![]() |
#2221 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ostatnio byłam u koleżanki- młodej mamy. Moja własna mama pytając mnie o wrażenia z wizyty zapytała, czy coś się we mnie odezwało na widok maluszka. Moja odpowiedź: "yyyyyyyy... Nie żartuj". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Mi się na widok maluszków też nie bardzo odzywa
![]() ![]() Ostatnio coraz bardziej mam ciśnienie wewnętrzne w tym temacie. A już zwłaszcza od czasu fałszywego alarmu, kiedy to na serio przekonana byłam, że jestem w ciąży. Tymczasem ze względu na leczenie muszę się wstrzymać i szlag mnie trafia, bo teraz byłby idealny czas na to, bo i warunki sprzyjające i ochota i wydaje mi się, że swego rodzaju gotowość. Wizytę u lekarza mam w styczniu i przy tej okazji wypytam ją jak ona widzi moje leczenie (a raczej prawdopodobnie przerwanie tego leczenia) i ciążę. Do tego czasu chyba jednak jajo zniosę ![]()
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiecie co swoja droga nie sadzicie ze to jest irytujace w naszym spoleczenstwie jak wszyscy oczekuja pewnych schematow? np ze jak sie juz osiagnelo pewnien wiek to trzeba koniecznie za maz wyjsc, a jak sie juz wyszlo za maz to trzeba zaraz najlepiej dzieci miec? a jak ktos nie chce dzieci to jest postrzegany jako dziwadlo jakies czesto? macie takie wrazenie? jeszcze taka anegdotka- niezamezna dziewczyna sie skarzyla ze na wszystkich weselach napadaly ja stare ciotki i wytykaly palcami "ty bedziesz nastepna!", przestaly dopiero gdy dziewczyna zaczela to samo robic ciotkom...na pogrzebach ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-18 o 21:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |||||||
BAN stały
|
No ba!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdradzisz, w jakich celach? ![]() Cytat:
![]() ![]() Czas podjąć bardziej zdecydowane środki ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-11-18 o 22:13 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na pewno znaczy ze jestes idealem chodzacym i nie masz z czego chudnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu tak na języku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeju jak ja sie zle czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm a moj wlasny mnie po raz kolejny zaskoczyl tym swoim wechem psa mysliwskiego- ledwo przy mnie stanal od razu wywachal nowy zapach ![]() Princesko a co Ciebie tez zaraza dopadla? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Wysyłałam w tym samym czasie próbasa do Agii13, też nie dostałam sygnału, że coś ode mnie dotarło, napisałam do niej PW, ciekawe...
Na zastój przedświąteczny to tak jakby za wcześnie trochę, nie? ![]() --- Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj pierwszy śnieg (albo przynajmniej coś śniegopodobnego ![]() ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2008-11-18 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na wszelki wypadek wrzuciłam sobie jedną z aukcji do obserwowanych, żeby móc się poprzyglądać innym modelom. Cytat:
![]() ![]() Scarlett O'Hara mi się przypomina jak nic ![]() Sab, masz już opracowane połączenie do W-wy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale i tak to było miłe ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, ja mam moj slaby coroczny okres w zyciu, ktory od dwoch tygodni sie nasilal, a dzis doszlo do jednej z gorszych rzeczy. Mam torbiel pajeczynowki, tylko ze przy tym wystepuja u mnie drgawki, zawsze po tym jak zemdleje. Dzis niestety "odlecialam" na historii, a dgrawki sie pojawialy potem ponag godzine. To strasznie mnie wycienczylo ![]() Jednak, najbardziej jestem zla, ze te problemy z sercem opisywalam wielu lekarzom, a oni kazali mi badac tarczyce, albo mowili, ze nic sie nie dzieje. Od wielu miesiecy dopiero dzis mi uwierzyli, jak juz doszlo do tego, ze gdy doszlam do szkoly od autobusu i weszlam na pierwsze pietro, to serce tak mi walilo, ze TZ slyszal je w calym szkolnym wrzasku i stojac kawalek ode mnie. Do tego nikt nie jest w stanie okreslc co jest przyczyna tych drgawek. Poczatkowo, ponad poltora roku truli mnie lekami na padaczke, potem bylo gorzej, zmienilam lekarzy, ale uznali, ze mam nerwice, a potem juz nikt nie zwracal na to uwagi. Drgawki pojawiaja sie gdy sie zdenewuje, ale sa tez po kazdej utracie przytomnosci, a jak dla mnie to nerwy tutaj przyczyna nie sa. Niby sie przyzyczailam, ale to, ze dzis, ktos uwierzyl, ze to serce bolalo mnie od tylu miesiecy naprawde, wkurzylo mnie okropnie ![]() Nie, to lek podnoszacy cisnienie, bo jak dojechalam do lekarza, to zastanawial sie czemu zyje jeszcze ![]() Dziekuje Gryxiu ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-18 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
dobra, mam dylemat
![]() jako, że mój TŻ od pewnego czasu ukrywał przede mną pieniądze we własnej marynarce ![]() ![]() na pierwszy rzut postanowiłam wybrać jakąś górnopółkową maskarę, potem będę myśleć dalej. i tak - ma robić efekt tzw "teatralnych" rzęs, brońboże nie sklejać i nie wysychać po mięsiącu! jakieś pomysły? ![]() princesko - współczuję serdecznie ![]() glamourous - przepraszam, że tak wprost, ale...kobieto zrób ten test, proszę! bo od kiedy wspomniałaś o swoich nadziejach to się zastanawiam, co z tego wyszło ![]() no chyba, że wolisz o tym nie rozmawiać, to nie ma problemu ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-11-18 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piec nie piekę, ale jedzenie idzie mi świetnie. ![]() Cytat:
A na talię są specjalne ćwiczenia. Od kiedy je zaniedbuję - jest systematycznie coraz gorzej. Cytat:
I tez uważam, że to bardzo dobrze. Lubię urozmaicenie. Gdybym mogła decydować o tym, jak wyglądam, chciałabym mieć piegi. ![]() Cytat:
Ja mam kumpla, który wali do mnie per "grubasie" własnie dlatego, że oczywiste jest, że to żart. ![]() Gryxiu Drogi, a w jakich celach kupuje się zwykle ubrania? ![]() Cytat:
Pociągiem pojadę i już. Dojadę na Centralny, a tam dopadnie mnie komitet powitalny (mam nadzieję). ![]()
![]() |
#2238 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() 18 ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale akurat wzrost mi pasuje. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
Na co dzień zwykle śmigam w płaskich glanach, więc wiesz...
![]() A zawsze też, choć w obcasach, mogę się garbić. ![]()
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczor,dawno nie zagladalem na wizaz
![]() ![]() Gratuluje wszystkim ktorym trzeba pogratulowac sukcesow itp.... ![]() Lacze sie z zalem z tymi ktorym potrzebne sa dobre fluidy..... ![]() Jestem w trakcie odstawiania psychotropow i antydepresantow juz 2 tydzien leci odkad nie jestem na happy pix ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do lekow, samopoczucia itd... Poprostu sie trzymaj ![]() Jeju... a ja nadal zasnac nie moge ![]() ![]() A aktualnie buszuje po Allegro w poszukiwaniu fajnych spodni... jeszcze nie znalazlam, ale za to upatrzylam boska sukienke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Strasznie chce mi się spać. Jestem wykończona. Przedwczoraj spałam 2,5-3h, a dzisiaj 4. Dwa dni temu jeszcze całodniowa podróż pociągiem. Oczy pieką, nic mi się nie chce. Mam lima pod oczami. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-11-19 o 05:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Popatrz! A ja jako dzieco chciałam mieć okulary, być ruda i piegowata (no i oczywiście szczupła, bo mam da dużo kg od prawie zawsze). Okularów się z czasem dorobiłam, na rudo się farbowałam w liceum, a nawet jakieś drobne piegi mi się na nosie porobiły. Choć ja tam raczej myślę, że to na skutek działania słońca (nie zawsze używałam przecież filtrów), więc chyba nie ma się co cieszyć
![]() U nas też spadł w nocy pierwszy śnieg, a ja idąc do pracy już oczywiście ujechałam na brei. Wrrr, tego nie znoszę. Czemu inne śmigają w kozakach na obcasach i nic, a ja we wszystkim się ślizgam?
#2246 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
(Wszystkie moje znajome posiadajace dzieci, po usłyszeniu tej historii stwierdziły, że byłyby co najmniej zaniepokojone, gdybym nagle i znienacka - i nie to, ze ja, w ogóle ktokolwiek - zaczął wyrażać chęć oglądania i otrzymywania mailem fotografii ich dzieci) Cytat:
![]() ![]() Poza tym, nie wiem, kto tu oszukuje ![]() ![]() Na mnie Lancome Hypnose daje bardzo delikatny, naturalny efekt - ale też dużo chyba zależy na jakie rzęsy się go nakłada - czy są z natury długie i gęste czy wprost przeciwnie....
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Znowu? Paczki są już obecnie takie drogie, dwa lata temu było taniej, sporo taniej.
Czemu nic nie tanieje? ![]()
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witajcie w srode...jeszcze tylko 3 dni i weekend ![]() co do tuszy teraz mam Exceptionel Chanel- bardzo przyzwoity, ladnie wydluza i pogrubia, a nie daje efektu stonogi. moge tez szczerze polecic Bionic Mascara Smashboxu-daje bardzo naturalny efekt i odzywia, tylko nie jestem pewna czy Smashbox w ogole w polsce jest? Margot- maskowanie przede wszystkim... jak myslicie dlaczego ja ciagle na czarno... osiagnelam tez status mistrzyni kamyflazu, wojsko by sie ode mnie uczyc moglo... co do wzrosu obcasow itd. to wracalam kiedys z imprezy z kolegami i jeden z nich koniecznie mi oferowal swoja kurtke zebym nie zmarzla "bo ja to taka filigranowa jestem" nie wiem skad sie mu to wzielo bo to on normalnie mi siega do ramienia a ze akurat mialam buty na obcasie to sie paletal gdzies pod nogami ![]() a innym razem kobitka sie mnie pytala czy ten facet to moj maz, bo on taki wielki a ja malutka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sobie kupie chyb teraz tego jeża Givenchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, że znowu o nadwadze będzie
![]() Glamourous, baj de łej, chciałam napisać, że uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze mi się mordka sama śmieje ![]() A Nasturcja tak samo, zawsze dobra na poprawę humoru ![]() Dzięki, że tu jesteście i tyle piszecie ![]() I żeby nie było, bo ja jestem fanką wielu naszych Perfumaniaczek - mistrzyń klawiatury. O, taki dziś mam dzień na komplementy (szkoda, że lekko nieudolne ![]() A nawiązując do tuszy (ale nie nadwagi, tylko kosmetyków ![]() ![]() Mój najbardziej "górnopółkowy" tusz to Bourjois, kupiony po świetnej reklamie Sabbath. Fajny jest, zwłaszcza za cenę w promocji, za jaką nabyłam. Jednak mój ulubiony tusz z poczciwego Oriflame (i to z tej najtańszej linii) daje bardzo podobny efekt. Może ja się nie znam, ale co właściwie tusz może mi zrobić mega z rzęsami? Jakoś nie mogę uwierzyć w te hasła o wydłużeniu. O pogrubieniu, czy tam podkręceniu wierzę jak najbardziej. Ale jak czytam o jakichś włókienkach przyczepiających się do rzęs i w ten sposób je wydłużających to mnie aż oko boli. Działa to naprawdę? Edit 2: Ou, śnieg sypie ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-19 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.