Czy jest sens wchodziæ w taki zwi±zek? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2016-11-06, 14:20   #1
goodfood
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 26

Czy jest sens wchodziæ w taki zwi±zek?

Mam 27 lat i jestem od kilku lat singlem. Nie potrafiê sobie znale¼æ dziewczyny która mnie interesuje.
Pewnie to co napisze wiele kobiet zbulwersuje, ale taka jest sytuacja, mo¿e w innych regionach kraju czy zagranic± inaczej to wygl±da, ale w moim tak jest.
Mieszkam w mie¶cie ¶rednim z dwucyfrowym bezrobociem, o pracê ciê¿ko, a jak kto¶ j± ma to zarobki marne. Ja pracê mam, zarobki moje to niestety poni¿ej 2 tysi±ce z³. Mi wystarcza. Podam przyk³ad wynajêcie 2 pokojowego mieszkania z wszelkimi op³atami, to 1000-1200 z³ w zale¿no¶ci od osiedla, nowe czy starsze, kawalerki jeszcze taniej, wiêc spokojnie mo¿na ¿yæ za te pieni±dze.

Przyk³ad powy¿ej aby pokazaæ ¿e w tym mie¶cie 2 tysi±ce nie wygl±da to tak ma³o, a nawet mo¿na ¿yæ na lepszym poziomie, ni¿ w du¿ym mie¶cie zarabiaj±c trochê wiêcej.

Przejdê do problemu, nie mogê sobie znale¼æ dziewczyny, bo jako¶ do tej pory ¿adna siê we mnie nie zakocha³a, a przynajmniej z tych atrakcyjnych.

Gdyby mierzyæ wybór partnera swoj± miar±, to tak, mam szanse u tych ³adnych kobiet, bo nie raz od kobiet obcych s³ysza³em ¿e jestem przystojny, jestem szczup³y-bez nadwagi, chodze na si³ownie i dbam o siebie, zawsze modna fryzura, ciuchy z galerii ¿aden sza³, ale zawsze to nie bazar, wiêc je¶li mierzyæ si³y na zamiary, to mam do zaproponowania dziewczynie to czego szukam u niej-sylwetki bez nadwagi, i atrakcyjnej buzi, i nie widzê powodu dlaczego mia³bym obni¿aæ poprzeczkê, bo czy ³adna dziewczyna chcia³aby brzydkiego ch³opaka, skoro sama jest ³adna?

Wiadomo, ¿e inaczej jednak to dzia³a u kobiet i me¿czyzn, atrakcyjna dziewczyna=masa chêtncyh na poznanie jej facetów, bo jest po¿±danie. Atrakcyjny, przystojny facet, moze dalej byæ zwyk³ym koleg± i zero po¿±dania ze strony kobiety, i to jest udowodnone z waszych tu w±tków, ¿e mo¿e byæ przystojny a zero ochoty na niego, Wiêc trzeba miec szczê¶cie, aby kobieta spojrza³a ³akomym okiem

Teoretycznie czy mierzê adekwatnie? To tak. Nie szukam nikogo specjalnego pod wzglêdem wykszta³cenia, kariery czy zamo¿no¶ci, mo¿e byæ zwyczajna dziewczyna, ekspedientka, fryzjerka nawet po zawodówce, nie przeszkadza mi to, g³ownie zale¿y aby podoba³a mi siê, by³a wed³ug mojego gustu czyli by³a szczup³a i ³adna i z osobowo¶ci by³a po prostu któr± mo¿na okre¶liæ spoko dziewczyna. (kulturalna, bez na³ogów, "porz±dna") czyli z podstawowymi cechami które wynosi siê z normalnych domów, a nie patologicznych.

Nie musia³em tego powy¿ej pisaæ ale doda³em aby która¶ z was nie pomy¶la³a, ¿e ¿adne cechy oprócz wygl±du sie dla nie nie licz±, owszem licz±, ale s± to cechy raczej które posiadamy w "standardzie" i nie oczekuje niczego wiêcej.

Poznaje takie dziewczyny owszem, kole¿anki z pracy, na portalach internetowych, na dyskotece, czy klubie jak to teraz siê mówi. Nie mam wiêkszych problemów z poznaniem takiej osoby czy umówieniem sie na randkê-owszem "kosze" siê zdarzaj±, ¿eby nie upiêkszaæ, ale jak nie z jedn± to z pi±t± wychodzi co¶, tylko wychodzi na chwilê. Na randkach i mi³ych spotkaniach takie atrakcyjne dziewczyny przestaj± siê mn± interesowaæ, gdy uzyskuj± informacjê, ¿e nie jestem zamo¿ny, czy zwyczajnie nie mam "dobrego zawodu" który przynosi dobre miesiêczne dochody, potem olewka na maksa.

Poznaje równie¿ te ¶rednie atrakcyjne dziewczyny, które równie¿ s± mn± zainteresowane, i TU ju¿ gdy zdobywaj± wiedzê o mojej zamo¿no¶ci a raczej o braku, to one ju¿ nie uciekaj±, chc± anga¿owaæ siê dalej, ale czy jest sens, wi±zaæ siê z kim¶ kto mi siê nie podoba fizycznie?

Zaraz jakie¶ dziewczyny mog± siê obraziæ, ale gdy brak jest po¿±dania ze strony faceta, to ja widzê mo¿liwo¶æ tylko kole¿eñstwa z tak± dziewczyn± aby nie oszukiwaæ siebie i jej, ale mo¿e siê mylê?

Mój kolega mówi, ¿e bierze sie to co jest, ja do tej pory by³em inny, ale mo¿e czas pos³uchac kolegi?
goodfood jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 14:32   #2
Djuno
Regulator reniferów

Wiadomo¶ci: 3 155
Dot.: Czy jest sens wchodziæ w taki zwi±zek?

Nie ma sensu.
Stary 2016-11-06, 14:58   #3
vanniaa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 351

Wedle twoich standartow dziewczyna ma byc tylko dobrze wygladac, reszta sie nie liczy, czyli masz to czego chcesz. Ladne opakowanie i pustota nawet pasujecie do siebie.
vanniaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 15:05   #4
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez goodfood Poka¿ wiadomo¶æ
Mam 27 lat i jestem od kilku lat singlem. Nie potrafiê sobie znale¼æ dziewczyny która mnie interesuje.
Pewnie to co napisze wiele kobiet zbulwersuje, ale taka jest sytuacja, mo¿e w innych regionach kraju czy zagranic± inaczej to wygl±da, ale w moim tak jest.
Mieszkam w mie¶cie ¶rednim z dwucyfrowym bezrobociem, o pracê ciê¿ko, a jak kto¶ j± ma to zarobki marne. Ja pracê mam, zarobki moje to niestety poni¿ej 2 tysi±ce z³. Mi wystarcza. Podam przyk³ad wynajêcie 2 pokojowego mieszkania z wszelkimi op³atami, to 1000-1200 z³ w zale¿no¶ci od osiedla, nowe czy starsze, kawalerki jeszcze taniej, wiêc spokojnie mo¿na ¿yæ za te pieni±dze.

Przyk³ad powy¿ej aby pokazaæ ¿e w tym mie¶cie 2 tysi±ce nie wygl±da to tak ma³o, a nawet mo¿na ¿yæ na lepszym poziomie, ni¿ w du¿ym mie¶cie zarabiaj±c trochê wiêcej.

Przejdê do problemu, nie mogê sobie znale¼æ dziewczyny, bo jako¶ do tej pory ¿adna siê we mnie nie zakocha³a, a przynajmniej z tych atrakcyjnych.

Gdyby mierzyæ wybór partnera swoj± miar±, to tak, mam szanse u tych ³adnych kobiet, bo nie raz od kobiet obcych s³ysza³em ¿e jestem przystojny, jestem szczup³y-bez nadwagi, chodze na si³ownie i dbam o siebie, zawsze modna fryzura, ciuchy z galerii ¿aden sza³, ale zawsze to nie bazar, wiêc je¶li mierzyæ si³y na zamiary, to mam do zaproponowania dziewczynie to czego szukam u niej-sylwetki bez nadwagi, i atrakcyjnej buzi, i nie widzê powodu dlaczego mia³bym obni¿aæ poprzeczkê, bo czy ³adna dziewczyna chcia³aby brzydkiego ch³opaka, skoro sama jest ³adna?

Wiadomo, ¿e inaczej jednak to dzia³a u kobiet i me¿czyzn, atrakcyjna dziewczyna=masa chêtncyh na poznanie jej facetów, bo jest po¿±danie. Atrakcyjny, przystojny facet, moze dalej byæ zwyk³ym koleg± i zero po¿±dania ze strony kobiety, i to jest udowodnone z waszych tu w±tków, ¿e mo¿e byæ przystojny a zero ochoty na niego, Wiêc trzeba miec szczê¶cie, aby kobieta spojrza³a ³akomym okiem

Teoretycznie czy mierzê adekwatnie? To tak. Nie szukam nikogo specjalnego pod wzglêdem wykszta³cenia, kariery czy zamo¿no¶ci, mo¿e byæ zwyczajna dziewczyna, ekspedientka, fryzjerka nawet po zawodówce, nie przeszkadza mi to, g³ownie zale¿y aby podoba³a mi siê, by³a wed³ug mojego gustu czyli by³a szczup³a i ³adna i z osobowo¶ci by³a po prostu któr± mo¿na okre¶liæ spoko dziewczyna. (kulturalna, bez na³ogów, "porz±dna") czyli z podstawowymi cechami które wynosi siê z normalnych domów, a nie patologicznych.

Nie musia³em tego powy¿ej pisaæ ale doda³em aby która¶ z was nie pomy¶la³a, ¿e ¿adne cechy oprócz wygl±du sie dla nie nie licz±, owszem licz±, ale s± to cechy raczej które posiadamy w "standardzie" i nie oczekuje niczego wiêcej.

Poznaje takie dziewczyny owszem, kole¿anki z pracy, na portalach internetowych, na dyskotece, czy klubie jak to teraz siê mówi. Nie mam wiêkszych problemów z poznaniem takiej osoby czy umówieniem sie na randkê-owszem "kosze" siê zdarzaj±, ¿eby nie upiêkszaæ, ale jak nie z jedn± to z pi±t± wychodzi co¶, tylko wychodzi na chwilê. Na randkach i mi³ych spotkaniach takie atrakcyjne dziewczyny przestaj± siê mn± interesowaæ, gdy uzyskuj± informacjê, ¿e nie jestem zamo¿ny, czy zwyczajnie nie mam "dobrego zawodu" który przynosi dobre miesiêczne dochody, potem olewka na maksa.

Poznaje równie¿ te ¶rednie atrakcyjne dziewczyny, które równie¿ s± mn± zainteresowane, i TU ju¿ gdy zdobywaj± wiedzê o mojej zamo¿no¶ci a raczej o braku, to one ju¿ nie uciekaj±, chc± anga¿owaæ siê dalej, ale czy jest sens, wi±zaæ siê z kim¶ kto mi siê nie podoba fizycznie?

Zaraz jakie¶ dziewczyny mog± siê obraziæ, ale gdy brak jest po¿±dania ze strony faceta, to ja widzê mo¿liwo¶æ tylko kole¿eñstwa z tak± dziewczyn± aby nie oszukiwaæ siebie i jej, ale mo¿e siê mylê?

Mój kolega mówi, ¿e bierze sie to co jest, ja do tej pory by³em inny, ale mo¿e czas pos³uchac kolegi?
No i co w zwi±zku z tym?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 15:11   #5
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
No i co w zwi±zku z tym?
To, czy wchodziæ w zwi±zek z dziewczyna która mi siê nie za bardzo podoba, brak chemii, czy moze szukaæ dalej tej atrakcyjnej wed³ug mojego gustu, ale jak kilka lat ju¿ szukam i nie znalaz³em to chyba bez sensu te szukanie?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez vanniaa Poka¿ wiadomo¶æ
Wedle twoich standartow dziewczyna ma byc tylko dobrze wygladac, reszta sie nie liczy, czyli masz to czego chcesz. Ladne opakowanie i pustota nawet pasujecie do siebie.
Piszesz tak a nic o mnie nie wiesz. Przecie¿ pisa³em, ¿e nie tylko wygl±d siê liczy, ale owszem nie mam wymagañ ¿e ma super zarabiaæ, czy byæ s³awna, czy super wykszta³cona, aby by³a spoko z osobowo¶ci, to mo¿e byæ i ekspedientka, to chyba dobrze, ¿e nie skre¶lam nikogo ze wzglêdu na zawód, czy inne kryterium?

Co do wygl±du owszem, skoro do mniej atrakcyjnych nie czujê po¿±dania, to jak mam np sp³odziæ jej wymarzonego potomka? To chyba bez sensu, wi±zanie siê z takimi kobietami.
Stary 2016-11-06, 15:12   #6
Devon_rose
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 710

Cytat:
To, czy wchodziæ w zwi±zek z dziewczyna która mi siê nie za bardzo podoba, brak chemii, czy moze szukaæ dalej tej atrakcyjnej wed³ug mojego gustu, ale jak kilka lat ju¿ szukam i nie znalaz³em to chyba bez sensu te szukanie?
Czekaj na idea³ a normalne i przeciêtne dziewczyny zostaw w spokoju i nie marnuj im czasu.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 15:17   #7
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
(...)
I trzeba by³o tego elaboratu, aby zapytaæ innych o opinie? Trollujesz jak dla mnie i tyle, a nie szukasz porady.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2016-11-06, 15:19   #8
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:

Piszesz tak a nic o mnie nie wiesz. Przecie¿ pisa³em, ¿e nie tylko wygl±d siê liczy, ale owszem nie mam wymagañ ¿e ma super zarabiaæ, czy byæ s³awna, czy super wykszta³cona, aby by³a spoko z osobowo¶ci, to mo¿e byæ i ekspedientka, to chyba dobrze, ¿e nie skre¶lam nikogo ze wzglêdu na zawód, czy inne kryterium?

Co do wygl±du owszem, skoro do mniej atrakcyjnych nie czujê po¿±dania, to jak mam np sp³odziæ jej wymarzonego potomka? To chyba bez sensu, wi±zanie siê z takimi kobietami.
wtf? od kiedy wykonywany zawód ¶wiadczy o charakterze?

generalnie ¶miechowy ten w±tasek.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 15:22   #9
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
I trzeba by³o tego elaboratu, aby zapytaæ innych o opinie? Trollujesz jak dla mnie i tyle, a nie szukasz porady.
Bo mo¿e chcia³em wyja¶niæ wszystko w jednym po¶cie? Bo by zaraz by³o, dlaczego atrakcyjna ciê nie chce, mo¿e ¿e¶ ty brzydki, mo¿e to moze tamto. Macie wy³o¿on± kawê na ³awê, jak jest.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
wtf? od kiedy wykonywany zawód ¶wiadczy o charakterze?

generalnie ¶miechowy ten w±tasek.
Nie rozumiem. Pisa³em, ¿e nie musi byæ np Pani po prawie, czy innym zawodzie, a moze byæ ekspedientka, tak jak np niektóre kobiety nie zwi±¿± siê z factem "robolem" bo to wstyd, dla mnie dziewczyna moze byæ i "robolem"
Stary 2016-11-06, 15:22   #10
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo¶ci: 25 807

Ty masz wymagania. Ale one wymagañ mieæ nie mog±. Wró¿ê Ci d³ugie ¿ycie spêdzone na narzekaniu na pod³e materialistyczne laski.

wys³ane telepatycznie
Stary 2016-11-06, 15:25   #11
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez zakonna Poka¿ wiadomo¶æ
Ty masz wymagania. Ale one wymagañ mieæ nie mog±. Wró¿ê Ci d³ugie ¿ycie spêdzone na narzekaniu na pod³e materialistyczne laski.

wys³ane telepatycznie
Mog±, ale je¶li wymagania by³yby co do osoby czyli sylwetka/osobowo¶æ. Bo jesli dziewczyna atrakcyjna spotyka siê ze mn± i wed³ug niej jestem super, ciacho, a olewa mnie bo nie zarabiam X to chyba co¶ jest nie halo, prawda? Owszem mo¿e mieæ takie kryterium, ale to chyba nie zbyt moralne.
Stary 2016-11-06, 15:46   #12
201706081317
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 982

Cytat:
Mog±, ale je¶li wymagania by³yby co do osoby czyli sylwetka/osobowo¶æ. Bo jesli dziewczyna atrakcyjna spotyka siê ze mn± i wed³ug niej jestem super, ciacho, a olewa mnie bo nie zarabiam X to chyba co¶ jest nie halo, prawda? Owszem mo¿e mieæ takie kryterium, ale to chyba nie zbyt moralne.
To nie chodzi o kasê, pracê, kawalerki za 1200 i si³kê.
Tu chodzi o to, ¿e kobiety nie lubi± takich bubków jak Ty.
201706081317 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 15:52   #13
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez niebieska_meta Poka¿ wiadomo¶æ
To nie chodzi o kasê, pracê, kawalerki za 1200 i si³kê.
Tu chodzi o to, ¿e kobiety nie lubi± takich bubków jak Ty.
No tak, bo odwa¿y³em siê napisac ¿e patrzê na wygl±d.....ale który facet nie patrzy? Napisa³em ¿e lubiê szczup³e, i zapewne czê¶æ z was poczu³a siê "gorsza" bo nadwaga etc, ale ja pisa³em przeciez o SWOIM GU¦CIE. Ka¿dy lubi co innego. Ameryki nie odkry³em ¿e aby facet mia³ erekcjê, to dziewczyna musi byæ atrakcyjna, a ¿e dla wiêkszo¶ci atrakycjnosc dziewczyny siê wi±¿ê ze zgrabn± sylwetk± i ³adn± buzia, a niektóre z was tego nie posiadaja to przykro mi, ale nic na to nie poradzê, a nieba bym wam wszystkim przychyli³.
Stary 2016-11-06, 15:55   #14
Devon_rose
Zakorzenienie

Tak bo tu pisz± same grubaski i to w dodatku samotne.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

I brzydkie :-D

Stary 2016-11-06, 15:56   #15
201706081317
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 982

Cytat:
No tak, bo odwa¿y³em siê napisac ¿e patrzê na wygl±d.....ale który facet nie patrzy? Napisa³em ¿e lubiê szczup³e, i zapewne czê¶æ z was poczu³a siê "gorsza" bo nadwaga etc, ale ja pisa³em przeciez o SWOIM GU¦CIE. Ka¿dy lubi co innego. Ameryki nie odkry³em ¿e aby facet mia³ erekcjê, to dziewczyna musi byæ atrakcyjna, a ¿e dla wiêkszo¶ci atrakycjnosc dziewczyny siê wi±¿ê ze zgrabn± sylwetk± i ³adn± buzia, a niektóre z was tego nie posiadaja to przykro mi, ale nic na to nie poradzê, a nieba bym wam wszystkim przychyli³.
Ale nie o tym mowa. Tylko o tym, ¿e przebrnê³am przez Twój ca³y pierwszy post i to by³y dziesi±tki linijek o ³adnej buzi, si³ce, braku nadwagi, ciele i tak dalej. Nic innego z Twojego posta nie wynios³am, tylko to, ¿e ma byæ ³adna lala. £adne lale maj± te¿ wymagania i nie lubi± nadêtych bubków.

A co do atrakcyjno¶ci dziewczyny: dzisiaj na przystanku widzia³am naprawdê przeciêtn±, zaniedban± dziewczynê. Mysie w³osy, na twarzy pe³no krost, zero makija¿u, dwa podbródki, ogromny brzuch i boczki, nie ci±¿owe, tylko z nadwagi. Sz³a za rêkê z normalnym kolesiem.

A ja akurat czujê siê bardzo atrakcyjna i jestem samotna. Wiêc jak widaæ, wygl±d nie zawsze idzie w parze z powodzeniem. Mo¿na mieæ tak± osobowo¶æ, ¿e odstrasza. Np. taka jak Twoja.

Napisa³e¶ posta na babskim forum, wszystkie napisa³y¶my Ci, na czym polega Twój problem. Zejd¼ z tej chmurki samoza☠☠☠isto¶ci i popatrz na siebie jak na zwyk³ego cz³owieka, którym jeste¶. A jak nie, to wiêcej nie pytaj o pomoc, skoro nie przyjmujesz do ¶wiadomo¶ci tego, co jednog³o¶nie Ci mówimy.

Edytowane przez 201706081317
Czas edycji: 2016-11-06 o 15:59
201706081317 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-06, 16:05   #16
kasiatoya
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 905

Cytat:
Zaraz, zaraz, Twoje podstawowe kryterium selekcji to wygl±d i to jest niby ok, a jak podstawowym kryterium dziewczyn z którymi siê umawiasz to kasa to ju¿ nie jest ok?
¯e niby nie moralne???
kasiatoya jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 16:06   #17
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Cytat:
Takie same wymaganie jak twoje.
Ty chcesz szczupla laske
A ja goscia ktory zarabia 10k miesiecznie moze byc z brzuchem

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 16:16   #18
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez kasiatoya Poka¿ wiadomo¶æ
Zaraz, zaraz, Twoje podstawowe kryterium selekcji to wygl±d i to jest niby ok, a jak podstawowym kryterium dziewczyn z którymi siê umawiasz to kasa to ju¿ nie jest ok?
¯e niby nie moralne???
Po czê¶ci tak, niemoralne, bo, ja szukam dziewczyny która bêdzie dla mnie atrakcyjna, która bêdzie mi siê podoba³a, któr± bêdê po¿±da³, któr± bêdê móg³ pokochaæ.

A dziewczyna która patrzy pod k±tem finansowym tylko, to trochê co¶ nie tak, bo nawet jakbym mia³ te pieni±dze to i tak nie by³bym szcze¶liwym w zwiazku, bo ka¿dy facet chce siê podobac swojej dziewczynie, i równiez chce siê czuæ po¿±dany.

Jakby wiedzia³, ze jest ze mn± tylko dla kasy to czu³bym siê jak sponsor, albo jakbym by³ w zwi±zku z prywatn± prostytutk±, a chyba to nie na tym polega.

Owszem pogodzi³bym siê ¿e ¿adna fajna mnie nie chce bo jestem brzydki czy dla nich nieatrakcyjny, ale skoro by³y spotkania, i wszystko psu³o siê z braku kasy, to....dziwne to jest, pomimo, ¿e MAJ¡ PRAWO DO TAKICH WYMAGAÑ.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Poka¿ wiadomo¶æ
Takie same wymaganie jak twoje.
Ty chcesz szczupla laske
A ja goscia ktory zarabia 10k miesiecznie moze byc z brzuchem

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Spoko, tylko szkoda ¿e byæ go nie kocha³a, ani nawet nie po¿±da³a seksualnie, wiêc co to za zwi±zek, bez uczuæ?

I teraz wiem, sk±d sie bierze s³ynne na wiza¿u "rzuæ go", ja bym z byle powodu dziewczyny nie rzuci³, bo jak facet "wpadnie" to co¶ czuje, a dla sporej czê¶ci facet to taki bankomat, albo TOWARZYSZ ¯YCIOWY, i pewnie st±d s³ynne T¯, ot taki kolega.
Stary 2016-11-06, 16:17   #19
Djuno
Regulator reniferów

Cytat:
Po czê¶ci tak, niemoralne, bo, ja szukam dziewczyny która bêdzie dla mnie atrakcyjna, która bêdzie mi siê podoba³a, któr± bêdê po¿±da³, któr± bêdê móg³ pokochaæ.

A dziewczyna która patrzy pod k±tem finansowym tylko, to trochê co¶ nie tak, bo nawet jakbym mia³ te pieni±dze to i tak nie by³bym szcze¶liwym w zwiazku, bo ka¿dy facet chce siê podobac swojej dziewczynie, i równiez chce siê czuæ po¿±dany.

Jakby wiedzia³, ze jest ze mn± tylko dla kasy to czu³bym siê jak sponsor, albo jakbym by³ w zwi±zku z prywatn± prostytutk±, a chyba to nie na tym polega.

Owszem pogodzi³bym siê ¿e ¿adna fajna mnie nie chce bo jestem brzydki czy dla nich nieatrakcyjny, ale skoro by³y spotkania, i wszystko psu³o siê z braku kasy, to....dziwne to jest, pomimo, ¿e MAJ¡ PRAWO DO TAKICH WYMAGAÑ.
Ale sk±d wniosek, ¿e patrzy wy³±cznie pod k±tem finansowym?

Jakby by³a niesamowicie atrakcyjna, z figur±, piêkn± twarz±, ale nie mia³a zêbów, to chcia³by¶ z ni± byæ?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-06, 16:22   #20
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez niebieska_meta Poka¿ wiadomo¶æ
Ale nie o tym mowa. Tylko o tym, ¿e przebrnê³am przez Twój ca³y pierwszy post i to by³y dziesi±tki linijek o ³adnej buzi, si³ce, braku nadwagi, ciele i tak dalej. Nic innego z Twojego posta nie wynios³am, tylko to, ¿e ma byæ ³adna lala. £adne lale maj± te¿ wymagania i nie lubi± nadêtych bubków.

A co do atrakcyjno¶ci dziewczyny: dzisiaj na przystanku widzia³am naprawdê przeciêtn±, zaniedban± dziewczynê. Mysie w³osy, na twarzy pe³no krost, zero makija¿u, dwa podbródki, ogromny brzuch i boczki, nie ci±¿owe, tylko z nadwagi. Sz³a za rêkê z normalnym kolesiem.

A ja akurat czujê siê bardzo atrakcyjna i jestem samotna. Wiêc jak widaæ, wygl±d nie zawsze idzie w parze z powodzeniem. Mo¿na mieæ tak± osobowo¶æ, ¿e odstrasza. Np. taka jak Twoja.

Napisa³e¶ posta na babskim forum, wszystkie napisa³y¶my Ci, na czym polega Twój problem. Zejd¼ z tej chmurki samoza☠☠☠isto¶ci i popatrz na siebie jak na zwyk³ego cz³owieka, którym jeste¶. A jak nie, to wiêcej nie pytaj o pomoc, skoro nie przyjmujesz do ¶wiadomo¶ci tego, co jednog³o¶nie Ci mówimy.
Nie uwa¿am siê za za☠☠☠iste....jak to okre¶li³a¶, tylko szukam partnerki wed³ug swoich mo¿liwo¶ci. By³o tu pisane, ¿e por±¿k± jest ¿e kto¶ np oty³y szuka szczup³ego, albo brzydki ³adnego, i to bylo wy¶miewane i zgadzam siê z tym, trzeba liczyæ si³y na zamiary, ale

Skoro jestem szczup³y, mam prawo szukaæ szczup³ej dziewczyny?

Skoro mówi± ¿e jestem przystojny mam prawo szukac ³adnej-niekoniecznie piêknej, ale ³adnej ?

WIêc nie widze powodu dlaczego mam zni¿aæ poprzeczk±?

CO do twojej historii o spotkanej parze, moze w³a¶nie to ten zwia¿ek z braku laku? Ch³oapk nie mia³ kasy i ¿adna lepsza go nie chciala.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Djuno Poka¿ wiadomo¶æ
Ale sk±d wniosek, ¿e patrzy wy³±cznie pod k±tem finansowym?

Jakby by³a niesamowicie atrakcyjna, z figur±, piêkn± twarz±, ale nie mia³a zêbów, to chcia³by¶ z ni± byæ?
No fakt, pewnie chc± i jedno i drugie, fajnego ch³oapka z wygl±du i z kas±, ale czy to nie za du¿o? Facet raczej jak znajdzie dziewczyna ktora odpowiada mu wizualnie i z osobowo¶ci to mu wystarcza, a atrakcyjne dziewczyny z którymi JA mia³em przyjemnosc sie spotkaæ chcialy kasy, i FAKT, pewnie jakbym ¼le wygl±da³ nawet by
sie ze mna nie spotka³y, czyli mas racjê, chc± fajnego cia³a i kasy.

Zêby mo¿na wstawiæ
Stary 2016-11-06, 16:27   #21
Djuno
Regulator reniferów

Cytat:
No fakt, pewnie chc± i jedno i drugie, fajnego ch³oapka z wygl±du i z kas±, ale czy to nie za du¿o?
Widocznie nie, skoro nie mia³y tego dylematu, co ty i nie postanowi³y zrezygnowaæ ze swoich wymagañ.
Stary 2016-11-06, 16:30   #22
Limonka2738
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 30 163

Cytat:

No tak, zapomnia³am, ¿e wszystkie marzymy tylko o jednym.

Zawsze jest in vitro, zrobisz do kubeczka my¶l±c o jakiej¶ ³adniejszej.

A teraz powa¿nie. Nie ma sensu marnowaæ czasu dziewczyn, które ci siê nie podobaj±, wiêc daj im spokój. Ale nie dziw siê, ¿e dostanie ci siê trochê, bo po³owa tego co wypisujesz jest z ksiê¿yca. Ma byæ ³adna, podobaæ mi siê i nie ma byæ patologi± - to twoje s³owa. Tylko wiesz, ¿e po pó³ roku zwi±zku zaczyna siê oczekiwaæ czegokolwiek te¿ poza ³ó¿kiem. Wspólnych zainteresowañ, czy tematów do rozmowy. Jasne, ¿e partner musi nas poci±gaæ, nie ma co udawaæ, ale musi mieæ te¿ co¶ poza tym.

Top secret Uczestnik ¶ci¶le tajnego rz±dowego programu badañ nad eksperymentaln± szczepionk± na malariê.
Limonka2738 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 16:40   #23
kasiatoya
Rozeznanie

Przecie¿ te uproszczone kryteria s± dok³adnie na tym samym poziomie
twoje - wygl±d, jej - kasa, po co dorabiaæ do tego ideologiê o moralno¶ci i klasyfikowania które s± lepsze.
Szukasz ³adnej lali i uwa¿asz to za moralne - ¶miech na sali
Stary 2016-11-06, 16:40   #24
Limonka2738
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 30 163

Cytat:
Kryterium jak kryterium. Ka¿dy mo¿e mieæ w³asne i nie nam go oceniaæ.

Gdybym sama nie zarabia³a tyle, ile zarabiam, to równie¿ 2 tysi±ce by³yby dla mnie ma³± kwot±. Zw³aszcza je¶li facet reprezentuje sob± tylko si³kê i atrakcyjny wygl±d.

Wiesz, ¿e na bazarku i w lumpeksach mo¿na siê lepiej ubraæ ni¿ u Prady? Ja nie mam zbyt wyrafinowanego gustu i chocia¿ nosze ca³kiem drogie ubrania (bez przesady, ale co mi wpadnie w oko, to sobie kupiê, zwykle mêskie ), to nie powalam stylem, kole¿anka szuka pere³ek w lumpeksie i nigdy siê napatrzeæ nie mogê na to, co akurat w³o¿y³a.

Top secret Uczestnik ¶ci¶le tajnego rz±dowego programu badañ nad eksperymentaln± szczepionk± na malariê.
Limonka2738 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 16:41   #25
vanniaa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 351

Ciekawa jestem po ilu odpowiedziach dotrze do ciebie, ze laski odstrasza twoja osoba, a nie brak kasy.
vanniaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-11-06, 16:45   #26
kasiatoya
Rozeznanie

Cytat:
Ciekawa jestem po ilu odpowiedziach dotrze do ciebie, ze laski odstrasza twoja osoba, a nie brak kasy.
Nie dotrze,
to nie jest typ z autorefleksj± (takie moje nieodparte prze¶wiadczenie)
Stary 2016-11-06, 16:49   #27
goodfood
BAN sta³y

Limonka

Owszem zainteresowania s± tez wa¿ne, ale dot±d z tymi dziewczynami z którymi siê spotyka³em zawsze mieli¶my o czym rozmawiaæ. Nie mam swojego koniak, no nie brzêczê od rana do wieczora na instrumencie, ale za to mam zainteresowania wszechstronne, i raczej z kobiety które spotykalem mialy podobnie. Ja mogê wszystko, mogê pomóc i porozmawiac o gotowaniu, pój¶c do kina pojechac nad jezioro, nad Ba³tyk czy zagranicê, mogê zagrac w karty czy grê planszow±, poczytac ksia¿kê, mnie nic nie nudzi.

Jesli spotykam taka kobietê bez swojego koniak no która tylko w w g³owie gotowanie, czy muzyka i w kó³ko o jednym to nie mam problemu z komunikacj±, i wspolnym spedzaniem czasu, zawsze znajdzie sie dziedzina ktora polaczy nas oboje.

I raczej wiekszosæ tych dziewczyn byla bez tego "konia" porozumienie na kazdej plaszczyznie, po prostu moglismy robic wiele rzecz razem i rozmawiac o wszystkim.

Co do zarobkow jak pisa³em, 2 tysie w moim miescie to jak 3-4 tysie w Warszawie, wie nie uwazam ze jest zle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-06, 16:49   #28
Djuno
Regulator reniferów

Cytat:
To jest w±tek z tez±, to do nas ma co¶ dotrzeæ, a nie do autora.
Stary 2016-11-06, 16:51   #29
goodfood
BAN sta³y

Cytat:
Nie nie odstrasza, bo atrakcyjne by by³y ze mn± jakbym mia³ pieni±dzê, a przeciêtne CHC¡ SIÊ ANGA¯OWAC, wiec co odstrasza, jak lgn± do mnie?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiatoya Poka¿ wiadomo¶æ
Nie dotrze,
to nie jest typ z autorefleksj± (takie moje nieodparte prze¶wiadczenie)
Kompleksy, ¿e kto¶ odwa¿y³ sie powiedziec ¿e chce szczuplej ?
Stary 2016-11-06, 16:52   #30
Devon_rose
Zakorzenienie

Zaraz powiem T¿towi, ¿e jest zapchaj dziur± w oczekiwaniu na milionera.

Po tym co piszesz to nie dziwne, ¿e jeste¶ sam.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-11-08 12:14:30

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.