Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mycie włosów odżywką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-04, 21:49   #217
Jolie2601
Zakorzenienie

Dot.: Mycie włosów odżywką

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Buszuje właśnie na KWC i znalazłam kilka odżywek, które, jak na moje lekko zmęczone już oko, nadawałyby się do mycia. Może ktoś zweryfikuje moje propozycje?

Mrs. Potter's, Odżywka bez spłukiwania do włosów mieszanych- tłustych u nasady i suchych na końcach z ekstraktem z melisy i limonki->klik!.
Pollena-Ewa, Zioła Polskie, Potrójna moc ziół, Odżywka do każdego rodzaju włosów->klik!
Mrs. Potter's, Odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych z aloesem i białą herbatą->klik!.
W zasadzie wszystkie wyglądają ok. Najbardziej podoba mi się druga- obawiam się trochę oleju makadamia i protein- ale myślę, że warto wypróbować- te składniki są końcem składu więc nie powinny obciążać. Co do pottersa- wolę ich balsamy- nie dość, że w większym opakowaniu to jeszcze składem lżejsze. [sama kupiłam dzisiaj tą 3cią ale w wersji ze spłukiwaniem]
Cytat:
Napisane przez wiolka1115 Pokaż wiadomość
też można spróbować- ale ma trochę oblepiaczy i pochodną rycyny- jeśli ktoś ma suche włosy to powinna się sprawdzić- jeśli nie- może powodować szybsze przetłuszczanie [oczywiście jak zawsze najlepiej zweryfikować na sobie]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując