O co jej chodzi ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-09-20, 17:19   #1
robaczek2424
Przyczajenie

O co jej chodzi ?

Witam 2 msc temu poznalem na portalu randkowym pewna osobe , napisalem - odpisala z poczatku odpisywala rzadko , gdy juz jednak przeszlismy na inny komunikator zmienilo sie duzo i szybko znalezlismy wspolny jezyk . Po kilku dniach zaproponowalem spotkanie i od tego momentu bylo jeszcze lepiej to ona pisala pierwsza itp bylo ich ogolnie malo bo 3 do tej pory (dalsza odleglosc , jej wycieczka za granice , moje obowiazki ) , zgodzila sie bez problemu podziekowala za nie , za 2 tyg widzielismy sie kolejny raz chcialem ja pocalowac i zlapac za reke , powiedziala ze troche za szybko wiec zrozumialem . Nie chcialem nachalny , duzo rozmawialismy o planach na przyszlosc ta ogolnie i byly one bardzo podobne , ogolnie bylem bardziej wyleweny w slowach w rozmowie przez pisanie mowilem ze tesknie dopiero potem ona odpisywala ze troche tez . Czulem troche dystans w takich sytuacjach z jej strony tak samo troche denerwowalo mnie to ze ona niby czesciej pisala pierwsza ale nie czulem takiego jakby zainteresowania co u mnie wyjscia z inicjatywa randki z jej strony ale staralem sie to zrozumiec poprzez jej wczesniejsze dziwne przejscia z chlopakami . 2 tyg temu napisala mi ze nie rozumie tego ze nie potrafie do niej napisac pierwszy .. Powiedzialem ze dobrze ze mi o tym mowi bo ustalismy otwarta komunikacje jesli cos sie nie podoba. Od tego momentu przez tydzien pisala najpierw ona , nastepnego dnia ja . Do poniedzialku gdzie mialem pewne problemy i dopiero odezwalem sie w srode , niby odpisywala tylko tak jakos wolniej . Od wspomnianej srody ona nie odezwala sie wgl , jest na spotkaniu integracyjnym z pracy ale jakos dziwnie mi tak ze wczesniej mielsimy codzienny kontakt mimo tego ze byla za granica i wydawalo mi sie ze wiecej chciala sie dowiedziec co u mnie , wiecej opowiadala co u niej . Nie wiem co o tym myslec , czy to jest tzw ghosting z jej strony , a moze poznala kogos przez internet nowego ,, lepszego ,, lub poprostu wycofala sie przez to ze nie pisalem pierwszy do niej . Jak myslicie ? PS jesli sie odezwie i bedzie spotkanie za tydzien to zakomunikuje jej ze albo sie bedziemy widywac czesciej albo to nie ma sensu w sumie to juz jej kiedys o tym pisalem ..
robaczek2424 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary Wczoraj, 12:50   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: O co jej chodzi ?

Jeśli faktycznie miała dziwne i trudne przejścia z facetami może po prostu jest ostrożna, nie chce się szybko deklarować, obserwuje czy Ty okazujesz zainteresowanie i zaangażowanie.
Moim zdaniem nic z tego nie będzie. Rzadko się widujecie, do tego jakieś przepychanki kto do kogo napisze. Jak już na początku znajomości miałam takie wątpliwości i trzeba było ustalać zasady komunikacji to i tak nic z tego nie wychodziło. Za to gdy od początku był obustronny flow i sprawy toczyły się naturalnie wychodziły z tego fajne relacje. Ty też zawaliłeś skoro miałeś więcej się odzywać, ale przez "ważne sprawy" nie miałeś kilkunastu sekund żeby napisać co u niej.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary Wczoraj, 14:22   #3
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

Jezu. Naucz się pisać w języku polskim. To wstyd, że człowiek po szkole nie potrafi napisać jednego zrozumiałego zdania.
ZNAKÓW INTERPUNKCYJNYCH NIE MOŻE POPRZEDZAĆ ODSTĘP. A więc pisze się "na stole leżały: zeszyt, długopis, książka i jabłko", a nie: "na stole leżały : zeszyt , długopis , książka i jabłko".

A co do meritum. Jeśli dziewczyna na drugim spotkaniu nie chce żadnego kontaktu fizycznego, nie można jej nawet złapać za rękę - nie pociągasz jej. Należy wtedy zakończyć znajomość.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary Dzisiaj, 10:46   #4
Guinevera
Raczkowanie

Jak na dłoni widać, że wasza relacja się kompletnie nie klei i jest tu więcej nacisku jak chemii.
Guinevera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości