|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Życie po 20tce
Dzień dobry,
Mam dość głupie pytanie, ale co tam. Gdzie poznaje się ludzi po 20tce? Zazwyczaj miałąm dużo znajomych w szkole ale niedawno ją skończyłam i znajomości się rozmyły. Zawsze byłam dość ekstrawertyczna ale teraz choruje na zaburzenia depresyjno-lękowe i mam wrażenie że kompletnie to zmieniło mój charakter przez co nie jestem już taka towarzyska. Jestem młoda a całymi dniami siedzę w domu. Niedługo zaczynam prace w fabryce ale tam raczej większość ludzi po 40tce z którymi ciężko mi się rozmawia (na pewno fajni ludzie ale w kompletnie innym miejscu w życiu) Dodam też że jestem z małego miasta gdzie nie ma aktywności a jak już są to po prostu mnie na nie nie stać. Może ktoś z was ma pomysł gdzie można poznać kogoś fajnego? Może ktoś zna jakąś stronę lub aplikacje czy grupę gdzie można z kimś popisać. A może ktoś miał podobną sytuację i chciałby się podzielić tym jak z niej wyszedł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Życie po 20tce
Najpierw idź na terapie. 20 lat to wiek nie rózniący się niczym od wieku nastoletniego, masz dookoła pełno studentów angazujących sie w inicjatywy towarzyskie, grupy hobbystyczne etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Życie po 20tce
Wyrwij się z rodzinnego miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.