|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Chanel, Colourpop, Fenty, Inglot, resibo + drogeria
NIEKATUALNE
Zdjęcie 1 Podkład bell Just Free Skin w odcieniu 01 Light - kupiony rok temu w Hebe, zużycie ok 15-20% Stick z Avon - wykorzystanie ok 2 cm, kupiony w zeszłym roku Rozświetlacz w sticku z colourpop w odcieniu Star Brite - kupiony w listopadzie, użyty dwa razy Mogę porobić odsypki: Puder Coty airspun w odcieniu translucent - kupiony rok temu Zdjęcie 2: Pomadka Inglot 405 - kupiona rok temu, użyta ze trzy razy Cienie Bourjois w kolorach 11 i 12 - kupione rok temu, użyte tylko kilka razy Zdjęcie 3 Krem Resibo Glow - kupiony na początku roku, użyty dwa razy Maska całonocna Cliv z witaminą C - kupiona rok temu, zużycie ok 20% Zdjęcie 4 Paleta Inglot Make a Wish - kupiona w grudniu, użyta dwa razy Paletka revolution pro x nath - kupiona w 12.2019 - używwane były głównie cienie caramel i dream - w nich widać największe zużycie, ale nie jest ono generalnie duże. Wieczko paletki nie otwierało się do końca i pewnego pięknego dnia odgięłam je za mocno, co spowodowało pęknięcie jednej warstwy kartonu, ale generalnie wszystko się trzyma. Z zewnątrz paleta ma plamę po podkładzie (dokładniej to po gąbce). Część kosmetyków jest po dacie, ale wszystkie są dobre, były dobrze przechowywane (a są to kosmetyki, które głównie leżały). Zajrzę do każdego wątku, ale najchętniej wymienię za kolorówkę - cienie, pomadki, róże, bronzery ale też coś do włosów (olejki lub odżywki wygładzające i nawilżające) i chętnie świece (ale nie woski do kominków)
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2021-12-09 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel, Colourpop, Fenty, Inglot, resibo + drogeria
Dziękuję, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#4 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety nic nie znalazłam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem i maskę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Hmm, data produkcji 2017, trochę dawno. Co by Cię dokładnie za nie interesowało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, dziękuję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.