Nowy tusz Bourjois - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2001-10-28, 09:58   #1
admin
Gość

Nowy tusz Bourjois

mam pytanie, czy ktoś próbował tego nowego tuszu reklamowanego jako teatralny efekt, ma dwie szczoteczki i jest dwukolorowy. Uzywałam do tej pory volume glamour pogrubiający i lekko wydłuzajacy, jest ok, ale ponieważ się mi kończy to chciałabym wiedzieć czy ktoś ekspreymentował z tym nowym
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2001-10-28, 09:58   #2
admin
Gość

Nowy tusz Bourjois

mam pytanie, czy ktoś próbował tego nowego tuszu reklamowanego jako teatralny efekt, ma dwie szczoteczki i jest dwukolorowy. Uzywałam do tej pory volume glamour pogrubiający i lekko wydłuzajacy, jest ok, ale ponieważ się mi kończy to chciałabym wiedzieć czy ktoś ekspreymentował z tym nowym
Stary 2001-10-28, 09:59   #3
admin
Gość

Re: Nowy tusz Bourjois

Tak próbowałam i nie można narzekać - może to nie jest efekt teatralny (przyklejanych rzęs) ale efekt przedłużenia na pewno jest widoczny - tusz kolorowy też jest dosyc dobrej jakości ( nie kruszy się, nie zlepia itp)- baaardzo ciekawe kolory.
Stary 2001-10-28, 09:59   #4
admin
Gość

Tak próbowałam i nie można narzekać - może to nie jest efekt teatralny (przyklejanych rzęs) ale efekt przedłużenia na pewno jest widoczny - tusz kolorowy też jest dosyc dobrej jakości ( nie kruszy się, nie zlepia itp)- baaardzo ciekawe kolory.
Stary 2001-10-28, 10:01   #5
admin
Gość

podczas przypadkowego pokazu makijażu organizowanego przez firmą Bourjois na który trafiłam wizażystka umalowała mnie tym tuszem: nie dość, że robiła to przynajmniej z 15 minut to efekt był wręcz niezadowalający (pozlepiane, ciężkie, nieestetyczne rzęsy). Używałam kiedyś tuszu pogrubiającego tej Firmy (Volume glamour) i byłam z niego zadowolona, nie wiem jaką opinię miałabym o tym nowym tuszu gdybym sama się malowała ale makijaż wykonany przez "specjalistkę" nie zachęcił mnie do kupna tego produktu. Pozdrawiam.
Stary 2001-10-28, 10:01   #6
admin
Gość

podczas przypadkowego pokazu makijażu organizowanego przez firmą Bourjois na który trafiłam wizażystka umalowała mnie tym tuszem: nie dość, że robiła to przynajmniej z 15 minut to efekt był wręcz niezadowalający (pozlepiane, ciężkie, nieestetyczne rzęsy). Używałam kiedyś tuszu pogrubiającego tej Firmy (Volume glamour) i byłam z niego zadowolona, nie wiem jaką opinię miałabym o tym nowym tuszu gdybym sama się malowała ale makijaż wykonany przez "specjalistkę" nie zachęcił mnie do kupna tego produktu. Pozdrawiam.
Stary 2001-10-28, 10:03   #7
admin
Gość

nie polecam tego tuszu osobom o bardzo słabych i cienkich rzęsach. Po nałożeniu tuszu będą wprawdzie dłuższe, ale nie można tu raczej mówić o efekcie teatralnym. Poprzednie tusze tej firmy były dużo lepsze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2001-10-28, 10:03   #8
admin
Gość

nie polecam tego tuszu osobom o bardzo słabych i cienkich rzęsach. Po nałożeniu tuszu będą wprawdzie dłuższe, ale nie można tu raczej mówić o efekcie teatralnym. Poprzednie tusze tej firmy były dużo lepsze.
Stary 2025-05-14, 19:06   #9
Maja3736test
Przyczajenie

Dot.: Nowy tusz Bourjois

Cześć!

Co do tuszu Bourjois Paris, to muszę przyznać, że jest to naprawdę solidny wybór. Ma dobrą formułę, która daje naturalny efekt, ale jednocześnie rzęsy są ładnie podkreślone i rozdzielone. Uwielbiam, że nie skleja rzęs, bo daje taki ładny, ale subtelny wygląd. Jest też naprawdę trwały – nie osypuje się w ciągu dnia, co jest dla mnie ważne. Dodatkowo bardzo łatwo go zmyć, co bywa problemem w przypadku innych tuszy.

Szczególnie polecam go, jeśli szukasz tuszu, który świetnie sprawdzi się na co dzień – daje ładną objętość, ale nie robi z rzęs "pałek". Jest super, jeśli chcesz uzyskać efekt naturalnego, ale wyrazistego makijażu.
Maja3736test jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości