|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
dziewczyny mam okazje kupic suknie-jutro przymiarka.suknia classa model zeszloroczny c-400,w stanie idealnym,wyczyszczona,bez skaz, w super cenie-nowa w salonie 2200zl dzis dzwonilam
.co o niej myslicie-w sumie przymiarka do niczego mnie nie zobowiazuje...ale chcialam tez was zapytac o zdanie mojej Mamuśce sie podoba bardzo, a mamy podobny gust-teściowa ubralaby mnie w bufiasta beze:P a ja szukalam czegos skromnego ale nie przesadnie.czekam na komentarze!!drugie zdjecie sukni ktora mi sie podobala ale nie mam mozliwosci jej przymiezyc wiec odpadla-ale mi sie tez podoba ![]() trzecie mojej niegdys wymarzonej:P jednej z wielu.... czwarte takiej ktora tez mi sie podoba ze wzgledu na swoja skromnosc...ale nie z mojego rejonu niestety,a moze stety komis_slubny_img2.jpgkomis_slubny_img1.jpg 14816.jpg426701862.jpg to ta suknia na zdjeciach w salon http://www.classa.com.pl/p/kol2007/k...7&alt=C-400ie: |
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, wiedzialam ze bedzie fajnie [/quote] Cytat:
![]() dzisiaj sie zbytnio nie poudzielam bo normalnie jestem padnieta zlapal mnie jakis dol i wogole beznadziejne samopoczucie....milego wieczorku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
mi tez cos szwankowalo ale juz sie wyswietla
czekam na jakies opinie
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dodatkowo z siostrą ( świadkową ) i mój tatuś będzie też
|
|
|
#2497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak będe miala jakies fotki to wrzuce ![]() san_g podoba mi się ta suknia, jeśli byłaby w super stanie i pasowalaby na ciebie to bym brała, tylko pytanie: ile za nią chcą? bo to dość istotna kwestia ![]() co do tego z kim na przymiarki to ewidentnie mama zajmuje 1 miejsce ale ja z moją teściową też bym się iść nie bała Tż'ta siostra też byłaby ok bo ma serio oko do tego jak ubrania leża na człowieku i wogóle no i mój tata - on chyba tego nie odpusci uwielbia wszelakie balowe kreacje, ślube suknie też, także może się zdarzyć tak, że wybiore się też z nim
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- poza tym jest z salonu a nie jakas tam szyta na wzor wiec dopracowana i dopasowana.Moja Mamcia bedzie jutro ze mna na przymiarce bardzo sie ciesze bo wiem,ze ona dobrze bedzie potrafila mi doradzic-poza tym bede mierzyc u niej w domu bo u nas napewno by mnie moj Tż zobaczyl a nie wolno:P:Pa u mnie sprawdza sie zasada-ze jak cos jest idealnie dopasowane i mi sie podoba to powinnam brac bez namyslu-suknia jest na moj wzrost,moj rozmiar...zobacze jutro ![]() i musze sie pochwalic-sprzedalam dzisiaj moj komplet wypoczynkowy z duzego pokoju bo byl poprostu za duzy,teraz zainwestujemy w naroznik co nam da o wiele wiecej miejsca i znow bede miala nowe meble do salonu![]() musze cos na dniach wybrac bo narazie od pt zostaniemy z gola podloga:P
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki... na pewno się przyda
|
|
#2500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a matka tego dziecka to tragedia.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oj mam nadzieje ze jakos sie tak zdazy ze bedziesz miala jednak wiecej wolnego. .(zmienisz prace )Cytat:
![]() czujcie.. pojechalam na uczelnie bo mialam dowiesc zdjecia i inne takie bo trzeba bylo dostarczyc jak sie dostalo na studia.. no i pan do mnie (w dziekanacie) nazwisko.. a ja Jarosz.. a on ooo pani z numerkiem 1 a ja a oco chodzi.. a on no byla pani 1 na liscie, najwyzsza srednia, gratuluje, dostanie pani stypendiu... taka imponujaca srednia ze zapamietalem.. a ja wowww takie oczy super ale sie ciesze![]()
|
|
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sredniej gratuluje-mialam przez okres studiow (lic.) caly czas stypendium i pieniadze sie przydaly
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
strippi martucha84 zielony_motylek san g Witajcie![]() Mi bardzo podobają się takie sukienki , ale to tylko tak wstępnie |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyyny, wy to macie jakies konkretne modele na oku i kroje, jakie wam sie podobaja, ja jak jade przez miasto to podoba mi sie ta, ta ta i ta
![]() heh, na pewno nie bede mogla sie zdecydowac ![]() san_g bardzo ładna suknia Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-18 o 10:42 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady forum |
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WITAJ Wiesz jakie kroje to się okaże jak przymierzy się sukienkę , bo nie zawsze to co się podoba pasuje , więc się nie martw |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
dzieki,zobaczymy czy bedzie dobrze lezec,bo jak juz wiadomo to co sie podoba nie koniecznie dobrze na nas lezy.moja znajoma szyla suknie-u "jakiejs tam krawcowej" i byla zawiedziona z wyniku tego co dostala.a zaplacila 1500zl.dolozyc kilka stow i ma sie nowa kiecke z salonu a za ta kase z 2-giej reki jak nowa...kazdy ma swoj rozum i gust...
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
san g jak będziesz mierzyc porób fotki my Ci też doradzimy
|
|
|
|
#2507 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj bede musiala sie na nia zdecydowac lub nie-dziewczyna z nia przyjedzie do mojego domu z pobliskiego miasta-w sumie to przyjedzie do mojej Mamy zeby mnie Tż nie podgladal
przymiarka i decyzja zapadnie.w sumie chcialam suknie z salonu lub szyta w dobrej pracowani sukien ale jak sie taka okazja trafia to glupota nie skorzystac-zata cene i z tej firmy (bo szukalam sukni z classy).tylko tez mnie tak zastanawia rok przed slubem sie decydowac na suknie...niby mam rozmiar 38 od lat ale wybieram sie na silownie od pazdziernika i moge troche zrzucic....no nic zobacze,co bedzie to bedzie milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz bedziesz miala suknie to bedziesz uwazac by nie przytyc lub schudnac za bardzo
aaaa, no to trzymam kciuki. Po co przepłacać. Jak będzie super leżeć Ale fotki możesz zorbić i się nam pochwalić jak kupisz, a jak nie to tez pokazac dlaczego
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja dziś znowu w pracy, ale niestety dzis nie będzie tak luźno jak wczoraj, bo przyjezdza manager na kontrole i bedzie nas sprawdzal, jak sobie radzimy .Śnił mi się dziś ślub, oczywiście jak na sen przystało zupełnie nie udany . Zapomnieliśmy z TZ kupić obraczek i nie rozwiezlizmy zaproszeń. Nieźle się w nocy przestraszyłam, dopiero po chwili, wróciło racjonalne myslenie, nie, nie to jescze rok
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Nie było troszkę i nie jestem wstanie nadrobić wszystkich zaległości ale obiecuje postaram się. Zacznę najpierw od : Mam orkiestrę Druga sprawa:: Miałam zacząć polować na suknię z przyjaciółką, ale ona jest w Irlandi. Miała przyjechać na dłużej ale niestety nie uda jej się tego zrobić w tym roku. I nie wiem z kim miałabym się wybrać , ale chciałam żeby tylko ona ją widziała , poza tym jest moją świadkową. Myślałam jeszcze nad mamą ale ona ma zupełnie inny gust niż ja i ciężko będzie jej mi doradzić. Teściowa odpada nawet o niej nie myślałam , ona jest starej daty i stwierdzenie że dziewczyna powinna mieć suknię która dosłownie WSZYSTKO zakrywa jakoś mnie nie przekonuje. Już nie wiem , a chciałabym już zacząć chodzić i mierzyć. Tak bardzo się nie mogłam tego doczekać
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
Kasiaher ja na polowanie na suknie ide na poczatek sama, aby kolezanki nie widzialy jak grymasze
Dopiero jak wybiore kilka modeli to zabiore przyjaciolke. Mam z tym maly problem, bo przejrzalam kilkanascie stron z sukniami i podobaly mi sie 4, a zadna nie byla w kolorze jaki chce Moze kolekcja 2009 bedzie lepsza.No i mam juz fotografa!! Jeszcze zostal mi DJ. Zastanawiam sie czy kamerzysta jest potrzebny - skoro bedzie fotograf na slubie, weselu i poprawinach. Co sadzicie? |
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta druga podoba mi się bardzo trzecia bardzo bardzo czwarta- powiedzmy, że ok niestety najmniej podoba mi się pierwsza. Ale prawdopodobnie jest to spowodowane tym,że jest biała a bardzo mało białych sukni mi się podoba. Ale z tych, które wymieniłaś ta podoba mi się najmniej. Zwłaszcza, że cena 2200zł tez nie jest jakąś mega okazją bo dużo sukni nowych ładnych tyle kosztuje. Ja oglądałam suknie m.in. w salonie SARAH. Tam większość sukni kosztuje tak 2200-2400zł Edit- Doczytała, że nowa w salonie kosztuje 2200zł
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
neutrinetta jeśli chcecie film na pamiątkę to kamerzyta wskazany, jesli niekoniecznie to obejdzie się bez nbiego.
My chcieliśmy kamerzystę tylko na kościół - ale cena kościół a wszytsko razem różniła się tylko o 200 zł więć wzieliśmy całość. |
|
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
poza tym zalezy tez na jakie biuro trafisz. nasze ma najwyższe stawki u innych ludzie pracuja nawet za połowe naszej ceny a ze mieszkanie i życie nie jest tu drogie to spokojnie mozna sobie duzo kasy odłozyc![]() Cytat:
![]() Martus no to ja baaardzo ci gratuluje tez miałam stypendium na studiach i wiem jakie to miłe uczucie![]() P.S. a my z siostrą TZ jestesmy dalej na przyjaznych stosunkach, z czego bardzo se ciesze i niech juz tak pozostanie, bo po co kłótnie
|
||
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis i jutro mam wolne jupiii
hihi
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
My też zastanawialiśmy się nad kamerzystą i zrezygnowaliśmy. I tak wiemy, ąże nikt nie ogląda filmu, ani my nie będziemy oglądać, ani nikt inny. A amatorską kamerkę na pewno ktoś z rodziny będzie miał.
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Emilia211 narazie nie martwie sie na zapas, mam nadzieje, ze dam rade ![]() ja tez w pracy jestem
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zalatuje czasem a biel jest biela.kazdy zreszta ma swoje zdanie na temat koloru.ale napewno bezy odpadaja,jakies bufiaste,falbaniaste,odpu stowe tez:P:P:P a szukam w miare stonowanej,skromnej z klasa i ta mysle taka jest.do tego nie rzucajace sie w oczy dodatki i bede zadowolona jak zrobie zdjecia to wstawie ale nie wiem czy bede miala aparat...
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
o której przyjedzie ta babeczka?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

.co o niej myslicie-w sumie przymiarka do niczego mnie nie zobowiazuje...ale chcialam tez was zapytac o zdanie

ale mu dałam za to hehe
ale tak serio to sie bardzo docieramy i ostatnio mu powiedziałam, ze mam nadzieje,ze do slubu sie dotrzemy. dlatego bardzo sie ciesze ze razem zamieszkalismy bo wiele sie o sobie nauczyslimy, poznalismy sie lepiej i mam nadzieje, ze w koncu sie dotrzemy bo coraz lepiej nam to wychodzi
zlapal mnie jakis dol i wogole beznadziejne samopoczucie....milego wieczorku
jestem w szoku bo w Polsce po dokonaniu wszytskich opłat za chiny byśmy tyle nie odłozyli. tym bardziej sie ciesze, ze postawnowiłam wyjechac ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Zgadzam się z Magdą, że niektóre matki sa gorsze od dzieciaków...
ja se siedze na kompie a siostra tzta mi przynosi gazety - masz poczytaj se i stoi nade mna 

Witajcie