|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem zazdrosna o przyjaciółkę.
Witajcie
![]() Mam pewien problem ze sobą.Znamy się z moją przyjaciółką już dość długo, spędzamy ze sobą czas,wychodzimy razem na miasto do klubu czy na zakupy, a nawet pracujemy ze sobą.Przeżyłyśmy razem niesamowite chwile.Jest ona dla mnie jak siostra mogę powiedzieć jej o wszystkim i ona mi tak samo(ona doskonale o tym wie) Ja się boję, że nasza przyjaźń się rozleci. Wiem, że ona ma jeszcze jedną przyjaciółkę z którą zna się dłużej niż ze mną i jej mówi o wszystkich swoich problemach.Ja jestem taką osobą która o wszystko się obwinia.Boję się, że coś powiem źle/ zrobię źle i zepsuje naszą relacje. Przyjaciółka wie o tym, że borykam się z takim czymś i zapewniła mnie, że gdy coś takiego się stanie to mi o tym powie.Z drugiej strony myślę sobie, że gdyby ona nie chciała się ze mną przyjaźnić to przecież nie spędzałaby ze mną czasu itd.Nie ukrywam, że jestem zazdrosna o jej drugą przyjaciółkę i boje się tego że ja się jej "znudzę" i mnie odtrąci. Edytowane przez Frania361 Czas edycji: 2016-11-03 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem zazdrosna o przyjaciółkę.
Ile macie lat? Nie możesz poznać jej drugiej przyjaciółki? Nie możecie zadawać się we trzy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mamy po 22 lata. Tamtą dziewczynę widziałam parę razy przy okazji jakiś imprez.Wydawała się całkiem w porządku.Problem polega na tym, że one we dwie mieszkają w jednym mieście, a ja w innym.Chciałabym bardziej odczuć, że ja jestem ważna dla swojej przyjaciółki, że również ze mną może o wszystkim pogadać i ze wszystkiego się zwierzyć.Boję się, że ją stracę, że przyjaźni się ze mną z litości - to chyba nie jest normalne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kompleksy kojarzą mi się bardziej z wyglądem fizycznym, a takich nie mam. Nie uważam się za jakąś piękność i nie porównuje się do przyjaciółki pod tym względem. Chciałabym się z tego "wyleczyć" - nie martwić się, że coś źle zrobiłam/powiedziałam co może rzutować na naszą przyjaźń.
Edytowane przez Frania361 Czas edycji: 2016-11-04 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.