Nowa porównywarka cen perfum, okazji perfumowych - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-07-23, 14:56   #1
michal_szuper
Przyczajenie

Nowa porównywarka cen perfum, okazji perfumowych

Witam,

Pierwszy wpis na forum, mam nadzieję, że mogę zaprezentować owoc ponad rocznych prac. Myślę, że osoby zainteresowane perfumami będą mogły skorzystać.

Szuper.pl - Porównywarka cen perfum w sprawdzonych sklepach. - https://szuper.pl

Skupilem sie przede wszystkim na aktualności cen, ofercie wyłącznie sprawdzonych sklepów i sprzedawców. Starałem się też dodawać sklepy, które są zaufane, sprawdzone a których NIE ŚLEDZI główny konkurent - PH a które są zaufane np:

• Hebe (zaufani sprzedawcy),
  • Makeup,
  • Rossman,
  • Sobelia
  • Elnino-parfum
  • Parfumdreams (to co flaconi).

Plus standardowe najpopularniejsze sklepy w kraju (plus pewnie dodam Allegro). W sumie jest już kilkadziesiąt śledzonych, a w każdym tygodniu dodaję przynajmniej 1 nowy.

Z ciekawszych funkcjonalności:

• multikoszyk (masz listę 5 perfum - dodajesz je do koszyka, dostajesz info w jakich sklepach całość wyjdzie najtaniej - priorytet ma 1 sklep, ale jak taniej jest np w 2, 3 sklepach to też taka informacja jest). Koszyki można zapisywać. Np nazwać go "Prezenty na dzien mamy i taty" i wracać do nich w razie potrzeby, na bieżąco sprawdzac sumaryczną cenę - Multikoszyk

• ustawianie alertów cenowych - Dostajesz powiadomienie na maila, kiedy cena wybranego produktu spadnie do poziomu ustawionego przez Ciebie lub niżej. Dostępne w panelu po zalogowaniu.

• Sortowanie wedlug najniższych cen z wybranych okresów - https://szuper.pl/oferty?sort=discount_90d

• Szczególnie polecam zaglądać na stronę główną - Rekordowe Obniżki z 24h. Jest aktualizowana na bieżąco kilkanaście razy dziennie. Są tu produkty, które w ciągu ostatnich 24h zaliczyły spadek do najniższej ceny w historii. Nie raz z tego co widziałem były np na Pepperku. Samemu udało mi się dzięki temu kupić np Maison Matine Hazard Bazar za 2 zł (dwa złote) (najpewniej pomyłka cenowa, albo całkiem niezła promocja, ale produkt mam u siebie), czy Joop Homme 125 ml EDT za 12.29 zł. Konkurencja nie miała tych informacji u siebie. Mam zachowane screenshoty z całej tej akcji.

Przykładowo na dzisiaj macie - https://szuper.pl/marc-jacobs-daisy-dream-edt-w/30-ml - cena niższa od drugiej najniższej o ok 50% i najniższa w historii.

Jesli uznacie ze warto polecic serwis to będę wdzięczny za jakąś wrzutkę na. sociale (np facebook) - zmotywuje mnie to do jeszcze wytrwalszej pracy.

Natomiast jeśli uważacie, że nie warto, to będę wdzięczny za informacje co się nie podoba, co mogłem zrobić lepiej, gdzie potrzebne są zmiany - to też dla mnie bardzo ważne. Chciałbym, żeby serwis był pomocny dla Was.

Jeśli macie też jakieś pomysły na usprawnienie, nowe funkcjonalności, konkretne sklepy do dodania to też piszcie śmiało,

Pozdrawiam,
Michał

Edytowane przez michal_szuper
Czas edycji: 2025-07-23 o 15:01
michal_szuper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości