![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: kobieta i moje złe przeczucia.
Tak jak mówiłam - nie chodzi o Twoje preferencje, ale o to, jak próbujesz się czegoś dowiedzieć i do jakich dziwnych wniosków dochodzisz na podstawie np tylko leków, w jaki sposób to przedstawiasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Opie musisz zluzować poślady i przestać analizować wszystko pod kątem co gdyby ona to i tamto z tym i tamtym.
Myślę że powinieneś się zastanowic dlaczego tak się czujesz i co z tym zrobić. Gdzieś w tobie tkei lęk spowodowany przykrymi doświadczeniami z przeszłości i musisz przestać myśleć w sposób że wszyscy chcą cie zmanipulować i oszukac. Odpusc też GPT. On odpowiada Ci na podstawie historii interakcji między wami. Niestety to tylko cie będzie nakręcać negatywnie. Że nie wspome że przydałoby ci się męskie grono które by ci głupoty z głowy wybiło. Zdrówka T meskieforum.net - Przestrzeń autentycznej męskości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]()
Dlaczego niby nie można oceniać na podstawie puszczania się? Mnie osobiście jako kobietę brzydzą takie, które walą się na prawo i lewo. Zresztą brzydzą mnie takie osoby niezależnie od płci.
Sama zerwałabym kontakt z chłopakiem, który się kiedyś nałogowo ruchał. Sama tak nie robiłam, więc zawsze wymagałam tego samego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nikt tu autorowi nie narzuca bycia z kims kto nie spelnia jego standardow zwiazkowych. nie to jest tutaj problemem a jego nadpobudliwa wyobraznia ,tworzaca historie o rozwiazlym zyciu seksualnym na podstawie antybiotyku na zapalenie drog moczowych prawda jest taka ze osoba nawet majaca jednego partnera seksualnego przed toba rowniez moze zdradzic,odejsc do kogos innego a nawet zarazic cie choroba weneryczna
z wizazem od 12.2004 Edytowane przez xfrida Czas edycji: 2025-07-15 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie. Czym innym jest mieć preferencje i to jest spoko, ale czym innym jest takie obrzydliwe wypowiadanie się o kimś tylko dlatego, ze żyje inaczej niż Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.