![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Co na prezent dla swiadkowej/druhny?
hehe, niezłe porównanie
![]() My z TŻ mielismy specyficzną sytuację ze świadkami - swiadkowie musieli dokonac sporych poswiecen, zeby moc byc z nami na slubie (dotrzec z daleka mimo kontuzji, opuscic pierwszy etap studiow stypendialnych za granicą). Bylismy im bardzo wdzieczni, ze mimo trudnych wyborow zdecydowali, ze chcą byc z nami i do tego swietnie wypelnili wszystkie swoje obowiązki, byli wielkim wsparciem i pomocą. Wiem, ze po ilus latach spojrzą na te upominki i będą wspominali nas i ten wyjątkowy dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ja już od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad podziękowaniem mojej świadkowej. Chciałabym, żeby wiedziała, że jej rola była dla mnei bardzo bardzo ważna. Zastanawiałam się tylko jak to zrobić..
Po przeczytaniu tego wątku zdecydowałam podziękować przed śubem, w trakcie przygotowań. Boję się tylko, że mi makijaż spłynie, ale może już dotrze przed makijażem ;p Myślę, że będzie to raczej drobnostka, może jakies kosmetyki odprężające, spodobał mi sie pomysł lusterka, ale nie wiem czy znajdę jakieś super.. O jakie ładne są na allegro...
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pomysl lusterka bardzo fajny. Prezent praktyczny, ale tez trwały, pamiątkowy. Idea kosmetyków mi sie nie podoba... zużyje i zapomni ![]() Lepiej dawac cos, co zostanie na lata i będzie przypominalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Byłam na kilku ślubach i sądzę , że prawda jak wykle leży pośrodku...wszystko zależy co dla nas zrobił świadek Bywa tak , ze rola świadka zaczyna i kończy się na złożeniu podpisu. a bywa też tak gdzie świadkowa uczestniczy aktywnie w organizowaniu całej historii od podszewki włącznie z panieńskim itd itp.
ja nie wiem jeszcze jak będzie u mnie bo daleka droga przed nami [ wrzesień 2012] ale pomysł mi się bardzo podoba i jeżeli moja świadkowa pomoże mi w tych stresujących i zalatanych dniach to z miłą chęcią odwdzięczę się osobistym podarunkiem. Bardzo podoba mi się pomysł bellebelle i pewnie w ten deseń pójdę. p.s. dziewczyny nie czarujmy się ..w dzisiejszym zalatanym świecie naprawdę mało jest osób , które zaangażują się w nasze wesele, panieńskie i całą tą sytuację. naprawdę musi to być nasza przyjaciółka i to taka , która ma duuuużo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Może fajnym pomysłem będą takie gotowe prezenty, jakieś boxy z pielęgnacją dla kobiety, a dla mężczyzny z przekąskami, portfelem https://prezentpanda.pl/ tutaj jest dużo ciekawych propozycji plus darmowa wysyłka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Perhaps the perfect gift could be a *** watch. The design is super sleek but still has that bold, iconic feel. Itâs got this perfect balance of sporty and classy, so it fits with anything I wear. The weight feels just right on the wrist, not too heavy but definitely substantial. Been eyeing this model for a while and finally made the move through an online store. Super smooth process. Honestly, these watches are in a league of their own.
*** Edytowane przez Antymionka Czas edycji: 2025-08-03 o 11:40 Powód: linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.