|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co jej chodzi ?
Witam 2 msc temu poznalem na portalu randkowym pewna osobe , napisalem - odpisala z poczatku odpisywala rzadko , gdy juz jednak przeszlismy na inny komunikator zmienilo sie duzo i szybko znalezlismy wspolny jezyk . Po kilku dniach zaproponowalem spotkanie i od tego momentu bylo jeszcze lepiej to ona pisala pierwsza itp bylo ich ogolnie malo bo 3 do tej pory (dalsza odleglosc , jej wycieczka za granice , moje obowiazki ) , zgodzila sie bez problemu podziekowala za nie , za 2 tyg widzielismy sie kolejny raz chcialem ja pocalowac i zlapac za reke , powiedziala ze troche za szybko wiec zrozumialem . Nie chcialem nachalny , duzo rozmawialismy o planach na przyszlosc ta ogolnie i byly one bardzo podobne , ogolnie bylem bardziej wyleweny w slowach w rozmowie przez pisanie mowilem ze tesknie dopiero potem ona odpisywala ze troche tez . Czulem troche dystans w takich sytuacjach z jej strony tak samo troche denerwowalo mnie to ze ona niby czesciej pisala pierwsza ale nie czulem takiego jakby zainteresowania co u mnie wyjscia z inicjatywa randki z jej strony ale staralem sie to zrozumiec poprzez jej wczesniejsze dziwne przejscia z chlopakami . 2 tyg temu napisala mi ze nie rozumie tego ze nie potrafie do niej napisac pierwszy .. Powiedzialem ze dobrze ze mi o tym mowi bo ustalismy otwarta komunikacje jesli cos sie nie podoba. Od tego momentu przez tydzien pisala najpierw ona , nastepnego dnia ja . Do poniedzialku gdzie mialem pewne problemy i dopiero odezwalem sie w srode , niby odpisywala tylko tak jakos wolniej . Od wspomnianej srody ona nie odezwala sie wgl , jest na spotkaniu integracyjnym z pracy ale jakos dziwnie mi tak ze wczesniej mielsimy codzienny kontakt mimo tego ze byla za granica i wydawalo mi sie ze wiecej chciala sie dowiedziec co u mnie , wiecej opowiadala co u niej . Nie wiem co o tym myslec , czy to jest tzw ghosting z jej strony , a moze poznala kogos przez internet nowego ,, lepszego ,, lub poprostu wycofala sie przez to ze nie pisalem pierwszy do niej . Jak myslicie ? PS jesli sie odezwie i bedzie spotkanie za tydzien to zakomunikuje jej ze albo sie bedziemy widywac czesciej albo to nie ma sensu w sumie to juz jej kiedys o tym pisalem ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O co jej chodzi ?
Jeśli faktycznie miała dziwne i trudne przejścia z facetami może po prostu jest ostrożna, nie chce się szybko deklarować, obserwuje czy Ty okazujesz zainteresowanie i zaangażowanie.
Moim zdaniem nic z tego nie będzie. Rzadko się widujecie, do tego jakieś przepychanki kto do kogo napisze. Jak już na początku znajomości miałam takie wątpliwości i trzeba było ustalać zasady komunikacji to i tak nic z tego nie wychodziło. Za to gdy od początku był obustronny flow i sprawy toczyły się naturalnie wychodziły z tego fajne relacje. Ty też zawaliłeś skoro miałeś więcej się odzywać, ale przez "ważne sprawy" nie miałeś kilkunastu sekund żeby napisać co u niej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jezu. Naucz się pisać w języku polskim. To wstyd, że człowiek po szkole nie potrafi napisać jednego zrozumiałego zdania.
ZNAKÓW INTERPUNKCYJNYCH NIE MOŻE POPRZEDZAĆ ODSTĘP. A więc pisze się "na stole leżały: zeszyt, długopis, książka i jabłko", a nie: "na stole leżały : zeszyt , długopis , książka i jabłko". A co do meritum. Jeśli dziewczyna na drugim spotkaniu nie chce żadnego kontaktu fizycznego, nie można jej nawet złapać za rękę - nie pociągasz jej. Należy wtedy zakończyć znajomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak na dłoni widać, że wasza relacja się kompletnie nie klei i jest tu więcej nacisku jak chemii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.