2008-09-12, 19:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Cytat:
Napisane przez kropka241
dzis nie przyjda bo zamowili szybe mniejsza niz okno i czekaja na wieksza ale za to byl szef popatrzyl po balkonie i zapytal o ktorej brygada wczoraj wyszla. jak mu odpowiedzialam to zapytal co oni w takim razie robili 
|
kur*wa co za tumany potęgowiaste!!
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8972610]Teraz wróciłam od kuzynki, była kawka, klachy, spacer, plac zabaw. [/quote]
No nareszcie 
Cytat:
teraz dziecię spi, a ja musze okna myc. Rano wymyłam w sypialce, juz świeża firanka wisi. Na dziś jeszcze dwa, a jutro 4. nie cierpię myć okien, ale chyba im się to należy, ostatnio widziały szmatkę przed świętami wielkanocnymi. aż wstyd.
|
Wstyd to kraść 
Cytat:
Napisane przez barwa
A Patrilla wie za co  oczywiście za rozwiązłość Poli
|

Cytat:
Napisane przez iwka2002
No to wróciłam z zakupów i jestem w mega szoku jeśli chodzi o ceny ubranek dziecięcych   :eek :. POwariowali. Sweterek wełniany 49.90 i to nie jakis firmowy... z H&M jedynie, rajstopki 24.90,- o cenach butów już nie wspomnę...same wiecie. A seria z Hello kitty to już przerasta najzdrowszy rozsądek. / izuniak- widziałam te tuniczki "na żywo"- boskie!!!/ Nie powiem trochę kupiłam Weroni , bo mam bzika. Tylko co mają robić mamy , których nie stać na takie wydatki. Dlaczego ich dzieciaczki mają nosić rajstopki ze "sztucznej"  bawełny  i to za 8 zł.
|
Potwierdzam, z cenami poszaleli. Oglądałam wczoraj kombinezon dwuczęściowy dla Elis. Żadna rewelacja, taki sobie przeciętny kombinezonik. Kurtka 112 zł, spodnie 89 zł.
Cytat:
xantia- mam na jutro kawę pomarańczową , raczej nie przepadam za takimi wynalazkami, ale ta mi smakuje- właśnie ja testuję.
|
Oooo, no to potestujemy jutro razem . Ja mam aktualnie kawę czekoladową, parzę ją w expresie ciśnieniowym i jest nawet nawet.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8974115]...jesień nadchodzi wielkimi krokami...[/quote]
Za szybkimi zdecydowanie 
Cytat:
Napisane przez izuniak
U nas też tradycja - jak w domu myjemy okna to na drugi dzien leje i się robią pięęękne zacieki 
|
A to jest reguła międzynarodowa 
Cytat:
Barwa - odłóż to wszystko w ch.... ę. Robota nie zając, nie ucieknie
|
Popieram . lepiej się z nami poalkoholizuj 
Cytat:
oto co w poniedziałek "wyhaczyłam" za całe 11,20 zł
1 - płaszczyk George dla Emci
2 - bolerko Next dla Jaguli
3 - bluza Adidas dla mnie
|
Boskie!! 
Cytat:
Napisane przez iwka2002
A jeszcze dziewczynki jak znajdziecie chwilkę wrzućcie mi proszę ramowy grafik żywienia Waszych dzieci-o jakich porach i mniej więcej co /Zastanawiam się czy Weronka nie je za mało/.
|
6.00 - butla (kaszka ryzowa, wielozbożowa lub owsianka)
9.00 - 10.00 - ze 2 kanapeczki z wędlinką, serkiem lub 2 jajka lub 2 parówki,
12.00 - 13.00 - zupka, pierwsze danie (czasami na pierwsze danie jest drugie danie, ale to się gumką myszką wytrze )
14.30 - 15.00 - drugie danie
16.30 - 17.00 - podwieczorek, głównie kanapki lub obiad mamy 
18.30 - 19.00 - butla (kaszka manna)
W tak zwanym międzyczasie owoce w zasadzie bez ograniczeń i wszystkie jakie się nawiną no i picie też. Ostatnio dałam Elis Kinder Bueno na podwieczorek 
Cytat:
Napisane przez Madzia:))
Ja dzis miała troche czasu dla siebie, fryzjer zaliczny, solarka też troche zakupów al jutro wesele  to juz 4 w tym roku a za tydzien poprawka  balujemy ostro  no i jutro pierwszy raz Mati zostanie położony spać przez dziadków  ciekawe czy staną na wysokości zadania
Zmykam się dalje pięknić, póki mogę bo TZ na karate więc czas na zielone masecdzki na buzię MIŁEGO WEICZRKU KOCHANE 
|
WooooooooW!! Ale poszalałaś, rób się na bóstwo, rób . Nic mi tak nastroja nie poprawia jak fryzjer, kosmetyczka czy nawet maseczka na puszczolu
|