|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Cytat:
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
to wtedy bez welonu raczej do tej sukni.. albo welon mgiełka... tylko pls... żadnych koków z lokami i mnóstwem kwiatów
Nieobecna na forum od Maja 2010 Edytowane przez martabelchatow Czas edycji: 2008-11-20 o 11:27 |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie taką mam wizję
tylko nie lubię sztucznych kwiatów, bleee są takie bez duszy, więc poszukam takiego kwiecia co nie więdnie, choć takich raczej nie ma a tak w ogóle to koków nie cierpię, jestem zdecydowanie przeciwna, bo to wygląda wtedy mało naturalnie i tak jakoś przestylizowanie. A i trzeba mieć dobrą fryzjerkę a u mnie wszystkie robią hełmy :/
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 11:23 |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz florystki mają takie różne spray'e, które przedłużają żywotność kwiatów, więc się nie martw. Na pewno wytrzymają we włosach tyle ile powinny.
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mam z godzinkę, pogrzebałam po allegro i póki co takie pantofelki mi się podobają, kurcze muszę mieć wysokie, żeby pasować do pana młodego
![]() http://www.allegro.pl/item477127590_...ki_gatuzo.html Ale polatam po sklepach jak wymyśle sobie dodatki i buty to się pochwalę
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 11:43 |
|
|
|
#66 | ||
|
Raczkowanie
|
Suknia wygląda na fajną, ale chciaybyśby Ciebie w niej zobaczyć
![]() Cytat:
2. welon - na pewno nie taki z lamówką jaki masz na sobie na zdjęciu - ja bym dała zwykłą mgiełkę za tyłek, raczej nie krótszy - w ten sposób też trochę wydłużysz sylwetkę. 3. sukienka jest tak strojna że zakładałabym jakiejś przesadnej biżuterii - raczej jakieś kryształki, coś delikatnego, może coś z cyrkonią, ale nie żadne super zdobne naszyjniki no i coś bardziej przylegającego do szyji, nie pociągłego.Do tego branzoletka w komplecie, ale też raczej delikatna. Sama sukienka się trochę błyszczy, więc nie przesadzaj z błyskotkami na ciele ![]() 4. nie zmieniałabym dekoldu. Dlaczego chcesz go zmienić na serce?? 5. bukiet w ręku jak najbardziej ok, ale nie biały, bo się w tak strojnej sukience zgubi. Jakiś ładny kontrastowy kolorek Cytat:
Rybcia coś mi się wydaje że Ty to jesteś taki buntowniczy charakter ![]() Wypisz, wymaluj - Barbie , ale skoro chcesz nią być, to z Twoimi lokami będzie pięknie, ale prosze nie rób nam tego i nie zakładaj kozaków . A może sandałki ??Martabelchatow ma rację - suknia jest już tak strojna że z resztą musisz uważać. Te buty co wkleiłaś na pewno nie sa ani proste ani delikatne. Dziewczynko kochana - teraz to już przystopuj z tymi koronkami i świecidełkami ![]() No i rzeczywiście do tej sukni to welonu już bym na siebie nie wkładała oj nie, ale jakiś ładny kwiatek we włoski to jak najbardziej A jeśli chodzi o fryz, to skoro masz takie piękne loki, to się niemi chwal na lewo i prawo i tylko je jakoś podepnij ale niech pozostana takie naturalne, , niech je widać ![]() aha no i też uważam że ramiączka sa tandetne na maxa
Edytowane przez maugosia Czas edycji: 2008-11-20 o 12:01 |
||
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Rybcia co do tych butków... to zdecydowanie nieeeee...i fason nieeee i firma nie
![]() Gatuzo ( dla Cymbeline) są straaaaasznie niewygodne. Swoje też tam kupiłam, bo idealnie pasowały mi do sukienki odcieniem.. z tym, że zdecydowanie bardziej gładkie były. Już na błogosławieństwie bolały mnie nogi ) Nie wiem jak ja wytrzymałam w nich do rana.... i obcas niby nie był duży bo 7 cm. Jeśli ktoś ma wybór to nie polecam.
Nieobecna na forum od Maja 2010 Edytowane przez martabelchatow Czas edycji: 2008-11-20 o 12:26 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kobitki
przyjmiecie i mnie?? wczesniej tez cos probowalam sie wtracac ale nikt mnie nie zauwaza
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
ależ wtrącaj ile wlezie
|
|
|
|
#70 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twój post : Cytat:
tak z czystej ciekawości??? Może mogłabym Ci cosik doradzić, jeśli zechcesz oczywiście
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.vivienvigo.pl/galeria.htm kolekcja Mystiqoue, suknia druga o zalotnej nazwie Valentina. |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak dla mnie sukienka jest śliczna!!! Może oprócz tego kwiata, bo nie cierpię sztuczniaków. ![]() Sam model bardzo dziewczęcy, wdzięczny i ten dół wygląda wspaniale!!! Pytanie, jak Ty w niej wyglądasz??? Czy można prosić Twoją foteczkę w niej???
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć to znów nie moja bajka ale ma coś przyjemnego w sobie.wygląda na taką co powinna ładnie podkreślać talię. Tylko ciekawa jestem jak na żywo układają się te plisy na dole. Zakładam, że już ją mierzyłaś.Masz może jakies swoje zdjęcia w niej? |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też witam nową koleżankę, ja nie jestem typem barbi, jestem z natury delikatny czlowiek, a to praca robi za mnie małpę. a co do sukienki to po prostu raz chcę wyglądać jak księżniczka, a nie zginąć pośród lasek w balowych sukniach to mój dzień, chcę się wyróżniać, czuć się piękna, co jest w tym złego? pytam się co w tym złego?
Mam prawo wybrać sobie taką suknię zresztą już za nią zapłaciłam...Ale porady się przydadzą, aczkolwiek z welonu na bank nie zrezygnuje.
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie biję piany, poruszam temat bo tu mało co się piszę, ja tylko komentuje
na tym polega forum. zresztą koniec o mnie. Zajmijmy się koleżankami ja już mam porady i dziękuje za nie
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 13:57 |
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj o tym, że my tutaj jestesmy obiektywne! A to jest wg mnie najważniejsze! Bo mama, tata i kolezanka- ktorzy Cie znają i kochają- nawet jesli beda mieli inne zdanie- to będą bardziej subiektywni! My Cię nie znamy Moim osobistym zadaniem <jeśli ktoś tylko ma na to ochotę> jest pokazanie co z czym się je.Namierzyłam się osobiście trochę sukienek, więc wiem mniej więcej czym się kierować w wyborze. Jeśli już wybrałaś tę suknię i ona bardzo Ci się podoba , to już połowa sukcesu! ![]() Teraz musisz tylko pomyśleć o tym, żeby ze swojego bajkowego ślubu nie zrobić kiczu! Bo do tego jest tylko jeden krok! ![]() Ja nie mam złych intencji, uwierz mi. Mimo, że suknia nie jest w moim stylu, to myślę, że jeśli posłuchasz choć 1/3 naszych rad i dobrze to przemyślisz, to będzie wszysko super! Czy widziałaś moją suknię? Nie była ona zbyt strojna <taka średnia powiedziałabym>. Świadka dziewczyna ubrała na moje wesele taką sukienkę, że połowa gości mi pomdlała! hehehehe <balową z kołem- totalna wieś>Pamiętaj, że Panna Młoda z cudownym uśmiechem i szczęściem wymalowanym na twarzy będzie <choćby w jutowym worku> najpiękniejszą kobietą na imprezie!!! Nie denerwuj się na nas słonko
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jak juz cos to jakis mniejszy ![]() Cytat:
wiec fotek brak. Ale rzeczywiscie slicznie wysmukla talie, plisy ukladaja sie dokladnie tak plasko jak na zdjeciu. Mam zamiar wybrac sie tam do salonu po kawalek materialu, zebym mogla "ubrac" TZ, bo ona nie jest biala ani ecru, tylko taki delikatniesiunki krem na pograniczu bieli i ecru ![]() PM 2009 sie nie spodobala i przeszlam zalamke ![]() Cytat:
wiec co jak co, ale wszyscy nas teraz zauwaza
|
|||
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra już mi ulżyło, nie wiem mam zły dzień
ta jesień to nie za fajna pora...A jak laska zakłada na czyjś ślub kiece z kołem tak jak piszesz to bez kitu wiocha, sama zwraca na siebie uwagę, nie koniecznie tą dobrą uwagę oj będziemy się rzucać, będziemy hihihi, oby tylko ludzie nie oślepli ![]() Oczywiście od naszego blasku ;p
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 14:11 |
|
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być tak, że bez tego kwiata ... suknia straci fason. Musisz to przemyśleć Ad2.- czy ten kolor to kość słoniowa? złamana biel? ja taki kolor miałam zeby pomyśleć jak możesz fajnie wyglądać... musiałabym zobaczyć Ciebie w niej ![]() ale fajnie, że masz już jakąś wizję tego nie przejmuj się tym czy komuś podoba się Twoja suknia czy nie, ma prawo się nie podobać- bo każdy inny gust ma mnie tez sie marzyly falbanki, ale zakochałam się w innej ... jak dla mnie jest naprawdę fajna, bardzo ciekawy fason, nieprzeciętna! tak jak moja ![]() Cytat:
co lepsze miala nawet futerko biale na plecy!! podobne do mojego!zrobila z siebie posmiewisko i tyle! ![]() Nie staraj sie przedobrzyc i przeskoczyc wszystkich. Suknię masz naprawdę strojna i jesli obwiesisz sie jak chionka to nie bedziesz wygladala fajnie- mowie ci! Przemysl sobie to dokladnie i powiedz co mowila krawcowa <mam nadzieje, ze wymysli cos z tymi ramiaczkami >.Buziak
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie1983 i faktycznie piekna ta suknia taka latynoska
płakac mi się chce...ach ten deszcz...
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III :]
o już nowy wąteczek
a Mi sie podoba taka suknia suknia nie wiem jeszcze jak wyglada w całosci ale i tak Mi sie podoba oczywiscie bez tych butów i kwiatka na głowie(a na tej stronie nie ma galeri sukien gdyż strona nadal jest w budowie )a jk Wam widzi sie ta suknia ??![]() Szukam jakies sukni (jakis inspiracji ) mama bedzie Mi szyła suknie a Ja nie mog eznalesc idealnej
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2008-11-20 o 14:34 |
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III :]
Cytat:
ale bez tych wstrętnych czarnych dodatkó może będzie łądnie wygladać
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
kasienka1985 oj ale pieknie wyglądaliście, aż się rozmarzyłam... naprawdę
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciezko wiec ocenic czy ladna suknia czy nie! z pewnoscia buty odpadają i pióropusz na głowie! a tak może być ciekawa a teraz proszę mnie oświecić i powiedzieć czy podoba Wam się to: http://allegro.pl/item480092247_sukn..._s_m_ecru.html Dzięki Rybeńko
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-11-20 o 14:39 Powód: :] |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niach niach chyba noc poslubna, ale w sumie jeszcze jasno
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
kaska87 no przy niej to moje kozaczki nie sa takie straszne heheheheh
ale nie smieje się, nie no na noc poślubna to fajna tylko troszke za droga hihihi
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 14:47 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was w nowej części, kiedyś pokazałam swoją suknię ale obeszła sie bez echa. Śledze to forum na bierząco i stwierdzam ze kazda z Was ma śliczne suknie, jedna bardziej inna mniej strojna ale wszystkie mają swój urok i czar.
Bo w końcu każda z nas jest inna. |
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Moja suknie jest z kolekcji Madame Zaręba
http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Model Szedar na stronie 7. Znajduje się w katalogu kolekcje archiwalne. W tej chwili dysponuje tylko i wyłacznie zdjeciem katologowym zdjęcia sukni na mnie moge załaczyć dopiero wieczorem jak wróce z pracy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

a co do ramiączek to się przyjrzałam i może faktycznie kiczowate? ale moja krawcowa coś wymyśli, pomacha czarodziejską różdżką i zobaczymy efekt końcowy w sierpniu :P Jeszcze tylko ból z włosami nie mam pomysłu, ale może coś się urodzi w głowie do tego czasu. Te żywe kwiatki mi chodzą, właściwie to chyba bym chciała jeden tak na boku, nie za duży?
a tak w ogóle to koków nie cierpię, jestem zdecydowanie przeciwna, bo to wygląda wtedy mało naturalnie i tak jakoś przestylizowanie. A i trzeba mieć dobrą fryzjerkę a u mnie wszystkie robią hełmy :/

a ta jest piękna i duzo tańsza, masz może link do tej sukni?

moze jak juz cos to jakis mniejszy 
>.