|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobry węgorz i śledź bez chemii - gdzie kupić?
Witajcie!
Planuje włączyć do swojej diety dwie ww. rybki w tytule, niestety zwłaszcza w przypadku drugiej mam problem z zakupem odpowiedniej. Interesuje mnie najbardziej wersja w oleju, niestety gros z nich ma mnóstwo konserwantów, wręcz tablice Mendelejewa... Czy możecie mi polecić, gdzie kupować pewne i smaczne ryby (wspomniany śledź w oleju, ale też mogą być i czyste płaty)? Warto w ogóle szukać w sieciówkach typu Tesco, Leclerc, Piotr i Paweł, czy lepiej uderzać np. w kierunku Wybrzeża, gdzie takich sprzedawców nie brak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry węgorz i śledź bez chemii - gdzie kupić?
Jeśli chodzi o sałatki śledziowe to ja wole sama robić niż kupowac gotowe, bo strasznie czuć, że są sztuczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z Bogusią_86 najzdrowiej robić samemu, bo te kupne zawierają bardzo dużo wszystkiego oprócz ryby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie polecam węgorza gdyż jest padlinożercą, mięso wątpliwej jakości, cena nieadekwatna do smaku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.