![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Konsultacja u wizażystki, pokaz makijażu-->jakie wrażenia?
Byłam dziś w drogerii "Natura", kupiłam podkład L'oreal i znajoma ekspedientka zaproponowała mi udział bezpłatnych konsultacjach z wizażystką L'oreal u nich w sklepie. Brałyście kiedys w czymś takim udział? Jakie wrazenia? Jestem ciekawa, jak zostanę pomalowana i czy nie muszę brać ze sobą chusteczek do demakijażu, żeby ukradkiem zmyć "dzieło" tej Pani za rogiem po wyjściu ze sklepu
![]() pzdr ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Konsultacja u wizażystki, pokaz makijażu-->jakie wrażenia?
Nie miałam do czynienia konkretnie z konsultacjami L'oreala, ale dwukrotnie dałam się pomalować paniom w Superpharmie (w tym raz to był Revlon, a raz panie z jakiejś szkoły wizażu) i polecam takie doświadczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapisałam się od razu, jak tylko babka wyciągnęła zaproszenie, bo widziałam, że nie było zbyt wiele miejsc. W sumie, niczym nie ryzykuję, to przeciez nie szalony fryzjer
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
rzastin napisał(a):
> Byłam dziś w drogerii "Natura", kupiłam podkład L'oreal i znajoma ekspedientka zaproponowała mi udział bezpłatnych konsultacjach z wizażystką L'oreal u nich w sklepie. Brałyście kiedys w czymś takim udział? Jakie wrazenia? Jestem ciekawa, jak zostanę pomalowana i czy nie muszę brać ze sobą chusteczek do demakijażu, żeby ukradkiem zmyć "dzieło" tej Pani za rogiem po wyjściu ze sklepu ![]() > pzdr ![]() Z MOJEGO DOŚWIADCZENIA WYNIKA,ŻE WSZYSTKIE WIZAŻYSTKI L'OREAL MALUJĄ CUDOWNIE !!!! ![]() P.S. A Z JAKIEGO MIASTA JESTEŚ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O, to tym bardziej polecam. Dla mnie to był wręcz przełom w podejściu do makijażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ninka napisał(a):
> rzastin napisał(a): > > Byłam dziś w drogerii "Natura", kupiłam podkład L'oreal i znajoma ekspedientka zaproponowała mi udział bezpłatnych konsultacjach z wizażystką L'oreal u nich w sklepie. Brałyście kiedys w czymś takim udział? Jakie wrazenia? Jestem ciekawa, jak zostanę pomalowana i czy nie muszę brać ze sobą chusteczek do demakijażu, żeby ukradkiem zmyć "dzieło" tej Pani za rogiem po wyjściu ze sklepu ![]() > > pzdr ![]() > Z MOJEGO DOŚWIADCZENIA WYNIKA,ŻE WSZYSTKIE WIZAŻYSTKI L'OREAL MALUJĄ CUDOWNIE !!!! ![]() > P.S. A Z JAKIEGO MIASTA JESTEŚ? Jestem z Nowej Soli (to koło Zielonej Góry). Ciekawe, skąd bedzie ta wizażystka, bo pewnie nie z mojego miasta. Swoją drogą, taka praca to chyba ciągłe delegacje ![]() Ninko, a napiszesz dokładniej, skąd masz takie pozytywne doświadczenia?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ninka napisał(a):
> Z MOJEGO DOŚWIADCZENIA WYNIKA,ŻE WSZYSTKIE WIZAŻYSTKI L'OREAL MALUJĄ CUDOWNIE !!!! ![]() oj tak, Ninka to wie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Oj To rzastin, nie moje rejony...
![]() ![]() p.s. Tomku, a Ty jak zwykle chcesz ze mną "wojować" :0 pozdrawiam.odbiór. Ja znów w helenkach siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ninka napisał(a):
> Tomku, a Ty jak zwykle chcesz ze mną "wojować" :0 Oj zaraz tam wojować ![]() myślałem, że wesprę Twój autorytet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
no więc na samym początku witam i przy okazji pytam jak zostać wizazystką L'OREAL .Za odpowiedź z góry bardzo dziękuje
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Spróbuj skontaktować się z panią Moniką Kubiak - jest w katalogu wizażystów
pozdr. Ania
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nimfetka napisał(a):
> no więc na samym początku witam i przy okazji pytam jak zostać wizazystką L'OREAL .Za odpowiedź z góry bardzo dziękuje U MNIE TO BYŁA KWESTIA SZCZĘŚCIA... ZNALAZŁAM PRZETERMINOWANE OGŁOSZENIE mONIKI NAPISAŁAM I PO 2 TYGODNIACH LOS DO MNIE SIE UŚMIECHNĄŁ, NA MOIM OBEVNYM TERENIE NAWALIŁA DZIEWCZYNA I POTRZEBOWANO WIZAŻYSTKI, POJECHAŁM, PRZESZKOLONO MNIE I TAK OD 3 LAT JUZ PRACUJE ...MIŁO MI BARDZO KIEDY KLIENTKI DO MNIE WRACAJĄ.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ale chyba trzeba wczesniej mieć ukończone podstawowe kursy wizazu,czy nie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ninka napisał(a):
> U MNIE TO BYŁA KWESTIA SZCZĘŚCIA... ZNALAZŁAM PRZETERMINOWANE OGŁOSZENIE mONIKI NAPISAŁAM I PO 2 TYGODNIACH LOS DO MNIE SIE UŚMIECHNĄŁ, NA MOIM OBEVNYM TERENIE NAWALIŁA DZIEWCZYNA I POTRZEBOWANO WIZAŻYSTKI, POJECHAŁM, PRZESZKOLONO MNIE I TAK OD 3 LAT JUZ PRACUJE ...MIŁO MI BARDZO KIEDY KLIENTKI DO MNIE WRACAJĄ.... Aaa, to stąd masz takie doświadczenia. Nie wiedziałam, że jestes wiażystką ![]() Pzdr
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czyli nie wyglądam na doświadczoną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam - korzystając z Waszych wskazówek - odnaleźć panią Monikę Kubiak i nic mi z tego nie wyszło. Podejrzewam, że mój teren jest już obsadzony, ale zawsze byłoby to kolejne doświadczenie...
Hmmm, może podpowiecie jeszcze ociupinkę? ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Wysłałam maila do Moniki z tym wątkiem więc może się do ciebie odezwie.pozdrawiam NINA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
do Ninki
Ooooo! Jesteś kochana! Dzięki!
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Już się odnalazłam, mam innego maila. Proszę Cię o kontakt na : pacykarnia@op.pl Pozdrawiam! Monika
rzęsa napisał(a): > Próbowałam - korzystając z Waszych wskazówek - odnaleźć panią Monikę Kubiak i nic mi z tego nie wyszło. Podejrzewam, że mój teren jest już obsadzony, ale zawsze byłoby to kolejne doświadczenie... > Hmmm, może podpowiecie jeszcze ociupinkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
..znad Morza, czy znad Zatoki..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
namiastka napisał(a):
> ..znad Morza, czy znad Zatoki..? ![]() znad morza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
namiastka napisał(a):
> ..znad Morza, czy znad Zatoki..? ![]() Znad morza, bo jestem z Koszalina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A tak z innej beczki
![]() Duzo bym dała, żeby pomalowałam mnie doświadczona wizażanka, albo osoba która to lubi i zna się na tym. Sama potrafie malować tylko oczy i usta- o podkładach i innych tych sprawach nie mam pojęcia- dlatego, że nigdy tego nie uzywałam ![]() Moze bym się na takiej "sesji" czegos nauczyła ![]() Wy kobietki to macie szczescie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
justyna_t napisał(a):
> A tak z innej beczki ![]() > Duzo bym dała, żeby pomalowałam mnie doświadczona wizażanka, albo osoba która to lubi i zna się na tym. > Sama potrafie malować tylko oczy i usta- o podkładach i innych tych sprawach nie mam pojęcia- dlatego, że nigdy tego nie uzywałam ![]() > Moze bym się na takiej "sesji" czegos nauczyła ![]() > Wy kobietki to macie szczescie ![]() szkoda, że nie jesteś z Warszawy... zaprosiłbym na sesję foto-makijażową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
heheh... dziękuje bardzo- ale cóż, nie ma to jak mieszkać w takiej dziurze ja Piekary Śl
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
justyna_t napisał(a):
> heheh... dziękuje bardzo- ale cóż, nie ma to jak mieszkać w takiej dziurze ja Piekary Śl ![]() nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kaasia napisał(a):
> Czekam na Twoją relację "po". Na konsultacji byłam w piątek, ale dopiero teraz opiszę wrażenia. Muszę powiedzieć, że bardzo mi sie to wszystko podobało. Miło jest mieć wrażenie, że ktoś skupia na Tobie całą uwagę i chce pomóc. Wizażystka była sympatyczną i młodą dziewczyną, trochę sobie pogadałśmy. Na początku spytała o kolor moich ubrań, jakie noszę na co dzień, czy mam jakiś pomysł, czy chcę wypróbować jakieś kolory- dałam jej wolną rękę. Zostałam 'zagruntowana' ![]() ![]() Ogólnie wszystko to złozyło sie na bardzo wiosenny makijaż, dowiedziałam się trochę o technikach malowania, pasujacych mi kolorach (powinnam się pobawić brązami i szrościami).Polecam każdemu, bo zabawa była przednia ![]() Pzdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Z własnego doświadczenia wiem, że najlepiej jest się przełamac i zacząc samej próbowac, eksperymentowac. Kiedyś bałam się podkładów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie, ja bylam na spotkaniu z wizazystka Joko i pomalowala mnie tak
![]() ![]() ![]() Nie smiac sie z mojej brzydkiej urody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cóz jak to się mówi - praktyka czyni mistrza
![]() A Piekary to dziursko jakich mało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.