Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak ochoty na seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-04, 16:16   #181
HOFaSQe
Przyczajenie

Dot.: Brak ochoty na seks

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
ale sobie wytłumaczenie znalazł to NAPEWNO nie chodzi o Twoją oziębłość, gdyby Cię naprawdę kochał, to by czekał i szukał rozwiązania rozmawiając z Tobą, starając się.. współczuję Ci takiego egzamplarza
Hej kolezanko, ja Ci cos napisze, jestem facetem 20 letnim mam kobiete ktora ma 21 lat jestesmy ze soba pol roku, i mam ten sam problem co facet''YOUdith'' moja partnerka od jakiegos czasu okolo 3 miesiecy nie chce sie ze mna kochac bylismy 2 miesiace za granica tam przez miesiac było cudownie, pozniej doszły do tego stresy bo praca, nowe miejsce itp. zrozumialem ze moze nie czuje sie dobrze w nowym otoczeniu i przeczekalem praktycznie miesiac bez seksu a wczesniej jak sie poznalismy kochalismy sie jak przysłowiowe kroliczki praktycznie codzienie przez 3 miesiace, a teraz .. toeraz to jej sie w ogole nie chce.. staram sie dla niej jak najlpeij wszystko jest wporzadku w dzien rozmawiamy nawet o seksie obiecuje mi ze sie to zmieni ze miala taki okres i obiecuje mi zawsze ze to zrobimy zazwyczaj wieczrem bo w dzien jest zabiegana.. jak juz przychodzi wieczor to wszystko odwleka , ze boli ja brzuch , ze jest zmeczona calym dniem , ze nie ma ochoty , ze poszła byc spac najchetniej, zawsze musze ja namaiwac az czuje sie głupio, a ona mi odmawia pytam sie czy cos ze mna nie tak czy juz ja ją nie pociagam to srogo zaprzecza.. mimo to nie ma ochoty sie ze mna kochac.,,. te obietnice mnie przerastaja i czasami nie wytrzymuje i wybucham i wychodze w****iony.. nie wiem co z tym zrobic jestem dla niej az powiedziałbym za dorby bo robie praktycznie wszystko co zechce, staje na głowie by było jej jak najlepiej... i by było nam jak najlepiej a ona nawet nie chce sie juz ze mna kochac pomimo tego ze obiecuje ze to sie zmieni a ja nie w ogole nie widze zmian...co z tym zrobic hm...
HOFaSQe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując