Panny Młode 2009 cz. V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 20:04   #2491
san_g
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

dziewczyny mam okazje kupic suknie-jutro przymiarka.suknia classa model zeszloroczny c-400,w stanie idealnym,wyczyszczona,bez skaz, w super cenie-nowa w salonie 2200zl dzis dzwonilam.co o niej myslicie-w sumie przymiarka do niczego mnie nie zobowiazuje...ale chcialam tez was zapytac o zdanie mojej Mamuśce sie podoba bardzo, a mamy podobny gust-teściowa ubralaby mnie w bufiasta beze:P a ja szukalam czegos skromnego ale nie przesadnie.czekam na komentarze!!
drugie zdjecie sukni ktora mi sie podobala ale nie mam mozliwosci jej przymiezyc wiec odpadla-ale mi sie tez podoba
trzecie mojej niegdys wymarzonej:P jednej z wielu....
czwarte takiej ktora tez mi sie podoba ze wzgledu na swoja skromnosc...ale nie z mojego rejonu niestety,a moze stety

komis_slubny_img2.jpgkomis_slubny_img1.jpg

14816.jpg426701862.jpg

to ta suknia na zdjeciach w salon http://www.classa.com.pl/p/kol2007/k...7&alt=C-400ie:

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:09   #2492
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
dziewczyny mam okazje kupic suknie-jutro przymiarka.suknia classa model zeszloroczny c-400,w stanie idealnym,wyczyszczona,bez skaz, w super cenie-nowa w salonie 2200zl dzis dzwonilam.co o niej myslicie-w sumie przymiarka do niczego mnie nie zobowiazuje...ale chcialam tez was zapytac o zdanie mojej Mamuśce sie podoba bardzo, a mamy podobny gust-teściowa ubralaby mnie w bufiasta beze:P a ja szukalam czegos skromnego ale nie przesadnie.czekam na komentarze!!
drugie zdjecie sukni ktora mi sie podobala ale nie mam mozliwosci jej przymiezyc wiec odpadla-ale mi sie tez podoba
czwarte takiej ktora tez mi sie podoba ze wzgledu na swoja skromnosc...ale nie z mojego rejonu niestety,a moze stetyZałącznik 1750319

Załącznik 1750320

Załącznik 1750321

Załącznik 1750322
niestety nie wyświetlają mi się zdjęcia wiec nie pomogę ;/
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:11   #2493
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
twin--maid

sas, fajnie, że grupka na zajęciach taka mała. Łatwiej będzie się Wam czegokolwiek nauczyć. Powodzenia!
[quote=martucha84;9038947

super, wiedzialam ze bedzie fajnie

[/quote]

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kochana po wspólnym zamieszkaniu dopiero sie widzi jaka jest ta druga osoba ostatnio mi TZ powiedziala, ze mnie do konca nie znal, ze dopiero teraz widzi jaka jestem ale mu dałam za to hehe ale tak serio to sie bardzo docieramy i ostatnio mu powiedziałam, ze mam nadzieje,ze do slubu sie dotrzemy. dlatego bardzo sie ciesze ze razem zamieszkalismy bo wiele sie o sobie nauczyslimy, poznalismy sie lepiej i mam nadzieje, ze w koncu sie dotrzemy bo coraz lepiej nam to wychodzi
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

świetne,że ci sie podoba oby tak dalej
dzieki dziewczyny
dzisiaj sie zbytnio nie poudzielam bo normalnie jestem padnieta zlapal mnie jakis dol i wogole beznadziejne samopoczucie....milego wieczorku
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:14   #2494
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
niestety nie wyświetlają mi się zdjęcia wiec nie pomogę ;/
mi tez cos szwankowalo ale juz sie wyswietla czekam na jakies opinie

Stary 2008-09-17, 20:33   #2495
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
witam

wczoraj jak juz wróciłam ze sklepu to TZ napisał smska ze bedzie za godzine (czyli na 17.30) wiec zajęlam sie obiadkiem a potem wieczór spędzilam z TZ ogladając mecz (przy którym i tak zasnełam) i zajadając lody .

dzis za to ma miec jakies nadgodziny wiec przewiduje, z enawet do 21 bedzie pracował no nic, na szczęscie TZ siostra wraca o 18 to nie bedzie mi sie nudzilo

a wiecie wczoraj z TZ liczylismy ile juz tu zarobilismy i tak: TZ pracował w sumie 2 miesiące ja tylko miesiąc (bo najpierw czekałam 3 tyg na prace, potem tydzien wolnego i tak wyszło) i odliczając od tego mieszkanie i inne wydatki na czystko wyszlo nam , ze przez ten krótki okres czasu odłozylismy juz 14 tys zł jestem w szoku bo w Polsce po dokonaniu wszytskich opłat za chiny byśmy tyle nie odłozyli. tym bardziej sie ciesze, ze postawnowiłam wyjechac cos czuje, ze ten samochod w tym roku jest realny i to za gotówkę a nie na kredyt jak by to muisało byc w Polsce
wow to musicie dobrze zarabiać w tej Holandii...myslalam ze tam są nizsze stawki niz w Irlandii.A tak z ciekawosci spytam: ile wynosi srednia pensja /miesiac?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:55   #2496
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
a ja dzis nic nie robie straszna nudę dziś mam, a na codzien tez dokumenty robię, podpisuje umowy i takie tam. No i z klientami rozmawiam.

A nieoficjalnie to na wizazu przesiaduje
hehe :d no ja tez czasami siedze...ale slabo mi chodzi...bardziej to na naszej klasie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć Miłe Koleżanki. Powiedzcie mi z kim najlepiej wybierać sukienkę? Przyszla tesciowa , czy mama
z mamą i dodatkowo z siostrą ( świadkową ) i mój tatuś będzie też
Stary 2008-09-17, 21:00   #2497
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
co do samochodów, ciagle wydaje mi się ze najlepiej poszukac w poslce uzywanych, w komisach na aukcjach.
pomija się oplaty celne itp. A jak się sprowadzi to... ech. no jakoś nieufnie patrzę na sprowadzanie
My z TŻ'tem mamy sprowadzone auto i nienazekamy jak będe miala jakies fotki to wrzuce

san_g podoba mi się ta suknia, jeśli byłaby w super stanie i pasowalaby na ciebie to bym brała, tylko pytanie: ile za nią chcą? bo to dość istotna kwestia

co do tego z kim na przymiarki to ewidentnie mama zajmuje 1 miejsce ale ja z moją teściową też bym się iść nie bała Tż'ta siostra też byłaby ok bo ma serio oko do tego jak ubrania leża na człowieku i wogóle no i mój tata - on chyba tego nie odpusci uwielbia wszelakie balowe kreacje, ślube suknie też, także może się zdarzyć tak, że wybiore się też z nim
Stary 2008-09-17, 21:11   #2498
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
san_g podoba mi się ta suknia, jeśli byłaby w super stanie i pasowalaby na ciebie to bym brała, tylko pytanie: ile za nią chcą? bo to dość istotna kwestia
no wlasnie jest w genialnie niskiej cenie bo kobitka chce jej sie pozbyc-wisi jej w szafie a ona za nia grosza nie dala to tez chce odzyskac 1/4 ceny,z dodatkami- poza tym jest z salonu a nie jakas tam szyta na wzor wiec dopracowana i dopasowana.

Moja Mamcia bedzie jutro ze mna na przymiarce bardzo sie ciesze bo wiem,ze ona dobrze bedzie potrafila mi doradzic-poza tym bede mierzyc u niej w domu bo u nas napewno by mnie moj Tż zobaczyl a nie wolno:P:P
a u mnie sprawdza sie zasada-ze jak cos jest idealnie dopasowane i mi sie podoba to powinnam brac bez namyslu-suknia jest na moj wzrost,moj rozmiar...zobacze jutro

i musze sie pochwalic-sprzedalam dzisiaj moj komplet wypoczynkowy z duzego pokoju bo byl poprostu za duzy,teraz zainwestujemy w naroznik co nam da o wiele wiecej miejsca i znow bede miala nowe meble do salonu musze cos na dniach wybrac bo narazie od pt zostaniemy z gola podloga:P

Stary 2008-09-17, 21:19   #2499
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
twin--maid, witaj w naszym gronie i życzę powodzenia w załatwianiu wszystkich niezbędnych spraw

Dzięki... na pewno się przyda
Stary 2008-09-17, 22:00   #2500
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Martuś, jak tylko pomalujemy ściany, przesyłam Ci nasz adres i czekam na piekny dekor na ścianie

Martucha, sytuacja w przedszkolu . Zgadzam się z Magdą, że niektóre matki sa gorsze od dzieciaków...
trzymam cie za slowo...
a matka tego dziecka to tragedia..

Cytat:
co do obrączek, to ja zainspirowana przez dziewczyny bede miała z wygrawerowanym zdaniem rozcietym na pół (pół ja, pół TZ) pokazalam to kiedys mojemu TZ i bardzo mu sie to podobalo. bo widac, ze dopiero razem stanowimy jednosc (jedno zdanie ) tylko jeszcze tekstu nie wybralismy dokładnie bo przeciez kiedy i za kogo wychodze za mąz to wiemy co nie??
Cytat:
Tak samo myślę
tez tak mysle

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nie rozumiem jak w ogóle można się wtrącać gdy ta sprawa jej wcale nie dotyczy powinna się w ogóle nie odzywać. Widać dla niej takie zachowanie dziecka jest rzeczą normalną, ja większości rodziców nie rozumiem, pozwalają na wszystko a potem płaczą, że z dzieckiem sobie rady dać nie mogą, no żal serce ściska!
U nas jest jeden chłopiec, ma niespełna 4 lata, niesamowity łobuz, bije dzieci, wyrywa im zabawki, nie słucha nas wcale, jedyne co na niego działa to to jak się do niego podjedzie i chwyci za rękę, tylko wtedy jest w stanie posłuchać którejś z nas. Matka nie nauczyła go chyba żadnych zasad, wszystko ma na zawołanie, on chce to i to dostaje, wszystko na temat. Kiedyś przyszła i się żaliła, bo powiedział jej, że na śniadanie w przedszkolu może zabrać tylko 1 bułkę z talerza, na więcej pani nie pozwala. Prawda jest taka, że to dziecko nie potrafi się niczym dzielić, wszystko zagrabił by do siebie, zabierał kilka bułek na swój talerzyk, chociaż nie zdążył zjeść pierwszej, oczywiście wszystkie leżały nieruszone do końca śniadania, w ogóle ich nie jadł. No więc go przypilnowałyśmy, żeby zabierał następną dopiero jak zje tę pierwszą.
Ale już najlepszy jest w tym jak się go za złe zachowanie za karę sadza na krzesełku- u nas mówi się, że dostaje mandat i wtedy musi przemyśleć co zrobił złego. Dziś go posadziłam bo pomimo moich upomnień by nie bił dzieci, po raz kolejny trzepnął starszego od siebie czym doprowadził go do płaczu. Posadziłam go na to krzesło i mówię, że posiedzi tu bo był niegrzeczny, bił dzieci bla, bla, bla. Za jakąś chwilę podchodzę do niego i pytam czy wie co zrobił źle, a on kiwa głową, że nie powtarzam więc powód jego kary i pytam raz jeszcze czy teraz wie, on znów kiwa , że nie, normalnie usiąść się i płakać. Oj mamy z nim urwanie głowy.
Sorki za mój wywód, ale jakoś tam mnie naszło
czytajac to mialam wrazenie ze mowisz o moich dzieciach.. moja grupe dostalam poo lasce ktora przestala pracowac w lutym.. i ja je dostalm w maju - ten czas byly to z jedna to z 2 pania.. i przestaly sie kogokolwiek sluchac sa niedoopanowania, nisluchaja sie, przeszkadzaja, tylko nieliczni wiedza co zrobili zle (mamy takie same metody jak wy) owszem to sa fajne dzieci madre, ale niektore to poprostu nie wiem co z nimi robia rodzice - nie raz slyszlama teksty od taty najwiekszego lobuza ze to moj problem, a nie jego... albo ze ona z nim rozmawia ale on jej nieslucha.. to jak ma cholera sluchac mnie... na szczescie mam pomoc na grupie ktora jest konsekwentna wiec niealcze sama..

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale mnie wkurzyl moj tesciu wlasnie ;/ Przed chwila wlaczylam sobie telewizor bo chcialam film poogladac. A on wszedl do pokoju i mi przelaczyl bo chce wiadomosci regionalne ogladac ;/ i zas se nie poogladam ;/ do tego jeszcze tak podglosnil ten telewizor ze zaraz leb mi peknie (a musze siedziec w tym pokoju bo tylko tu mamy neta ;/), w ogole juz sie nie moge doczekac az wreszcie dorobimy sie swojego mieszkanka i bedziemy miec wszystko tylko dla siebie, bo normalnie mnie juz wszystko wkurza ja se siedze na kompie a siostra tzta mi przynosi gazety - masz poczytaj se i stoi nade mna a ja nie mam zamiaru niczego teraz czytac heheh

mam tego swiadomosc kochana Ale w najblizszych dniach maja przyjac 2 nowe dziewczyny, wiec moze nie bedzie tak zle nie bede juz najmlodsza stazem Ale to nie zmienia faktu ze jest nas na recepcji 4 (bedzie 5, bo jedna dziewczyna odchodzi a 2 nowe przyjma) a w jeden dzien musza pracowac 3 takze jak 1 dzien bede miala wolny przez swieta to wszystko.
kurde dlatego ja uwazam ze najlepiej mieszkac samemu bez rodzicow moga byc super itd.. ale jednak to jest tlok...

oj mam nadzieje ze jakos sie tak zdazy ze bedziesz miala jednak wiecej wolnego. .(zmienisz prace )

Cytat:
czwarte takiej ktora tez mi sie podoba ze wzgledu na swoja skromnosc...ale nie z mojego rejonu niestety,a moze stety

Załącznik 1750319Załącznik 1750320

Załącznik 1750321Załącznik 1750322

to ta suknia na zdjeciach w salon http://www.classa.com.pl/p/kol2007/k...7&alt=C-400ie:
owszem fotki sie niewyswietlaja akle jak na nie sie kliknie i zaloguje to je widac... i powiem ze ladna, spokojna, klasyczna.. a classe polecam swietny zaklad swietne sukienki moja iwonka miala tam szyta bardzo fajne wykonanie.. radze przymiezyc i zobaczyc a jak bedziesz czula takie wow.. (bedziesz wiedziala oco chodzi bo ja jak zalozylam swoja wymarzna to wiedzialam ze to ta) to ja wezniesz

czujcie.. pojechalam na uczelnie bo mialam dowiesc zdjecia i inne takie bo trzeba bylo dostarczyc jak sie dostalo na studia.. no i pan do mnie (w dziekanacie) nazwisko.. a ja Jarosz.. a on ooo pani z numerkiem 1 a ja a oco chodzi.. a on no byla pani 1 na liscie, najwyzsza srednia, gratuluje, dostanie pani stypendiu... taka imponujaca srednia ze zapamietalem.. a ja wowww takie oczy super ale sie ciesze
Stary 2008-09-17, 22:48   #2501
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
owszem fotki sie niewyswietlaja akle jak na nie sie kliknie i zaloguje to je widac... i powiem ze ladna, spokojna, klasyczna.. a classe polecam swietny zaklad swietne sukienki moja iwonka miala tam szyta bardzo fajne wykonanie.. radze przymiezyc i zobaczyc a jak bedziesz czula takie wow.. (bedziesz wiedziala oco chodzi bo ja jak zalozylam swoja wymarzna to wiedzialam ze to ta) to ja wezniesz

czujcie.. pojechalam na uczelnie bo mialam dowiesc zdjecia i inne takie bo trzeba bylo dostarczyc jak sie dostalo na studia.. no i pan do mnie (w dziekanacie) nazwisko.. a ja Jarosz.. a on ooo pani z numerkiem 1 a ja a oco chodzi.. a on no byla pani 1 na liscie, najwyzsza srednia, gratuluje, dostanie pani stypendiu... taka imponujaca srednia ze zapamietalem.. a ja wowww takie oczy super ale sie ciesze
wlasnie dlatego podoba mi sie classa-za jakosc i klasyke w krojach.jak nie bedzie wow bede szukac dalej

a sredniej gratuluje-mialam przez okres studiow (lic.) caly czas stypendium i pieniadze sie przydaly

Stary 2008-09-17, 22:54   #2502
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

strippi martucha84 zielony_motylek

san g

Witajcie

Mi bardzo podobają się takie sukienki, ale to tylko tak wstępnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sincerity_2008__3220__b.jpg (58,2 KB, 39 załadowań)

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:04   #2503
agus87
Zakorzenienie

kurcze dziewczyyny, wy to macie jakies konkretne modele na oku i kroje, jakie wam sie podobaja, ja jak jade przez miasto to podoba mi sie ta, ta ta i ta
heh, na pewno nie bede mogla sie zdecydowac

san_g

bardzo ładna suknia

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-09-18 o 10:42 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady forum
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:10   #2504
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyyny, wy to macie jakies konkretne modele na oku i kroje, jakie wam sie podobaja, ja jak jade przez miasto to podoba mi sie ta, ta ta i ta
heh, na pewno nie bede mogla sie zdecydowac

WITAJ
Wiesz jakie kroje to się okaże jak przymierzy się sukienkę, bo nie zawsze to co się podoba pasuje, więc się nie martw

Stary 2008-09-17, 23:22   #2505
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
san_g bardzo ładna suknia
dzieki,zobaczymy czy bedzie dobrze lezec,bo jak juz wiadomo to co sie podoba nie koniecznie dobrze na nas lezy.moja znajoma szyla suknie-u "jakiejs tam krawcowej" i byla zawiedziona z wyniku tego co dostala.a zaplacila 1500zl.dolozyc kilka stow i ma sie nowa kiecke z salonu a za ta kase z 2-giej reki jak nowa...kazdy ma swoj rozum i gust...

Stary 2008-09-18, 09:24   #2506
kliwia
Zakorzenienie

san g jak będziesz mierzyc porób fotki my Ci też doradzimy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 09:34   #2507
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
san g jak będziesz mierzyc porób fotki my Ci też doradzimy
dzisiaj bede musiala sie na nia zdecydowac lub nie-dziewczyna z nia przyjedzie do mojego domu z pobliskiego miasta-w sumie to przyjedzie do mojej Mamy zeby mnie Tż nie podgladal przymiarka i decyzja zapadnie.
w sumie chcialam suknie z salonu lub szyta w dobrej pracowani sukien ale jak sie taka okazja trafia to glupota nie skorzystac-zata cene i z tej firmy (bo szukalam sukni z classy).tylko tez mnie tak zastanawia rok przed slubem sie decydowac na suknie...niby mam rozmiar 38 od lat ale wybieram sie na silownie od pazdziernika i moge troche zrzucic....no nic zobacze,co bedzie to bedzie milego dnia dziewczyny

Stary 2008-09-18, 09:38   #2508
kliwia
Zakorzenienie

jak juz bedziesz miala suknie to bedziesz uwazac by nie przytyc lub schudnac za bardzo
aaaa, no to trzymam kciuki. Po co przepłacać. Jak będzie super leżeć
Ale fotki możesz zorbić i się nam pochwalić jak kupisz, a jak nie to tez pokazac dlaczego
Stary 2008-09-18, 09:39   #2509
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Hej.
Ja dziś znowu w pracy, ale niestety dzis nie będzie tak luźno jak wczoraj, bo przyjezdza manager na kontrole i bedzie nas sprawdzal, jak sobie radzimy.

Śnił mi się dziś ślub, oczywiście jak na sen przystało zupełnie nie udany. Zapomnieliśmy z TZ kupić obraczek i nie rozwiezlizmy zaproszeń. Nieźle się w nocy przestraszyłam, dopiero po chwili, wróciło racjonalne myslenie, nie, nie to jescze rok

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 09:57   #2510
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Hej.
Ja dziś znowu w pracy, ale niestety dzis nie będzie tak luźno jak wczoraj, bo przyjezdza manager na kontrole i bedzie nas sprawdzal, jak sobie radzimy.

Śnił mi się dziś ślub, oczywiście jak na sen przystało zupełnie nie udany. Zapomnieliśmy z TZ kupić obraczek i nie rozwiezlizmy zaproszeń. Nieźle się w nocy przestraszyłam, dopiero po chwili, wróciło racjonalne myslenie, nie, nie to jescze rok

witajhehe ,ale sen

Stary 2008-09-18, 10:09   #2511
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam
Nie było troszkę i nie jestem wstanie nadrobić wszystkich zaległości ale obiecuje postaram się.

Zacznę najpierw od :

Mam orkiestrę jestem zadowolona . Po 9- ciu miesiącach szukania wreszcie znalazłam. Podobają mi się a mój Misio jest wybredny, i właśnie tylko przez niego miałam z tym problem.

Druga sprawa::
Miałam zacząć polować na suknię z przyjaciółką, ale ona jest w Irlandi. Miała przyjechać na dłużej ale niestety nie uda jej się tego zrobić w tym roku. I nie wiem z kim miałabym się wybrać , ale chciałam żeby tylko ona ją widziała , poza tym jest moją świadkową. Myślałam jeszcze nad mamą ale ona ma zupełnie inny gust niż ja i ciężko będzie jej mi doradzić. Teściowa odpada nawet o niej nie myślałam , ona jest starej daty i stwierdzenie że dziewczyna powinna mieć suknię która dosłownie WSZYSTKO zakrywa jakoś mnie nie przekonuje. Już nie wiem , a chciałabym już zacząć chodzić i mierzyć. Tak bardzo się nie mogłam tego doczekać
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 10:27   #2512
neutrinetta
Raczkowanie

Kasiaher ja na polowanie na suknie ide na poczatek sama, aby kolezanki nie widzialy jak grymasze Dopiero jak wybiore kilka modeli to zabiore przyjaciolke. Mam z tym maly problem, bo przejrzalam kilkanascie stron z sukniami i podobaly mi sie 4, a zadna nie byla w kolorze jaki chce Moze kolekcja 2009 bedzie lepsza.

No i mam juz fotografa!! Jeszcze zostal mi DJ. Zastanawiam sie czy kamerzysta jest potrzebny - skoro bedzie fotograf na slubie, weselu i poprawinach. Co sadzicie?
neutrinetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 10:40   #2513
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

Załącznik 1750319Załącznik 1750320

Załącznik 1750321Załącznik 1750322

To ja się wypowiem:
ta druga podoba mi się bardzo
trzecia bardzo bardzo
czwarta- powiedzmy, że ok
niestety najmniej podoba mi się pierwsza. Ale prawdopodobnie jest to spowodowane tym,że jest biała a bardzo mało białych sukni mi się podoba. Ale z tych, które wymieniłaś ta podoba mi się najmniej. Zwłaszcza, że cena 2200zł tez nie jest jakąś mega okazją bo dużo sukni nowych ładnych tyle kosztuje.
Ja oglądałam suknie m.in. w salonie SARAH. Tam większość sukni kosztuje tak 2200-2400zł

Edit- Doczytała, że nowa w salonie kosztuje 2200zł
Stary 2008-09-18, 10:43   #2514
kliwia
Zakorzenienie

neutrinetta jeśli chcecie film na pamiątkę to kamerzyta wskazany, jesli niekoniecznie to obejdzie się bez nbiego.

My chcieliśmy kamerzystę tylko na kościół - ale cena kościół a wszytsko razem różniła się tylko o 200 zł więć wzieliśmy całość.
Stary 2008-09-18, 10:52   #2515
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wow to musicie dobrze zarabiać w tej Holandii...myslalam ze tam są nizsze stawki niz w Irlandii.A tak z ciekawosci spytam: ile wynosi srednia pensja /miesiac?
wiesz my tu dostajemy co tydzien wypłate tak ok 350euro (na osobe) ale od poniedziałku do piatku. czesto tez zdaza sie nam pracowac w soboty (TZ przez 2 miesiące praktycznie codziennie tam pracował) a wtedy jest płatne 125% wiec tez wiecej. tak licząc od samego pon do piatku tak przez 4 tygodnie to ok 5 tys zł na głowe jest. no ale tak jak piosałam i ja i TZ pracowalismy dodatkowo w soboty jeszcze wiec uzbieralo sie tego wiecej poza tym zalezy tez na jakie biuro trafisz. nasze ma najwyższe stawki u innych ludzie pracuja nawet za połowe naszej ceny a ze mieszkanie i życie nie jest tu drogie to spokojnie mozna sobie duzo kasy odłozyc
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kurde dlatego ja uwazam ze najlepiej mieszkac samemu bez rodzicow moga byc super itd.. ale jednak to jest tlok...

tez jestem zdania ze lepiej mieszkac samemu a nie z rodzicami nawet jak sie ma z nimi super kontakt

Martus no to ja baaardzo ci gratuluje tez miałam stypendium na studiach i wiem jakie to miłe uczucie

P.S. a my z siostrą TZ jestesmy dalej na przyjaznych stosunkach, z czego bardzo se ciesze i niech juz tak pozostanie, bo po co kłótnie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 10:56   #2516
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

a ja dzis i jutro mam wolne jupiii hihi
Stary 2008-09-18, 11:17   #2517
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez neutrinetta Pokaż wiadomość
No i mam juz fotografa!! Jeszcze zostal mi DJ. Zastanawiam sie czy kamerzysta jest potrzebny - skoro bedzie fotograf na slubie, weselu i poprawinach. Co sadzicie?
My też zastanawialiśmy się nad kamerzystą i zrezygnowaliśmy. I tak wiemy, ąże nikt nie ogląda filmu, ani my nie będziemy oglądać, ani nikt inny. A amatorską kamerkę na pewno ktoś z rodziny będzie miał.
Stary 2008-09-18, 11:20   #2518
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

Emilia211 narazie nie martwie sie na zapas, mam nadzieje, ze dam rade

ja tez w pracy jestem
Stary 2008-09-18, 11:49   #2519
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
To ja się wypowiem:
ta druga podoba mi się bardzo
trzecia bardzo bardzo
czwarta- powiedzmy, że ok
niestety najmniej podoba mi się pierwsza. Ale prawdopodobnie jest to spowodowane tym,że jest biała a bardzo mało białych sukni mi się podoba. Ale z tych, które wymieniłaś ta podoba mi się najmniej. Zwłaszcza, że cena 2200zł tez nie jest jakąś mega okazją bo dużo sukni nowych ładnych tyle kosztuje.
Ja oglądałam suknie m.in. w salonie SARAH. Tam większość sukni kosztuje tak 2200-2400zł

Edit- Doczytała, że nowa w salonie kosztuje 2200zł
tak w salonie bez dodatkow kosztuje 2200zl a ta 1/4 ceny.moja "tesciowa" sadzi ze jak uzywana to juz bedzie nie taka jak trzeba.a naprawde to ona wyglada jakby dopiero z wieszaka w salonie sukni slubnych ja zdjeli-ale przegadaj tutaj do rozumu komus kto ma inne zdanie:P dzieki za wypowiedz.ja wlasnie szukam bialej sukni bo takie najbardziej mi sie podobaja-zawsze czysta biel byla dla mnie najladniejsza.niektore ecru to juz mi na kapuczino zalatuje czasem a biel jest biela.kazdy zreszta ma swoje zdanie na temat koloru.ale napewno bezy odpadaja,jakies bufiaste,falbaniaste,odpu stowe tez:P:P:P a szukam w miare stonowanej,skromnej z klasa i ta mysle taka jest.do tego nie rzucajace sie w oczy dodatki i bede zadowolona jak zrobie zdjecia to wstawie ale nie wiem czy bede miala aparat...

Stary 2008-09-18, 11:59   #2520
kliwia
Zakorzenienie

o której przyjedzie ta babeczka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości