2008-09-04, 21:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mycie włosów odżywką
Cytat:
Napisane przez Narek
Buszuje właśnie na KWC i znalazłam kilka odżywek, które, jak na moje lekko zmęczone już oko, nadawałyby się do mycia. Może ktoś zweryfikuje moje propozycje?
Mrs. Potter's, Odżywka bez spłukiwania do włosów mieszanych- tłustych u nasady i suchych na końcach z ekstraktem z melisy i limonki-> klik!.
Pollena-Ewa, Zioła Polskie, Potrójna moc ziół, Odżywka do każdego rodzaju włosów-> klik!
Mrs. Potter's, Odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych z aloesem i białą herbatą-> klik!.
|
W zasadzie wszystkie wyglądają ok. Najbardziej podoba mi się druga- obawiam się trochę oleju makadamia i protein- ale myślę, że warto wypróbować- te składniki są końcem składu więc nie powinny obciążać. Co do pottersa- wolę ich balsamy- nie dość, że w większym opakowaniu to jeszcze składem lżejsze. [sama kupiłam dzisiaj tą 3cią ale w wersji ze spłukiwaniem]
Cytat:
Napisane przez wiolka1115
|
też można spróbować- ale ma trochę oblepiaczy i pochodną rycyny- jeśli ktoś ma suche włosy to powinna się sprawdzić- jeśli nie- może powodować szybsze przetłuszczanie [oczywiście jak zawsze najlepiej zweryfikować na sobie ]
from destruction of time
"Sacred Serenity" Death
|
|
|