Dot.: Operacje uszu, korekta uszu - zbiorczy! cz. 2
Witam Cię , gdzie robiłaś te uszy 4 tysiące to dużo , sporo czasu minęło od tamtego czasu kiedy pisałaś na forum chciałbym żebyś się odniosła teraz do tego jak to jest w tej chwili i co zrobiłaś . Powiem Ci ja też miałem robione ale tylko jedno i wygląda dokładnie tak samo jak twoje górna część jest przyklejona do głowy grobelka jest puszczona przez całe ucho i zamiast widać ładne naturalnie wyglądające ucho wygląda tragicznie wszyscy na to zwracają uwagę powiem tylko tyle żeby cię pocieszyć że ja nie mam długich włosów żeby zakryć uszy . Ogólnie nie wydaje mi się żeby ten sam lekarz który robił uszy był w stanie zrobić inaczej , bo jak by tak miało być to zrobił by tak od razu ja.juz mówiłem swojemu że nie jestem zadowolony ale poprawkę za kilka miesięcy chce robić a ja nie mam zamiaru tyle czekać . Szukam innego lekarza wydaje mi się tak że po prostu są źle zrobione tak samo jak i twoje daj znać będę oczekiwać komentarza ponieważ ciekawi mnie jak rozwiązała ten problem z tego powodu że robiłaś dużo wcześniej niż ja . Pozdrawiam 3maj się ciepło .
|