|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zysk z planet plus, Czy korzystacie z cashbacku na planet plus w kategorii podróże?
Witajcie,
Czy korzystacie z cashbacku na planet plus w kategorii podróże? Według tego co zrozumiałam, to dopiero po zrealizowaniu noclegu powinien mi się na koncie pojawić oczekiwany cashback, a nie od razu przy rezerwacji. Dobrze myślę? No i teraz nie wiem, czy reklamować ręcznie nienaliczony cashback, czy poczekać aż skończę urlop. A co bedzie jak okaże się po wyjeżdzie, że mój cashback nie został zatwierdzony automatycznie, a ja nie będę mogła już złożyć recznej rekamacji, bo minie od czasu rezerwacji noclegu więcej niż 14 dni? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zysk z planet plus
Odpisali mi z planet plus, że oczekiwany cashback powinien być widoczny od razu po rezerwacji, a nie dopiero po zrealizowanym noclegu. Ale to czemu w takim razie na bookingu nie zatwierdzili żadnej mojej transakcji? Myślałam, że to przez to, że przy rezerwacji otwiera się automatycznie nowa karta i że nie można w tej samej karcie dokonać rezerwacji. Ale Tż-informatyk mówi, że to nie w tym rzecz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.