![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
to wtedy bez welonu raczej do tej sukni.. albo welon mgiełka... tylko pls... żadnych koków z lokami i mnóstwem kwiatów
![]()
Nieobecna na forum od Maja 2010 Edytowane przez martabelchatow Czas edycji: 2008-11-20 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
właśnie taką mam wizję
![]() ![]()
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]()
Teraz florystki mają takie różne spray'e, które przedłużają żywotność kwiatów, więc się nie martw. Na pewno wytrzymają we włosach tyle ile powinny.
#65 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mam z godzinkę, pogrzebałam po allegro i póki co takie pantofelki mi się podobają, kurcze muszę mieć wysokie, żeby pasować do pana młodego
![]() http://www.allegro.pl/item477127590_...ki_gatuzo.html Ale polatam po sklepach jak wymyśle sobie dodatki i buty to się pochwalę ![]()
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Raczkowanie
|
Suknia wygląda na fajną, ale chciaybyśby Ciebie w niej zobaczyć
![]() Cytat:
![]() 2. welon - na pewno nie taki z lamówką jaki masz na sobie na zdjęciu - ja bym dała zwykłą mgiełkę za tyłek, raczej nie krótszy - w ten sposób też trochę wydłużysz sylwetkę. 3. sukienka jest tak strojna że zakładałabym jakiejś przesadnej biżuterii - raczej jakieś kryształki, coś delikatnego, może coś z cyrkonią, ale nie żadne super zdobne naszyjniki no i coś bardziej przylegającego do szyji, nie pociągłego.Do tego branzoletka w komplecie, ale też raczej delikatna. Sama sukienka się trochę błyszczy, więc nie przesadzaj z błyskotkami na ciele ![]() 4. nie zmieniałabym dekoldu. Dlaczego chcesz go zmienić na serce?? ![]() 5. bukiet w ręku jak najbardziej ok, ale nie biały, bo się w tak strojnej sukience zgubi. Jakiś ładny kontrastowy kolorek ![]() Cytat:
![]() Rybcia coś mi się wydaje że Ty to jesteś taki buntowniczy charakter ![]() Wypisz, wymaluj - Barbie ![]() ![]() Martabelchatow ma rację - suknia jest już tak strojna że z resztą musisz uważać. Te buty co wkleiłaś na pewno nie sa ani proste ani delikatne. Dziewczynko kochana - teraz to już przystopuj z tymi koronkami i świecidełkami ![]() No i rzeczywiście do tej sukni to welonu już bym na siebie nie wkładała oj nie, ale jakiś ładny kwiatek we włoski to jak najbardziej ![]() A jeśli chodzi o fryz, to skoro masz takie piękne loki, to się niemi chwal na lewo i prawo i tylko je jakoś podepnij ale niech pozostana takie naturalne, , niech je widać ![]() aha no i też uważam że ramiączka sa tandetne na maxa ![]() Edytowane przez maugosia Czas edycji: 2008-11-20 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Rybcia co do tych butków... to zdecydowanie nieeeee...i fason nieeee i firma nie
![]() Gatuzo ( dla Cymbeline) są straaaaasznie niewygodne. Swoje też tam kupiłam, bo idealnie pasowały mi do sukienki odcieniem.. z tym, że zdecydowanie bardziej gładkie były. Już na błogosławieństwie bolały mnie nogi ![]()
Nieobecna na forum od Maja 2010 Edytowane przez martabelchatow Czas edycji: 2008-11-20 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kobitki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ależ wtrącaj ile wlezie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twój post : Cytat:
tak z czystej ciekawości??? Może mogłabym Ci cosik doradzić, jeśli zechcesz oczywiście ![]()
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.vivienvigo.pl/galeria.htm kolekcja Mystiqoue, suknia druga o zalotnej nazwie Valentina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak dla mnie sukienka jest śliczna!!! ![]() Może oprócz tego kwiata, bo nie cierpię sztuczniaków. ![]() Sam model bardzo dziewczęcy, wdzięczny i ten dół wygląda wspaniale!!! Pytanie, jak Ty w niej wyglądasz??? Czy można prosić Twoją foteczkę w niej??? ![]()
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć to znów nie moja bajka ![]() wygląda na taką co powinna ładnie podkreślać talię. Tylko ciekawa jestem jak na żywo układają się te plisy na dole. Zakładam, że już ją mierzyłaś.Masz może jakies swoje zdjęcia w niej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
ja też witam nową koleżankę, ja nie jestem typem barbi, jestem z natury delikatny czlowiek, a to praca robi za mnie małpę. a co do sukienki to po prostu raz chcę wyglądać jak księżniczka, a nie zginąć pośród lasek w balowych sukniach to mój dzień, chcę się wyróżniać, czuć się piękna, co jest w tym złego? pytam się co w tym złego?
![]() ![]()
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie biję piany, poruszam temat bo tu mało co się piszę, ja tylko komentuje
![]() ![]() ![]()
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj o tym, że my tutaj jestesmy obiektywne! A to jest wg mnie najważniejsze! Bo mama, tata i kolezanka- ktorzy Cie znają i kochają- nawet jesli beda mieli inne zdanie- to będą bardziej subiektywni! My Cię nie znamy ![]() Moim osobistym zadaniem ![]() Namierzyłam się osobiście trochę sukienek, więc wiem mniej więcej czym się kierować w wyborze. Jeśli już wybrałaś tę suknię i ona bardzo Ci się podoba , to już połowa sukcesu! ![]() Teraz musisz tylko pomyśleć o tym, żeby ze swojego bajkowego ślubu nie zrobić kiczu! ![]() Bo do tego jest tylko jeden krok! ![]() Ja nie mam złych intencji, uwierz mi. Mimo, że suknia nie jest w moim stylu, to myślę, że jeśli posłuchasz choć 1/3 naszych rad i dobrze to przemyślisz, to będzie wszysko super! ![]() Czy widziałaś moją suknię? Nie była ona zbyt strojna <taka średnia powiedziałabym>. Świadka dziewczyna ubrała na moje wesele taką sukienkę, że połowa gości mi pomdlała! ![]() Pamiętaj, że Panna Młoda z cudownym uśmiechem i szczęściem wymalowanym na twarzy będzie <choćby w jutowym worku> najpiękniejszą kobietą na imprezie!!! Nie denerwuj się na nas słonko ![]() ![]()
![]() |
#78 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PM 2009 sie nie spodobala i przeszlam zalamke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
No dobra już mi ulżyło, nie wiem mam zły dzień
![]() A jak laska zakłada na czyjś ślub kiece z kołem tak jak piszesz to bez kitu wiocha, sama zwraca na siebie uwagę, nie koniecznie tą dobrą uwagę ![]() oj będziemy się rzucać, będziemy hihihi, oby tylko ludzie nie oślepli ![]() Oczywiście od naszego blasku ;p
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być tak, że bez tego kwiata ... suknia straci fason. Musisz to przemyśleć ![]() Ad2.- czy ten kolor to kość słoniowa? złamana biel? ja taki kolor miałam ![]() zeby pomyśleć jak możesz fajnie wyglądać... musiałabym zobaczyć Ciebie w niej ![]() ale fajnie, że masz już jakąś wizję tego ![]() nie przejmuj się tym czy komuś podoba się Twoja suknia czy nie, ma prawo się nie podobać- bo każdy inny gust ma ![]() mnie tez sie marzyly falbanki, ale zakochałam się w innej ... jak dla mnie jest naprawdę fajna, bardzo ciekawy fason, nieprzeciętna! tak jak moja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zrobila z siebie posmiewisko i tyle! ![]() Nie staraj sie przedobrzyc i przeskoczyc wszystkich. Suknię masz naprawdę strojna i jesli obwiesisz sie jak chionka to nie bedziesz wygladala fajnie- mowie ci! ![]() Przemysl sobie to dokladnie i powiedz co mowila krawcowa <mam nadzieje, ze wymysli cos z tymi ramiaczkami ![]() Buziak ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Maggie1983 i faktycznie piekna ta suknia taka latynoska
![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III :]
o już nowy wąteczek
![]() a Mi sie podoba taka suknia suknia nie wiem jeszcze jak wyglada w całosci ale i tak Mi sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Szukam jakies sukni (jakis inspiracji ) mama bedzie Mi szyła suknie a Ja nie mog eznalesc idealnej ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2008-11-20 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III :]
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
kasienka1985 oj ale pieknie wyglądaliście, aż się rozmarzyłam... naprawdę
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciezko wiec ocenic czy ladna suknia czy nie! ![]() z pewnoscia buty odpadają i pióropusz na głowie! a tak może być ciekawa ![]() a teraz proszę mnie oświecić i powiedzieć czy podoba Wam się to: http://allegro.pl/item480092247_sukn..._s_m_ecru.html Dzięki Rybeńko ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-11-20 o 13:39 Powód: :] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
kaska87 no przy niej to moje kozaczki nie sa takie straszne heheheheh
![]()
Moje słoneczko Filipek! 2010 Moje słoneczko Dominik! 2015 Moje słoneczko w drodze? zrobię na różowo może wywołam dziewczynkę ![]() Edytowane przez rybcia2309 Czas edycji: 2008-11-20 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Witam Was w nowej części, kiedyś pokazałam swoją suknię ale obeszła sie bez echa. Śledze to forum na bierząco i stwierdzam ze kazda z Was ma śliczne suknie, jedna bardziej inna mniej strojna ale wszystkie mają swój urok i czar.
Bo w końcu każda z nas jest inna. |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Moja suknie jest z kolekcji Madame Zaręba
http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Model Szedar na stronie 7. Znajduje się w katalogu kolekcje archiwalne. W tej chwili dysponuje tylko i wyłacznie zdjeciem katologowym zdjęcia sukni na mnie moge załaczyć dopiero wieczorem jak wróce z pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.