2008-09-18, 23:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Napisane przez violisia
Rybulka widze ze jestesmy z tej samej miejscowosci  pozdrawiam  gdzie masz weselicho? 
|
Aaaaaa! Wreszcie ktoś z Rybnika Czemu wcześniej nie mówiłaś? Ślub w moim Kościele parafialnym w Rybniku Niedobczycach, a wesele w dzielnicy Wodzisławia- Jedłowniku (mój TŻ jest z Wodzisławia ), w "Contrze" (www.contra-przyjecia.pl).
Cytat:
Napisane przez neska22
(...)
jeśli chodzi o wybór sukienki to zdecydowanie z mamulą  Ona nalepiej do radzi i nie bedzie jej głupio powiedziec "dziecko tragicznie w tym wygladasz" Tatę też mogę wziąc ale jemu to wiadomo-wszytsko jedno będzie byle najszybciej ze sklepy wyjść 
|
Mój tata jeszcze niedawno wybierał mi sukienki w interecie, ale przestał, bo żadna wybrana przez niego mi sie nie podobała!  
san_g, mnie najbardziej podobaja się suknie nr 2 i 3 z tych, co pokazywałaś. Ta suknia, którą miałaś dzisiaj przymierzać spodobała mi sie dopiero, jak zobaczyłam ją na modelce .
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)
czujcie.. pojechalam na uczelnie bo mialam dowiesc zdjecia i inne takie bo trzeba bylo dostarczyc jak sie dostalo na studia.. no i pan do mnie (w dziekanacie) nazwisko.. a ja Jarosz.. a on ooo pani z numerkiem 1 a ja a oco chodzi.. a on no byla pani 1 na liscie, najwyzsza srednia, gratuluje, dostanie pani stypendiu... taka imponujaca srednia ze zapamietalem.. a ja wowww takie oczy super  ale sie ciesze  
|
Martuś, wow! Najlepsza średnia! Gratulacje Wyobrażam sobie, że musiałas się unosić nad ziemią z dumy 
Euphorio, trzymam kcuki za spokojną, od serca rozmowę z TŻem Nie pozwól nikomu nazywac się "nieudacznikiem"! 
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
(...)
Jak dobrze pójdzie to do waszego wątku dołącze.Jestem narzeczoną od 25 sierpnia,a ślub planujemy właśnie w 2009,pod koniec sierpnia początek września,jesteśmy w trakcie ustalania daty.Obawiam się,że się nie wyrobimy bo jeszcze nic nie mamy załatwionego.  Czas brać pupe w troki i załatwiać.Tylko mój tż (tak jak Kasi z PM 2010) uważa że mamy czas i zdążymy. 
|
Powodzenia! Obyś została panna młodą 2009 Jesli nie zależy Wam na sobocie, to myślę, że znajdziecie cos fajnego 
Cytat:
Napisane przez n.ik.a
(...)
a zapomniałabym przeziębienie cały czas trzyma i najgorsze jest to że cały weekend jestem w pracy  bozio jak ja to przeżyję z katarem i bólem głowy. u was jak zdrówko?
|
Zdrówka życzę! Ja na razie zdrowa jestem... 
Cytat:
Napisane przez motley
(...)
Podczytuje was dziewczyny od dłuższego czasu, mam nadzieję, że uda mi się też zostać PM 2009 
|
Witaj Trzymam kciuki 
san_g, gratuluję zakupu sukni! Ubieraj się w nią i pstrykaj zdjęcia!
|
|
|