Scent Bar VI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 19:16   #2221
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

Mendosita- ja tam na samochodach sie w ogole nie znam, ciesze sie ze zapalil przy mrozku, ale myslisz ze to nie byl chwilowy zryw i ze juz wiecej nie bedzie sie buntowal z zapalaniem?
Będzie się buntował, bo to już nieraz się zdarzało, jak temperatura niska Zresztą to starawy diesel, więc nie ma takiej opcji, żeby zapalał jak tralala

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość

Ja sobie od kilku tygodni próbuję odpowiedzieć na pytanie czy ja (jednak, w końcu) też chcę? Czy coś sie zmieniło?
Ja odpowiedź na powyższe pytanie znam doskonale- nie chcę, i to bardzo nie chcę. I im jestem starsza, tym bardziej nie chcę.
Ostatnio byłam u koleżanki- młodej mamy. Moja własna mama pytając mnie o wrażenia z wizyty zapytała, czy coś się we mnie odezwało na widok maluszka. Moja odpowiedź: "yyyyyyyy... Nie żartuj".
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 19:38   #2222
agnyska81
Zakorzenienie

Mi się na widok maluszków też nie bardzo odzywa Jedyne maluchy, które lubię naprawdę, to te, które mam w rodzinie i z tego tytułu znam bliżej. Przekrój od siedmiolatka do półrocznej dziewczynki, czwórka, fajne wszystkie
Ostatnio coraz bardziej mam ciśnienie wewnętrzne w tym temacie. A już zwłaszcza od czasu fałszywego alarmu, kiedy to na serio przekonana byłam, że jestem w ciąży.
Tymczasem ze względu na leczenie muszę się wstrzymać i szlag mnie trafia, bo teraz byłby idealny czas na to, bo i warunki sprzyjające i ochota i wydaje mi się, że swego rodzaju gotowość. Wizytę u lekarza mam w styczniu i przy tej okazji wypytam ją jak ona widzi moje leczenie (a raczej prawdopodobnie przerwanie tego leczenia) i ciążę. Do tego czasu chyba jednak jajo zniosę

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 21:18   #2223
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Będzie się buntował, bo to już nieraz się zdarzało, jak temperatura niska Zresztą to starawy diesel, więc nie ma takiej opcji, żeby zapalał jak tralala

Ja odpowiedź na powyższe pytanie znam doskonale- nie chcę, i to bardzo nie chcę. I im jestem starsza, tym bardziej nie chcę.
Ostatnio byłam u koleżanki- młodej mamy. Moja własna mama pytając mnie o wrażenia z wizyty zapytała, czy coś się we mnie odezwało na widok maluszka. Moja odpowiedź: "yyyyyyyy... Nie żartuj".
haha moja najblizsza przyjaciolka jest taka sama- ostatnio wyslalam jej jednego z tych smiesznych maili z fotografiami maluchow a ona na to- a to co czarny humor???

a wiecie co swoja droga nie sadzicie ze to jest irytujace w naszym spoleczenstwie jak wszyscy oczekuja pewnych schematow? np ze jak sie juz osiagnelo pewnien wiek to trzeba koniecznie za maz wyjsc, a jak sie juz wyszlo za maz to trzeba zaraz najlepiej dzieci miec? a jak ktos nie chce dzieci to jest postrzegany jako dziwadlo jakies czesto? macie takie wrazenie?
jeszcze taka anegdotka- niezamezna dziewczyna sie skarzyla ze na wszystkich weselach napadaly ja stare ciotki i wytykaly palcami "ty bedziesz nastepna!", przestaly dopiero gdy dziewczyna zaczela to samo robic ciotkom...na pogrzebach

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość

I więcej bąbelków, i pragnienie większe można ugasić... Będę tak sobie powtarzać.

Nić, chyba czas zabrać się za jakąś pracę...
Anka- tej samej dziewczyny facet ( na szczescie byly) na jej skargi ze czuje sie grubo powiedzial- "nie martw sie niedlugo przyjdzie Greenpeace i obejmie cie programem ochrony wielorybow czy innych waleni"...dopoki Twoj tz ci tak nie mowi nie masz sie co martwic

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-18 o 21:28
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:08   #2224
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Ano nie było mnie. Ale już jestem. Cieszysz się? Wiem, że tak.
No ba!

Cytat:
To jeszcze trochę Cię pokusimy tatuażami i kolczykami... Aż do skutku, aż zaprezentujesz nam tutaj swoje wytatuowane i przebite miejsca.
A czy to się będzie nadawało do upublicznienia?

Cytat:
Choć to prawda, że ważniejsze jest w Twoim przypadku rzucenie palenia. Ale wiesz, że jak się przebije jęzor, to przez ok. 2 tyg. (ekhem...) palić nie można? Zawsze to jakiś sposób na rzucenie.
Ale, tak po zastanowieniu - to jest metoda

Cytat:
Co do diety - nie wypowiadam się, bo nigdy się nie odchudzałam. Wręcz przeciwnie, ostatnio stosuję "dietę" odwrotną - czyli stołuję się w McDonaldach i KFC. No muszę się trochę podtuczyć.
Szczęściara

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Gryksiu ja mam tatuaż na łopatce i jeden kolczyk extra na :P burzliwa młodość moja ale nie żałuje
A kolczyk extra na :P to kolczyk na ?

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy mnie się wydaje, czy Poczta coś wolniej działa? Dziewczyny na zlocie też coś o tym mówiły...
Czekam od środy na próbaska od Noli, a to raptem jakieś 70km Btw - nie wiem, czy mój też dotarł

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
właśnie kupiłam TO.

Zdradzisz, w jakich celach?

Cytat:
ja tez zazdraszczam ale nie sama talia czlowiek zyje... wiem ze bym duzo schudla jakbym odstawila moja codzienna dawke slodyczy o 16 (zawsze dostaje glodu weglowodanowego) i pozne kolacyjki z ukochanym....ale wtedy zycie by tez sporo uroku stracilo. wiec wole siebie taka jaka jestem niz mialabym chodzic skrzywiona, odmawiac sobie wszystkiego i na czekolade tylko spogladac....jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
natomiast prawda- zawsze zazdraszczam osobom co to naturalnie maja taka przemiane materii ze moga na kilogramy pochlaniac i im od tego gram tluszczyku nie urosnie nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, oj nie ma
Ja odstawiłem wieczorne jedzenie, słodycze, obiad o połowę mniejszy - tylko śniadanie normalne. A efekty są mizerne

Czas podjąć bardziej zdecydowane środki

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:13
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:12   #2225
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Czekam od środy na próbaska od Noli, a to raptem jakieś 70km Btw - nie wiem, czy mój też dotarł
No nie żartuj, że nie dotarł
Ale ja od Ciebie też nic nie mam...
Stary 2008-11-18, 22:13   #2226
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odstawiłem wieczorne jedzenie, słodycze, obiad o połowę mniejszy - tylko śniadanie normalne. A efekty są mizerne

Czas podjąć bardziej zdecydowane środki

to na pewno znaczy ze jestes idealem chodzacym i nie masz z czego chudnac chyba nie chcesz zeby ci sie masa miesniow zredukowala co?
Stary 2008-11-18, 22:13   #2227
ivanna
Zakorzenienie

Gryksiu tak na języku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 22:14   #2228
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Anka- tej samej dziewczyny facet ( na szczescie byly) na jej skargi ze czuje sie grubo powiedzial- "nie martw sie niedlugo przyjdzie Greenpeace i obejmie cie programem ochrony wielorybow czy innych waleni"...dopoki Twoj tz ci tak nie mowi nie masz sie co martwic
O Boze ideal faceta Szczery do bolu a tak naprawde, to szybko bym sie z takim pozegnala

Jeju jak ja sie zle czuje A dostalam dzis lek z kofeina i ciezko widze te noc...
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:16   #2229
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
No nie żartuj, że nie dotarł
Ale ja od Ciebie też nic nie mam...
Mam nadzieję, że to faktycznie "zastój" jakiś

---

A słyszeliście, że od 2009 PP ma podnieść ceny usług?
Stary 2008-11-18, 22:19   #2230
princeska69
BAN stały

Cytat:
Znow?
Stary 2008-11-18, 22:19   #2231
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
O Boze ideal faceta Szczery do bolu a tak naprawde, to szybko bym sie z takim pozegnala

Jeju jak ja sie zle czuje A dostalam dzis lek z kofeina i ciezko widze te noc...
rozkoszniaczek, co nie? kiedys do innej dziewczyny na srodku ulicy wrzasnal "a ty ci sie tak wyperfumowalas myslisz ze jakis facet na to poleci" - po prostu czysta przyjemnosc z takimi miec do czynienia...

hmmm a moj wlasny mnie po raz kolejny zaskoczyl tym swoim wechem psa mysliwskiego- ledwo przy mnie stanal od razu wywachal nowy zapach

Princesko a co Ciebie tez zaraza dopadla?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 22:20   #2232
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że to faktycznie "zastój" jakiś
Wysyłałam w tym samym czasie próbasa do Agii13, też nie dostałam sygnału, że coś ode mnie dotarło, napisałam do niej PW, ciekawe...
Na zastój przedświąteczny to tak jakby za wcześnie trochę, nie?

---
Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj pierwszy śnieg (albo przynajmniej coś śniegopodobnego ) padał

Edytowane przez Nola_
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:21
Nola_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:22   #2233
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Na konwent w klimatach wampirycznych w sam raz. Planuję strój z "Underworld". Tyle, że nie wytrzymam czterech dni w moim skóropodobnym gorsecie, bo mi się biust ledwo w nim mieści...
Świetny zakup! Gratuluję
Na wszelki wypadek wrzuciłam sobie jedną z aukcji do obserwowanych, żeby móc się poprzyglądać innym modelom.

Cytat:
I co ciekawe - szyją w takich dość przyzwoitych rozmiarach.
Normalnie trudno jest kupić 20 cali. Za to 40 czy 50 spoko majonez. Nie wiem, czy gorset na 50 cali w talii to jest taki najlepszy pomysł...
Nie całkiem łapię się, jak stosować tę rozmiarówkę Czy ta ilość cali jest przed zastosowaniem gorsetu, czy po?
Scarlett O'Hara mi się przypomina jak nic

Sab, masz już opracowane połączenie do W-wy?
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:25   #2234
gryx82
BAN stały

Cytat:
to na pewno znaczy ze jestes idealem chodzacym i nie masz z czego chudnac chyba nie chcesz zeby ci sie masa miesniow zredukowala co?
Chciałbym, żeby to było prawdą Powtarzam sobie, że jeśli uda mi się schudnąć, wówczas uwierzę, że "mogę wszystko"...

Ale i tak to było miłe

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Jakiś lek p/bólowy na receptę? Trzymaj się
Stary 2008-11-18, 22:36   #2235
princeska69
BAN stały

Cytat:
rozkoszniaczek, co nie? kiedys do innej dziewczyny na srodku ulicy wrzasnal "a ty ci sie tak wyperfumowalas myslisz ze jakis facet na to poleci" - po prostu czysta przyjemnosc z takimi miec do czynienia...

hmmm a moj wlasny mnie po raz kolejny zaskoczyl tym swoim wechem psa mysliwskiego- ledwo przy mnie stanal od razu wywachal nowy zapach

Princesko a co Ciebie tez zaraza dopadla?
Ja uwielbiam z takimi gadac Ale oni szybko rezygnuja, chyba jestem czasem gorsza Pamietam gdy kiedys moj klasowy kolega pojechal po dziewczynie za jej rozmiar stanika, a ja bardzo niewybrednie, przy kolegach po jego meskosci, nie odezwal sie do nikogo az do konca dnia. O ile dla ludzi staram sie byc ok, to takich zartow, czy to z jednej czy drugiej strony nie znosze. Na mnie nie dzialaja, ale wiem, ze sa osoby, na tyle zakompleksione, ze takie gadki moga je zdolowac jeszcze mocniej.

Wiesz co, ja mam moj slaby coroczny okres w zyciu, ktory od dwoch tygodni sie nasilal, a dzis doszlo do jednej z gorszych rzeczy. Mam torbiel pajeczynowki, tylko ze przy tym wystepuja u mnie drgawki, zawsze po tym jak zemdleje. Dzis niestety "odlecialam" na historii, a dgrawki sie pojawialy potem ponag godzine. To strasznie mnie wycienczylo Gdy mama zestresowana odebrala mnie ze szkoly, pojechalysmy do lekarza, zrobili mi tez ekg serca, okazalo sie, ze cos tam jest bardzo nie tak, mam skierowanie do kardiologa i troche sie boje.
Jednak, najbardziej jestem zla, ze te problemy z sercem opisywalam wielu lekarzom, a oni kazali mi badac tarczyce, albo mowili, ze nic sie nie dzieje. Od wielu miesiecy dopiero dzis mi uwierzyli, jak juz doszlo do tego, ze gdy doszlam do szkoly od autobusu i weszlam na pierwsze pietro, to serce tak mi walilo, ze TZ slyszal je w calym szkolnym wrzasku i stojac kawalek ode mnie.
Do tego nikt nie jest w stanie okreslc co jest przyczyna tych drgawek. Poczatkowo, ponad poltora roku truli mnie lekami na padaczke, potem bylo gorzej, zmienilam lekarzy, ale uznali, ze mam nerwice, a potem juz nikt nie zwracal na to uwagi. Drgawki pojawiaja sie gdy sie zdenewuje, ale sa tez po kazdej utracie przytomnosci, a jak dla mnie to nerwy tutaj przyczyna nie sa. Niby sie przyzyczailam, ale to, ze dzis, ktos uwierzyl, ze to serce bolalo mnie od tylu miesiecy naprawde, wkurzylo mnie okropnie juz moglam wiedziec co mi jest...

Cytat:

Jakiś lek p/bólowy na receptę? Trzymaj się

Nie, to lek podnoszacy cisnienie, bo jak dojechalam do lekarza, to zastanawial sie czemu zyje jeszcze Nawet nie zapamietalam jakie mialam wtedy, ale czulam sie jak wrak czloweka.
Dziekuje Gryxiu

Edytowane przez princeska69
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:39
Stary 2008-11-18, 23:37   #2236
miss natasha
Zadomowienie

dobra, mam dylemat

jako, że mój TŻ od pewnego czasu ukrywał przede mną pieniądze we własnej marynarce i nie wytrzymał do moich imienin - mam za zadanie wymyślić sobie prezent za pewną kwotę
na pierwszy rzut postanowiłam wybrać jakąś górnopółkową maskarę, potem będę myśleć dalej.

i tak - ma robić efekt tzw "teatralnych" rzęs, brońboże nie sklejać i nie wysychać po mięsiącu!

jakieś pomysły?

princesko - współczuję serdecznie

glamourous - przepraszam, że tak wprost, ale...kobieto zrób ten test, proszę! bo od kiedy wspomniałaś o swoich nadziejach to się zastanawiam, co z tego wyszło
no chyba, że wolisz o tym nie rozmawiać, to nie ma problemu

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Edytowane przez miss natasha
Czas edycji: 2008-11-18 o 23:39
miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:43   #2237
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
jak to nie byla najciensza talia w 5 powiatach moze to 16 bylo...whatever...
Też nie pamietam, ale podobnie jak Tobie wydaje mi się, ze 18.

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Zazdraszczam talii Ja to jestem taki młody (?) prosiak ubrany w ludzkie fatałaszki. Peszek. No ale jak rusza się tyle co nic, a tu jeszcze takie fajne stronki podają...
W tam prosiak. Po pierwsze nie wierzę, po drugie prosiaczki sa kochane i wcale nie są grube.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Sabbath, jak masz za dużo biustu to możesz się podzielić. Czasowo, na okres konwentu, żeby Ci było w gorsecie wygodnie a zjawisko erotomaństwa-gawędziarstwa moim zdaniem jest jednak bardziej żałosne niż wkurzajace. Dziś o mało jednemu takiemu nie napisałam wprost "krowa, która duzo ryczy, mało mleka daje".
Teraz z biustem to już pól biedy, szczególnie w półgorsecie, ale dobijało mnie zawsze bandażowanie tego pod kolczugę...

Cytat:
Co do talii to ja już dawno zapomniałam, gdzie mam swoją ale nie będę jej na siłę szukac - przeciwnie, własnie uzupełniłam warstwę tłuszczowo ochronną przy pomocy pysznego serniczka
Oszukujesz. Widziałam Cię - Ty nie masz warstwy tłuszczowej. Jestem grubsza od Ciebie.
Cytat:
o nieeeeee Margot a za mna sernik tak dzis chodzi...hmmm juz sie nie moge doczekac wizyty w domu mamunia mi upiecze serniczek
Uwielbiam sernik!
Piec nie piekę, ale jedzenie idzie mi świetnie.

Cytat:
genetyka czy jak? no to rzeczywiscie widac jak babom ciezko dogodzic ale ja tak zawsze marzylam o mozliwosci opychania sie bez konsekwencji trudno moze w jakims przyszlym wcieleniu czy cus.
no wlasnie teraz mi sie tez przypomnialo ze pare stronek wczesniej ktores dziewczyny narzekaly na niski wzrost...a ja zawsze chcialam miec tak z 10 cm mniej...a dano mi 176 gdyby tak mozna bylo sie powymieniac to wszystkie bysmy idealne byly
Ja chyba nie wierzę w zdrowych ludzi, którzy mogą żreć jak smoki, nie ruszać się i nie tyją. Podobnie jak nie wierzę w przypadki tycia od niczego. Taki ze mnie sceptyk. Jeśli tyję - wiem, że to moja wina.
A na talię są specjalne ćwiczenia. Od kiedy je zaniedbuję - jest systematycznie coraz gorzej.

Cytat:
zgadzam sie z Toba absolutnie- ale zauwaz ze kazdy ma swoj gust i ideal urody - i dzieki Ci Boze za to- wiec gdybysmy mogli sobie wybierac jak chcemy wygladac to wcale nie znaczy ze wszyscy wygladalibysmy tak samo
Dokładnie!
I tez uważam, że to bardzo dobrze. Lubię urozmaicenie.
Gdybym mogła decydować o tym, jak wyglądam, chciałabym mieć piegi.

Cytat:
Może to żart?
Ja mam kumpla, który wali do mnie per "grubasie" własnie dlatego, że oczywiste jest, że to żart.
Cytat:

Zdradzisz, w jakich celach?
Gryxiu Drogi, a w jakich celach kupuje się zwykle ubrania?

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Świetny zakup! Gratuluję
Na wszelki wypadek wrzuciłam sobie jedną z aukcji do obserwowanych, żeby móc się poprzyglądać innym modelom.

Nie całkiem łapię się, jak stosować tę rozmiarówkę Czy ta ilość cali jest przed zastosowaniem gorsetu, czy po?
Scarlett O'Hara mi się przypomina jak nic
Tam jest podany wymiar gorsetu po zasznurowaniu - ten ma 51 cm i mam wielką nadzieję, że jest to mierzone po zewnetrznej... Kupiłabym może o cal mniejszy, ale nie produkują.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Sab, masz już opracowane połączenie do W-wy?
Pociągiem pojadę i już. Dojadę na Centralny, a tam dopadnie mnie komitet powitalny (mam nadzieję).
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:52   #2238
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj pierwszy śnieg (albo przynajmniej coś śniegopodobnego ) padał
U mnie również - śnieżno-deszczowa breja

Cytat:
Też nie pamietam, ale podobnie jak Tobie wydaje mi się, ze 18.
18

Cytat:
Gryxiu Drogi, a w jakich celach kupuje się zwykle ubrania?
Aby je nosić?
Stary 2008-11-19, 00:07   #2239
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
genetyka czy jak? no to rzeczywiscie widac jak babom ciezko dogodzic ale ja tak zawsze marzylam o mozliwosci opychania sie bez konsekwencji trudno moze w jakims przyszlym wcieleniu czy cus.
no wlasnie teraz mi sie tez przypomnialo ze pare stronek wczesniej ktores dziewczyny narzekaly na niski wzrost...a ja zawsze chcialam miec tak z 10 cm mniej...a dano mi 176 gdyby tak mozna bylo sie powymieniac to wszystkie bysmy idealne byly
I genetyka, i nerwy, i sposób życia. Mam ostatnio bardzo napięty terminarz, bywa, że jestem całe dnie poza domem, wtedy nawet w ciągu jednego dnia potrafię np. schudnąć kg. Przy mojej wadze to bardzo dużo. Dlatego tuczę się w fast-foodach. Wiem, że to niezdrowe, ale inne - niefarmaceutyczne - sposoby na mnie nie działają.
Ale akurat wzrost mi pasuje. Mam 172 cm, kocham obcasy, więc i tak zawsze "góruję" nad resztą. Szkoda, że facetów jest dużo niższych, chyba że to tylko mnie się takie egzemplarze trafiają.

Cytat:
No ba!

A czy to się będzie nadawało do upublicznienia?

Ale, tak po zastanowieniu - to jest metoda
No ja mam nadzieję, że miejsce będzie się nadawało do upublicznienia, a jak nie, to na priv.

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
dobra, mam dylemat

jako, że mój TŻ od pewnego czasu ukrywał przede mną pieniądze we własnej marynarce i nie wytrzymał do moich imienin - mam za zadanie wymyślić sobie prezent za pewną kwotę
na pierwszy rzut postanowiłam wybrać jakąś górnopółkową maskarę, potem będę myśleć dalej.

i tak - ma robić efekt tzw "teatralnych" rzęs, brońboże nie sklejać i nie wysychać po mięsiącu!

jakieś pomysły?
YSL Effect Faux Cils (czy jak to się, na Boga, pisze?). Polecam gorrrrąco!

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 00:15   #2240
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ale akurat wzrost mi pasuje. Mam 172 cm, kocham obcasy, więc i tak zawsze "góruję" nad resztą. Szkoda, że facetów jest dużo niższych, chyba że to tylko mnie się takie egzemplarze trafiają.
Jakbyś zdjęła te swoje obcasy, byłbym ciut wyższy

Cytat:
No ja mam nadzieję, że miejsce będzie się nadawało do upublicznienia, a jak nie, to na priv.
OK
Stary 2008-11-19, 00:26   #2241
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Jakbyś zdjęła te swoje obcasy, byłbym ciut wyższy
Na co dzień zwykle śmigam w płaskich glanach, więc wiesz...
A zawsze też, choć w obcasach, mogę się garbić.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 01:16   #2242
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Dobry Wieczor,dawno nie zagladalem na wizazprzepraszam bardzo!!!Mea Culpa...

Gratuluje wszystkim ktorym trzeba pogratulowac sukcesow itp....
Lacze sie z zalem z tymi ktorym potrzebne sa dobre fluidy.....
Jestem w trakcie odstawiania psychotropow i antydepresantow juz 2 tydzien leci odkad nie jestem na happy pixoczywiscie bez zgody lekarzaw poniedzialek bylem na wizycie i nic mu nie powiedzialem o tym...Musze byc czysty do 27listopada bo wtedy mam egzamin na prawo jazdy juz 2 raz bede zdawac....pozatym musze se dokupic 6godzin jazd....A na lekach jakos nie fajnie sie jezdzilo bo jakos tak krzywo i zjezdzalem troche na nie swoj pas jazdy i wymuszalem pierszenstwonp na rondzie udalo mi sie 3krotnie wymusic pierszenstwo na policji,tirze i na autobusie...I balem sie jezdzic powyzej 50km/h ale teraz jest lepiej nie mam zadnych zaburzen psychomotorycznych,lekowy ch,zawieszek itp......
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 02:00   #2243
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczor,dawno nie zagladalem na wizazprzepraszam bardzo!!!Mea Culpa...

Gratuluje wszystkim ktorym trzeba pogratulowac sukcesow itp....
Lacze sie z zalem z tymi ktorym potrzebne sa dobre fluidy.....
Jestem w trakcie odstawiania psychotropow i antydepresantow juz 2 tydzien leci odkad nie jestem na happy pixoczywiscie bez zgody lekarzaw poniedzialek bylem na wizycie i nic mu nie powiedzialem o tym...Musze byc czysty do 27listopada bo wtedy mam egzamin na prawo jazdy juz 2 raz bede zdawac....pozatym musze se dokupic 6godzin jazd....A na lekach jakos nie fajnie sie jezdzilo bo jakos tak krzywo i zjezdzalem troche na nie swoj pas jazdy i wymuszalem pierszenstwonp na rondzie udalo mi sie 3krotnie wymusic pierszenstwo na policji,tirze i na autobusie...I balem sie jezdzic powyzej 50km/h ale teraz jest lepiej nie mam zadnych zaburzen psychomotorycznych,lekowy ch,zawieszek itp......
Trzymam kciuki za Twoj egzamin, ja mam dwa dni wczesniej Tez biore 6 godzic, wtedy jakos tak pewniej jest.
A co do lekow, samopoczucia itd... Poprostu sie trzymaj Tylko, mysle, ze lepiej wszystko z lekarzem konsultuj... zeby Ci nic nie zaszkodzilo.

Jeju... a ja nadal zasnac nie moge Ze wzgledu na perfumowy odwyk, postanowilam odswiezyc sobie szafe. Juz wczoraj spakowalam trzy torby rzeczy, jak poczuje sie lepiej to zawioze je do domu dziecka. Musze tylko kogos znalezc, kto mnie zawiezie bo samej ciezko mi sie bedzie z tym przetransportowac.

A aktualnie buszuje po Allegro w poszukiwaniu fajnych spodni... jeszcze nie znalazlam, ale za to upatrzylam boska sukienke Ale tak mnie kusza czarne rurki z wysokim stanem, ladnie wygladalyby z moja koszulowa bluzka z cycem na widoku tylko nigdy na zywo takich na sobie nie mialam... ale raz sie zyje Do tego jakis golfik by sie przydal, cieply sweterek, krotkie spodenki w kancik, nowe szpilki, bo zdarlam calkiem obcasy i kozaki no i taka ladna torebke widzialam i imprezowa kiecke... Odwyk sie chyba przedluzy Dobrze, ze plaszcz na zime i nowy komplet bielizny ostatnio zanabylam. A jeszcze ta pomadka, o ktorej wspominalam mi sie marzy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 05:11   #2244
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość

Może Lancome Fatale albo Hypnose? Tylko, że one głównie bardzo wydłużają i rozdzielają, natomiast pogrubiają delikatnie - w sensie widać pogrubienie, ale nie jest spektakularne. Natomiast wydłużenie w Fatale jest maksymalne.

Strasznie chce mi się spać. Jestem wykończona. Przedwczoraj spałam 2,5-3h, a dzisiaj 4. Dwa dni temu jeszcze całodniowa podróż pociągiem. Oczy pieką, nic mi się nie chce. Mam lima pod oczami.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-11-19 o 05:14
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 06:57   #2245
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym mogła decydować o tym, jak wyglądam, chciałabym mieć piegi.
Popatrz! A ja jako dzieco chciałam mieć okulary, być ruda i piegowata (no i oczywiście szczupła, bo mam da dużo kg od prawie zawsze). Okularów się z czasem dorobiłam, na rudo się farbowałam w liceum, a nawet jakieś drobne piegi mi się na nosie porobiły. Choć ja tam raczej myślę, że to na skutek działania słońca (nie zawsze używałam przecież filtrów), więc chyba nie ma się co cieszyć

U nas też spadł w nocy pierwszy śnieg, a ja idąc do pracy już oczywiście ujechałam na brei. Wrrr, tego nie znoszę. Czemu inne śmigają w kozakach na obcasach i nic, a ja we wszystkim się ślizgam?

Stary 2008-11-19, 08:13   #2246
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Możemy sobie podać ręce - równiez im jestem starsza, tym bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu

Cytat:
a jak ktos nie chce dzieci to jest postrzegany jako dziwadlo jakies czesto? macie takie wrazenie?
Macie. I nie przejmujecie się. Jakiś czas temu koleżanka wyraziła święte oburzenie, kiedy jej napisałam w mailu, że przyszła klientka z takim przezabawnym małym pieskiem, na co koleżanka "no tak, a dzieckiem to ty się nigdy nie zachwycasz!". Ze juz pomine fakt, że była równie obrażona, ze nie domagam się aktualnych fotek jej latorośli....

(Wszystkie moje znajome posiadajace dzieci, po usłyszeniu tej historii stwierdziły, że byłyby co najmniej zaniepokojone, gdybym nagle i znienacka - i nie to, ze ja, w ogóle ktokolwiek - zaczął wyrażać chęć oglądania i otrzymywania mailem fotografii ich dzieci)

Cytat:
Oszukujesz. Widziałam Cię - Ty nie masz warstwy tłuszczowej. Jestem grubsza od Ciebie.
Znaczy, że się dobrze maskuję a swoje wiem - ja jestem leniwiec, nie chce mi się ćwiczyć, pracę mam siedzącą a zjeść lubię. I wiem dobrze, gdzie to widać

Poza tym, nie wiem, kto tu oszukuje Ty jesteś ode mnie grubsza chyba tylko w ilości komórek mózgowych

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Może Lancome Fatale albo Hypnose? Tylko, że one głównie bardzo wydłużają i rozdzielają, natomiast pogrubiają delikatnie - w sensie widać pogrubienie, ale nie jest spektakularne. Natomiast wydłużenie w Fatale jest maksymalne.
Na mnie Lancome Hypnose daje bardzo delikatny, naturalny efekt - ale też dużo chyba zależy na jakie rzęsy się go nakłada - czy są z natury długie i gęste czy wprost przeciwnie....
Stary 2008-11-19, 09:12   #2247
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Znowu? Paczki są już obecnie takie drogie, dwa lata temu było taniej, sporo taniej.
Czemu nic nie tanieje?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 09:49   #2248
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Na mnie Lancome Hypnose daje bardzo delikatny, naturalny efekt - ale też dużo chyba zależy na jakie rzęsy się go nakłada - czy są z natury długie i gęste czy wprost przeciwnie....

witajcie w srode...jeszcze tylko 3 dni i weekend

co do tuszy teraz mam Exceptionel Chanel- bardzo przyzwoity, ladnie wydluza i pogrubia, a nie daje efektu stonogi.
moge tez szczerze polecic Bionic Mascara Smashboxu-daje bardzo naturalny efekt i odzywia, tylko nie jestem pewna czy Smashbox w ogole w polsce jest?

Margot- maskowanie przede wszystkim... jak myslicie dlaczego ja ciagle na czarno... osiagnelam tez status mistrzyni kamyflazu, wojsko by sie ode mnie uczyc moglo...
co do wzrosu obcasow itd. to wracalam kiedys z imprezy z kolegami i jeden z nich koniecznie mi oferowal swoja kurtke zebym nie zmarzla "bo ja to taka filigranowa jestem" nie wiem skad sie mu to wzielo bo to on normalnie mi siega do ramienia a ze akurat mialam buty na obcasie to sie paletal gdzies pod nogami
a innym razem kobitka sie mnie pytala czy ten facet to moj maz, bo on taki wielki a ja malutka hihi ja 177 i malutka widac dobrze sprawiam pozory
Stary 2008-11-19, 09:51   #2249
yoona
Zakorzenienie

Cytat:

YSL Effect Faux Cils (czy jak to się, na Boga, pisze?). Polecam gorrrrąco!
o tak

a ja sobie kupie chyb teraz tego jeża Givenchy

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:00   #2250
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
co do tuszy (...)
A ja myślałam, że znowu o nadwadze będzie

Glamourous, baj de łej, chciałam napisać, że uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze mi się mordka sama śmieje
A Nasturcja tak samo, zawsze dobra na poprawę humoru

Dzięki, że tu jesteście i tyle piszecie

I żeby nie było, bo ja jestem fanką wielu naszych Perfumaniaczek - mistrzyń klawiatury. O, taki dziś mam dzień na komplementy (szkoda, że lekko nieudolne )

A nawiązując do tuszy (ale nie nadwagi, tylko kosmetyków ): nigdy moich rzęs nie tknął żaden górnopółkowiec. Jakoś zawsze na tusze szkoda mi było tyle kasy wydawać, tym bardziej jak czytam KWC i praktycznie każdy jest przez kogos obsmarowany. Chybabym szaty darła, jakby mój zakup za 100 zł miał okazać się niewypałem. Oczywiście w przypadku perfum ta zasada nie obowiązuje
Mój najbardziej "górnopółkowy" tusz to Bourjois, kupiony po świetnej reklamie Sabbath. Fajny jest, zwłaszcza za cenę w promocji, za jaką nabyłam. Jednak mój ulubiony tusz z poczciwego Oriflame (i to z tej najtańszej linii) daje bardzo podobny efekt.
Może ja się nie znam, ale co właściwie tusz może mi zrobić mega z rzęsami? Jakoś nie mogę uwierzyć w te hasła o wydłużeniu. O pogrubieniu, czy tam podkręceniu wierzę jak najbardziej. Ale jak czytam o jakichś włókienkach przyczepiających się do rzęs i w ten sposób je wydłużających to mnie aż oko boli. Działa to naprawdę?

Edit 2:
Ou, śnieg sypie

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2008-11-19 o 10:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości