|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 50 Recenzentek testuje preparat Therm Line Fast. Zapraszamy do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. Klub Therm Line |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pozbywam się kompeksów i zbędnych kilogramów z Therm Line Fast!
Cytat:
Ja staram się nic takiego nie oglądać, ale ciężko. Ostatnio oglądałam mój serial, a tam długa chwila - pokazywane są smażone kawałki mięsa typu stek i jeszcze na to ser żółty, ech.. Powinny być specjalne filmy i seriale bez żadnych nawiązań do jedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ale się dziewczyny smaczyście rozpisałyście
![]() ![]() Wczoraj znów robiłam trochę ćwiczeń na nogi i uda oraz Zumbę w wykonaniu domowym ![]() ![]() A dzisiaj pierwszy raz robiłam ćwiczenia wyszczuplające z MelB ![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak będzie dalej, bo czuję, że gardło daje mi popalić i znów przeziębienie się zbliża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym Chodakowską się mega podłamałam jak miesiąc ćwiczyłam (dzień w dzień poza niedzielami), a rezultaty były znikome. Co do wykańczania to ja i tak, czy to po Ewce, czy Mel zawsze leżę na podłodze i zdycham-tu akurat nie robi mi różnicy z którą ćwiczę ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Wczoraj miałam znów trening z MelB
![]() ![]() Zaraz zaczynam kolejną serię na miły początek dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ale mnie energia rozpiera
![]() ![]() ![]() Trochę boję się, że wieczorem będę wystawiona na pokusy, bo TŻ chyba do Kina chce mnie wyciągnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Bez popcornu i coli da się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
No i załamanie wczoraj miałam...
![]() Tak jak pisałam... Wylądowaliśmy w kinie i miałam mocne postanowienie, że się nie dam się naciągnąć na te wszystkie pokusy i zapachy nęcące kubki smakowe ![]() ![]() ![]() ![]() Skończyło się na tym, że wypiłam parę łyków tej coli, a resztę "winowajca" musiał pochłonąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Trochę popcornu raz na czas to nie dramat, jak mnie weźmie na słodkie potrafię zjeść trzy czekoladowe (żadne tam dietetyczne) batony i dwie drożdżówki z czekoladą. Na szczęście ostatnio mam małą ochotę na słodkie, za to za 2 tygodnie święta, więc wiadomo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj miałam mierzenie i ważenie po miesiącu używania suplementu (z 4dniową przerwą podczas choroby, gdy lekarz kazał mi odstawić preparat). Wyniki przedstawię później, ale nie powalają ![]() Choć sądzę, że jest to dobry początek zmian, przebiegający w najlepszy z możliwych kierunków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Muszę w końcu opisać efekty, które odnotowałam w środę 18.03, czyli po 4tyg. stosowania TLF
![]() Waga 73,3 kg, więc 3,3kg na minusie ![]() Linia boczki - brzuch -3cm Biust -1cm Pod biustem -2cm Uda, łydki i ramiona niestety bez zmian ![]() Może rezultaty nie są powalające, ale cieszę się, bo rokuje to dobry początek mojej przygody ![]() ![]() Czuję, że mój organizm dopiero nabiera rozpędu i mam nadzieję, że nie zgubię po drodze motywacji do tracenia kolejnych kg i cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja bym chciała w miesiąc stracić 5 kg, ale póki co nic z tego, może od poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że jakby mi nie przysłali tych dwóch opakowań to u mnie tez by pewnie tak było
![]() Moja mama dziś mnie dobiła trochę jak była u nas, mówi: Ooo... Ja to bym się załamała, jakby cały miesiąc nie jeść tak niczego kalorycznego i tylko 4kilo... -nie wiem, ona myśli, że kilogramy to na łeb na szyję lecą, gdy się chce, czy co? Cóż... Wsparcie rodzicielki... Wychodzi na to, że dziś powinnam się obeżreć, bo efekty i tak marne ![]()
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama jest akurat takim przykładem, że jak brała ślub z moim tatą, to była tak chuda, że miała 40pare kilo (w wieku 28lat) a po urodzeniu 4 dzieci zawsze Jej coś zostawało na stanie. Nie wiem dokładnie jaką ma dzisiaj wagę(na pewno ponad 100), ale rozmiar nosi 48-50 i do tego sporo problemów zdrowotnych z tym związanych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pracowałam kiedyś jako kelnerka: 4-5 dni na nogach po ok 16h (nasza zmiana trwała 15,5h, czasem dłużej, nie licząc imprez całonocnych), nie wiem skąd brałam na to energię i zapał, ale zapieprzałam tyle na pełnych obrotach. Moje nogi nawet nie drgnęły (a pracowałam tak ok. 3lata). Cóż taki urok... ![]()
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Właśnie się zorientowałam, że chyba wcześniej nie podałam mojego wzrostu, a to raczej ma duże znaczenie przy wadze
![]() ![]() Więc mam skromne 166cm wzrostu - tyle mi wystarcza, cieszę się, że nie mniej - nie więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Czuję, że coś zaczyna się dziać z moim ciałem...
![]() ![]() Jest jakby bardziej naprężone a nie tylko tłuszczem "obrośnięte" - i dobrze mi ta myśl robi ![]() Mam coraz większą motywację w drodze do osiągnięcia wymarzonych rezultatów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jestem już po codziennej dawce ćwiczeń z MelB i po porządkach więc teraz czekam jak mąż z dzieciakami wrącą do domku i zrobię im obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Niedziela sprawiła, że mój dzień jest rozregulowany
![]() ![]() ![]() Ćwiczenia robiłam dopiero w południe a nie jak zwykle rankiem ![]() I później wzięłam prysznic + peeling kawowy, który poleciła mi Justyna... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A kawałeczkiem ciasta się nie przejmuj! To, że się dietujemy nie znaczy, że musimy rezygnować z wszystkich przepyszności ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja i Tak jestem dumna z tego, że udało mi zrezygnować z takiej ilości jaką kiedyś pochłaniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Jutro kolejne ważenie i zastanawiam się czy mi coś ubyło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Czekając na ankietę końcową odłożyłam dzisiejsze ważenie
![]() Widzę, że dziewczyny na swoich wątkach mają ładne wyniki ![]() ![]() U mnie to dopiero początek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie chyba coś drgnęło, ale ważenie będzie dopiero w sobotę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Kamea2000 - cieszę się, że Tobie też się udaje
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- W środę rano ćwiczyłam sobie jak co dzień w domku a wieczorem byłam na Zumbie i chyba trochę się przesiliłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ćwiczę, aby uzyskać jeszcze lepsze rezultaty
![]() Ta wczorajsza zmiana czasu zakręciła mnie trochę... Jak zwykle sądziłam, że zegar na mojej komórce sam się przestawi, ale tym razem nie ![]() ![]() Od rana brakowało mi tej godziny a nasz "rodzynek" miał urodzinki i goście byli zaproszeni... I tyle pokus na stole... Ba... Sama je przygotowałam, a później byłam zła, że to tak kusi i nęci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Dziś jest 31 marca 2015r. - ostatni dzień oficjalnego programu testerskiego pn. "Testujemy Therm Line Fast"
![]() Dziękuję Olimp Labs oraz Edipresse - Wizaż za możliwość uczestniczenia w tym projekcie ![]() ![]() Przyszedł czas na podsumowania ![]() 18 luty --------->31 marca waga 76,6 kg --------->72 kg = -4,6kg Biust -2cm Pod biustem -2cm Talia -2cm Linia brzuch-boczki -3,5cm Biodra – bez zmian (chyba, że ktoś z biodra uważa ww.miejsce ![]() Bryczesy -2,5cm Uda -1cm (nadal lewe udo jest większe w obwodzie od prawego – widocznie taki mój urok ![]() Łydki i ramiona – bez zmian Nie będę podawała konkretnych wymiarów w każdym miejscu – zostańmy przy ujemnych cm ![]() Szkoda, że w ankiecie wynikowej nie było pytania otwartego, w którym mogłybyśmy opisać nasze odczucia, radości oraz rozczarowania, które występowały podczas stosowania TLF ![]() ![]() Znalazłam motto przewodnie, które do mnie bardzo przemówiło i chcę, aby zostało już ze mną na zawsze: "Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym, co pozwala Ci wytrwać." - Jim Ryun Do odchudzania najbardziej motywowała i nadal motywuje mnie myśl o tym, że mogę zmienić swoją formę na lepszą, aby czuć się dobrze w swoim ciele, żeby pozbyć się kompleksów ![]() ![]() W trakcie testu doszła także motywacja przez wspieranie, dobre słowa oraz wyniki dziewczyn, które również zażywały TLF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tych pozytywnych zmian w mim życiu najbardziej przyczyniła się zmiana sposobu myślenia o odchudzaniu. Zawsze sądziłam, że odchudzanie = restrykcyjna dieta + masa wyrzeczeń, jednak dzięki suplementowi Therm Line zauważyłam, że podjadanie między posiłkami nie jest „obowiązkowe” i bez słodyczy również mogę się obejść. Nie mówię, że odtrącam całkowicie słodkie i przekąski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo lubię aktywność fizyczną i raz w tygodniu od roku chodzę na Zumbę. ![]() ![]() ![]() Uśmiałam się ostatnio… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Therm Line Fast dał mi zastrzyk energii, aby zacząć regularnie (słowo klucz) ćwiczyć i mieć siłę zawalczyć o lepszą siebie. ![]() Na początku minusem był ból głowy ![]() ![]() ![]() Podsumowując, moje ciało jest jędrniejsze, skóra bardziej naprężona, mięśnie wzmocnione, kondycja się polepsza i ogólnie zaczynam rozkwitać niczym pąk na wiosnę. ![]() Przygodę z TL będę z całą pewnością kontynuować, aby dojść do wymarzonej sylwetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ekk jak miło się zrobiło
![]() Również dziękuję, dzięki Wam łatwiej mi trzymać się założonych celów. Dotychczasowe moje próby kończyły się nim tak naprawdę się rozpoczęły, a teraz jest inaczej, i to nie tylko zasługa TLF. Gratuluję tego co już osiągnęłaś i życzę dalszych sukcesów ![]() Ja mam nadzieję, że na nadchodzących wakacjach się nie zapomnę ![]()
#59 |
Zadomowienie
|
Przez święta moja waga niestety podskoczyła do 72,8kg i tak na razie stoi w miejscu, ale liczę, że to tylko stan przejściowy
![]() Obecnie czekam na przesyłkę nagrody pocieszenia za osiągnięte rezultaty i opinię o suplemencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.