Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różności-częste dokładki-H&M,Esprit,Reserved,House
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-11, 14:02   #1
palau
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Różności-częste dokładki-H&M,Esprit,Reserved,Hou se

Nieaktualne

MEGA DOKŁADKA 28-03 - opis na czerwono w postach na stronie 1

Zrobiłam wiosenny porządek w szafie i nazbierało sie sporo ciuszków...Są one głównie w rozmiarach XS/S i S/M...bo moja figura oscylowała z biegiem czasu miedzy tymi rozmiarami...sukcesywnie bede dodawała zdjęcia bo ciuszków nazbierał się niezły stosik...większość z nich oddam bez wybrzydzania ale są też i takie sztuki które z wielkim bólem oddaje z uwagi że rozmiar już nie ten i wówczas bede starała się wymienić na coś co mi da tyle samo radości z posiadanianie oglądałam ich dobrze dlatego zainteresowanym bede dodawała szczegóły i rozmiary-uprzedzam że przy opisie na stronie 1 aby kolejnym ewentualnym zainteresowanym nie dublować postów...to na tyle..miłego oglądania

Witam dziewczyny,zrobiłam lekki porządek w szafie(ale to nie wszystko)ciuszki dosłownie wysypują mi się z szafy-sukcesywnie bede je wam przedstawiała...musze dokładnie rpzemyśleć które bedą a których nie bede nosiła.Dlatego od razu uprzedzam-bedę wybredna-choc rozważę każdą propozycję wiec piszcie..wymienie jedynie na rzeczy które bede nosiła lub na kosmetyki.

-bluzeczka House r.S choc dość małe S,więc stawiam na XS/S z materiału ala delikatna "frotka"

-Koszula ORSAY-2 razy założona r.S

-sukienka troll rozmiar S małe M
-bluzeczka czekoladowa (mam gdzieś do niej spódniczkę) rozmiar S/M
-nowa-nieudany prezent-raz na chwilkę przymierzona koszulka big star różowa S
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  house.jpg
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  51,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  orsey.jpg
Wyświetleń: 40
Rozmiar:  56,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć