Dziwna relacja z kochankiem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-04-28, 19:46   #1
Iga7321
Przyczajenie

Dziwna relacja z kochankiem

Historia banalna jakich mało...ale potrzebuje żeby ktoś spojrzał na tą sprawę i powiedział o co chodzi. Pierwszy raz w życiu poznałam mężczyznę, który zaimponował mi na tyle, że zdradziłam z nim mojego męża. Poznaliśmy się w pracy. Mężczyna jest ode mnie 10 lat starszy i również jest w małżeństwie. Początek był dość romantyczny...moj wybranek starał się o mnie, dbał, kupował prezenty, ubierał się tak jak lubię, puszczał romantyczna muzykę specjalnie dla mnie. W końcu pocałowaliśmy się pierwszy raz, potem doszło również do paru incydentów erotycznych ale nie do seksu. W między czasie on po pijaku wyznawał mi miłość w wiadomościach, chciał spędzać razem każda chwilę, tęsknił za mną, ciągle dopytywał czy jestem gotowa na sex. Potem uczucia mieszały się z przyjaźnią...mówił że mnie lubi, ceni...nie chce popsuć relacji między nami. Ostatnio doszło między nami do zaplanowanego przez nas sexu oralnego. Po całej sytuacji moj wybrankę jakby zaczął się wycofywać, mimo iz po wszystkim mieliśmy już dążyć do stosunku. Nie wiem co się wydarzyło, dlaczego się wycofał. Z jednej strony nadal chce się przyjaźnić, spotykać, ale unika bliższego kontaktu erotycznego, nawet głębszego pocałunku. Jego żona miała chwilowy problem zdrowotny i nawet powiedział że to może być taka kara za co co zaszło między nami. Poradzicie czemu tak zareagował, dlaczego nagle się wycofał...? Nie wiem czy powinnam z nim porozmawiać...Choc mam wrażenie że każda rozmowa również kończy się ucieczką.
Iga7321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-07, 12:01   #2
Lizzie_M
Raczkowanie

Dot.: Dziwna relacja z kochankiem

Gratulacje, twojemu Romeo wystarczył seks oralny żeby spadło z niego całe podniecenie zwiazane ze zdradą i dostał moralniaka albo zwyczajnie sie przestraszył.
Lizzie_M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-08, 11:31   #3
meggiii29
Przyczajenie

Ulżył sobie seksem oralnym. Może w jego głowie oral to nie taka 100% zdrada.. Dlatego też nie posunął się do niczego więcej.
A może i wyrzuty sumienia. Oboje jesteście siebie warci. Nigdy tego nie zrozumiem, jak można zdradzić mężą/żonę.

Dlaczego jak Wam tak źle w związkach to się nie rozstaniecie? Bo jesteście tchórzami. Oby Wasi partnerzy też prowadzili takie zagrywki.
meggiii29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-09, 04:25   #4
Iga7321
Przyczajenie

Ale czego się przestraszył. W moralniaka wątpię.

---------- Dopisano o 04:25 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ----------

Abyś nigdy nie musiała rozumieć...życie nie jest czarno białe. Najłatwiej oceniać i krytykować. Jeśli kiedyś Ci się to zdarzy, to wspomnisz naszą rozmowę. Nigdy nie mówi nigdy...Ja tak mówiłam przez 19 lat
Iga7321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-18, 17:51   #5
Alegory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iga7321 Pokaż wiadomość
Poradzicie czemu tak zareagował, dlaczego nagle się wycofał...?
Bo jest żałosnym typem, który chciał sobie poruchać, a udawał, że chodzi o Ciebie.

Być może ze względu na problemy zdrowotne żony nie miał seksu, ale już wszystko wróciło do normy, więc nie jesteś już potrzebna i ucieka. Odpowiada na wiadomości i mówi o przyjaźni, bo boi się, że sprawa się rypnie, a nie dlatego, że Cię lubi.
Alegory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-19, 10:37   #6
Elinkaa11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meggiii29 Pokaż wiadomość
Ulżył sobie seksem oralnym. Może w jego głowie oral to nie taka 100% zdrada.. Dlatego też nie posunął się do niczego więcej.
A może i wyrzuty sumienia. Oboje jesteście siebie warci. Nigdy tego nie zrozumiem, jak można zdradzić mężą/żonę.

Dlaczego jak Wam tak źle w związkach to się nie rozstaniecie? Bo jesteście tchórzami. Oby Wasi partnerzy też prowadzili takie zagrywki.

Dokładnie, wielu facetów lodzika nie traktuje jako seks, a bez seksu to nie zdrada. Nie wspominając o pewnym Panie Prezydencie który też chyba miał podobne podejście

On rozładował napięcie, a Ty nic z tego nie miałaś...
Elinkaa11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości