2008-11-06, 19:07
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Atmospgere, Terranova, Miss Evie, Tommy Jeans-Nowe lub raz ubrane
Witam wszystkie wizażanki. Jest mój pierwszy wątek z ubraniami więc proszę o wyrozumiałość. Jak na moim wątku kosmetycznym obowiązują te same zasady:
1)Ja piszę u Ciebie, ty piszesz u mnie
2)Pierwsza wysyła osoba z mniejszą liczbą przekupek lub z przekupką negatywną
3)Ubrania wysyłam urpane i wyprasowane (w miarę możliwośc bo futerka nie będe prasowac 
Mini Whishlista
1)Wszelakie tuniki (w każdym wzorze i kolorze)
2)Ciekawe bluzeczki
3)Podkłady, tusze, pudry sypkie
4)Co mi wpadnie w oko 
Legenda:
czerwony-dokładka
szary-wymienione
zielony-rezerwacja
Dzisiaj tylko mała część rzeczy, ale na jutro przygotuję solidną dokładkę 
No więc zaczynamy :
UBRANIA:
1)Krótkie spodenki TOMMY JEANS rozmiar z metki to 0 czyli jakieś XS. Są w stanie db+
2)Bluzeczka plisowana ATMOSPEHRE w kolorze śliwskowym, u góry z koronką. Rozmiar z metki 38. Metka się troszeczkę urywa, ale bluzka jest w stanie cel Materiał jest gnieciony. Założyłam ją tylko raz.
3)Sztuczne futerko JASHMEI NOWE bez metek. Rozmiar to xl, ale moim zdaneim mniejsze. Z przodu zapinane na klamerkę. (łatwo nie oddam)
4)Śliczna bluzka z falbankami w kolorze cukierkowego różu MISS EVIELeciutko zaciągnięta na piersi po prawej stronie, ale jest to mało widoczne. Rozmia z metki to 14yrs. Moim zdaniem M. Stan Cel-
5.Prześliczna czerwona bluzka na jedno ramię BE SHIRT. Nie podano rozmiaru, ale wydaje mi się, że to XS. Ubrana i uprana tylko raz. Nie brakuje żadnego dżeta. Stan cel
6.Nowa bluzka z metką TERRANOVA. Cena z metki 32,90. Wygląda na dwuwarstowoą. Biała z napisem "Everyone Needs Music". Rozmiar S. Stan cel+ (za coś super)
7.Nowa bez metek bluzka firmy TERRANOVA w kolorze zielono-niebieskim. Z przodu filoetowa gwiazdka.Z tyłu napis "look the people Listen the sound Enjoy the music be funky" Raz uprana ręcznie. Stan cel+
8.Różowa blzuka z białym kołnierzykiem. Rozmiar z metki to 36/38. Z tyłu biały napis na dole "Muchacha". Ubrana zaledwie dwa razy. Stan 5/4.
WAŻNE :
Proszę, abyście nie pisały linkami tylko konkretnie co Was interesuje.
Edytowane przez ShineStar
Czas edycji: 2008-11-06 o 19:50
Powód: Mały błąd
|
|
|