![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
prezent dla Panny Młodej na wieczór panieński
w ta sobotę organizuję mojej przyjaciółce wieczór panieński (jestem świadkową) i wymyśliłam między innymi na bristolu napisać jej śmieszną historyjkę z użyciem jej zdjęć i bliskich jej osób. Dorwałam zdjęcia jak była mała, nasze z kolni, z koleżankami, z przyszłym panem młodym i chcę to poukładać w śmieszną całość. Poskładałam już kilka zdań np. Ania chętnie do szkoły chodziła mimo iż tylko jedynki przynosiła i jest zdjęcia małej Ani z wielkim plecakiem - teraz prośba do was - może Wy macie jakieś pomysły, jakieś rymy
![]() ![]()
Odcieli Aniolom skrzydla....bo dawaly wolnosc.... Obdarli je z szat...gdyz za piekne byly... Obrzucili je blotem....bo biala skore mialy.... Teraz stoja ranne... nagie... brudne... lecz nadal jakze doskonale.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla Panny Młodej na wieczór panieński
pomysł fajny
![]() ![]() Może opowiedz coś o tej Pannie młodej / ulubionych rzeczach, kolorach, itp., ciężko tak z głowy układać jej historię - jeżeli nie zna się osoby a historia ma być prawdziwa.
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
no mniej więcej jej historie chce opowiedzieć ale wiesz dużo rzeczy jest uniwersalnych, jakiś rym się zawsze do czegoś dopasuje odpowiednio
![]() ![]()
Odcieli Aniolom skrzydla....bo dawaly wolnosc.... Obdarli je z szat...gdyz za piekne byly... Obrzucili je blotem....bo biala skore mialy.... Teraz stoja ranne... nagie... brudne... lecz nadal jakze doskonale.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
ale kiedy (imię pana młodego) poznała,
od razu się zakochała! (...) Niechaj wasza miłość, kochani kwitnie i dojrzewa latami, bo ślub to dopiero początki drogi, idźcie więc razem, gdzie niosą was nogi ![]() Takie uniwersalne ![]()
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
SUPER!! idealne na zakończenie!! dzięki śliczne na pewno wykorzystam!!
![]() ktoś jeszcze jakiś pomysł? ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- wybudujcie dom z ogródkiem i altankę aby pić w niej wódkę potrzebuję cos o kasie i o dzieciach:P ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty na wieczór panieński
ja akurat w styczniu wybieram na panienski mojej psiapsiuly i razem z kolezankiami kupilysmy jej juz taki gorset http://luxusowi.pl/sklep/ewa/la-perla-gorset-8153-002/ mamy nadzieje ze sie spodoba bo bielizna zawsze ma swoje wazne miejsce podczas nocy poslubnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
(...)
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-01-31 o 21:08 Powód: złamanie zakazu sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-01-31 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
My zawsze robimy składkę na panieński, i kupujemy kilka rzeczy trochę śmiesznych i trochę ładnych i praktycznych. Taki wieczór panieński przeważnie przekształca się nam w penis party, ale przynajmniej jest wesoło!
Ostatnio wszystkie zakupy zrobiłyśmy w sklepie internetowym: http://www.sexgadzet.pl/pl/c/Wieczor...y-i-pomysly/23 co oszczędziło nam biegania po mieście. W każdym mieście są sklepiki ze śmiesznymi gadżetami, ale trzeba poszukać. A w necie wszystko jest pod ręką. A do prawdziwego sex shopu po śmieszny prezent to wchodzimy tylko grupką dziewczyn - dla odwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
Hej!!!Byłam na paru wieczorach a prezenty były różne-od podwiązek, majteczek, wibratorów, po kajdanki i pejcze.Wszystko zależy od kupującego>ale najważniejsze jest to by prezent był "z jajem"
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-09-07 o 15:52 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
![]()
Co myślicie o mydlanym przystojniaku ?
![]() http://www.takapaka.pl/Produkt/110288/mydlany -przystojniak Heh taki prawie ken, tylko niestety z tym samym felerem , co ten od Barbie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
A może voucher na indywidualną lekcję tańca na rurze?
![]() ![]() O ile tylko dziewczyna ma do siebie dystans. Przyszły małżonek też powinien na tym skorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
@Nala_87
No ciekawy. ![]() ![]() Edytowane przez baila04 Czas edycji: 2015-11-29 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
No ale taniec na rurze...za wiele się nie nauczy na 1 zajęciach...w ogóle to ciężka rzecz pole dance...trzeba być wyćwiczonym...już lepiej jakiś wstęp na lekcje tańca (jakieś ciekawe dla Pań na pewno się znajdą)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
ja polecam kamasutrę
![]()
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Mi koleżanki sprezentowały na wieczór panieński bieliznę erotyczną i różnego typu gadżety. No przyznam, że było zabawnie. Coś seksownego, zabawnego zawsze się sprawdza. W sieci jest spory wybór takich rzeczy : xxx.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-13 o 22:14 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
Ja jakiś czas temu mojej siostrze dałam na panieńskim na prezent świecę yankee Candle
![]() I szczerze powiedziawszy to cieszyła sie o wiele bardzeij z tej właśnie świecy niż z jakichś tam zboczonych głupot jakie dostała od swoich koleżanek ( potem w tajemnicy mi o tym powiedziała - za bardzo nie wiedziała co z takimi rzeczami robić). Oczywiście z dziewczynami zorganizowałyśmy jej panieński z prawdziwego zdarzenia. Wybrałyśmy się do spa. Sprawdź sobie jeszcze tutaj jak coś. Edytowane przez chances Czas edycji: 2016-07-29 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
BAN stały
|
Na swoim panieńskim dostałam sexy bieliznę xxx. Po wstępnej konsternacji potem okazało się, że był to trafiony prezent
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-07-22 o 10:54 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
My kupiłyśmy koleżance taki https://prezentpanda.pl/relaks-i-odp...gnacji-mn.html pielęgnacyjny prezent, żeby się odprężyła przed ważnym dniem, bardzo jej się podobal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.