2008-11-20, 13:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
 co do kwiatka to tez mam watpliwosci  moze jak juz cos to jakis mniejszy
wiec dziewczynki: nie moglam nic znalezc u siebie w miescie i spontanicznie w dlugi weekend wybralam sie z mamcia do sasiedniego miasta, w pospiechu nie wzielysmy aparatu, a poza tym ja wyszlam z zalozenia ze na pewno i tak nic mi sie nie spodoba  wiec fotek brak. Ale rzeczywiscie slicznie wysmukla talie, plisy ukladaja sie dokladnie tak plasko jak na zdjeciu. Mam zamiar wybrac sie tam do salonu po kawalek materialu, zebym mogla "ubrac" TZ, bo ona nie jest biala ani ecru, tylko taki delikatniesiunki krem na pograniczu bieli i ecru 
PM 2009 sie nie spodobala i przeszlam zalamke  ale teraz jak sobie wyobrazam do tego wlosy lekko pofalowane puszczone na bok na 1 ramie i do tego zywy wpiety kwiat plus welon krotki puszczony z tylu na plecy z delikatnym koronkowym wykonczeniem takim jak w sukni, dlugie pelne rekawiczki do lokcia (nie takie na pluszek tylko cale) i bukiet ascetyczny z 7 kallii tylko obwiazanych wstazka to mysle sobie ze bedzie chyba ladnie 
|
Ad1.- Najlepiej byłoby gdybyś podpytała w salonie czy da się coś z tym zrobić, zamienić lub wymyśleć coś innego?
Może być tak, że bez tego kwiata ... suknia straci fason.
Musisz to przemyśleć 
Ad2.- czy ten kolor to kość słoniowa? złamana biel? ja taki kolor miałam 
zeby pomyśleć jak możesz fajnie wyglądać... musiałabym zobaczyć Ciebie w niej 
ale fajnie, że masz już jakąś wizję tego 
nie przejmuj się tym czy komuś podoba się Twoja suknia czy nie, ma prawo się nie podobać- bo każdy inny gust ma 
mnie tez sie marzyly falbanki, ale zakochałam się w innej ...
jak dla mnie jest naprawdę fajna, bardzo ciekawy fason, nieprzeciętna!
tak jak moja hehehehehe 
Cytat:
Napisane przez rybcia2309
No dobra już mi ulżyło, nie wiem mam zły dzień  ta jesień to nie za fajna pora...
A jak laska zakłada na czyjś ślub kiece z kołem tak jak piszesz to bez kitu wiocha, sama zwraca na siebie uwagę, nie koniecznie tą dobrą uwagę
oj będziemy się rzucać, będziemy hihihi, oby tylko ludzie nie oślepli 
Oczywiście od naszego blasku ;p
|
W dodatku moja suknia miala kolor kosci sloniowej ze złotem, a ona ubrala ta suknie złotą! co lepsze miala nawet futerko biale na plecy!! podobne do mojego!
zrobila z siebie posmiewisko i tyle! 
Nie staraj sie przedobrzyc i przeskoczyc wszystkich.
Suknię masz naprawdę strojna i jesli obwiesisz sie jak chionka to nie bedziesz wygladala fajnie- mowie ci! 
Przemysl sobie to dokladnie i powiedz co mowila krawcowa <mam nadzieje, ze wymysli cos z tymi ramiaczkami >.
Buziak i nie złość się już <rybcia-jak moja sukienka >
Kocham nad życie!!!
|
|
|