Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 08:13   #2246
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ja odpowiedź na powyższe pytanie znam doskonale- nie chcę, i to bardzo nie chcę. I im jestem starsza, tym bardziej nie chcę.
Możemy sobie podać ręce - równiez im jestem starsza, tym bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
a jak ktos nie chce dzieci to jest postrzegany jako dziwadlo jakies czesto? macie takie wrazenie?
Macie. I nie przejmujecie się. Jakiś czas temu koleżanka wyraziła święte oburzenie, kiedy jej napisałam w mailu, że przyszła klientka z takim przezabawnym małym pieskiem, na co koleżanka "no tak, a dzieckiem to ty się nigdy nie zachwycasz!". Ze juz pomine fakt, że była równie obrażona, ze nie domagam się aktualnych fotek jej latorośli....

(Wszystkie moje znajome posiadajace dzieci, po usłyszeniu tej historii stwierdziły, że byłyby co najmniej zaniepokojone, gdybym nagle i znienacka - i nie to, ze ja, w ogóle ktokolwiek - zaczął wyrażać chęć oglądania i otrzymywania mailem fotografii ich dzieci)

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Oszukujesz. Widziałam Cię - Ty nie masz warstwy tłuszczowej. Jestem grubsza od Ciebie.
Znaczy, że się dobrze maskuję a swoje wiem - ja jestem leniwiec, nie chce mi się ćwiczyć, pracę mam siedzącą a zjeść lubię. I wiem dobrze, gdzie to widać

Poza tym, nie wiem, kto tu oszukuje Ty jesteś ode mnie grubsza chyba tylko w ilości komórek mózgowych

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Może Lancome Fatale albo Hypnose? Tylko, że one głównie bardzo wydłużają i rozdzielają, natomiast pogrubiają delikatnie - w sensie widać pogrubienie, ale nie jest spektakularne. Natomiast wydłużenie w Fatale jest maksymalne.
Na mnie Lancome Hypnose daje bardzo delikatny, naturalny efekt - ale też dużo chyba zależy na jakie rzęsy się go nakłada - czy są z natury długie i gęste czy wprost przeciwnie....