Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-17, 17:20   #2290
anadun
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry
dziś ostatni dzień lenienia się, jutro do gina, w piątek na usg a w sobotę ślub tyle emocji na raz.
Mój dzidziuś czasem pofika w brzuszku, ale ostatnio troszkę rzadziej. Już nie moge się doczekać jak go zobaczę
gorący masz tydzień, nie ma co, tyle emocji
już się nie mogę doczekać zdjęć ze ślubu

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Patrycja odwalilas kawal dobrej roboty bardzo fajna ta strona. Napewno wszystkim mamusiom sie przyda wiedza na temat jak cwiczyc i kiedy przestac.

Jesli chodzi o remont fajnie, ze idzie Wam to wszystko do przodu. Ja tez czekam az maz zawiesi mi karnisze i bede mogla powiesic w koncu jakies ladne firanki oraz zaslony. Narazie mam pustke w oknach.
ale sama będziesz je wieszać? mnie ostatnio koleżanka, a potem teściowa przestrzegały przed wieszaniem firanek, podobno takie wyciąganie rąk do góry nie jest wskazane, podobnie jak szybkie i dalekie sięganie po coś ręką. O ile teściowa może przesadzać, o tyle koleżanka jest po poronieniu i raczej ostrożna i oczytana niż zabobonna.

Cytat:
Napisane przez Kika83 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was ale w końcu się zdecydowałam, że miło będzie poczytać i dzielić się informacjami o naszym samopoczuciu, ja mam termin na 1 kwietnia 2009 r.
witaj Kika

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
No to ja wam teraz pokaze dziewczynki, ze wiem o czym mowie jak mowie o krowie w ciazy, no szzczupla to ja nigdy nie bylam, ale teraz to przytylam doslownie wszedzie i wygladam jak paczek, tylko mi nie mowcie ze przesadzam bo nie uwierze, podejrzewam ze bede miec na watku najwieksze boczki i najbardziej jak pingwin bede wygladac w ciazy.... ech zycie
Dodam jeszcze ze to bylo w trakcie 14 tygodnia.....
pięknie wyglądasz, ja tam nigdy nie byłam szczupła bardzo, teraz pewnie też nieźle przytyję, ale co tam, najważniejsze żeby dbać o siebie, strój, fryzurę itd, można być trochę większym i też pięknym

Cytat:
Napisane przez inka1980 Pokaż wiadomość
A ja tak przy okazji mam do Was wszystkich pytanie: wiem, że to moja kolejna schiza, ale jak to jest możliwe, że to już 13 tydz, brzuszek już mi się trochę zaokrągla, ale za to zupenie, po prostu kompletnie nie powiekszają mi się piersi? Ani odrobinę... Na początku mnie bolały, potem swędziały, ale nie powiększają się wcale
Inka chyba rzeczywiście masz za dużo czasu na myślenie lepiej się nie domagaj objawów, ja się martwiłam na początku ze nic się nie dzieje i czy na pewno jestem w ciąży, a teraz zgaga, mdłości itp. nie daja mi o tym zapomnieć ani na chwilę prawie

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
Jeszcze to haha ale sie usmialam, ty wiesz, ze nawet pomoglo na ten walek?
I te 4 piersi az sie szef pytal z czego sie smieje, musialam powiedziec, ze sie ciesze, ze w pracy jestem
i szef uwierzył?