Suknia marzeń cz. III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 10:17   #61
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Suknia marzeń cz. III

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
No to będzie pantofel a co do ramiączek to się przyjrzałam i może faktycznie kiczowate? ale moja krawcowa coś wymyśli, pomacha czarodziejską różdżką i zobaczymy efekt końcowy w sierpniu :P Jeszcze tylko ból z włosami nie mam pomysłu, ale może coś się urodzi w głowie do tego czasu. Te żywe kwiatki mi chodzą, właściwie to chyba bym chciała jeden tak na boku, nie za duży?
a ja na Twoim miejscu bym podpieła loczki z jednej strony kwiatkiem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:20   #62
martabelchatow
Raczkowanie

to wtedy bez welonu raczej do tej sukni.. albo welon mgiełka... tylko pls... żadnych koków z lokami i mnóstwem kwiatów

Edytowane przez martabelchatow
Czas edycji: 2008-11-20 o 10:27
martabelchatow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:21   #63
rybcia2309
Wtajemniczenie

właśnie taką mam wizję tylko nie lubię sztucznych kwiatów, bleee są takie bez duszy, więc poszukam takiego kwiecia co nie więdnie, choć takich raczej nie ma a tak w ogóle to koków nie cierpię, jestem zdecydowanie przeciwna, bo to wygląda wtedy mało naturalnie i tak jakoś przestylizowanie. A i trzeba mieć dobrą fryzjerkę a u mnie wszystkie robią hełmy :/

Edytowane przez rybcia2309
Czas edycji: 2008-11-20 o 10:23
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:23   #64
azzis
Zakorzenienie

Wink Dot.: Suknia marzeń cz. III

Cytat:
właśnie taką mam wizję tylko nie lubię sztucznych kwiatów, bleee są takie bez duszy, więc poszukam takiego kwiecia co nie więdnie, choć takich raczej nie ma
Teraz florystki mają takie różne spray'e, które przedłużają żywotność kwiatów, więc się nie martw. Na pewno wytrzymają we włosach tyle ile powinny.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:24   #65
rybcia2309
Wtajemniczenie

Jeszcze mam z godzinkę, pogrzebałam po allegro i póki co takie pantofelki mi się podobają, kurcze muszę mieć wysokie, żeby pasować do pana młodego
http://www.allegro.pl/item477127590_...ki_gatuzo.html

Ale polatam po sklepach jak wymyśle sobie dodatki i buty to się pochwalę

Czas edycji: 2008-11-20 o 10:43
Stary 2008-11-20, 10:53   #66
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia
Pokaż zdjęcie sukni na sobie
Suknia wygląda na fajną, ale chciaybyśby Ciebie w niej zobaczyć

Cytat:
Napisane przez gigi111 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki! Juz kiedys wklejalam zdjecie tej sukienki, ale jeszcze nie bylam na nia zdecydowana, szczerze mowiac to dalej sie wacham,ale ze wzgledu na brak czasu chyba wybiore te suknie. Jest to suknia Farage model Malaga. Wiem ,ze nie wszystkim sie podoba, ale naprawde ladnie na mnie lezy, jedynie dekolt bede miala przerobiony na taki w ksztalcie serca. Otoz ta sukienka mnie troche wydluza , bo mam 158cm wzrostu i to jest jej duzy plus. Mam tylko pytanie: Czy nie myslicie ,ze kwiaty z bukietu beda sie "gryzly" z tymi z sukienki.No i jak bizuteria???
1. Jeśli się w niej świetnie czujesz, to oczywiście że nie ma tematu - bierzesz ją i tyle , bo owszem widać że ładnie na Tobie leży i podkreśla Ci figurę.
2. welon - na pewno nie taki z lamówką jaki masz na sobie na zdjęciu - ja bym dała zwykłą mgiełkę za tyłek, raczej nie krótszy - w ten sposób też trochę wydłużysz sylwetkę.
3. sukienka jest tak strojna że zakładałabym jakiejś przesadnej biżuterii - raczej jakieś kryształki, coś delikatnego, może coś z cyrkonią, ale nie żadne super zdobne naszyjniki no i coś bardziej przylegającego do szyji, nie pociągłego.Do tego branzoletka w komplecie, ale też raczej delikatna. Sama sukienka się trochę błyszczy, więc nie przesadzaj z błyskotkami na ciele
4. nie zmieniałabym dekoldu. Dlaczego chcesz go zmienić na serce?? - tak jest na prawdę ok.
5. bukiet w ręku jak najbardziej ok, ale nie biały, bo się w tak strojnej sukience zgubi. Jakiś ładny kontrastowy kolorek - Ja bym tu widziała malutki bukiecik z róż, albo kalii, taki zwykły, tradycyjny, ala bombeczka, ale nie za duży, bo skoro Ty jesteś malutka, to nie możesz mieć wielgaśnego bukietu.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
piękna suknie tez takiej szuka, ale znajduję tylko takie za 4.000 a ta jest piękna i duzo tańsza, masz może link do tej sukni?

cena tej sukni w salonie 2.300 jest sliczna a Wy co myslicie
http://www.allegro.pl/item478843908_...6.html#gallery
no owszem śliczna.

Rybcia coś mi się wydaje że Ty to jesteś taki buntowniczy charakter
Wypisz, wymaluj - Barbie , ale skoro chcesz nią być, to z Twoimi lokami będzie pięknie, ale prosze nie rób nam tego i nie zakładaj kozaków . A może sandałki ??
Martabelchatow ma rację - suknia jest już tak strojna że z resztą musisz uważać.
Te buty co wkleiłaś na pewno nie sa ani proste ani delikatne. Dziewczynko kochana - teraz to już przystopuj z tymi koronkami i świecidełkami

No i rzeczywiście do tej sukni to welonu już bym na siebie nie wkładała oj nie, ale jakiś ładny kwiatek we włoski to jak najbardziej

A jeśli chodzi o fryz, to skoro masz takie piękne loki, to się niemi chwal na lewo i prawo i tylko je jakoś podepnij ale niech pozostana takie naturalne, , niech je widać

aha no i też uważam że ramiączka sa tandetne na maxa

Edytowane przez maugosia
Czas edycji: 2008-11-20 o 11:01
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:17   #67
martabelchatow
Raczkowanie

Rybcia co do tych butków... to zdecydowanie nieeeee...i fason nieeee i firma nie
Gatuzo ( dla Cymbeline) są straaaaasznie niewygodne. Swoje też tam kupiłam, bo idealnie pasowały mi do sukienki odcieniem.. z tym, że zdecydowanie bardziej gładkie były.
Już na błogosławieństwie bolały mnie nogi ) Nie wiem jak ja wytrzymałam w nich do rana.... i obcas niby nie był duży bo 7 cm. Jeśli ktoś ma wybór to nie polecam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 080906-083.jpg (36,9 KB, 292 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bbbbbbbbb.jpg (82,6 KB, 153 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg butki.jpg (86,1 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dalila_B.jpg (50,8 KB, 879 załadowań)

Edytowane przez martabelchatow
Czas edycji: 2008-11-20 o 11:26
martabelchatow jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 11:26   #68
Maggie1983
Zakorzenienie

Czesc Kobitki przyjmiecie i mnie?? wczesniej tez cos probowalam sie wtracac ale nikt mnie nie zauwaza
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:33   #69
maugosia
Raczkowanie

ależ wtrącaj ile wlezie
Stary 2008-11-20, 11:35   #70
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martabelchatow Pokaż wiadomość
rybcia )) zdecydowanie biały pantofel i to taki najprostszy.. bez żadnych upiększeń... tak samo uważaj na dodatki, żeby nie przesadzić. Suknia jest bardzo strojna więc reszta powinna być stonowana, prosta.
zgadzam się w zupełności

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Czesc Kobitki przyjmiecie i mnie?? wczesniej tez cos probowalam sie wtracac ale nikt mnie nie zauwaza
Witam
Twój post :
Cytat:
Nie przejmuj sie mnie tez dziewczyny pojechaly po calosci ale trudno uwazam ze sama suknie to nie wszystko, dojdzie przeciez odpowiednia fryzura i makijaz i kazdy detal dopelni calosci wazne zebysmy my sie dobrze czuly-wyjatkowo
czy mogłabym zobaczyć Twoją suknię lub odnośnik tego... pojechania???
tak z czystej ciekawości???
Może mogłabym Ci cosik doradzić, jeśli zechcesz oczywiście

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:46   #71
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
zgadzam się w zupełności

Witam
Twój post :

czy mogłabym zobaczyć Twoją suknię lub odnośnik tego... pojechania???
tak z czystej ciekawości???
Może mogłabym Ci cosik doradzić, jeśli zechcesz oczywiście
pewnie ze tak
http://www.vivienvigo.pl/galeria.htm kolekcja Mystiqoue, suknia druga o zalotnej nazwie Valentina.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 11:59   #72
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ze tak
http://www.vivienvigo.pl/galeria.htm kolekcja Mystiqoue, suknia druga o zalotnej nazwie Valentina.
hmm... zastanawiam się kto mógł Cię za to pojechać!
Bo jak dla mnie sukienka jest śliczna!!!
Może oprócz tego kwiata, bo nie cierpię sztuczniaków.
Sam model bardzo dziewczęcy, wdzięczny i ten dół wygląda wspaniale!!!

Pytanie, jak Ty w niej wyglądasz???
Czy można prosić Twoją foteczkę w niej???

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-11-20, 12:06   #73
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
pewnie ze tak
suknia bardzo oryginalna, przyznam że nie widziałam jeszcze takiej.
Choć to znów nie moja bajka ale ma coś przyjemnego w sobie.
wygląda na taką co powinna ładnie podkreślać talię.
Tylko ciekawa jestem jak na żywo układają się te plisy na dole.
Zakładam, że już ją mierzyłaś.Masz może jakies swoje zdjęcia w niej?
Stary 2008-11-20, 12:34   #74
rybcia2309
Wtajemniczenie

ja też witam nową koleżankę, ja nie jestem typem barbi, jestem z natury delikatny czlowiek, a to praca robi za mnie małpę. a co do sukienki to po prostu raz chcę wyglądać jak księżniczka, a nie zginąć pośród lasek w balowych sukniach to mój dzień, chcę się wyróżniać, czuć się piękna, co jest w tym złego? pytam się co w tym złego? Mam prawo wybrać sobie taką suknię zresztą już za nią zapłaciłam...Ale porady się przydadzą, aczkolwiek z welonu na bank nie zrezygnuje.
Stary 2008-11-20, 12:45   #75
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
ja też witam nową koleżankę, ja nie jestem typem barbi, jestem z natury delikatny czlowiek, a to praca robi za mnie małpę. a co do sukienki to po prostu raz chcę wyglądać jak księżniczka, a nie zginąć pośród lasek w balowych sukniach to mój dzień, chcę się wyróżniać, czuć się piękna, co jest w tym złego? pytam się co w tym złego? Mam prawo wybrać sobie taką suknię zresztą już za nią zapłaciłam...Ale porady się przydadzą, aczkolwiek z welonu na bank nie zrezygnuje.
Rybcia wydaje mi się że juz nie raz odpisałyśmy Ci że jeśli masz tylko ochotę na taki wybór sukni, to nikt Ci nie będzie bronił. My tu tym bardziej nie mamy takiego prawa, więc nie ma chyba już o co bić piany co?
Stary 2008-11-20, 12:51   #76
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja nie biję piany, poruszam temat bo tu mało co się piszę, ja tylko komentuje na tym polega forum. zresztą koniec o mnie. Zajmijmy się koleżankami ja już mam porady i dziękuje za nie

Czas edycji: 2008-11-20 o 12:57
Stary 2008-11-20, 12:57   #77
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju jej kochana nie stresuj się tak, bo Ci się do slubu zmarszczki porobią!
Pamiętaj o tym, że my tutaj jestesmy obiektywne! A to jest wg mnie najważniejsze!
Bo mama, tata i kolezanka- ktorzy Cie znają i kochają- nawet jesli beda mieli inne zdanie- to będą bardziej subiektywni!
My Cię nie znamy widzimy Ciebie w sukience i staramy się Tobie pomóc.
Moim osobistym zadaniem <jeśli ktoś tylko ma na to ochotę> jest pokazanie co z czym się je.
Namierzyłam się osobiście trochę sukienek, więc wiem mniej więcej czym się kierować w wyborze.
Jeśli już wybrałaś tę suknię i ona bardzo Ci się podoba , to już połowa sukcesu!
Teraz musisz tylko pomyśleć o tym, żeby ze swojego bajkowego ślubu nie zrobić kiczu!
Bo do tego jest tylko jeden krok!

Ja nie mam złych intencji, uwierz mi.
Mimo, że suknia nie jest w moim stylu, to myślę, że jeśli posłuchasz choć 1/3 naszych rad i dobrze to przemyślisz, to będzie wszysko super!

Czy widziałaś moją suknię?
Nie była ona zbyt strojna <taka średnia powiedziałabym>.
Świadka dziewczyna ubrała na moje wesele taką sukienkę, że połowa gości mi pomdlała! hehehehe <balową z kołem- totalna wieś>
Pamiętaj, że Panna Młoda z cudownym uśmiechem i szczęściem wymalowanym na twarzy będzie <choćby w jutowym worku> najpiękniejszą kobietą na imprezie!!!
Nie denerwuj się na nas słonko pamiętaj, że chcemy dla Ciebie jak najlepiej!!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-11-20, 13:06   #78
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... zastanawiam się kto mógł Cię za to pojechać!
Bo jak dla mnie sukienka jest śliczna!!!
Może oprócz tego kwiata, bo nie cierpię sztuczniaków.
Sam model bardzo dziewczęcy, wdzięczny i ten dół wygląda wspaniale!!!

Pytanie, jak Ty w niej wyglądasz???
Czy można prosić Twoją foteczkę w niej???
co do kwiatka to tez mam watpliwosci moze jak juz cos to jakis mniejszy

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
suknia bardzo oryginalna, przyznam że nie widziałam jeszcze takiej.
Choć to znów nie moja bajka ale ma coś przyjemnego w sobie.
wygląda na taką co powinna ładnie podkreślać talię.
Tylko ciekawa jestem jak na żywo układają się te plisy na dole.
Zakładam, że już ją mierzyłaś.Masz może jakies swoje zdjęcia w niej?
wiec dziewczynki: nie moglam nic znalezc u siebie w miescie i spontanicznie w dlugi weekend wybralam sie z mamcia do sasiedniego miasta, w pospiechu nie wzielysmy aparatu, a poza tym ja wyszlam z zalozenia ze na pewno i tak nic mi sie nie spodoba wiec fotek brak. Ale rzeczywiscie slicznie wysmukla talie, plisy ukladaja sie dokladnie tak plasko jak na zdjeciu. Mam zamiar wybrac sie tam do salonu po kawalek materialu, zebym mogla "ubrac" TZ, bo ona nie jest biala ani ecru, tylko taki delikatniesiunki krem na pograniczu bieli i ecru
PM 2009 sie nie spodobala i przeszlam zalamke ale teraz jak sobie wyobrazam do tego wlosy lekko pofalowane puszczone na bok na 1 ramie i do tego zywy wpiety kwiat plus welon krotki puszczony z tylu na plecy z delikatnym koronkowym wykonczeniem takim jak w sukni, dlugie pelne rekawiczki do lokcia (nie takie na pluszek tylko cale) i bukiet ascetyczny z 7 kallii tylko obwiazanych wstazka to mysle sobie ze bedzie chyba ladnie
Cytat:
Rybcia, ja wlasnie chcialam zwykla suknie prosta, obowiazkowo biala i najlepiej z koronki i taka tez przymierzylam.....ale Pani w salonie i moja mamcia zdecydowanie powiedzialy nie i ze wygladam jakbym szla do komunii i namowily mnie na ta bardziej ekstrawagancka, dodajac jeszcze ze w tej skromnej zginelabym w tlumie wiec co jak co, ale wszyscy nas teraz zauwaza
Stary 2008-11-20, 13:07   #79
rybcia2309
Wtajemniczenie

No dobra już mi ulżyło, nie wiem mam zły dzień ta jesień to nie za fajna pora...
A jak laska zakłada na czyjś ślub kiece z kołem tak jak piszesz to bez kitu wiocha, sama zwraca na siebie uwagę, nie koniecznie tą dobrą uwagę
oj będziemy się rzucać, będziemy hihihi, oby tylko ludzie nie oślepli
Oczywiście od naszego blasku ;p

Czas edycji: 2008-11-20 o 13:11

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 13:26   #80
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
co do kwiatka to tez mam watpliwosci moze jak juz cos to jakis mniejszy

wiec dziewczynki: nie moglam nic znalezc u siebie w miescie i spontanicznie w dlugi weekend wybralam sie z mamcia do sasiedniego miasta, w pospiechu nie wzielysmy aparatu, a poza tym ja wyszlam z zalozenia ze na pewno i tak nic mi sie nie spodoba wiec fotek brak. Ale rzeczywiscie slicznie wysmukla talie, plisy ukladaja sie dokladnie tak plasko jak na zdjeciu. Mam zamiar wybrac sie tam do salonu po kawalek materialu, zebym mogla "ubrac" TZ, bo ona nie jest biala ani ecru, tylko taki delikatniesiunki krem na pograniczu bieli i ecru
PM 2009 sie nie spodobala i przeszlam zalamke ale teraz jak sobie wyobrazam do tego wlosy lekko pofalowane puszczone na bok na 1 ramie i do tego zywy wpiety kwiat plus welon krotki puszczony z tylu na plecy z delikatnym koronkowym wykonczeniem takim jak w sukni, dlugie pelne rekawiczki do lokcia (nie takie na pluszek tylko cale) i bukiet ascetyczny z 7 kallii tylko obwiazanych wstazka to mysle sobie ze bedzie chyba ladnie
Ad1.- Najlepiej byłoby gdybyś podpytała w salonie czy da się coś z tym zrobić, zamienić lub wymyśleć coś innego?
Może być tak, że bez tego kwiata ... suknia straci fason.
Musisz to przemyśleć
Ad2.- czy ten kolor to kość słoniowa? złamana biel? ja taki kolor miałam
zeby pomyśleć jak możesz fajnie wyglądać... musiałabym zobaczyć Ciebie w niej
ale fajnie, że masz już jakąś wizję tego
nie przejmuj się tym czy komuś podoba się Twoja suknia czy nie, ma prawo się nie podobać- bo każdy inny gust ma
mnie tez sie marzyly falbanki, ale zakochałam się w innej ...
jak dla mnie jest naprawdę fajna, bardzo ciekawy fason, nieprzeciętna!
tak jak moja hehehehehe
Cytat:
No dobra już mi ulżyło, nie wiem mam zły dzień ta jesień to nie za fajna pora...
A jak laska zakłada na czyjś ślub kiece z kołem tak jak piszesz to bez kitu wiocha, sama zwraca na siebie uwagę, nie koniecznie tą dobrą uwagę
oj będziemy się rzucać, będziemy hihihi, oby tylko ludzie nie oślepli
Oczywiście od naszego blasku ;p
W dodatku moja suknia miala kolor kosci sloniowej ze złotem, a ona ubrala ta suknie złotą! co lepsze miala nawet futerko biale na plecy!! podobne do mojego!
zrobila z siebie posmiewisko i tyle!
Nie staraj sie przedobrzyc i przeskoczyc wszystkich.
Suknię masz naprawdę strojna i jesli obwiesisz sie jak chionka to nie bedziesz wygladala fajnie- mowie ci!
Przemysl sobie to dokladnie i powiedz co mowila krawcowa <mam nadzieje, ze wymysli cos z tymi ramiaczkami >.
Buziak i nie złość się już <rybcia-jak moja sukienka >

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-11-20, 13:28   #81
rybcia2309
Wtajemniczenie

Maggie1983 i faktycznie piekna ta suknia taka latynoska płakac mi się chce...ach ten deszcz...
Stary 2008-11-20, 13:32   #82
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA
Dot.: Suknia marzeń cz. III :]

o już nowy wąteczek

a Mi sie podoba taka suknia suknia nie wiem jeszcze jak wyglada w całosci ale i tak Mi sie podoba oczywiscie bez tych butów i kwiatka na głowie(a na tej stronie nie ma galeri sukien gdyż strona nadal jest w budowie )a jk Wam widzi sie ta suknia ??

Szukam jakies sukni (jakis inspiracji
) mama bedzie Mi szyła suknie a Ja nie mog eznalesc idealnej

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2008-11-20 o 13:34
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 13:34   #83
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Suknia marzeń cz. III :]

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
o już nowy wąteczek

a Mi sie podoba taka sukniahttp url=www.galaxybridal.com/]suknia[/url] nie wiem jeszcze jak wyglada w całosci ale i tak Mi sie podoba oczywiscie bez tych butów i kwiatka na głowie(a na tej stronie nie ma galeri sukien gdyż strona nadal jest w budowie )a jk Wam widzi sie ta suknia ??

Kruella ale bez tych wstrętnych czarnych dodatkó może będzie łądnie wygladać

Stary 2008-11-20, 13:36   #84
rybcia2309
Wtajemniczenie

kasienka1985 oj ale pieknie wyglądaliście, aż się rozmarzyłam... naprawdę
Stary 2008-11-20, 13:37   #85
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
o już nowy wąteczek

a Mi sie podoba taka suknia suknia nie wiem jeszcze jak wyglada w całosci ale i tak Mi sie podoba oczywiscie bez tych butów i kwiatka na głowie(a na tej stronie nie ma galeri sukien gdyż strona nadal jest w budowie )a jk Wam widzi sie ta suknia ??

prawie nic nie widac
ciezko wiec ocenic czy ladna suknia czy nie!
z pewnoscia buty odpadają i pióropusz na głowie!
a tak może być ciekawa

a teraz proszę mnie oświecić i powiedzieć czy podoba Wam się to:
http://allegro.pl/item480092247_sukn..._s_m_ecru.html

Dzięki Rybeńko

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2008-11-20 o 13:39 Powód: :]
Stary 2008-11-20, 13:40   #86
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz proszę mnie oświecić i powiedzieć czy podoba Wam się to:
http://allegro.pl/item480092247_sukn..._s_m_ecru.html

Dzięki Rybeńko
nie smiejmy się niach niach chyba noc poslubna, ale w sumie jeszcze jasno

Stary 2008-11-20, 13:44   #87
rybcia2309
Wtajemniczenie

kaska87 no przy niej to moje kozaczki nie sa takie straszne heheheheh ale nie smieje się, nie no na noc poślubna to fajna tylko troszke za droga hihihi

Czas edycji: 2008-11-20 o 13:47
Stary 2008-11-20, 13:49   #88
monia198455
Raczkowanie

Witam Was w nowej części, kiedyś pokazałam swoją suknię ale obeszła sie bez echa. Śledze to forum na bierząco i stwierdzam ze kazda z Was ma śliczne suknie, jedna bardziej inna mniej strojna ale wszystkie mają swój urok i czar.
Bo w końcu każda z nas jest inna.
monia198455 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 13:51   #89
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia198455 Pokaż wiadomość
Witam Was w nowej części, kiedyś pokazałam swoją suknię ale obeszła sie bez echa. Śledze to forum na bierząco i stwierdzam ze kazda z Was ma śliczne suknie, jedna bardziej inna mniej strojna ale wszystkie mają swój urok i czar.
Bo w końcu każda z nas jest inna.
może wkleis ją jeszcze raz? bo ja tutaj nowa jestem

Stary 2008-11-20, 13:55   #90
monia198455
Raczkowanie

Moja suknie jest z kolekcji Madame Zaręba
http://www.suknieslubne.com/madamepl.html
Model Szedar na stronie 7.
Znajduje się w katalogu kolekcje archiwalne.
W tej chwili dysponuje tylko i wyłacznie zdjeciem katologowym zdjęcia sukni na mnie moge załaczyć dopiero wieczorem jak wróce z pracy.
monia198455 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości