paleta Eveline Burn - kupiona w 2018, największe wgłębienie jest w cieniu w prawym, górnym rogu (myślę, że niedługo będzie denko), widoczne wgłębienia w dwóch błyskach,
Paleta wet n wild rose in the air - kupiona w 2018, największe wgłębienie jest w beżu i w złotym odcieniu
Zdjęcie 2.
Rozświetlacz paese wonder glow - użyty dosłownie kilka razy, kupiony w na początku 2019
Mini bronzer hoola - użyty kilka razy, wgłębienie minimalne, kupiony w 2019, oddaję bez pędzelka, który był dołączony
rozświetlacz golden goddess - kupiony w 2017 lub 2018, mało używany
rozświetlacz w kroplach avon flashlight fx - kupiony pod koniec 2019, użyty dosłownie 2 razy
rozświetlacz avon magic mark w odcieniu starstruck - kupiony w połowie zeszłego roku, zużycie minimalne
Zdjęcie 3.
Szminka wet n wild w odcieniu red velvet - kupiona w 2018, zużyta ta część, która wystawała
Szminka kat von d w odcieniu vampira - kupiona w 2018, zużycie ok 0,5 cm
Pomadka nyx, edycja limitowana dla netflixa, w odcieniu Cabo - kupiona miesiąc temu, użyta raz
Szminka wet n wild w odcieniu in the flesh - kupiona w 2018, zużyta ta część, która wystawała, zakrętka wygląda tragicznie, ale sama szminka jest w porządku
Pomadka colourpop w odcieniu cashing out, kupiona pod koniec 2017, używana dosyć sporadycznie, więc z 3/4 jeszcze powinno być, praktycznie starły się z niej napisy, ale mogę podesłać potwierdzenie zakupu, jeśli ktoś obawia się podróbki
Zdjęcie 4.
Pomada kat von d w odcieniu dark brown, zużycie jak widać
Poza zdjęciami:
Pomadka mac w odcieniu morange - kupiona w maju, użyta dwa razy
Nie mam konkretnej listy, ale chętnie wymienię na palety cieni (zwłaszcza w ciepłych kolorach), naturalną pielęgnację, peelingi do twarzy, maseczki i naturalne mydła (najchętniej 4 szpaki)
Edytowane przez my_vampiree
Czas edycji: 2021-06-16 o 07:39
|