|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowa porównywarka cen perfum, okazji perfumowych
Witam,
Pierwszy wpis na forum, mam nadzieję, że mogę zaprezentować owoc ponad rocznych prac. Myślę, że osoby zainteresowane perfumami będą mogły skorzystać. Szuper.pl - Porównywarka cen perfum w sprawdzonych sklepach. - https://szuper.pl Skupilem sie przede wszystkim na aktualności cen, ofercie wyłącznie sprawdzonych sklepów i sprzedawców. Starałem się też dodawać sklepy, które są zaufane, sprawdzone a których NIE ŚLEDZI główny konkurent - PH a które są zaufane np:
Plus standardowe najpopularniejsze sklepy w kraju (plus pewnie dodam Allegro). W sumie jest już kilkadziesiąt śledzonych, a w każdym tygodniu dodaję przynajmniej 1 nowy. Z ciekawszych funkcjonalności:
Jesli uznacie ze warto polecic serwis to będę wdzięczny za jakąś wrzutkę na. sociale (np facebook) - zmotywuje mnie to do jeszcze wytrwalszej pracy. Natomiast jeśli uważacie, że nie warto, to będę wdzięczny za informacje co się nie podoba, co mogłem zrobić lepiej, gdzie potrzebne są zmiany - to też dla mnie bardzo ważne. Chciałbym, żeby serwis był pomocny dla Was. Jeśli macie też jakieś pomysły na usprawnienie, nowe funkcjonalności, konkretne sklepy do dodania to też piszcie śmiało, Pozdrawiam, Michał Edytowane przez michal_szuper Czas edycji: 2025-07-23 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.