kobieta i moje złe przeczucia. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-07-07, 08:15   #31
Camillie32
Rozeznanie

Dot.: kobieta i moje złe przeczucia.

Tak jak mówiłam - nie chodzi o Twoje preferencje, ale o to, jak próbujesz się czegoś dowiedzieć i do jakich dziwnych wniosków dochodzisz na podstawie np tylko leków, w jaki sposób to przedstawiasz.
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-07, 22:29   #32
taalasaa
Przyczajenie

Opie musisz zluzować poślady i przestać analizować wszystko pod kątem co gdyby ona to i tamto z tym i tamtym.

Myślę że powinieneś się zastanowic dlaczego tak się czujesz i co z tym zrobić. Gdzieś w tobie tkei lęk spowodowany przykrymi doświadczeniami z przeszłości i musisz przestać myśleć w sposób że wszyscy chcą cie zmanipulować i oszukac.

Odpusc też GPT. On odpowiada Ci na podstawie historii interakcji między wami. Niestety to tylko cie będzie nakręcać negatywnie.

Że nie wspome że przydałoby ci się męskie grono które by ci głupoty z głowy wybiło.

Zdrówka
T

meskieforum.net - Przestrzeń autentycznej męskości
forum autentycznych mężczyzn

Teo
taalasaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-11, 13:50   #33
Effy_Es
Raczkowanie

Smile Dot.: kobieta i moje złe przeczucia.

Dlaczego niby nie można oceniać na podstawie puszczania się? Mnie osobiście jako kobietę brzydzą takie, które walą się na prawo i lewo. Zresztą brzydzą mnie takie osoby niezależnie od płci.
Sama zerwałabym kontakt z chłopakiem, który się kiedyś nałogowo ruchał. Sama tak nie robiłam, więc zawsze wymagałam tego samego: oklaski:klaski :klas ki:kl aski: klaski:
Effy_Es jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-11, 16:10   #34
xfrida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Effy_Es Pokaż wiadomość
Dlaczego niby nie można oceniać na podstawie puszczania się? Mnie osobiście jako kobietę brzydzą takie, które walą się na prawo i lewo. Zresztą brzydzą mnie takie osoby niezależnie od płci.
Sama zerwałabym kontakt z chłopakiem, który się kiedyś nałogowo ruchał. Sama tak nie robiłam, więc zawsze wymagałam tego samego: oklaski:klaski :klas ki:kl aski: klaski:
mnie z kolei brzydza ludzie ktorzy posluguja sie takim wulgarnym jezykiem jaki ty zastosowalas w swojej wypowiedzi

nikt tu autorowi nie narzuca bycia z kims kto nie spelnia jego standardow zwiazkowych.
nie to jest tutaj problemem a jego nadpobudliwa wyobraznia ,tworzaca historie o rozwiazlym zyciu seksualnym na podstawie antybiotyku na zapalenie drog moczowych

prawda jest taka ze osoba nawet majaca jednego partnera seksualnego przed toba rowniez moze zdradzic,odejsc do kogos innego a nawet zarazic cie choroba weneryczna

Edytowane przez xfrida
Czas edycji: 2025-07-15 o 14:59
xfrida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-11, 16:14   #35
Camillie32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
mnie z kolei brzydza ludzie ktorzy posluguja sie takim wulgarnym jezykiem jaki ty zastosowalas w swojej wypowiedzi

nikt tu autorowi nie narzuca bycia z kims kto nie spelnia jego standardow zwiazkowych.
nie to jest tutaj problemem a jego nadpobudliwa wyobraznia ,tworzaca historie o rozwiazlym zyciu seksualnym na podstawie antybiotyku na zapalenie drog moczowych

prawda jest taka ze osoba nawet majaca mniej partnerow seksualnych rowniez moze zdradzic,odejsc do kogos innego a nawet zarazic cie choroba weneryczna

Dokładnie. Czym innym jest mieć preferencje i to jest spoko, ale czym innym jest takie obrzydliwe wypowiadanie się o kimś tylko dlatego, ze żyje inaczej niż Ty.
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-07-15, 10:18   #36
Cienista28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enigmatycznyktos Pokaż wiadomość
Masz pełne prawo nie chcieć być z kimś takim jak ja, a ja mam prawo nie chcieć być z kimś kto taki temat omija. I to jest piękne. Inaczej wyglądałaby sprawa, gdyby odpowiedziała szczerze i prosto z mostu na moje pytanie. Nie pytałem jej o liczbę partnerów, ani nic z tych rzeczy, tylko opowiedziałem o swoich wątpliwościach, powiedziałem czego nie mógłbym zaakceptować i zapytałem jak to u niej wygląda. Prędzej czy później ten temat wszedłby na tapetę więc nie wiem w czym problem, że chciałem rozwiać swoje wątpliwości wcześniej niż marnować czas na osobę z którą i tak nic więcej by nie było.
Człowiek co do zasady ma pełne praawo mówić jakieś rzeczy, ale dziwnym trafem rzadko dochodzi do zrozumienia, że najczęsciej będą one miały swoje naturalne konsekwencje.
Cienista28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości